PUR ŞI SIMPLU UIMITOR.

Noul BMW M5 cu xDrive M.

VÂNĂTORUL.

BMW M5 „First Edition inspired by BMW Individual”.

PUR ŞI SIMPLU UIMITOR.

Noul BMW M5 cu xDrive M.

VÂNĂTORUL.

BMW M5 „First Edition inspired by BMW Individual”.

Cu forme care te impresionează şi mai puternic decât oricând: noua generaţie BMW M5 evidenţiază abilităţile excepţionale ale inginerilor BMW şi îţi oferă şi dinamică de condus inegalabilă. Are tehnologii de ultimă generaţie care îţi oferă mai multă siguranţă şi confort în activităţile zilnice. Sistemul inovator de tracţiune integrală xDrive M al noului model BMW M5 cu 441 kW (600 CP) transformă conducătorul auto în pilotul încrezător al unui automobil sedan sport performant, care dispune de putere, agilitate şi precizie remarcabile – plăcerea de a conduce un model M atinge un nou nivel.

BMW M5 cu xDrive M (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 243 – 246

BMW M5 Competition (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 243 – 246

Citeşte în continuare

PUR ŞI SIMPLU UIMITOR.

LA PUTEREA A CINCEA.

 • 01 Putere: 441 kW (600 CP)
 • 02 Cuplu maxim: 750 Nm
 • 03 De la 0 la 100 km/h în 3,4 secunde
 • 04 Viteza maximă: 305 km/h cu pachetul M Driver
 • 05 Dinamică de condus remarcabilă datorită sistemului xDrive M
„Noul BMW M5 cu xDrive M se conduce ca un model cu tracţiune spate – dar cu şi mai multă putere de propulsie.”
Frank van Meel, Preşedinte Consiliu director BMW M GmbH.

ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA.

Cum transformi, în mod direct şi precis, puterea excepţională a noului BMW M5 în dinamică de condus maximă? Cu tehnologii inovatoare inspirate din lumea motorsport.

Citeşte în continuare

Schimbare precisă a treptelor de viteză.

Transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic are timpi scurţi între schimbările treptelor de viteză şi numeroase opţiuni de schimbare a vitezelor: poţi avea un stil de condus sportiv şi dinamic până la un stil confortabil şi eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Vitezele pot fi schimbate şi manual, prin intermediul manetei de schimbare a vitezelor sau al padelelor de schimbare a treptelor de viteză de pe volan.
Citeşte în continuare

Forţă de frânare maximă.

Frânele M cu discuri din carbon şi ceramică asigură forţă de frânare mai directă. De asemenea, acest sistem nu se corodează, tolerează mai multă căldură şi contribuie la scăderea greutăţii automobilului, astfel agilitatea, dinamica şi acceleraţia sunt îmbunătăţite. Acest echipament special devine vizibil la exterior datorită discurilor de frână în auriu mat cu logo „M” caracteristic.
În funcţie de condiţiile de utilizare, componentele specifice materialelor uzate pot cauza zgomote, în special în caz de carosabil ud şi înainte ca automobilul să se oprească. Impactul negativ al umezelii şi al sării asupra frânelor poate determina ca acţiunea de frânare să fie asemănătoare cu cea a unui sistem convenţional, iar acest lucru poate da senzaţia de scădere a forţei de frânare pentru un timp şi poate fi compensat prin aplicarea unei presiuni mai mari pe pedală, atunci când este necesar.
Citeşte în continuare

Manevrabilitate perfectă.

În fiecare situaţie de condus, sistemul Servotronic M oferă putere optimă de direcţionare prin ajustarea sa în funcţie de viteza curentă de rulare. Mai mult, acesta asigură un răspuns direct şi precis al direcţiei, chiar şi la viteze mari. Sistemul este reglat special pentru modelele M şi dispune de trei setări diferite, care pot fi selectate prin simpla apăsare a unui buton.
Citeşte în continuare

Distribuţie optimă a puterii.

Diferenţialul M activ optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează după viraje, când intră în curbe cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce scade diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor spate.
Citeşte în continuare

GREUTATE SCĂZUTĂ. SUNET OPTIMIZAT.

GREUTATE SCĂZUTĂ. SUNET OPTIMIZAT.

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport produce un sunet dinamic, care poate fi schimbat prin intermediul unui mecanism integrat cu supape de evacuare. Programele „SPORT” şi „SPORT+”, care pot fi selectate prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus, sunt acompaniate de un sunet mult mai puternic al motorului, în timp ce programul orientat spre confort produce un sunet mai discret. În plus, nivelul sonor poate fi scăzut prin intermediul noului buton de control al sunetului.

CONECTIVITATE ŞI SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

BMW M5 stabileşte standarde noi în privinţa conectivităţii şi a sistemelor de asistare a conducătorului auto – fie că doreşti să organizezi întâlniri, să foloseşti e-mail-ul sau să înregistrezi cele mai bune scoruri personale pe circuitul de curse. Conceptul de operare inovator, panoul de instrumente multifuncţional şi sistemul Head-Up Display te impresionează prin controlul intuitiv pe care îl oferă, prin serviciile digitale şi noua grafică specifică M. Acestea îţi permit să înregistrezi toate informaţiile relevante pentru condus într-o fracţiune de secundă: de la afişajele pentru schimbarea treptelor de viteză, navigaţie, viteză şi modul de tracţiune integrală până la afişajele selectate personal. Numeroasele sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto te sprijină în calitate de copilot, oricând doreşti.

BMW M5 „FIRST EDITION INSPIRED BY BMW INDIVIDUAL”.

BMW M5 „FIRST EDITION INSPIRED BY BMW INDIVIDUAL”.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.