BMW Corporate Sales pentru companii și clienți persoane juridice

BMW CORPORATE SALES: MODERNIZAȚI-VĂ FLOTA.

Corporate Sales pentru clienți internaționali
persoane juridice și business.

Beneficii pe care le puteți aștepta cu nerăbdare atunci când vă uniți forțele cu BMW Corporate Sales?
Automobile cu design contemporan, cu motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și al costurilor și angajați motivați de perspectiva unui condus dinamic și a unor tehnologii inovatoare. În plus, o echipă de International Key Account Managers oferă asistență transfrontalieră la nivel de expert în peste 150 de țări din întreaga lume.

Citeşte în continuare
BMW CORPORATE SALES: MODERNIZAȚI-VĂ FLOTA.Corporate Sales pentru clienți internaționali <br>persoane juridice și business.
BMW Corporate Sales consultanță și produse

BMW CORPORATE SALES: PRODUSE.

Soluții personalizate de încărcare pentru clienții persoane juridice.

Dacă gestionați o flotă de peste 100 de mașini de companie, BMW Business Partnership este programul perfect pentru dumneavoastră: International Key Account Manager-ul dedicat vă este alături pentru a vă răspunde la întrebări. BMW oferă automobile extrem de dinamice, dar ajută și la îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate ale companiei dumneavoastră – oferind produse optimizate, cum ar fi BMW eDrive și BMW EfficientDynamics. Dacă flota dumneavoastră este formată din mai puțin de 100 de mașini, echipele noastre locale vă vor ajuta cu plăcere.

Află mai mult

BMW CORPORATE SALES: PRODUSE.

Soluții personalizate de încărcare pentru clienții persoane juridice.

MODELE BMW PENTRU CLIENȚII PERSOANE JURIDICE.

Fie că este vorba despre un BMW Seria 1 pentru condus în oraș, un spațios BMW Seria 5 sau un prestigios BMW Seria 7 pentru recepții și întâlniri oficiale - BMW are automobilul potrivit pentru toate ocaziile. Pentru a se potrivi cu eficiența flotei dumneavoastră, gama largă de produse BMW include și modele cu motoare foarte eficiente care emit mai puțin de 120g de CO2/km. Diverse modele – precum BMW Seria 530e sau BMW i3/i3s – sunt deosebit de economice și chiar ajung sub limita de 90g CO2/km, ceea ce are ca rezultat beneficii fiscale în multe țări. În plus, cele mai recente sisteme de asistență personală și pentru conducătorul auto, cum ar fi BMW Intelligent Personal Assistant, oferă călătorii mai sigure și mai confortabile.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 1

BMW Seria 1.

Dă tonul, trăiește pentru moment și cucerește străzile marilor noastre orașe cu contururi sportive și design inovator. Pe lângă plăcerea sporită de a conduce, BMW Seria 1 este, de asemenea, foarte economic.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 2

BMW Seria 2.

Un design dinamic tipic BMW, care este de asemenea compact, funcțional și flexibil – faceți cunoștință cu modelele noastre BMW Seria 2, precum BMW Active Tourer, BMW Gran Tourer sau BMW Coupé, Cabriolet și Gran Coupé. Indiferent ce ați planificat – activități sportive, vacanțe sau călătoriile zilnice – acestea sunt mereu dornice să se pună în mișcare.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 3

BMW Seria 3.

Dinamica uluitoare, proporțiile perfecte, tehnologia impresionantă și trei linii BMW conferă BMW Seria 3 ca Sedan sau Touring un aspect absolut distinctiv și îi permit să fie lider în eficiență și performanță.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 4

BMW Seria 4.

Sportivitate combinată cu estetică uimitoare: Modelele BMW Seria 4 Coupé și Cabriolet sunt reprezentanți impresionanți ai unei generații complet nouă de automobile BMW. BMW Seria 4 Gran Coupé completează perfect gama de modele și impresionează prin eleganța sa naturală.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 5

BMW Seria 5.

Remarcabil de expresiv și perfect creat pentru a satisface cele mai înalte cerințe, cu un simț impecabil al stilului. BMW Seria 5 afișează putere și stil în tot ceea ce face – indiferent dacă preferați BMW Seria 5 Sedan sau BMW Seria 5 Touring.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 6

BMW Seria 6.

O tradiție specială de fascinație atemporală: BMW Seria 6 Gran Turismo este o combinație unică de dinamică agilă și eleganță exclusivă.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 7

BMW Seria 7.

BMW Seria 7 este pentru cei care au ajuns la destinație și își doresc mai mult. Experimentați tehnologia de ultimă oră a automobilelor, performanța de vârf eficientă și confortul într-o clasă proprie.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria 8

BMW Seria 8.

Accelerație care face pulsul să gonească: fie Coupé, Cabriolet sau Gran Coupé, modelele BMW Seria 8 combină caracteristicile unui automobil sport cu spiritul clasei de lux BMW, creând o nouă formă de estetică.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW Seria X

BMW Seria X.

A fi flexibil înseamnă a rămâne mobil. De la BMW X1 și până la BMW X7, alegerea este a dumneavoastră. BMW Seria X oferă nenumărate posibilități în oraș și off-road, o apariție dramatică atât în interior, cât și în exterior. Aceste caracteristici excepționale vă permit să vă bucurați de toate.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales pentru clienți persoane juridice - modelele BMW i

BMW i.

BMW i cu modelele sale BMW iX, BMW i4, BMW iX3 și BMW i3/i3s oferă automobile electrice revoluționare și soluții de mobilitate pentru flote și își concentrează atenția pe sustenabilitate de-a lungul întregului lanț de producție.

Citeşte în continuare
BMW Corporate Sales modelele BMW eDrive pentru clienți business

PESTE 60 DE MODELE CU EMISII DE CO₂ SUB 120G/KM.

Tehnologia BMW eDrive într-un plug-in hybrid combină trei componente pentru cel mai curat și eficient mod de a conduce: o propulsie electrică inovatoare, o baterie de înaltă performanță litiu-ion și un management inteligent al energiei. Aceasta va alege întotdeauna modul de conducere ideal pentru eficiență optimă, în funcție de nivelul de încărcare a bateriei, viteză și traseu. Conducerea în modul pur electric și cu modelele pur electrice precum BMW iX, BMW i4, BMW iX3 sau BMW i3/i3s este fără emisii la nivel local – și oferă o accelerație impresionantă.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW Corporate Sales BMW Efficient Dynamics

Pentru a îndeplini standardele înalte ale noii proceduri de testare WLTP, mai transparente și individuale, BMW EfficientDynamics a devenit mai relevant ca niciodată. Ca parte a strategiei sustenabile, eficiente și responsabile cu mediul înconjurător, include motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, funcția automată Start/Stop, aerodinamică îmbunătățită, regenerarea energiei la frânare și multe altele.

BMW Corporate Sales - servicii pentru clienţi business - automobil BMW la o staţie de încărcare

BMW CORPORATE SALES: SERVICII.

Soluții individuale BMW pentru compania dumneavoastră – la nivel global.

La BMW, ne-am angajat să facem tot ce ne stă în putere pentru a satisface nevoile și cerințele organizației dumneavoastră pe termen lung. Oferim produse și servicii adaptate pieței dumneavoastră locale. Avem o rețea globală de organizații de vânzări și parteneri și vom oferi o soluție personalizată pentru compania dumneavoastră. Aceasta include factorii legați de tipul de automobil, finanțarea și serviciile de mobilitate.

Află mai mult

BMW CORPORATE SALES: SERVICII.

Soluții individuale BMW pentru compania dumneavoastră – la nivel global.

OPȚIUNI DE FINANȚARE ȘI LEASING.

BMW Corporate Sales servicii BMW de finanțare și leasing pentru clienți business

BMW Financial Services îți oferă o serie de opțiuni de finanțare personalizabile pentru a te ajuta să deții sau să închiriezi automobilul tău BMW. La fiecare partener BMW găsiți un specialist în servicii financiare care vă poate oferi asistență legată de cerințele flotei dumneavoastră. Odată ce ați ales opțiunea de finanțare a automobilului, cum ar fi leasingul sau închirierea, nu vă puteți aștepta la nimic mai puțin decât serviciul nostru complet. Obiectivul nostru: să vă aducem pe dumneavoastră și angajații dumneavoastră la drum cât mai repede posibil.

BMW Corporate Sales servicii BMW Servicii de mobilitate pentru clienți business

SERVICII DE MOBILITATE.

Lumea noastră se schimbă – la fel și așteptările privind mobilitatea urbană. NOW Services oferă serviciile ideale pentru această lume – simplu, intuitiv, convenabil și personalizat. Acestea caută să ușureze viața angajaților, potrivindu-se cu cel mai aglomerat program: ShareNow partajarea premium a mașinii permite închirieri spontane; iar ChargeNow oferă clienților acces la cea mai mare rețea de stații publice de încărcare din lume. În SUA și China, clienții se bucură de soluții inovatoare de mobilitate prin ReachNow. În acest fel, toate Serviciile NOW creează soluții complete și conectate pentru viitorul mobilității – și pentru fiecare client în parte.

În plus, AlphaCity oferă o soluție de partajare a mașinii corporative inteligentă și rentabilă, bazată pe nevoile individuale ale corporației dumneavoastră. Acesta asigură confort maxim non-stop și oferă acces fără cheie la automobilele care beneficiază de service complet și întreținere de la partenerul nostru Alphabet.

BMW Corporate Sales servicii BMW Connected Drive pentru clienți business

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive vă permite să vă extindeți spațiul de birou în automobilul dumneavoastră. Acest pachet de tehnologie conține servicii digitale și aplicații pentru a rămâne conectat la lumea din jur. Cu BMW ConnectedDrive puteți primi, citi și răspunde la e-mail-uri sau vă puteți sincroniza datele precum agenda cu automobilul. Beneficiați, de asemenea, de BMW Intelligent Personal Assistant care face automobilul dumneavoastră BMW și mai inteligent și vă susține în orice situație. 

BMW CORPORATE SALES: CONTACTE.

Vă stăm la dispoziție pentru toate întrebările referitoare la oferta BMW Special Sales pentru clienții persoane juridice.

Vă rugăm să ne furnizați câteva informații pe scurt cu privire la întrebarea dumneavoastră și vă vom contacta în scurt timp. Toate informațiile primite vor fi tratate în mod confidențial.

Ne puteți contacta la următoarele adrese:

 

Autospace SRL
MD‐2004, Moldova, Chişinău, str. Bucuriei 18a

 

Citeşte în continuare