#WHATEVERHAPPENS. SERVICE BMW.

PLĂCEREA DE A CONDUCE FĂRĂ GRIJI. PENTRU FIECARE CONDUCĂTOR AUTO ŞI FIECARE BMW.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. De la pachete de servicii pe termen lung, cum ar fi BMW Service Inclusive, la preţurile atractive all-inclusive cu BMW Service 5+ şi până la serviciul nostru Reparaţii şi îngrijire BMW şi multe alte servicii individuale. Avem mereu oferta optimă pentru tine – pentru fiecare model BMW, pentru nevoile tale specifice şi pentru numeroşii kilometri pe care urmează să-i parcurgi fără griji.

  No text

  FĂ ONLINE O PROGRAMARE ÎN SERVICE BMW - RAPID ŞI UŞOR.

  Un serviciu bun începe online - rapid, uşor şi la orice oră. Fie că e vorba despre verificarea frânelor, schimbarea uleiului de motor sau orice alt serviciu: prin sistemul BMW de programări online îţi oferim o soluţie convenabilă pentru a-ţi stabili următoarea vizită în service. La urma urmei, nimeni nu-ţi cunoaşte automobilul mai bine decât specialiştii noştri de la BMW Service. Trebuie doar să alegi serviciul dorit şi să vezi ce programări sunt disponibile la partenerul tău local BMW Service.

  VERIFICARE ŞI ÎNTREŢINERE BMW.

  BMW SERVICE INCLUSIVE.

  BMW Service Inclusive

  Relaxează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea pură de a conduce. BMW Service Inclusive face posibil acest lucru. Plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat. Astfel, modelul tău BMW este întotdeauna pe cele mai bune mâini, la toţi partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

  BMW SERVICE 5+.

  BMW Service 5+

  Fiabilitate: BMW Service 5+. Indiferent că este vorba de frâne, ulei sau microfiltru, un lucru este clar: cu BMW Service 5+, piesele şi timpul de service sunt incluse într-un preţ atractiv şi transparent. Această ofertă de top este pentru destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai atractive sunt condiţiile noastre de service.

  GARANŢIA EXTINSĂ BMW.

  BMW Extended Warranty

  Bucură-te de mai multă siguranţă timp de până la 5 ani. Cu BMW Extended Warranty ai posibilitatea de a extinde garanţia standard de doi ani până la între 3 şi 5 ani sau 200.000 de kilometri. Beneficiază de servicii complete precum reparaţiile rapide cu piese originale BMW şi bucură-te de sentimentul liniştitor de a fi pregătit pentru orice.

  MAI MULTE SERVICII BMW PENTRU TINE.

  Îţi stăm mereu la dispoziţie - cu personal specializat, tehnici de reparaţii de ultimă generaţie, precum şi piese originale BMW. Experţii noştri se asigură că automobilul tău este readus rapid şi profesionist la starea sa iniţială, astfel încât modelul tău BMW să rămână un BMW autentic. Iar în cazul unui accident sau al unei defecţiuni, specialiştii noştri oferă asistenţă oriunde şi oricând. Beneficiază de Asistenţa BMW în caz de defecţiune, care te ajută într-un mod rapid şi simplu.
  Îngrijire proactivă, Verificare şi întreţinere

  Îngrijire proactivă.

  Suntem alături de tine înainte să devină urgent – aceasta este promisiunea noastră de Service. Senzorii sensibili detectează din timp nevoia de întreţinere sau reparaţie la modelul tău BMW. Dacă senzorii detectează ceva ieşit din comun, vei fi contactat.

  Reparaţii şi îngrijire BMW

  BMW Repair & Care.

  Fie că este vorba de reparaţii în caz de accident sau de reparaţii cosmetice, remedierea daunelor caroseriei sau vopsirea unei piese deteriorate: în urma unei analize detaliate a daunelor, experţii noştri asigură reparaţia care corespunde exact nevoilor tale - în mod transparent, conform celor mai înalte standarde de calitate şi adaptată perfect modelului tău BMW.

  Rechemare

  Rechemare BMW.

  Siguranţa clienţilor şi a produselor noastre este extrem de importantă pentru noi. Acesta este motivul pentru care efectuăm în permanenţă inspecţii de control al calităţii. Poţi folosi seria de şasiu pentru a verifica dacă există acţiuni de rechemare în service care se aplică modelului tău BMW. În astfel de cazuri, BMW suportă costurile pentru toate activităţile de rechemare şi reparaţie.

  Află mai multe
  Verificări şi întreţinere automobil BMW

  Verificare și mentenanță automobile BMW.

  Experţii noştri BMW lucrează cu tehnologii de service inovatoare şi piese originale BMW. Aceasta garantează plăcerea ta de a conduce şi siguranţa şi că valoarea modelului tău BMW este păstrată. Indiferent dacă conduci un BMW nou sau un model mai vechi.

  BMW Teleservices

  Teleservice BMW.

  BMW Teleservices îţi face viaţa mai confortabilă: Dacă sunt necesare lucrări de întreţinere sau în cazul unei defecţiuni, partenerul tău de service BMW preferat va primi toate informaţiile relevante despre automobil şi te va contacta pentru a crea o programare. Trebuie doar să înregistrezi online automobilul tău în portalul BMW ConnectedDrive şi să alegi un partener de service.

  Piese originale BMW

  Piese originale BMW.

  Dacă doreşti să menţii funcţionalitatea modelului tău BMW la un nivel ridicat, toate piesele trebuie să interacţioneze perfect. Iată de ce trebuie să alegi piese originale BMW: Fie că este vorba de piese originale BMW noi sau de piese originale BMW recondiţionate, toate piesele originale BMW oferă calitate maximă pentru performanţe optime.

  Descoperă acum

  PIESE ORIGINALE BMW.

  Original BMW Parts BMW specialist installing a Original BMW Part

  Dacă doreşti să menţii funcţionalitatea modelului tău BMW la un nivel ridicat, toate piesele trebuie să interacţioneze perfect. Iată de ce trebuie să alegi piese originale BMW: Fie că este vorba de piese originale BMW noi sau de piese originale BMW recondiţionate, toate piesele originale BMW oferă calitate maximă pentru performanţe optime.

  BMW SERVICE: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI.

  • Ce este BMW Service?
  • Cât de des pot să fac o programare în service BMW şi care sunt intervalele de service recomandate pentru automobilul meu?
  • Cum ştiu de ce lucrări de întreţinere are nevoie modelul meu BMW?
  • Unde este cel mai apropiat centru de service BMW?
  • Cât costă o inspecţie la un partener local de service BMW?
  • Ce este numărul VIN BMW şi unde îl pot găsi?