Accesorii originale BMW pentru primăvară şi vară, BMW X1

„FĂCUTE PENTRU EXPLORARE.”

#whateverhappens. Accesorii originale BMW pentru primăvară şi vară.

„FĂCUTE PENTRU EXPLORARE.”#whateverhappens. Accesorii originale BMW pentru primăvară şi vară.

Aceasta va fi vara ta. Cu accesorii originale, roţi şi anvelope de vară, service şi încărcare – toate de la BMW.

A sosit vara! Şi odată cu vremea însorită vin noi oportunităţi de a explora zona rurală. Abia aşteaptă s-o descoperi. Bucură-te de curbele şoselei, de aerul proaspăt şi de priveliştile uimitoare cu Accesoriile originale BMW. Roţile şi anvelopele BMW asigură o experienţă de conducere optimă. Împreună cu BMW Service şi BMW Charging, te ajută să ajungi în deplină siguranţă la destinaţiile tale de vară. Pentru că trebuie să profiţi din plin şi fără întreruperi de fiecare moment al verii. Aceasta va fi vara ta.

Citeşte în continuare

ACCESORII ORIGINALE DE VARĂ ŞI PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW.

„Suntem mereu pregătiţi pentru soare.”

Dacă vrei ca vara asta să fie a ta, trebuie să te pregăteşti cum se cuvine. Planifică-ţi călătoria şi asigură-te că beneficiezi de suficient spaţiu de depozitare pentru toate echipamentele de care ai nevoie pentru activităţile tale preferate de vară. Profită de gama noastră variate de accesorii originale BMW pentru interior şi exterior şi pregăteşte-ţi automobilul BMW pentru cea mai tare vară din viaţa ta.
Accesorii originale de vară şi produse de îngrijire BMW, BMW X1
BMW Interior G07 Suport BMW Pro pentru tabletă pentru sistemul Travel & Comfort

Suport BMW Pro pentru tabletă pentru sistemul Travel & Comfort.

Suportul universal BMW Pro pentru tabletă se ataşează de echipamentele opţionale Travel & Comfort sau de suportul de bază disponibil separat. Poate fi aliniat flexibil în diferite poziţii, înclinat şi rotit la 360°. Suportul este echipat cu o clemă extensibilă pentru o fixare sigură pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW de la 7” la 13”.

Carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro de 11” pentru sistemul Travel & Comfort

Carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro de 11” pentru sistemul Travel & Comfort.

Carcasa de siguranţă BMW oferă o protecţie optimă pentru toate dispozitivele Apple iPad™ Pro de 11 inchi. Carcasa din silicon negru protejează eficient tableta împotriva zgârieturilor şi a şocurilor, iar atunci când este utilizată în combinaţie cu filmul inclus pentru display, oferă protecţie şi împotriva stropilor de apă. Folosită împreună cu suportul universal Travel & Comfort disponibil separat, aceasta poate fi fixată în interiorul automobilului într-un mod convenabil şi uşor de ajustat, şi rămâne în siguranţă în cazul unui nefericit accident.

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Graţie cuplajului tip plug-in, acesta poate fi ataşat cu uşurinţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort. Fiind dotat cu funcţia hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii.

Masă pliantă BMW pentru sistemul Travel & Comfort

Masă pliantă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Masa pliabilă a sistemului Travel & Comfort, care este echipată cu o protecţie la supraîncărcare, poate fi ataşată cu uşurinţă pe tetierele scaunelor din faţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort, graţie cuplajului tip plug-in. Înălţimea şi unghiul acestuia sunt reglabile şi oferă un suport de pahare pliabil.

Covoraşe BMW pentru orice vreme pentru locurile din faţă

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. În negru cu inscripţia BMW.

Covoraş reversibil pentru portbagajul BMW cu puncte de ataşare a bagajelor

Covoraş reversibil pentru portbagajul BMW cu puncte de ataşare a bagajelor.

Covoraşul reversibil pentru portbagajul BMW cu puncte de ataşare a bagajelor poate fi folosit în poziţia în care doreşti. Poţi fixa articolele de partea superioară din mochetă, iar murdăria este aproape invizibilă la prima vedere. Cealaltă parte a covoraşului, pe de altă parte, este potrivită pentru transportul obiectelor ude şi murdare.Ca atare, este concepută pentru a fi curăţată uşor cu apă.

Husă pentru chei BMW Crystal Clarity

Husă pentru chei BMW Crystal Clarity.

Husa de calitate pentru cheie BMW din piele nappa cu cristale strălucitoare transformă cheia automobilului tău BMW într-un accesoriu atrăgător. Toate tastele funcţionale rămân uşor accesibile. Dacă trebuie să scoţi cheia din orice motiv, de exemplu pentru înlocuirea bateriei, poţi face acest lucru cu uşurinţă datorită curelei practice de fixare.

Buton de blocare BMW Crystal Clarity

Buton de blocare BMW Crystal Clarity.

Butonul de blocare Crystal Clarity adaugă o notă elegantă interiorului de calitate al automobilului tău. Cristalul Swarovski integrat se vede şi din exteriorul automobilului, făcând ca butonul de blocare să atragă privirile. Componenta de înaltă calitate din aluminiu anodizat gri închis se montează în doar câţiva paşi simpli.

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titan

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titaniu.

Cutia portbagaj BMW modernă în Negru, cu panouri laterale în Argintiu Titanium are un spaţiu de depozitare de 420 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Proiectoarele inovative BMW pentru portiere cu tehnologie LED, se activează automat atunci când portierele se deschid şi proiectează o imagine pe suprafaţa din dreptul automobilului printr-un slider interschimbabil. Mai multe teme sunt disponibile pentru a ilumina zona de intrare în automobil aşa cum îţi doreşti.

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.

Set extindere BMW pentru a treia bicicletă pentru suport pentru biciclete Pro 2.0

Set extindere BMW pentru a treia bicicletă pentru suport pentru biciclete Pro 2.0.

Setul de extindere BMW completează suportul pentru biciclete cu montare în spate Pro 2.0 pentru cârligul de remorcare şi uşurează transportul unei a treia biciclete. Sistemul de transport constă dintr-o şină pentru biciclete suplimentară, împreună cu un braţ suport care conectează cadrele celei de-a doua şi a treia bicicletă.

BMW Electronice, Cameră frontală BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

Cameră frontală BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro include o cameră QHD de înaltă calitate care monitorizează evenimentele din faţa automobilului, chiar şi când este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii şi mişcări neobişnuite în preajma automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

BMW Electronice, Cameră frontală BMW Advanced Car Eye 3.0

Cameră frontală BMW Advanced Car Eye 3.0.

BMW Advanced Car Eye 3.0 constă într-o cameră QHD de înaltă calitate care monitorizează evenimentele din faţa automobilului, chiar şi este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii în afara automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

BMW Electronice, Cameră spate BMW Advanced Car Eye 3.0

Cameră spate BMW Advanced Car Eye 3.0.

Camera full HD de înaltă calitate suplimentează sistemul BMW Advanced Car Eye 3.0 şi înregistrează automat ce se întâmplă în partea din spate a automobilului dacă se detectează vibraţii - chiar şi când automobilul este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii în afara automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

BMW Electronice, Cablu adaptor BMW pentru Apple iPhone/iPod

Cablu adaptor BMW pentru Apple iPhone/iPod.

Pentru o experienţă aparte, un dispozitiv Apple iPod™ sau iPhone™ compatibil poate fi integrat în sistemul de operare al automobilului şi încărcat simultan cu ajutorul cablului adaptor BMW. Dispozitivul poate fi controlat prin intermediul controlerului iDrive şi cu ajutorul butoanelor multifuncţionale de pe volan sau de pe sistemul radio.

BMW Electronice, Adaptor USB dublu de încărcare BMW pentru tipurile A şi C

Adaptor USB dublu de încărcare BMW pentru tipurile A şi C.

Adaptorul USB dublu de încărcare poate fi introdus cu uşurinţă în priza auto. Astfel, două dispozitive mobile externe pot fi încărcate cu uşurinţă în acelaşi timp. Curentul mare permite încărcarea rapidă a dispozitivelor, cum ar fi smartphone-uri şi tablete.

Produse de îngrijire BMW, Rezervă BMW Natural Air Relaxing Ocean

Rezervă BMW Natural Air Relaxing Ocean.

Cu rezerva BMW Natural Air din gama de parfumuri Relaxing Ocean, te poţi bucura de un parfum plăcut în interiorul automobilului în orice moment în timpul deplasării. Parfumul Relaxing Ocean radiază armonia unui peisaj oceanic relaxant cu accente răcoritoare de citrice. Pachetul include trei rezerve de parfum ambalate individual.

BMW Produse de îngrijire, Lavetă BMW din material textil pentru curăţarea afişajului

Lavetă BMW din material textil pentru curăţarea afişajului.

Îngrijire optimă pentru interiorul automobilului tău: Cu ajutorul lavetei de curăţare special dezvoltate pentru afişajul BMW, poţi curăţa ecranele şi suprafeţele lucioase fără grija zgârieturilor, urmelor sau scamelor. Murdăria şi amprentele se îndepărtează uşor, fără să foloseşti agenţi de curăţare. Element vizual de impact: Logo BMW pe lavetă şi o husă practică pentru depozitare.

BMW Produse de îngrijire, Soluţie concentrată BMW pentru spălarea parbrizului

Soluţie concentrată BMW pentru spălarea parbrizului.

Soluţia concentrată BMW pentru spălarea parbrizului acţionează ca un aditiv de curăţare foarte concentrat pentru sistemul de spălare a parbrizului şi a farurilor. Îndepărtează praful, rămăşiţele de insecte, ceara auto şi urmele de grăsime fără probleme şi fără a lăsa urme.

Starter kit BMW Natural Air rock in surf

STARTER KIT BMW NATURAL AIR.

Cu starter kitul BMW Natural Air, te poţi bucura de un parfum plăcut în interiorul automobilului în orice moment în timpul călătoriei. Kitul conţine un suport reglabil pentru parfum şi un baton de parfum înlocuibil din gama de parfumuri răcoritoare Mountain View. Ataşează suportul pentru parfum de grila de ventilaţie a automobilului.

ROŢI, ANVELOPE ŞI ACCESORII DE VARĂ ORIGINALE BMW.

„Roţile mele: personalizate pentru vară.”

Exact cum îţi place: Gama noastră largă de roţi complete originale BMW de vară oferă opţiuni exclusive de design, în toate dimensiunile. Modelul tău BMW nu va beneficia numai de un upgrade vizual remarcabil, ci şi de o valoare de revânzare mai mare. În funcţie de roată, te vei bucura chiar de o îmbunătăţire a răspunsului dinamic datorită proceselor de producţie de ultimă generaţie, reducerii greutăţii şi testelor specifice modelului pentru siguranţă şi dinamică a condusului.
Roţi, anvelope şi accesorii de vară originale BMW
BMW, Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen, set complet de roţi pentru vară

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen, set complet de roţi pentru vară.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, sunt finisate în Gri Gunmetal Frozen şi au inscripţie M Performance. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat, roţi de 8 J x 19 cu anvelope de 225/40 R19 93 Y XL în faţă şi de 8,5 J x 19 cu anvelope de 255/35 R19 96 Y XL în spate.

BMW, Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, Bicolor (Night Gold, lucioase), set complet de roţi pentru vară

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, Bicolor (Night Gold, lucioase), set complet de roţi pentru vară.

Jantele de înaltă calitate BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, sunt finisate în Night Gold Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 8 J x 19, 225/40 R19 93 Y XL RSC în faţă şi 8,5 J x 19, 255/35 R19 96 Y XL RSC în spate.

BMW, Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, set complet de roţi pentru vară

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, set complet de roţi de vară.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 7,5 J x 18, 225/45 R18 95 Y în faţă şi 8,5 J x 18, 255/40 R18 99 Y în spate.

BMW, Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M, bicolore (Jet Black, lucioase), set complet de roţi pentru vară

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M, bicolore (Jet Black, lucioase), set complet de roţi pentru vară.

Jantele M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 877 M sunt proiectate în Jet Black Bicolor uni, lucioase. Set complet de roţi de vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 8J x 21 şi dimensiunea anvelopelor de 245/35 R21 96 Y XL.

BMW, Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat, set complet de roţi pentru vară

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat, set complet de roţi pentru vară.

Jantele M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M sunt proiectate în Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, roţi de 9 J x 20 cu anvelope de 255/45 R20 105Y XL în faţă şi de 10,5 J x 20 cu anvelope de 285/40 R20 108Y XL în spate.

Roţi, anvelope, accesorii BMW Capac central flotant BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul plutitor BMW pentru butucul roţilor afişează logo-ul BMW care nu se mai învârte odată cu janta, ci rămâne în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Roţi, anvelope, accesorii BMW Huse pentru anvelope M Performance

Huse pentru anvelope M Performance.

Aveţi senzaţia că sunteţi într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă vă aflaţi în garaj: Husele pentru anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. Graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Cu design sportiv M Performance.

Roţi, anvelope, accesorii BMW Capace prezoane BMW cu logo

Capace prezoane BMW cu logo.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.

Roţi, anvelope, accesorii BMW Capace prezoane BMW cu logo M

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo M.

Service roţi şi anvelope BMW, BMW X1

Service-ul BMW pentru roţi şi anvelope.

Nu numai că îţi schimbăm anvelopele de iarnă şi pe cele de vară, ci beneficiezi şi de verificări ale profilului anvelopelor şi ale frânelor. Îţi oferim schimbarea roţilor şi anvelopelor (inclusiv echilibrarea roţilor) la un raport calitate/preţ de primă clasă. Vom realiza inspecţia şi lucrările de mentenanţă cu cea mai mare grijă şi cu profesionalism total. De asemenea, datorită serviciului nostru profesional de depozitare a roţilor (inclusiv spălare şi echilibrare), vei evita orice stres şi vei economisi spaţiu.

ACCESORII ORIGINALE BMW CHARGING.

„Încărcată cu vibraţia verii: călătoria mea.”

Dacă vrei să te pregăteşti pentru vară, nu trebuie doar să-ţi încarci portbagajul cu accesorii utile, ci şi să-ţi încarci complet bateria. Aruncă o privire pe accesoriile noastre originale BMW Charging, care sunt perfecte pentru toate nevoile tale în ceea ce priveşte automobilul electric. Astfel, vara asta va fi a ta.

Citeşte în continuare
Accesorii originale BMW Charging, BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Sistemul BMW Wallbox cu instalare permanentă vă încarcă automobilul BMW rapid, fiabil şi convenabil cu până la 22 kW. De asemenea, BMW Wallbox poate fi controlat şi prin aplicaţia My BMW.

Citeşte în continuare
Accesorii originale BMW Charging, Kit de pornire BMW Flexible Fast Charger

Kit de pornire BMW Flexible Fast Charger.

Flexible Fast Charger BMW este un încărcător mobil pentru toate automobilele electrice. Cu acest set poţi atinge o capacitate maximă de încărcare de până la 2,3 kW (tip E+F, Schuko, 10 A) la prizele de uz casnic. Încărcarea rapidă este posibilă datorită cablurilor adaptor disponibile opţional, care pot fi utilizate pentru încărcare la prize industriale de până la 11 kW.

Citeşte în continuare
Accesorii originale BMW Charging, BMW cablu de încărcare (mod 3, o singură fază)

Cablu de încărcare BMW (mod 3, o singură fază).

Cablul de încărcare BMW are o lungime de 5 metri şi înlesneşte încărcarea rapidă şi simplă la staţiile de încărcare publice care acceptă modul 3. Automobilele BMW electrice şi hybrid pot fi încărcate cu o singură fază, mult mai rapid cu cablul de încărcare standard inclus. Acest lucru este posibil în întreaga Europă datorită conectorilor standard tip ECE.

Citeşte în continuare

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU PRIMĂVARA ŞI VARA TA.

„Accentul meu special pe timp de vară.”

Este vara ta şi momentul tău să străluceşti. Accesoriile BMW M Performance[1] îţi permit să-ţi personalizezi automobilul BMW aşa cum îţi doreşti şi îi conferă acestuia un caracter motorsport autentic. Transformă-ţi automobilul BMW într-o capodoperă care atrage atenţia tuturor şi fă această vară să fie vara ta – fără compromisuri.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance, Splitter frontal M Performance din fibră de carbon, stânga

Splitter frontal M Performance din fibră de carbon, stânga.

O declaraţie fermă: Splitter-ul frontal M Performance din fibră de carbon subliniază aspectul impresionant al automobilului, într-un mod deosebit de exclusivist.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance, Sistem de evacuare M Performance din titan

Sistem de evacuare M Performance din titan.

Sistemul de evacuare BMW M Performance fascinează prin sunetul motorsport fără compromis. Sistemul de evacuare este fabricat în întregime din titan special pregătit pentru curse.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance BMW G87 Extensie praguri laterale M Performance, fibră de carbon, dreapta

Extensie praguri laterale M Performance, fibră de carbon, dreapta.

Eleganţă dinamică în combinaţie cu caracterul sportiv personalizat: Extensia pragului lateral M Performance din fibră de carbon subliniază aspectul sportiv al automobilului. În plus, are o greutate redusă, o stabilitate dimensională ridicată şi se potriveşte perfect.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW M Performance, Volan M Performance Pro

Volan BMW M Performance Pro.

Contururi bine definite: Volanul M Performance Pro creează o atmosferă motorsport inconfundabilă în habitaclu. Forma sa uimitoare şi zona de prindere în Alcantara nu sunt doar impresionante din punct de vedere vizual; de asemenea oferă o experienţă de condus mai directă. Cu o bandă motorsport din piele albastră deschisă.

Citeşte în continuare

SERVICE BMW.

ÎNTREGUL DOMENIU DE APLICARE AL SERVICIILOR BMW.

BMW Service

Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive

Oferte personalizate pentru servicii de întreţinere pe termen lung, la preţ fix.

BMW SERVICE 5+.

BMW Service 5+, BMW X2

Oferte atractive pentru modelele BMW mai vechi de cinci ani.

Accesorii BMW pentru primăvară/vară, Automobile BMW

SERVICE BMW.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţuri all-inclusive cu BMW Service 5+ şi până la serviciile noastre fără contact sau uleiul de motor original BMW şi multe alte servicii individuale, avem mereu soluţia optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

  • Care este presiunea corectă în anvelope?
  • Când şi cât de des trebuie verificată presiunea în anvelope?
  • Ce sunt anvelopele BMW cu marcaj stea?
  • Cum găsesc anvelopele corecte pentru automobilul meu?
  • Când trebuie să trec la anvelope de vară?
  • Să mai păstrez sau să înlocuiesc anvelopele?