Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, rulând pe timp de noapte
Consum de combustibil, combinat8,9 – 10,7/l/100 km

THE X5

MODELELE BMW X5: TOATE DETALIILE IMPORTANTE

Consum de combustibil, combinat8,9 – 10,7/l/100 km
THE X5MODELELE BMW X5: TOATE DETALIILE IMPORTANTE

Echipat cu tehnologii noi pentru mai multă siguranţă şi oferind dinamică de condus pe orice suprafaţă, noul BMW X5 ştie în ce direcţie se îndreaptă

BMW X5 xDrive40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,7 - 8,9 
Emisii medii de CO2, în g/km: 244 - 204

Citeşte în continuare

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW X5.

BMW X5 xDrive25d

ESSENCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5 G05 2018 Gri Sophisto cu efect strălucitor cu configuraţia Essence, cu xDrive25d
$ 74,269
 • BMW X5 xDrive25d cu 170 kW (231 CP)
 • Sistem de difuzoare HiFi
 • Panou de rulare din aluminiu

BMW X5 xDrive45e

BALANCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a modelului BMW X5 G05 2018 în Albastru BMW Individual Tanzanite metalizat cu configuraţia Balance
$ 96,837
 • Plug-In Hybrid
 • xLine
 • Suspensie pneumatica adaptiva pe ambele punti

BMW X5 xDrive40i

SIGNATURE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5 G05 2018 Alb Mineral cu configuraţia Signature, cu xDrive40i
$ 124,256
 • Model M Sport
 • Ornament Shadowline extins
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

EXPERIMENTEAZĂ DINAMICA DE CONDUS A BMW X5 ÎN ACEST VIDEOCLIP.

BMW X5 oferă plăcerea de a conduce pe orice teren datorită motorului BMW TwinPower Turbo şi a tracţiunii integrale BMW xDrive remarcabile. Pachetul xOffroad opţional oferă o reglare mai fină: patru moduri de condus off-road, care pot fi selectate, adaptează cu precizie sistemul de tracţiune integrală, în funcţie de suprafaţa pe care se deplasează automobilul.

Citeşte în continuare
Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW X5, G05, 2018

Automobilul din videoclip prezintă echipamente opţionale care nu mai sunt disponibile.

Citeşte în continuare

BMW X5: TRACŢIUNE EXCELENTĂ CU PACHETUL xOFFROAD.

Imagine din lateral cu BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, rulând pe nisip, mod de condus „xSand”

„xSand”.

Următorii parametri sunt presetaţi cu modul „off-road” „xSand”: gardă la sol suplimentară de 20 mm, sistem ABS „off-road” („Anti-lock braking system”, trad. „Sistem de antiblocare al roţilor la frânare”) care poate fi activat de la o viteză de 10 km/h, răspuns controlat al pedalei de acceleraţie. Rezultatul: tracţiune optimă, chiar şi pe drumuri nepavate.
Imagine din lateral cu BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, rulând pe teren pietros, mod de condus „xGravel”

„xGravel”.

Dacă activezi modul „xGravel”, sunt presetaţi următorii parametri: gardă la sol suplimentară de 20 mm, sistem ABS „off-road” („Anti-lock braking system”, trad. „Sistem de antiblocare al roţilor la frânare”) care poate fi activat imediat, răspuns comod al pedalei de acceleraţie. Rezultatul: echilibrul perfect dintre condus lin şi siguranţă pe teren nepavat sau pietros.
Imagine din lateral cu BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, rulând pe teren stâncos, mod de condus „xRocks”

„xRocks”.

Următorii parametri sunt presetaţi cu modul „off-road” „xRocks”: gardă la sol suplimentară de 40 mm, sistem ABS „off-road” („Anti-lock braking system”, trad. „Sistem de antiblocare al roţilor la frânare”) care poate fi activat de la o viteză de 10 km/h, răspuns controlat al pedalei de acceleraţie. Rezultatul: forţă de propulsie constantă şi suficient spaţiu sub automobil.
Imagine din lateral cu BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, rulând pe teren înzăpezit, mod de condus „xSnow”

„xSnow”.

Atunci când drumul este acoperit de gheaţă şi este alunecos, următorii parametri sunt presetaţi în modul „off-road” „xSnow”: sistemul DSC („Dynamic Stability Control”, trad. „Control dinamic al stabilităţii”) este activat, suspensia pneumatică este setată la nivel normal, automobilul porneşte cu viteza a doua. Rezultatul: ai la dispoziţie suficientă aderenţă, chiar şi pe drumuri alunecoase.

BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID.

Ce e mai bun din ambele lumi: cu BMW X5 xDrive45e ai parte de mobilitate sustenabilă şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW.

Imagine cu trei sferturi din partea laterală a automobilului BMW X5 xDrive45e G05 plug-in hybrid în timp ce se încarcă
Imagine din partea frontală cu modelul BMW X5 xDrive45e G05 plug-in hybrid în faţa unui garaj, cu un model

Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW X5 xDrive45e.

BMW X5 xDrive45e plug-in hybrid combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie creează o experienţă versatilă de condus - în funcţie de modul de condus, fără emisii locale şi aproape silenţios sau cu un cuplu mare şi cu destule rezerve chiar şi pentru distanţe lungi.
Explorează electromobilitatea BMW
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a modelului BMW X5 xDrive45e G05 plug-in hybrid, care se deplasează pe stradă

Modurile de conducere ale BMW X5 xDrive45e.

Pur electric în drum spre serviciu sau puternic şi dinamic pentru o călătorie de sfârşit de săptămână - cu o autonomie electrică de până la 88 de kilometri, BMW X5 xDrive45e oferă toate posibilităţile. În deplasare, modurile de conducere inteligente asigură o interacţiune optimă între motorul cu combustie şi motorul electric în orice situaţie.
Explorează electromobilitatea BMW
Imagine din partea laterală cu modelul BMW X5 xDrive45e G05 plug-in hybrid în faţa unui garaj, cu un model

Încărcarea modelului BMW X5 xDrive45e.

Indiferent că eşti acasă sau pe drum: BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău BMW X5 plug-in hybrid. Pe lângă cablul de încărcare standard (Mod 2) pentru prize casnice, programul de încărcare include şi cablul de încărcare (Mod 3) pentru încărcare publică, precum şi Cardul BMW Charging care îţi oferă condiţii atractive pentru încărcare publică*. *ofertă specifică pieţei
Află mai multe despre încărcare
Imagine în prim plan cu sistemul de navigaţie al modelului BMW X5 xDrive45e G05 plug-in hybrid

Servicii digitale pentru BMW X5 xDrive45e.

BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care fac viaţa de zi cu zi alături de automobilul tău BMW X5 xDrive45e mai uşoară şi mai convenabilă. BMW Connected Charging te îndrumă cu încredere spre cele mai apropiate staţii de încărcare de pe traseul tău şi îţi oferă informaţii suplimentare detaliate.
Explorează electromobilitatea BMW

DESIGNUL BMW X5.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, staţionând pe timp de noapte

Faţă.

Grila frontală mare, uşor hexagonală, luminile opţionale laser cu elemente albastre X şi puternicele guri de admisie ale modelului BMW X5 tradus puterea şi dinamica într-un limbaj de design captivant.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW X5 xDrive40i, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat

Spate.

Liniile orizontale din partea din spate a noului BMW X5 vizualizează funcţionalitatea ridicată a acestui automobil: hayonul divizat Split Tailgate poate fi deschis şi închis din două părţi, este complet electric şi poate fi acţionat prin simpla apăsare a unui buton.
Habitaclul modelului BMW X5 G05 2018 cu xDrive40i

Panou de bord.

În interiorul modelului BMW X5, limbajul clar de design cu materiale de înaltă calitate rezultă într-o ambianţă exclusivistă care oferă o atmosferă de spaţiu deschis datorită plafonului panoramic opţional. Elementele opţionale din sticlă ale schimbătorului de viteze, Controllerul BMW, butonul start/stop şi controlul volumului oferă o experienţă unică de design în habitaclu.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 fond

Fond.

Senzaţia generoasă de spaţiu din BMW X5 se extinde şi pentru cel de-al doilea rând de scaune confortabile. Dacă numărul total de cinci locuri nu este suficient, puteţi extinde capacitatea de locuri disponibilă în spate cu două locuri suplimentare cu un al treilea rând de locuri opţional.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW X5.

Accesoriile BMW M Performance îţi permit să oferi modelului tău BMW X5 un caracter maxim de motorsport. Alege dintre dotările pentru exterior îmbunătăţite optic, precum şi jantele atractive forjate şi din aliaj uşor. Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW X5 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

Imagine din exterior cu jantele din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M ale modelului BMW X5 G05 2018

Jante din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 748 M, vopsite în Jet Black mat.

Jantele de înaltă calitate, din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 748 M, sunt vopsite în Jet Black mat şi au logo „M” colorat, oferind automobilului un aspect extrem de sportiv cu apariţia lor exclusivistă. O roată faţă, dimensiunea roţii 9J x 20, fără anvelopă.
Imagine din exterior cu jantele M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Bicolor ale modelului BMW X5 G05 2018

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Bicolor.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, cu greutate optimizată, sunt finisate în Jet Black Bicolor lucios şi au inscripţia M Performance şi logo M colorat. O roată faţă, dimensiunea roţii 9,5J x 22, fără anvelopă.
Imagine din exterior cu o cutie portbagaj pentru plafon BMW 520, în negru/argintiu titan montată pe un BMW X5 G05 2018

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titaniu.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are un sistem de închidere în 3 puncte pe fiecare parte, aceasta este extrem de uşor de utilizat şi blocat pentru a preveni furtul.
Imagine din exterior cu suportul pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0 pentru BMW X5 G05 2018

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.
Imagine din interior cu covoraşele BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă ale modelului BMW X5 G05 2018

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele durabile pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Acestea sunt negre şi includ o încrustaţie de înaltă calitate din oţel inoxidabil.
Imagine din interior cu cârligul universal BMW negru, Travel & Comfort pentru BMW X5 G05 2018

Cârlig universal BMW negru, Travel & Comfort.

Cârligul universal pentru Sistem pentru confort şi călătorii face posibilă agăţarea hainelor şi a genţilor uşoare pe tetieră pentru a le proteja de murdăria din spaţiul pentru picioare. Cu ajutorul cuplajului tip plug-in, cârligul universal poate fi ataşat cu uşurinţă, ferit de accidente, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort.
Imagine din interior cu covoraşul pentru compartimentul pentru bagaje al modelului BMW X5 G05 2018

Covoraş pentru compartimentul pentru bagaje.

Covoraşul anti-alunecare, rezistent la apă şi deosebit de durabil cu borduri înălţate pe toate laturile protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. În negru, completează perfect interiorul unui automobil cu echiparea de bază.
Imagine din exterior cu difuzorul spate M Performance din fibră de carbon al modelului BMW X5 G05 2018

Difuzor spate BMW M Performance din fibră de carbon.

100% tehnologie de ultimă generaţie. 100% caracter motorsport. 100% senzaţional. Difuzorul spate este fabricat din fibră de carbon confecţionată manual cu meticulozitate. Acesta oferă un aspect şi mai dinamic - şi transformă aspectul musculos al maşinii în ceva mult mai impresionant.
Imagine din exterior cu aripa spate M Performance din fibră de carbon a modelului BMW X5 G05 2018

Aripa spate M Performance din fibră de carbon.

Design larg: Aripile spate M Performance lărgesc spatele automobilului, sporind aspectul său sportiv şi exclusivist. Acestea sunt fabricate din fibră de carbon de înaltă calitate pentru a se potrivi perfect cu designul automobilului şi sunt în perfectă armonie cu restul componentelor exterioare din fibră de carbon.
Imagine din exterior cu capacele oglinzilor exterioare M Performance din fibră de carbon ale modelului BMW X5 G05 2018

Capacele oglinzilor exterioare BMW M Performance din fibră de carbon.

Confecţionate manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă atletică individuală.
Imagine din interior cu volanul M Performance al modelului BMW X5 G05 2018

Volan M Performance.

Detalii captivante: Datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie şi o aderenţă excelente – pentru un control al direcţiei mai direct şi mai receptiv. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv.
Imagine din interior cu învelişurile pentru pedale M Performance din oţel inoxidabil ale modelului BMW X5 G05 2018

Învelişuri pentru pedale M Performance din oţel inoxidabil.

Design minimalist, manoperă de precizie: Datorită designului asimetric al şanţurilor din cauciuc, învelişurile din oţel inoxidabil pentru pedale conferă spaţiului pentru picioare un aspect dinamic distinctiv high-tech. Se potriveşte perfect cu alte produse M Performance.

CONECTIVITATE ŞI SERVICII DIGITALE PENTRU BMW X5.

BMW X5 are cea mai recentă generaţie de tehnologii de conectivitate BMW. Serviciile digitale inteligente şi sistemele de asistare a conducătorului auto creează o conexiune perfectă cu lumea exterioară şi-ţi oferă confort şi siguranţă maxime datorită funcţionării intuitive.

Imagine din habitaclu cu panoul de instrumente şi Driving Assistant Professional al BMW X5, G05, 2018

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul la schimbarea benzii de circulaţie, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.

Small Teaser Headline

Încerci să găseşti un loc de parcare în apropierea destinaţiei tale? Foarte simplu. Mulţumită sistemului de asistenţă loc de parcare. Acesta sugerează spaţii libere în parcări sau pe stradă şi, în funcţie de selecţia ta, îţi sugerează cea mai bună rută către un loc de parcare disponibil. Termenul de valabilitate este de trei ani.
Imagine cu o femeie bând o ceaşcă de cafea în timp ce actualizează software-ul automobilului său BMW X5 cu ajutorul funcţiei „Remote Software Upgrade”, G05, 2018

Remote Software Upgrade.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
Pachetul „Connected Professional” al BMW X5, G05, 2018

Pachetul Connected Professional.

Serviciul de asistenţă Concierge, servicii la distanţă, BMW Maps, sistem de integrare pentru smartphone incluzând Apple CarPlay şi Android Auto sau In-Car Experiences? De ce să alegi opţiuni individuale, atunci când le poţi avea pe toate? Cu pachetul Connected Professional, te poţi bucura de aceste servicii de la BMW ConnectedDrive.
Imagine din habitaclu cu BMW Intelligent Personal Assistant al modelului BMW X5 G05 2018

BMW Intelligent Personal Assistant.

Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/tyre-energy-lables/jcr:content/par-4col/wideteaser_67 failed

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW X5.

BMW Service angajat ajutând clientul

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte specifice pentru BMW X5, te rugăm să contactezi un partener BMW din zona ta. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW X5.

BMW Service angajat întâmpinând clientul

#whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

Conţinutul pachetului de service:

 • Serviciu de verificare a automobilului conform ghidului BMW
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână

Consumul de combustibil, consumul de electricitate şi emisiile de CO2 ale modelului BMW X5.

BMW X5 xDrive40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,9 – 10,7
Emisii medii de CO2, în g/km: 204 – 244

BMW X5 xDrive45e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,2 – 1,7
Emisii medii de CO2, în g/km: 27 – 40
Consum mixt de electricitate, în kWh/100km: 24,3 – 27,7

Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2018, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp

Citeşte în continuare

Consumul de combustibil, consumul de electricitate şi emisiile de CO2 ale modelului BMW X5.

 • Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP.­­

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.­­

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.