SHOP THE LOOK

THE NEW

i5

BMW i

PRIMUL BMW i5. 100% ELECTRIC.

BMW i5: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18,8 – 16; Autonomie electrică (WLTP) în km: 499 – 579

BMW i5 eDrive40

Putere [1]

340 CP (250 kW)

0-100 km/h

6 s

Vmax

193 km/h

Autonomie

până la 582 km

BMW i5: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 18,8 – 16; Autonomie electrică (WLTP) în km: 499 – 579

 

Creştere temporară <10 secunde peste valoarea nominală specificată

NOUL TĂU BMW i5 SEDAN.

  InfoI content placeholder

  [1] Culoarea Roşu Fire se aşteaptă să fie disponibilă începând cu 11/23.

  AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

  DEPLASAREA ELECTRICĂ ÎN NOUL BMW i5.

  AJUNGI LA DESTINAŢIE RELAXAT: DEPLASARE ŞI ÎNCĂRCARE CU MODELUL BMW i5.

  Află mai multe

  Exemplu de rută

  exemple suplimentare de rute
   Oprire (opriri)

   Opriri necesare pentru încărcare

   Acesta este numărul probabil de opriri pentru încărcare de care vei avea nevoie pe traseu.

   Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

   Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

   Nivelul rămas de încărcare a bateriei

   Cifra indicată este nivelul rămas de încărcare a bateriei la sosire după parcurgerea distanţei, cu un nivel de încărcare a bateriei la începutul călătoriei de 100%.

   ore

   Durată de încărcare totală

   Acesta este timpul total probabil necesar pentru încărcare de-a lungul traseului. Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

   Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

   ore

   Durată totală a călătoriei inclusiv încărcare

   Durata călătoriei indicată este suma duratei de deplasare estimate plus durata de încărcare dacă este nevoie de pauze de încărcare pe traseu.

   Se ia in considerare călătoria pe cea mai rapidă rută, fără blocaje de trafic sau alte întârzieri.

   Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare. Valorile afişate sunt exemple pentru configuraţia de bază a modelului selectat. Valorile pot varia dacă acelaşi automobil are opţiuni de echipare diferite.

   Cu aplicaţia My BMW, rămâi la curent cu autonomia şi starea încărcării în orice moment şi de oriunde. Poţi planifica cu uşurinţă rute optimizate pentru încărcare şi le poţi trimite către automobilul tău. Descarcă aplicaţia acum şi experimentează în modul demonstrativ.

   Află mai multe

   Loading Time

   Durată de încărcare pentru

   Încărcare la staţii publice

   Staţie de încărcare de mare putere

   Poţi încărca automobilul tău foarte rapid la o staţie de încărcare de mare putere. Curentul continuu (c.c) furnizat la aceste staţii oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare de mare putere cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor.

    

   Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu capacitatea maximă de încărcare a automobilului. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria.

   Harta îţi arată toate staţiile de încărcare de mare putere din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

   Staţie de încărcare rapidă

   Dacă te grăbeşti în oraş sau în timpul călătoriei, o staţie de încărcare rapidă este alegerea potrivită. Acest lucru se datorează curentului continuu (c.c.) furnizat la aceste staţii care oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare rapidă cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor.

    

   Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de până la 50 kW. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria.

    

   Harta îţi arată toate staţiile de încărcare rapidă din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

   Staţie de încărcare c.a.

   Poţi găsi staţii publice de încărcare cu curent alternativ (c.a.) aproape peste tot. Acestea sunt potrivite în special pentru încărcare regulată pe perioade mai lungi de timp - cum ar fi peste noapte sau în timp ce eşti la serviciu. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere maximă de 22 kW. Performanţa de încărcare depinde de opţiunile de echipare ale automobilului.

    

   Aruncă o privire pe hartă şi descoperă toate staţiile de încărcare cu curent alternativ din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

   Încărcare acasă

   Wallbox/Flexible Fast Charger

   Când eşti acasă, poţi încărca automobilul tău cu Wallbox sau Flexible Fast Charger.

    

   Ambele folosesc curent alternativ (c.a.). În funcţie de model, echipamente speciale şi reprezentanţă, Wallbox oferă o putere maximă de încărcare de 22 kW, iar Flexible Fast Charger de maximum 11 kW.

    

   Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de 11 kW.

   Filter charging stations

   Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare.­

    

   Utilizează aplicaţia My BMW pentru a găsi staţii de încărcare, dar şi pentru a planifica, verifica şi gestiona operaţiunile de încărcare – atât acasă, cât şi atunci când călătoreşti. Experimentează întreaga gamă de funcţii din aplicaţia My BMW în modul demonstrativ.

   OPŢIUNI DE ÎNCĂRCARE.

   SUSTENABILITATE.

   Modelul BMW i5 îşi aduce, de asemenea, contribuţia la un viitor mai durabil. Prin utilizarea de materiale secundare şi de energie verde în procesul de fabricaţie, optimizăm deja amprenta de CO₂ a modelului BMW i5, chiar înainte ca acesta să fie predat către tine. Pe parcursul călătoriei, tehnologiile inovatoare ale EfficientDynamics asigură echilibrul perfect între eficienţă şi performanţă. În plus, BMW i5 oferă pentru prima dată opţiunea unui interior vegan.

   Design

   DETALII EXTERIOARE.

   DESIGN INTERIOR.

   DETALII INTERIOARE.

   Tehnologii

   SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI CONECTIVITATE

   Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

   Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

   Your BMW takes care of the parking for you.

   Parking without being in your vehicle. Parking Assistant Professional automatically parks and unparks your BMW. Perform the manoeuvre for up to 200 m once and then save it.

   Vezi mai mult decât ceea ce se află în faţa ta.

   BMW Live Cockpit Professional proiectează cele mai importante informaţii direct în câmpul tău vizual, fără a fi nevoie să pierzi atenţia de la drum. Funcţia Augmented View completează imaginea drumului din faţa ta oferind semnale grafice pentru a facilita navigarea.

   RECOMANDĂRI ŞI SERVICII

   ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN NOUL BMW i5.

   Service – exact atunci când ai nevoie.

   Întotdeauna cu un pas înainte. Indiferent dacă este timpul pentru o revizie sau anvelopele sunt uzate: te contactăm în timp util. Poţi stabili o programare direct prin mesaj din aplicaţia My BMW. Iar apoi te poţi relaxa în timp ce îţi continui călătoria.

   ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW i5.