THE NEW

BMW VISION NEUE KLASSE.

O NOUĂ ERĂ A MOBILITĂŢII.

AFLĂ DETALII DESPRE BMW VISION NEUE KLASSE ÎN VIDEOCLIP.

0:00
0:00 /  0:00

TOATE DETALIILE BMW VISION NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse, automobil concept 2023, interior, display BMW Panoramic Vision, BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

ÎŢI EXTINDE PERSPECTIVA ASUPRA LUCRURILOR.

BMW Panoramic Vision, Head-Up Display 3D, displayul central şi volanul multifuncţional fac parte din noua generaţie BMW iDrive. Informaţiile sunt proiectate pe întreaga lăţime a parbrizului. Fie că este vorba de informaţii virtuale pentru condus, de infotainment sau de navigaţie.

BMW Vision Neue Klasse, automobil concept 2023, exterior

DESIGN

DESIGNUL TRECE DE LA O ETAPĂ LA ALTA.

BMW Vision Neue Klasse – un sedan sportiv. Design expresiv, elegant şi atemporal. Suprafeţe ample, linii distincte, reduse la strictul necesar. Mai mult spaţiu pentru elemente caracteristice. De exemplu, o suprafaţă interactivă digitală care cuprinde grila frontală şi farurile, precum şi un interior extrem de luminos datorită geamurilor generoase.

BMW Vision Neue Klasse, automobil concept 2023, exterior

SUSTENABILITATE

BUCURIE PERMANENTĂ. ASTĂZI ŞI PE VIITOR.

Adevărata plăcere de a conduce începe astăzi. Şi se gândeşte la ziua de mâine. BMW Neue Klasse reduce amprenta de CO2 a automobilelor sale de-a lungul întregului ciclu de viaţă. Datorită producţiei care protejează resursele, a utilizării sporite a materiilor prime secundare şi a unui sistem de propulsie pur electric foarte eficient.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW i Vision Circular, autonomie, vedere de familie, exterior, parcare

ELECTRIC. DIGITAL. CIRCULAR.

BMW Vision Neue Klasse este mai mult decât revoluţionar pentru timpul său. Reprezintă saltul spre o nouă eră. Şi combină cele mai recente inovaţii pentru a crea o experienţă de neuitat.

BMW Vision Neue Klasse, automobil concept 2023, exterior

BMW NEUE KLASSE – FII LA CURENT.

Viziunea reprezintă doar începutul: Experimentează saltul într-o nouă eră cu BMW Neue Klasse - înscrie-te şi fii la curent.