Perspectivă de sus asupra părţii spate a BMW X6.

THE X6

DETALII ŞI ECHIPAMENTE ALE BMW X6.

Noul BMW X6 domină în toate aspectele. Echipat cu tehnologii inovatoare, precum suspensia M adaptivă „Professional” sau suspensia pneumatică adaptivă pe ambele punţi şi pachetul xOffroad, acesta oferă dinamică de condus unică. Tehnologii inovatoare precum grila frontală „Iconic Glow” sau farurile BMW Laserlight cu design X independent, subliniază extravaganţa automobilului şi spiritul său avangardist. Sistemele BMW de asistare a conducătorului auto de ultimă generaţie oferă niveluri superioare de siguranţă. În interior, pasagerii sunt întâmpinaţi de mai multe funcţii inovatoare precum suportul pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii sau conceptul de control al sistemului de operare BMW 7.0 cu afişaj impresionant de 12,3” şi comandă tactilă.

Citeşte în continuare
THE X6DETALII ŞI ECHIPAMENTE ALE BMW X6.

MODELELE BMW X6 ŞI OPŢIUNILE DE ECHIPARE.

Autoritatea îmbracă mai multe forme.

xLine

Pachetul BMW xLine conferă o sportivitate robustă automobilului. La exterior, elemente de design expresive creează caracterul distinct X – de recunoscut prin grila frontală şi elementul spoilerului spate din aluminiu satinat, precum şi pragurile laterale din aluminiu satinat, ce formează cardul perfect pentru următoarea aventură.

BMW X6, xLine, configurează

Pachetul BMW xLine conferă o sportivitate robustă automobilului. La exterior, elemente de design expresive creează caracterul distinct X – de recunoscut prin grila frontală şi elementul spoilerului spate din aluminiu satinat, precum şi pragurile laterale din aluminiu satinat, ce formează cardul perfect pentru următoarea aventură.

 • Exterior

 • Interior

Pachet M Sport

Pachetul M Sport conferă automobilului note foarte sportive. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit al exteriorului şi al interiorului, modelul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M adaptivă, transmisia Steptronic Sport, sistemul de evacuare M Sport, frânele M Sport şi pachetul M Aerodinamic optimizează dinamica de condus.

BMW X6, pachet M Sport, configurează.

Pachetul M Sport conferă automobilului note foarte sportive. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit al exteriorului şi al interiorului, modelul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M adaptivă, transmisia Steptronic Sport, sistemul de evacuare M Sport, frânele M Sport şi pachetul M Aerodinamic optimizează dinamica de condus.

 • Exterior

 • Interior

BMW Individual

Opţiunea de echipare BMW Individual subliniază apariţia distinctă a noului BMW X6 prin culori interioare exclusive în combinaţie cu tapiţeria din piele fină de calitate şi ornamente interioare.

BMW X6, BMW Individual, configurează

Opţiunea de echipare BMW Individual subliniază apariţia distinctă a noului BMW X6 prin culori interioare exclusive în combinaţie cu tapiţeria din piele fină de calitate şi ornamente interioare.

 • Exterior

 • Interior

DINAMICILE DE CONDUS ALE NOULUI BMW X6.

Nu ghidează, ci preia comanda.

Fie că este vorba de BMW X sau de BMW M, ambele versiuni deţin performanţa de top. Prin componentele specifice dinamicii de condus, precum suspensia M adaptivă „Professional” în combinaţie cu sistemul de tracţiune integrală xDrive, BMW X6 oferă performanţă de top pe orice suprafaţă. Descoperă puterea în detaliu.
Imagine în prim-plan cu sistemul de evacuare M Sport al BMW X6.

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport poate fi reglat pentru a oferi un sunet mult mai intens al motorului prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus din cadrul programelor „SPORT” şi „SPORT+”, în timp ce programul orientat spre confort produce un sunet mai discret.
Suspensia M adaptivă a BMW X6.

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – cu manevrabilitate agilă.
Imagine în prim-plan cu oglinzile exterioare M din carbon ale BMW X6.

Oglinzi exterioare M din carbon.

Oglinzile exterioare M din carbon subliniază designul puternic şi sportiv al automobilului.
Imagine în prim-plan cu spoilerul spate M din carbon al BMW X6.

Spoiler spate M din carbon.

Spoilerul spate M din carbon subliniază designul puternic, sportiv al automobilului şi reduce vizibil portanţa pe puntea spate.
Imagine în prim-plan cu scaunele sport din interiorul BMW X6.

Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă.

Dinamice şi confortabile: scaunele sport cu reglare individuală pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, disponibile în echiparea standard, au numeroase opţiuni pentru reglare electrică, inclusiv pentru lăţimea spătarului şi pentru unghiul spătarului. Protecţiile şezutului şi ale spătarului sunt mai înalte şi, împreună cu suportul pentru coapse reglabil, oferă ergonomie excelentă şi suport în părţile laterale, chiar şi atunci când intri cu viteză în viraje.
BMW X6 cu sistem de tracţiune integrală xDrive.

xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie de condus. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
Imagine în prim-plan cu modurile off-road din interiorul BMW X6.

Pachetul xOffroad.

Noul BMW X6 are pachetul xOffroad care îţi permite să călătoreşti în siguranţă şi rapid pe şosele şi pe suprafeţe mai puţin solide, în orice moment. Patru moduri off-road selectabile reglează sistemul de tracţiune integrala xDrive şi mai precis pentru suprafaţa de condus curentă – pentru o tracţiune şi mai bună pe nisip, piatră, pietriş sau zăpadă.
Imagine în prim-plan cu butonul „Driving Experience Control” din interiorul BMW X6.

„Driving Experience Control”.

Sistemul „Driving Experience Control” îţi oferă posibilitatea de a alege modul „COMFORT” standard, modul „ECO PRO” orientat spre eficienţă sau modul „SPORT” pentru condus mai dinamic. Noua funcţie interactivă, modul „Adaptive”, ajustează în mod continuu suspensia adaptivă, direcţia şi transmisia Steptronic pentru a se potrivi situaţiei curente de condus.

DETALIILE IMPORTANTE DE DESIGN ALE NOULUI BMW X6.

Îţi domină pulsul.

La prima vedere, contururile puternice ale noului BMW X6 indică puterea impresionantă oferită de motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri şi 530 CP. Aspectul său atletic este completat de jantele M solide din aliaj uşor de 22” V-spoke şi de celelalte detalii sportive. Opţiunile de echipare, precum grila frontală BMW „Iconic Glow”, farurile BMW Laserlight cu design X şi trapa panoramică „Sky Lounge”, stabilesc accente distincte suplimentare. Interiorul este la fel de impresionant cu detaliile exclusiviste, precum aplicaţiile din sticlă „Crafted Clarity”, scaunele sport şi iluminarea ambientală.
Imagine din lateral cu un bărbat care se sprijină de BMW X6 într-un mediu urban.
Perspectivă de sus cu grila frontală BMW „Iconic Glow” a BMW X6 în prim-plan.

Grila frontală BMW „Iconic Glow”.

Grila frontală BMW „Iconic Glow” stabileşte detalii vizuale impresionante. Prin tehnologia inovatoare cu fibră LED, aceasta permite jocuri senzaţionale de lumină – de exemplu, în timpul rulării sau atunci când deschizi sau închizi automobilul.
Imagine în prim-plan cu farurile Laserlight ale BMW X6.

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă, farurile BMW Laserlight cu design X unic iluminează şoseaua pe o rază de până la 500 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Litera „X” albastră caracteristică şi inscripţia „BMW Laser” scot în evidenţă standardele tehnologice ale automobilului.
Imagine în prim-plan cu „covorul” luminos de întâmpinare al BMW X6.

„Covor” luminos de întâmpinare.

„Covorul” luminos de întâmpinare proiectează o imagine în faţa portierelor, pentru a te întâmpina în mod ideal la intrarea în automobil. Această funcţie oferă mai multă siguranţă şi confort la ieşirea din automobil pe timp de noapte.
Imagine în prim-plan cu trapa panoramică a BMW X6.

Trapă panoramică.

Atunci când este deschis, plafonul panoramic din sticlă asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt. Atunci când este închis, acesta oferă senzaţia plăcută de spaţiu luminos. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare, precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.
Imagine în prim-plan cu exteriorul BMW X6 cu jante din aliaj uşor.

Jante M din aliaj uşor de 22” Double-spoke, tip 742 M, cu anvelope mixte.

Jante M din aliaj uşor de 22” Double-spoke, tip 742 M, în Negru Jet, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 22, 275/35 R22 şi spate 10,5 J x 22, 315/30 R22.
Imagine din habitaclul BMW X6 iluminat ambiental, cu ecran de 12,3”.

Iluminare ambientală.

Iluminarea ambientală standard, care include lumini ambientale de contur în portierele faţă şi spate, creează atmosferă relaxantă în interiorul automobilului. „Covorul” luminos de întâmpinare iluminează zona din faţa portierelor, la intrarea şi la ieşirea din automobil. Sunt disponibile şase modele de lumină în alb, albastru, portocaliu, bronz, lila şi verde, toate cu intensitate reglabilă.
Imagine în prim-plan cu aplicaţiile din sticlă „Crafted Clarity” din interiorul BMW X6.

Aplicaţiile din sticlă „Crafted Clarity” pentru echipamente interioare.

Aplicaţiile din sticlă „CraftedClarity” au elemente din sticlă create manual care îmbunătăţesc în mod vizual şi tactil interiorul. Detaliile de pe schimbătorul de viteze, butonul pentru controlul volumului, Controller-ul iDrive şi butonul Start/ Stop sunt realizate din cristal de înaltă calitate.
Imagine în prim-plan cu trapa panoramică „Sky Lounge” a BMW X6.

Trapă panoramică „Sky Lounge”.

Trapa panoramică „Sky Lounge” creează senzaţia de spaţiu generos în timpul zilei, iar pe timp de noapte aceasta oferă un ambient plăcut, datorită designului de lumini ce conţine peste 15.000 de elemente de iluminare. Acesta poate fi reglat în funcţie de cele şase culori ale iluminării ambientale.

TEHNOLOGIILE INOVATOARE ALE NOULUI BMW X6.

Viitorul a aşteptat acest moment.

Noul BMW X6 ocupă întotdeauna poziţia de lider: cu o gamă largă de tehnologii foarte moderne şi funcţii care asigură confort maxim în fiecare călătorie. Funcţii inovatoare, precum suportul pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii sau Control Display-ul impresionant cu ecran de 12,3” şi comandă tactilă, te susţin în fiecare situaţie. Iar datorită sistemului de divertisment „Professional” pentru locurile din spate, scaunele confortabile cu funcţie de masaj şi ventilaţie împreună cu pachetul „Ambient Air”, beneficiezi de un nivel optim de divertisment şi relaxare.
Imagine în prim-plan cu pachetul pentru portbagaj al BMW X6.

Pachet pentru portbagaj.

Pachetul pentru portbagaj include atât şine antialunecare şi plase de prindere flexibile în portbagaj, dar şi o plasă flexibilă, care poate fi ataşată de mai multe puncte de prindere şi poate fi folosită şi ca plasă de cumpărături.
Imagine în prim-plan cu suportul pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii din interiorul BMW X6.

Suport cu control termic pentru pahare.

Suporturile pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii din consola centrală pot să menţină în mod individual bauturile reci sau calde. Controlul temperaturii se activează prin butoane care se găsesc în părţile laterale ale suporturilor. Iluminarea ambientală indică funcţia, albastru pentru răcire şi roşu pentru încălzire.
Imagine în prim-plan cu Head-Up Display-ul din habitaclul BMW X6.

BMW Head-Up Display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.
Imagine din habitaclul BMW X6 cu „BMW Live Cockpit Professional”.

„BMW Live Cockpit Professional”.

„BMW Live Cockpit Professional” cu funcţie de navigaţie include o reţea de afişare digitală, care are un Control Display de înaltă rezoluţie cu diagonala de 12,3” cu operare tactilă, şi un afişaj de instrumente cu diagonala de 12,3”.
Imagine în prim-plan cu difuzoarele din interiorul BMW X6.

Sistemul audio surround Bowers & Wilkins Diamond

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond cu două difuzoare tip Diamond oferă o calitate de studio a sunetului extraordinară pentru fiecare pasager. 20 de boxe poziţionate meticulos cu o putere totală de 1500 wati, produc o experienţă a sunetului vibrantă. Boxele individuale sunt puse în evidenţă printr-o iluminare specifică, accentuând calitatea sunetului şi din punct de vedere vizual.
Imagine în prim-plan cu sistemul de divertisment „Professional” pentru locurile din spate al BMW X6.

Sistem de divertisment „Professional” pentru locurile din spate.

Sistemul de divertisment „Professional” pentru locurile din spate îţi oferă două ecrane color separate de înaltă rezoluţie, cu diagonala de 10,2” şi funcţie tactilă, care pot fi înclinate după preferinţe, precum şi un player Blu-ray. Astfel, poţi folosi funcţiile de navigaţie sau internetul în timp ce conduci (în cazul în care ai încheiat un contract cu o companie de telefonie mobilă). În plus, acesta are şi un port USB şi porturi pentru MP3 player-e, console de jocuri şi căşti (chiar şi pentru căşti wireless).
Imagine în prim-plan cu parfumurile disponibile pentru pachetul „Ambient Air”.

Pachet „Ambient Air”.

Pachetul „Ambient Air” are funcţie de eliberare a parfumului şi funcţie de ionizare a aerului. Poţi alege dintre parfumuri diferite, toate create special pentru acest automobil. Poţi folosi chiar şi câte două parfumuri în acelaşi timp, care vor fi selectate în mod alternativ.

SISTEME DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI ŞI FUNCŢII DE CONECTIVITATE ÎN NOUL BMW X6.

Tinde către perfecţiune.

Pe lângă toate tehnologiile şi funcţiile, precum BMW Head-Up Display, noul BMW X6 are spaţiu suficient pentru numeroase sisteme de asistare şi servicii. Echipat cu sisteme BMW de asistare a conducătorului auto de ultimă generaţie, precum asistentul pentru mersul în marşarier sau Driving Assistant Professional cu asistent la direcţie şi la traseu, care include sprijin pentru manevrarea automobilului în spaţii înguste, sistem de avertizare de pericole şi sistem de avertizare la părăsirea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale, acesta garantează un nivel maxim de siguranţă în orice situaţie. Şi datorită sistemului de control vocal „BMW Intelligent Personal Assistant”, te poţi concentra pe ceea ce este esenţial: plăcerea pură de a conduce.
Imagine din habitaclul BMW X6 cu Head-Up Display.
Conducătorul auto BMW X6 susţinut de serviciile ConnectedDrive.

Servicii ConnectedDrive.

Serviciile ConnectedDrive te introduc în lumea digitală BMW: foloseşte aplicaţiile din automobil pentru a fi mereu la curent cu ştirile şi informaţiile meteo. Serviciile ConnectedDrive reprezintă un pachet standard necesar atunci când doreşti să achiziţionezi alte servicii digitale.
Imagine din habitaclul BMW X6 cu Asistentul „Plus” la parcare pe Head-Up Display.

Asistent „Plus” la parcare.

Pachetul de echipamente Asistent „Plus” la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, Asistent la parcare cu funcţie de orientare liniară şi Asistent pentru mersul în marşarier.
Imagine din habitaclul BMW X6 cu Driving Assistant Professional pe Head-Up Display.

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau critice, cu Asistentul la direcţie şi la menţinerea traseului şi cu un sistem de asistenţă în spaţii înguste, sistemul de avertizare de pericole, asistentul la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale şi alte funcţii de siguranţă.
Un bărbat interacţionează prin „Connected Command”, de pe locul din spate.

„Connected Command”.

Vrei să te poţi concentra doar asupra drumului? Atunci transferă pasagerilor tăi controlul asupra unora dintre sistemele automobilului. Acest lucru este foarte simplu cu „Connected Command”. Prin folosirea aplicaţiei „BMW Connected”, pasagerii pot accesa cu permisiunea ta sistemele de divertisment şi de navigaţie. De asemenea, pot regla elemente cheie ale sistemului de control al temperaturii.
Date tehnice BMW X6

DATE TEHNICE BMW X6

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW X6 M50i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km:10,4 – 10,7
  Emisii medii de CO2, în g/km: 237 - 243

  Valorile automobilelor marcate cu (2) sunt provizorii.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile automobilelor sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.