BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M imagine din partea laterală
Autonomiepână la 461 km*
Motor și Tip de combustibilIntegral electric

IX3

BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M imagine din partea laterală

NOUL BMW iX3

Autonomiepână la 461 km*
Motor și Tip de combustibilIntegral electric

  Graţie pachetului M Sport ca dotare standard, noul BMW iX3 este mai sportiv ca niciodată. Elementele aerodinamice şi accentele albastre scot în evidenţă faptul că acest automobil este electric. Indiferent dacă este pentru călătorii scurte sau mai lungi – cu o autonomie de până la 461 km* şi consum electric de la 18,5 kWh/100 km*, noul BMW iX3 este ideal pentru orice rută. 

  BMW iX3:
  Consum de energie, în kWh/100 km: 18,9 - 18,5
  Emisii medii de CO₂, în g/km: 0

  Citeşte în continuare

  BMW iX3.

  Alege BMW iX3 cu dobăndâ 0% pe 3 ani, avans 20% plus ecotichet în valoare de 45.000 lei şi primele 12 luni fără plata asigurării CASCO, fără franşiză. Bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.

  Citeşte în continuare

  COMPARAŢI MODELELE BMW iX3.

  VARIANTA „IMPRESSIVE”

  100% electric: modelul „Impressive” disponibil opţional are la bază modelul standard „Inspiring” şi sporeşte senzaţia de exclusivitate şi confortul automobilului tău BMW în timpul deplasării.
  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a modelului impresionant BMW iX3 G08 2021 M sport, varianta Negru Carbon M

  VARIANTA „INSPIRING”

  100% electric: modelul standard „Inspiring” include o gamă impresionată de echipamente pentru a spori confortul, siguranţa şi plăcerea de a conduce, cum ar fi:
  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a modelului unic BMW iX3 G08 2021 M sport, varianta Albastru Phytonic
  • VARIANTA „IMPRESSIVE”
  • VARIANTA „INSPIRING”

  BUCURĂ-TE DE EXTERIORUL MODELULUI BMW iX3 ÎN ACEST VIDEO.

  BMW iX3 G08 2021

  DETALII EXTERIOARE ALE BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 imagine din partea frontală

  Design frontal.

  Grila frontală aproape complet închisă BMW formează elementul optic central al feţei impresionante. Împreună cu dispunerea în formă de L a gurilor de admisie în albastru BMW i, evidenţiază natura pur electrică a noului model BMW iX3. Farurile adaptive plate cu LED ale noului design conferă feţei modelului BMW iX3 un aspect concentrat.
  BMW iX3 G08 2021 imagine din partea laterală

  Imagine din partea laterală.

  Contururile generos proporţionate din jurul pasajelor roţilor evidenţiază cu siguranţă roţile M Aerodynamic 890 M style de 20“ de culoare Jet Black cu accente de aluminiu. Priza de aer „Air Breather” proiectat pe aripa modelului BMW M, în spatele roţii din faţă, optimizează fluxul de aer.
  BMW iX3 G08 2021 imagine din partea din spate

  Design spate.

  În combinaţie cu priza de aer „Air Breather” verticală, noile stopuri cu LED cu capace de sticlă tridimensionale, grafică de prindere şi indicatoare orizontale asigură un aspect cu concentrare maximă. Difuzoarele de culoare albastră completează partea din spate de deasupra şoselei. Ornamentul poziţionat între acestea are un aspect de înaltă calitate de culoare Gri Frozen.

  BUCURĂ-TE DE INTERIORUL MODELULUI BMW iX3 ÎN VIDEO.

  BMW iX3 G08 2021

  CARACTERISTICILE DIN INTERIOR ALE NOULUI BMW iX3.

  Habitaclul BMW iX3, G08, 2021

  Panou de bord.

  BMW Live Cockpit Professional combină un afişaj de instrumente complet digital de 12,3” cu un Control Display de 12,3” cu posibilitatea de utilizare tactilă. BMW Live Cockpit Professional combină un afişaj de instrumente complet digital de 12,3” cu un Control Display de 12,3” cu posibilitatea de utilizare tactilă. Accentele albastre BMW i precum cele de pe butonul de pornire/oprire evidenţiază sistemul de rulare fără emisii al noului model BMW iX3.
  Plafonul panoramic din sticlă al modelului BMW iX3 G08 2021

  Plafon panoramic din sticlă.

  Atunci când este deschis, plafonul panoramic din sticlă asigură o atmosferă prietenoasă, inundată de lumină în interiorul automobilului şi asigură un volum generos de aer proaspăt. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipată cu funcţii de glisare şi de ridicare, precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.
  Scaune sport BMW iX3 G08 2021

  Scaune sport.

  Pentru a asigura un nivel ridicat de confort în interior, modelul BMW iX3 este echipat cu scaune sport cu piele cu textură fină perforată Sensatec, care este inclusă în echiparea standard. Volanul M îmbrăcat în piele, inclusiv control multifuncţional şi sigla M, are un design cu 3 spiţe. Benzile de ornament interioare de culoare Aluminiu Rhombicle Dark adaugă şi mai multe accente sportive.

  ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW iX3.

  Jante BMW iX3 G08 2021 din aliaj uşor Double-spoke de 19” BMW, tip 842, bicolore

  Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 842, bicolore.

  Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 842, bicolore. Disponibile în set complet de iarnă cu (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19.
  Spre produs
  Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile pentru modelul BMW iX3 G08 2021

  Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

  Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil X3.
  Spre produs
  Suportul pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0 pentru BMW iX3 G08 2021

  Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

  Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.
  Spre produs

  NOUL BMW iX3 CU 286 CP (210 kW).

  BMW iX3 G08 2021

  PERFORMANŢA ELECTRIZANTĂ A NOULUI BMW iX3.

  Mai dinamic, eficient şi inovator ca niciodată: a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive echipată pe modelul BMW iX3. În combinaţie cu bateria de înaltă tensiune nou proiectată şi cu suspensia adaptivă, permite acestui SAV să ofere o performanţă de condus electrizantă, cu acceleraţie pe fiecare metru.

  Suspensie adaptivă BMW iX3 G08 2021

  Suspensie adaptivă.

  Suspensia adaptivă permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările fiecărei situaţii de condus şi creşte confortul la rulare şi dinamica de condus. Pe lângă opţiunea standard „COMFORT” care îmbunătăţeşte confortul la condus, modul „SPORT” permite adaptarea amortizoarelor la un stil de condus sportiv.
  BMW iX3, G08, 2021, cu „topologie integrată de sisteme de acţionare electrificată”

  Unitate de acţionare electrică.

  Unitatea de acţionare perfect integrată combină motorul electric, transmisia şi componentele electronice de putere într-o carcasă de aluminiu, economisind spaţiu şi greutate. Implementarea directă şi spontană a cererilor de acceleraţie asigură plăcerea tipică de condus BMW. Prin gestionarea fără pământuri rare, motorul electric este deosebit de durabil.
  Sistem de recuperare BMW iX3 G08

  Sistem de recuperare.

  Sistemul de recuperare converteşte energia cinetică generată în timpul decelerării şi frânării în electricitate şi o alimentează în bateria de înaltă tensiune a unităţii pentru a creşte autonomia. Posibilităţile de reglare ale nivelului de recuperare în patru etape permite individualizarea crescută şi un câştig semnificativ în confort.
  BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2021

  „BMW IconicSounds Electric”.

  Cu BMW IconicSounds Electric, te poţi bucura de o experienţă de condus mult mai palpitantă în mod integral electric. Sunetele create îţi oferă un răspuns acustic imediat atunci când efectuezi diferite manevre. În plus, sunetul produs este redat în interior prin sistemul audio şi la exterior prin componentele sistemului acustic de protecţie pentru pietoni.

  DESCOPERĂ GAMA BMW iX3.

  Explorează autonomia extinsă a noului BMW iX3! Utilizează opţiunile de configurare şi descoperă cât de departe poţi merge dacă ţii cont de anumiţi factori.
  Select Model
   • De ce variază autonomiile?
   • În detaliu
   • Specificaţiile generale ale autonomiei şi valorile autonomiei pentru acest indicator
   • Care sunt ipotezele care stau la baza setărilor stilului de condus?

   AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 461 KM* CU BMW iX3.

   BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M imagine din partea frontală

   Graţie colaborării între conceptul eficient de tren de rulare, designul aerodinamic şi bateria de înaltă tensiune, BMW iX3 ajunge la o autonomie de până la 461 kilometri*. Tehnologii inovatoare, cum ar fi recuperarea energiei de frânare, ajută la extinderea autonomiei şi reduc consumul de energie până la 18,9–18,5 kWh/100 km.

   DURATĂ DE ÎNCĂRCARE PENTRU O AUTONOMIE DE 100 KM.

   Graţie noului tău BMW iX3 şi BMW Charging, beneficiezi de numeroase oferte personalizate pentru încărcarea la domiciliu, pe drum sau la birou, precum şi de o capacitate impresionantă de încărcare a automobilului de până la 150 kW. Automobilul include un set de încărcare standard format dintr-un Flexible Fast Charger pentru încărcare flexibilă şi mobilă acasă, precum şi cablul de încărcare pentru încărcare publică şi cardul BMW Charging.

   Încărcarea la domiciliu pentru o autonomie de 100 km.

   01:37 h – Wallbox (11kW)

   01:37 h – Flexible Fast Charger (11 kW) la prize industriale

   08:07 h – Cablu standard de încărcare sau Flexible Fast Charger (2,3 kW) la o priză casnică
   Contactează partenerul BMW pentru soluţii de încărcare
   BMW iX3 G08 2021

   Încărcarea în timpul călătoriei pentru o autonomie de 100 km

   00:07 h – Staţie de încărcare de mare putere (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil)

   00:20 h– Staţie de încărcare rapidă (50 kW)

   01:37 h – Staţie de încărcare CA (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil)

   Calculul ia în considerare consumul şi performanţa de încărcare. Valorile se referă la activarea bateriei la o temperatură de 29 – 33 grade Celsius şi temperatura ambiantă cu valori de certificare, cu excepţia consumatorilor auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea scaunelor, afişajele şi sistemul de climatizare. Consumul individual poate varia (în funcţie de, de exemplu, profilul de condus, temperatură, condiţii ambientale), la fel şi performanţa de încărcare realizabilă individual (depinzând de, de exemplu, starea de încărcare a bateriei, sistemul de climatizare al automobilului). Consumul de combustibil se bazează pe cifrele WLTP. Performanţa de încărcare se bazează pe performanţa de încărcare maximă posibilă (în funcţie de tipul de încărcare şi de automobil).

   Citeşte în continuare

   TEHNOLOGIILE DE LA BMW iX3.

   Noul BMW iX3 îţi oferă o gamă largă de servicii digitale şi sisteme inteligente de asistenţă. De la asistentul la parcare până la sistemul personal de asistenţă vocală, tehnologiile inovatoare cresc siguranţa şi confortul în timpul călătoriei.
   Driving Assistant Professional BMW iX3 G08 2021

   Driving Assistant Professional.

   Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
   Asistentul la parcare BMW iX3 G08 2021

   Asistentul la parcare.

   Asistentul la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă asupra zonei din spatele automobilului. Sistemul activ de asistenţă la parcare asigură mai multă protecţie împotriva avariilor produse în timpul parcării. Asistentul la parcare realizează automat parcarea automobilului în spaţii laterale sau perpendiculare şi poate de asemenea ieşi din spaţiile de parcare laterale. Asistentul pentru mersul cu spatele te ajută în timpul mersului în marşarier, de exemplu, pe benzile înguste.
   Navigaţie activă BMW iX3 G08 2021

   Sistemul de navigaţie activă.

   Sistemul de ghidare cu navigaţie activă este o funcţie extinsă a Asistentului de direcţie şi de control al benzii de mers poate sugera schimbarea benzii atunci când acest lucru devine necesar pentru respectarea traseului de navigaţie. În acest sens, sistemul identifică un spaţiu potrivit în traficul de pe banda adiacentă şi apoi îţi atrage atenţia asupra schimbării benzii de circulaţie.

   DATELE TEHNICE ALE BMW iX3.

   Motorizarea modelului BMW iX3.

   Putere maximă în kW (CP), la 1/min

   286 (210)

   Cuplu maxim în Nm:  

   400

   Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

   6,8

   Autonomie electrică în km (WLTP):

   până la 461*

   Capacitate maximă de încărcare:  

   reîncărcarea timp de 10 minute poate adăuga până la 90 km
   (staţie de încărcare de mare putere)

   Date tehnice ale modelului BMW iX3 G08 2021
   Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/tyre-energy-lables/jcr:content/par-4col/wideteaser_67 failed

   SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW iX3.

   BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M imagine din partea frontală

   Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te ajută să ajungi rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţii atractive de finanţare sau cea mai potrivită ofertă de leasing pentru noul tău BMW iX3.

   PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW iX3.

   Angajat BMW Service întâmpinând clientul BMW iX3 G08 2021

   #whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

   • Serviciul de verificare a automobilului în conformitate cu specificaţiile BMW
   • Service microfiltru
   • Service lichid de frână

   Consumul de energie şi emisiile de CO2 ale noului BMW iX3.

   * Datele sunt calculate conform procedurii de măsurare WLTP

       BMW iX3:
   Consum de energie, în kWh/100 km: 18,5 18,5
   Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 0


   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat.  Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele proaspăt omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

   Citeşte în continuare

   Consumul de energie şi emisiile de CO2 ale noului BMW iX3.

   • * Datele sunt calculate conform procedurii de măsurare WLTP

    BMW iX3:­
    Consum de energie, în kWh/100 km: 18,9 - 18,5
    Emisii medii de CO2, în g/km: 0

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat.  Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele proaspăt omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp