BMW M3 Touring G81 Accesorii BMW M Performance design exterior

SPORTIVITATE FĂRĂ COMPROMISURI.

BMW 3er Touring G21 BMW M Performance Parts Exterieurdesign

UN CARACTER MAI PUTERNIC.

SPORTIVITATE FĂRĂ COMPROMISURI.

UN CARACTER MAI PUTERNIC.

  ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

  Accesoriile noastre BMW M Performance scot în evidenţă automobilul tău BMW în moduri unice şi care stârnesc emoţie. O gamă largă de accesorii completează aspectul, creează un sunet mai puternic şi sporesc dinamismul automobilului tău BMW.

  Citeşte în continuare

  M2 cu accesorii BMW M Performance.

  Accesorii BMW M Performance BMW M2 Coupé G87 video

  Noul BMW M2 Coupé[1] este o combinaţie irezistibilă dintre o dinamică, o putere şi o agilitate care îţi taie respiraţia şi plăcerea de a conduce în orice moment. Accesoriile exclusiviste BMW M Performance reprezintă un plus ideal, care subliniază şi mai mult caracterul sportiv al automobilului şi plăcerea de a conduce.

  Află mai mult
  Accesorii BMW M Performance imagine cu trei sferturi din partea frontală

  DESCOPERĂ ACCESORIILE BMW M PERFORMANCE.

  Accesoriile BMW M Performance aduc senzaţia emoţionantă de motorsport pe şosea. Îţi poţi proiecta propriul BMW individual cu accesoriile exclusive. Acestea oferă calitate supremă pentru performanţă optimă şi un design sportiv distinctiv, împreună cu siguranţă şi durabilitate maxime.

  M3 Competition Touring cu accesorii BMW M Performance.

  Accesorii BMW M Performance BMW M3 Touring G81 video

  Primul BMW M3 Competition Touring cu M xDrive combină performanţele uluitoare ale unui BMW M3 cu flexibilitatea şi funcţionalitatea unui BMW Touring. Beneficiind de avantajul tehnologiilor utilizate în motorsport, performanţele şi dinamica de excepţie sunt de la sine înţelese. Accesoriile exclusiviste şi personalizate BMW M Performance sunt un plus binevenit. 

  Află mai mult

  Descoperă SERIA 3.

  BMW Seria 3 Sedan G20 Accesorii BMW M Performance design exterior
  BMW Seria 3 Touring G21 Accesorii BMW M Performance design exterior

  Imediat cum pornesc în deplasare, BMW Seria 3 Sedan şi BMW Seria 3 Touring combină designul sportiv şi dinamica de condus la cel mai înalt nivel cu natura practică de zi cu zi. Accesoriile BMW M Performance se potrivesc perfect cu ADN-ul sportiv şi optimizează proprietăţile aerodinamice.

  Seria 3 cu accesorii BMW M Performance.

  Simte emoţia motorsport.

  Difuzor spate M Performance Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Difuzor spate M Performance, fibră de carbon.

  100% tehnologie de ultimă generaţie. 100% caracter motorsport. 100% entuziasm. Difuzorul spate M Performance din fibră de carbon este confecţionat manual cu meticulozitate. Acesta creează un aspect şi mai modern şi uniformizează caracterul sportiv al automobilului.

  Citeşte în continuare
  Aripă spate M Performance Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Aripa spate M Performance din fibră de carbon.

  Contra curentului. Spoilerul spate cu profil aerodinamic M Performance este confecţionat din 100% fibră de carbon de cea mai bună calitate şi oferă părţii din spate a automobilului un aspect sportiv distinctiv. Datorită aerodinamicii optimizate, acesta contribuie la o performanţă sportivă sporită. Dinamica la superlativ.

  Citeşte în continuare
  Spoiler pentru plafon M Performance Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Spoilerul pentru plafon M Performance în negru lucios.

  Design în mişcare. Spoilerul pentru plafon BMW M Performance este confecţionat din PUR negru lucios, un accent elegant sportiv pentru partea din spate a automobilului. Totodată, contribuie la o aerodinamică optimizată. Bara-spoiler este perfect adaptată designului automobilului şi poate fi vopsită în culoarea caroseriei.

  Citeşte în continuare
  Jante M Performance din aliaj uşor de 19”, tip 898 M Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen, set complet de roţi de iarnă.

  Jantele sportive M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, sunt finisate în Gri Gunmetal Frozen şi au inscripţie M Performance. Set complet de roţi pentru iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat de 8 J x 19, dimensiune anvelope 225/40 R19 93H XL RSC în faţă şi 8,5 J x 19, cu anvelope 255/35 R19 96H XL RSC în spate.

  Citeşte în continuare
  Jante M din aliaj uşor de 19”, tip 791 M Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 791 M, bicolore (Jet Black, lucioase), set complet de roţi pentru vară.

  Jantele de înaltă calitate BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 791 M, sunt finisate în Jet Black Bicolor lucios. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat, roţi de 8 J x 19 cu anvelope de 225/40 R19 93 Y XL în faţă şi de 8,5 J x 19 cu anvelope de 255/35 R19 96 Y XL în spate.

  Citeşte în continuare
  Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, tip 795 M Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Jante M Performance forjate Y-Spoke de 20”, tip 795 M, Bicolor (Gri Ferric mat, cu striaţii lucioase), set complet de roţi pentru vară.

  Jantele M Performance forjate de înaltă calitate Y-spoke de 20”, tip 795 M, sunt finisate în Gri Ferric Bicolor mat, cu striaţii lucioase şi au logo M colorat şi inscripţie striată M Performance. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat de 8 J x 20, dimensiune anvelope 225/35 R20 90Y XL RSC în faţă şi 8,5 J x 20, cu anvelope 255/30 R20 92Y XL RSC în spate.

  Citeşte în continuare
  Jante M Performance din aliaj uşor de 18”, tip 796 M Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Jante M Performance din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 796 M, în Jet Black mat, roată faţă completă de iarnă.

  Jantele M Performance din aliaj uşor de înaltă calitate Double-spoke de 18”, tip 796 M sunt finisate în Jet Black mat şi au logo „M” colorat, fiind compatibile cu lanţurile pentru zăpadă. Roată completă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă şi anvelope runflat, dimensiune roată 7,5 J x 18, dimensiune anvelopă 225/45 R18 95 H XL.

  Citeşte în continuare
  Spătar M Performance Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Spătar M Performance.

  Spătarul M Performance conferă scaunelor un aspect de motorsport de înaltă calitate. Ornamentele tetierelor din fibră de carbon au fost finisate cu vopsea poliuretanică şi şlefuite pentru a obţine un luciu intens. Restul panoului posterior este din piele Alcantara fină. Cu emblemă din aluminiu M Performance integrată.

  Citeşte în continuare

  Accesorii BMW M Performance pentru alte modele.

  Din lumea sporturilor cu motor în viaţa de zi cu zi.

  BMW X7 G07 Accesorii BMW M Performance design exterior

  THE X7.

  Fascinaţia pentru BMW X7 provine dintr-o combinaţie de putere, confort de lux şi design îndrăzneţ. În combinaţie cu accesoriile BMW M Performance de înaltă calitate, uneori confecţionate manual, rezultatul este un Sports Activity Vehicle personalizat, cu un caracter puternic. 

  Capace oglinzi exterioare M Performance din fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Capace oglinzi exterioare M Performance din fibră de carbon.

  Confecţionat manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace M Performance pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă sportivă individuală.

  Ornamente M Performance pentru ţeava de eşapament, negru mat Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Ornamente M Performance pentru ţeava de eşapament, negru mat.

  Creează accente uluitoare: Confecţionate din oţel inoxidabil cromat negru mat de înaltă calitate, ornamentul M Performance pentru ţeava de eşapament face ca spatele automobilului să aibă un aspect şi mai sportiv. 

  Grilă frontală M Performance, negru Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Grilă frontală M Performance, negru.

  Caracter puternic: Grila frontală M este confecţionată din lamele negru lucios prinse într-un cadru de aceeaşi culoare. Aceasta conturează partea din faţă a automobilului, creând un aspect mai puternic şi mai agresiv. Pentru un aspect unic care lasă o impresie clară. 

  Jante M din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755 M, Jet Black mat Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Jante M din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755 M, Jet Black mat, roată de iarnă cu anvelopă.

  Jantele M sportive din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755 M, Jet Black mat asigură un aspect deosebit de sportiv. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante de 9,5 J x 22, cu anvelope 275/40 R22 107V XL şi set complet de roţi spate de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, jante de 10,5J x 22, cu anvelope 315/35 R22 111V XL.

  Jante M din aliaj uşor de 21” Double-spoke, tip 754 M, bicolore Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 754 M, bicolore (Gri Orbit, lucioase), set complet de roţi de iarnă.

  Jantele M de înaltă calitate, din aliaj uşor de 21” Double-spoke, tip 754 M, sunt vopsite în Gri Orbit Bicolor lucios şi conferă automobilului un aspect deosebit de sportiv şi exclusivist. Disponibile în set complet de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 9,5J x 21 şi dimensiunea anvelopelor de 285/45 R21 113V XL RSC.

  Volan M Performance Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Volan M Performance.

  Detalii captivante: datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie sport excelentă şi control optim. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv.

  BMW Seria 7 Sedan G70 Accesorii BMW M Performance design exterior

  THE 7.

  Eleganţa pură şi experienţa multisenzorială se îmbină în noul BMW Seria 7 Sedan[2] pentru a oferi o experienţă de condus cu adevărat premium. Pentru a adăuga accente din sporturile cu motor, descoperă opţiunile de design personalizate oferite de accesoriile BMW M Performance.

  Jante M aerodinamice de 21”, tip 909 M, bicolore, Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Jante M aerodinamice de 21”, tip 909 M, bicolore, set complet de roţi pentru iarnă.

  Jantele aerodinamice M de înaltă calitate de 21” tip 909 M bicolore (Jet Black, lucioase) dau automobilului un aer exclusivist prin aspectul lor rafinat. Set complet de roţi pentru iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, roţi de 9 J x 21 cu anvelope de 255/40 R21 102H XL în faţă şi de 10,5 J x 21 cu anvelope de 285/35 R21 105H XL în spate.

  Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M, Jet Black mat, set complet de roţi pentru vară.

  Jantele M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 911 M sunt proiectate în Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, roţi de 9 J x 20 cu anvelope de 255/45 R20 105Y XL în faţă şi de 10,5 J x 20 cu anvelope de 285/40 R20 108Y XL în spate. 

  BMW M8 Gran Coupé F93 Accesorii BMW M Performance design exterior

  THE M8.

  BMW M8 Gran Coupé combină genele M cu cel mai înalt nivel de exclusivitate. Formele create prin designul avangardist definesc un nou look pentru maşinile sport de lux în 4 uşi. Componentele personalizate confecţionate din fibră de carbon şi alte materiale de lux conturează la rândul lor aspectul exclusivist.

  Priză de aer M, fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Priză de aer M, fibră de carbon.

  Sportiv, dar şi individual. Priza de aer M este confecţionată din fibră de carbon premium. Un detaliu de design elegant în părţile laterale ale automobilului.

  Ataşament faţă M Performance din fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Ataşament faţă M Performance din fibră de carbon.

  O declaraţie fermă: Spoilerul frontal M confecţionat din 100% fibră de carbon subliniază aspectul masculin al automobilului, într-un mod extrem de exclusivist. Un aspect motorsport unic, pentru toţi cei care refuză compromisul. 

  Grilă frontală M Performance din fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

  Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale BMW M Performance este creată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată 100% manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un punct de atracţie în partea din faţă a automobilului pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual. Are logo „M8”.

  Grilă frontală M Performance din fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Spoiler M spate din fibră de carbon.

  Şi mai impresionant: Spoilerul spate M din fibră de carbon accentuează aspectul dinamic şi de înaltă calitate al maşinii. Fibra de carbon este un material inovator care scade greutatea automobilului şi în acelaşi timp îl face foarte rezistent. În plus, datorită faptului că este creat în mod meticulos din fibră de carbon de înaltă calitate lucrată manual, spoilerul spate se potriveşte perfect cu designul automobilului, precum şi cu celelalte echipamente din M fibră de carbon.

  Capace oglinzi exterioare M din fibră de carbon Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Capac M pentru oglinda exterioară, din fibră de carbon.

  Setează tonul potrivit cu o construcţie de ultimă generaţie. Capacele oglinzilor exterioare M sunt fabricate integral din fibră de carbon şi sunt realizate manual minuţios. Designul lor dinamic şi premium exclamă imediat: personalitatea este totul.

  Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 863 M, Gri Ferric mat Accesorii BMW M Performance imagine în prim plan

  Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 863 M, Gri Ferric mat, set complet de roţi pentru vară.

  Jantele BMW M Performance forjate de înaltă calitate Y-spoke de 20”, tip 863 M sunt finisate în Gri Ferric mat, au logo „M” colorat şi conferă automobilului un aspect foarte sportiv. Acestea sunt disponibile ca set de roţi pentru vară, care include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope cu dimensiunile 9,5 J x 20, 275/35 ZR20 (102Y) XL în faţă şi 10,5 J x 20, 285/35 ZR20 (104Y) XL în spate.

  Accesorii BMW M Performance angajat BMW oferă consultanţă unui client

  PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

  Partenerul tău de service BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te îndruma personal în privinţa tuturor produselor, serviciilor şi accesoriilor M Performance pentru automobilul tău BMW. Contactează acum un partener de service BMW aproape de tine!

  Consum de combustibil şi emisii de CO2.

  BMW M2 Coupé[3]:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,6 – 10,2
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 218 – 231

  BMW M3 Competition Touring:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 10,1 – 10,4
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 229 – 235

  BMW Seria 3 Sedan:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,3 – 8,5
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 29 – 192

  BMW Seria 3 Touring:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,4 – 8,8
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 31 – 197

  BMW X7:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,7 – 12,9
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 203 – 292

  BMW Seria 7 Sedan:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,0 – 6,8
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 22 – 178

  BMW M8 Gran Coupé:
  Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 6,7 – 11,0
  Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 174 – 251

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

   

  Citeşte în continuare

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Disclaimer reference invalid