SERVICII BMW DE VERIFICARE ŞI ÎNTREŢINERE.

  Profesionalism, siguranţă şi eficienţă.

  Fie că este vorba de o verificare specială, de lucrări de întreţinere sau de inspecţie ITP - specialiştii experimentaţi de service BMW oferă service competent şi profesionist. Cu experienţă bogată şi tehnologii inovatoare de diagnoză şi de programare, specialiştii de service BMW se asigură că automobilul tău este mereu în stare optimă. Astfel, tu poţi savura plăcerea de a conduce în orice moment.

  Citeşte în continuare

  VERIFICARE AUTOMOBIL: PROFESIONALISM, RAPIDITATE ŞI TRANSPARENŢĂ.

  Verificarea realizată de experţii noştri este singura certitudine că automobilul tău BMW este în stare perfectă. Specialiştii noştri de service BMW vor efectua o expertiză minuţioasă a automobilului tău şi vor rezolva posibilele defecte. Lasă-te condus de experienţa noastră în domeniu. Specialiştii de service BMW vor fi încântaţi să te consilieze şi să îţi recomande oferta cea mai potrivită pentru automobilul tău. BMW oferă servicii complete de verificare, pe măsura nevoilor individuale.

  • Verificare BMW de primăvară
  • Verificare BMW pentru vacanţă
  • Verificare BMW a aerului condiţionat
  • Verificare BMW de iarnă

  SIGURANŢĂ DE JUR ÎMPREJUR: SERVICE BMW PENTRU JANTE ŞI ANVELOPE.

  Lucrările de service BMW pentru anvelope reprezintă garanţia că anvelopele, jantele şi şasiul automobilului sunt coordonate perfect. Specialiştii de service BMW recomandă doar anvelopele care poartă însemnul BMW. Acestea sunt cele mai potrivite pentru automobilul tău şi îndeplinesc cele mai stricte standarde BMW de calitate. Este de la sine înţeles că portofoliul de service profesionist BMW include schimbări de jante şi anvelope, precum şi servicii de testare, întreţinere şi depozitare a acestora, indiferent dacă este vorba de roţi de rezervă sau de seturi complete de jante şi anvelope.

  • Plăcere de a conduce la puterea a patra: seturi complete de roţi BMW Originale
  • Schimbare jante şi anvelope BMW Originale
  • Întreţinerea este inclusă în pachet: depozitare jante şi anvelope BMW Originale

  SERVICE CARE IMPUNE STANDARDE NOI: ÎNTREŢINERE BMW.

  Lucrările periodice de întreţinere a automobilului tău BMW îţi oferă siguranţă optimă şi confort la condus – acestea sunt secretele pentru a te bucura de plăcerea nelimitată de a conduce. Cu ajutorul sistemului inovator de întreţinere Condition Based Service (CBS), automobilul tău BMW ştie când este necesară o lucrare de întreţinere, de exemplu schimbarea uleiului sau alte lucrări de service. Datele relevante pentru service sunt transmise automat la partenerul tău de service BMW, cu ajutorul serviciilor BMW TeleServices. Acest lucru permite estimarea precisă a intervalului de service şi întreţinere, potrivit nevoilor automobilului tău (TeleServices este disponibil doar pentru automobilele produse începând cu luna iulie a anului 2015).

  • Condition Based Service
  • Service BMW pentru uleiul de motor
  • BMW BluePerformance cu AdBlue®