BMW X2 Verde Sanremo
Consum mixt de combustibil8.1 - 1.7 l/100km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

THE X2

BMW X2.

Consum mixt de combustibil8.1 - 1.7 l/100km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel
 • THE X2BMW X2.

  Absolut unic. Excepţional. BMW X2 îşi declară ambiţiile sportive încă de la prima vedere. Designul sportiv şi îndrăzneţ oferă performanţă dinamică şi agilitate care sunt de neegalat în acest segment. Mai mult, interiorul de înaltă calitate şi numeroasele tehnologii inovatoare îl definesc drept protagonistul extrovertit al unei noi ere. Eşti pregătit?

  Citeşte în continuare
  Ecotichet 2022

  Oferta pentru modele Plug-in hybrid & ecotichet.

  Află mai multe

  ALEGE DIN RECOMANDĂRILE NOASTRE PENTRU BMW X2.

  BMW X2 sDrive18i

  PACHETUL M SPORT

  BMW X2 alb Alpin; pachet M Sport
  • Pachet M Sport
  • Cruise Control cu funcția de oprire
  • Faruri adaptive LED

  BMW X2 xDrive25e

  PACHET M SPORT X

  BMW X2 albastru Phytonic pachet M Sport X
  • Pachet M Sport X
  • DAB tuner
  • Faruri adaptive LED

  BMW X2 xDrive25d

  EDIŢIA GOLDPLAY

  BMW X2 Verde Sanremo Ediţia GoldPlay
  • Ediția GoldPlay
  • Jante M aerodinamice de 20" cu inserție în Auriu Galvanic
  • Scaune M sport cu perforații Negru/Galben

  DETALIILE IMPORTANTE LEGATE DE DESIGN ALE MODELULUI BMW X2.

  BMW X2 Verde Sanremo
  BMW X2 Verde Sanremo

  Parte frontală extrovertită.

  Îţi taie răsuflarea de la prima privire: o prezenţă care denotă încredere în sine, cu bara-spoiler puternică şi gurile de admisie de mari dimensiuni, care asigură răcirea superioară a frânelor şi a motorului.

  BMW X2 Verde Sanremo

  Vedere laterală puternică, armonioasă.

  La fel de uimitor ca un X, la fel de agil ca un coupé – linia sportivă a noului BMW X2 combină secţiunea inferioară puternică a automobilului cu o siluetă sportivă cu un contur îngust al geamului.

  BMW X2 Verde Sanremo

  Designul uimitor al părţii din spate.

  Limbajul unic de design subliniază postura amplă a noului BMW X2. Hayonul care se închide la nivel cu spoilerul şi mânerul hayonului integrat în emblema BMW subliniază estetica acestuia.

  NOUL BMW X2 EDIŢIA GOLDPLAY.

  Treci la auriu: fie într-un BMW X2 xDrive25e deosebit de eficient cu propulsie hibridă inovatoare, fie într-un BMW X2 M35i care creşte adrenalina sau într-un model cu una dintre celelalte opţiuni de motorizare – detalii exclusive, cum ar fi folia în Auriu Galvanic asigură că BMW X2 în Ediţia GoldPlay atrage atenţia maximă pe orice drum.
  BMW X2 Verde Sanremo
  Rama grilei frontale a BMW X2 Verde Sanremo

  Rama grilei frontale vopsită în Auriu Galvanic.

  Datorită ramei sale în Auriu Galvanic, grila frontală verticală M mare transmite un semnal exclusiv prin partea din faţă.

  Jantă din aliaj uşor a BMW X2 Verde Sanremo

  Roţi M Aero Performance cu inserţie în Auriu Galvanic.

  Un simbol al flerului sportiv: inserţii cu accente în tonul exclusiv de Auriu Galvanic ghidează privirile admirative către roţile M aerodinamice.

  Grafica geamului modelului BMW X2 Verde Sanremo

  Pachet M Shadow Line lucios.

  Uimitor până la cel mai mic detaliu, pachetul M Shadow Line lucios, prezintă accente elegante în negru lucios pe caracteristici precum geamurile şi ramele oglinzilor.

  Panoul de bord pe partea pasagerului al modelului BMW X2

  Grafică „GoldPlay” şi ornamente interioare în Dark Graphite mat.

  Datorită unei caracteristici grafice „GoldPlay” de pe partea pasagerului a panoului de bord, împreună cu benzile ornament interioare în Dark Graphite, cabina transmite o atmosferă de eleganţă sofisticată.

  Scaunele M Sport ale BMW X2

  Scaune M Sport.

  Scaunele ergonomice M Sport din piele neagră dobândesc un aspect exclusivist şi elegant datorită cusăturilor aurii. Perforarea spătarului asigură ventilare optimă.

  Pragul modelului BMW X2

  Pragul „Edition” vopsit în Auriu Galvanic.

  De îndată ce portierele se deschid, atenţia este îndreptată către finisajul pragului „Edition”, cu efectul său deosebit de luxos în Auriu Galvanic contrastant.

  BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID.

  Descoperă avantajele şi principalele caracteristici tehnice ale modelului BMW X2 xDrive25e cu propulsie hibridă inovatoare.

  Ce e mai bun din ambele lumi: cu BMW X2 xDrive25e** ai parte de mobilitate durabilă şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie şi dinamica de condus.
  BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

  Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW X2 xDrive25.

  BMW X2 xDrive25e** plug-in hybrid combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie produc o experienţă de condus eficientă şi unică. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, unic pentru modelele plug-in hybrid din acest segment, este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime.

  Explorează electromobilitatea BMW
  BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

  Modurile de conducere ale BMW X2 xDrive25e.

  Complet electric şi zero emisii pe drumul spre muncă sau foarte dinamic şi cu o autonomie suficientă pentru excursia din weekend – automobilul hibrid BMW X2 xDrive25e** oferă toate posibilităţile de care ai putea avea nevoie. Profită de modurile de condus inteligente care utilizează din plin, în orice situaţie, motorul cu combustie internă şi motorul electric.

  Explorează electromobilitatea BMW
  BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

  Încărcarea modelului BMW X2 xDrive25e.

  BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău plug-in hybrid. Pe lângă cablul de încărcare standard pentru prize casnice, programul de încărcare al automobilului BMW X2 xDrive25e** include şi cablul de încărcare (Mod 3) pentru încărcare publică.

  *ofertă specifică pieţei

  Află mai multe despre încărcare
  BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

  Servicii digitale pentru modelul BMW X2 xDrive25e.

  BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care fac viaţa de zi cu zi alături de automobilul tău BMW X2 xDrive25e** şi mai convenabilă. Not available in Romania. Mai multe servicii digitale, precum aplicaţia My BMW îţi uşurează suplimentar mobilitatea zilnică.

  Explorează electromobilitatea BMW

  DINAMICA DE CONDUS A BMW X2.

  Tehnologia folosită la trenul de rulare şi şasiul BMW X2 dintr-o privire.

  Motoare puternice, direcţie precisă, suspensie M sport disponibilă opţional şi manevrabilitate precisă care stabileşte standarde noi în acest segment de automobile: te bucuri de dinamica şi agilitatea oferite de acest model – fie că este vorba de sprinturi sau distanţe lungi, condus în mediul urban sau pe drumuri şerpuite de ţară. Caracteristicile acestui automobil pot fi îmbunătăţite datorită sistemului de tracţiune integrală BMW xDrive disponibil opţional. Acesta oferă BMW X2 tracţiune şi stabilitate excelente şi îi permite să intre cu uşurinţă chiar şi în cele mai strânse viraje. Adrenalina specifică circuitului de curse este inclusă – pentru cei care sunt pregătiţi.
  Schimbător viteze BMW X2

  Transmisie sport cu ambreiaj dublu.

  Transmisia Steptronic Sport cu 7 trepte şi ambreiaj dublu oferă o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.

  BMW X2 xDrive Verde Sanremo

  BMW xDrive.

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea.

  Suspensie adaptivă BMW X2 F39

  Suspensie adaptivă.

  Suspensia adaptivă coborâtă cu 10 mm permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările situaţiei de condus şi îmbină confortul superior cu dinamica de condus şi cel mai înalt nivel de siguranţă. Poţi alege modul „COMFORT” standard sau modul „SPORT”, prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”.

  SISTEME DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO DISPONIBILE PE BMW X2.

  Cu ajutorul serviciilor inovatoare din aplicaţia My BMW pentru BMW X2, te vei bucura întotdeauna de o conexiune optimă între smartphone-ul tău şi automobil. Indiferent dacă plănuieşti întâlniri sau trasee şi vrei să le încarci în sistemul de navigaţie, dacă vrei să distribui locaţia ta curentă în timp real sau vrei ca smartphone-ul tău să afişeze distanţa rămasă de parcurs pe jos până la destinaţie, aplicaţia „BMW Connected” îţi va facilita viaţa şi rutina zilnică.
  Driving Assistant Plus BMW X2 2020

  Driving Assistant Plus.

  Pachetul Driving Assistant Plus îmbunătăţeşte semnificativ siguranţa şi confortul. Include sistemele de Avertizare de coliziune şi de persoane cu funcţie de frânare uşoară în oraş, Avertizare depăşire bandă de rulare, Asistenţă fază lungă, informaţii privind limita de viteză, precum şi pilotul automat cu cameră cu funcţie Stop&Go.

  Head-up Display BMW X2 2020

  BMW Head-Up Display.

  Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.

  Habitaclu, pilot automat cu funcţie Stop&Go, BMW X2 2020

  Pilot automat cu funcţie Stop&Go.

  Pilotul automat cu funcţie Stop & Go, care include sistem de avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, menţine viteza selectată de conducătorul auto şi distanţa faţă de automobilul din faţă. Sistemul preia acceleraţia şi frânarea, menţine distanţa selectată faţă de automobilul din faţă în trafic aglomerat sau poate frâna automobilul până la oprire completă în ambuteiaje.

  Interior, Navigation Plus, BMW X2 2020 F39

  Navigation Plus.

  Sistemul de navigaţie „Plus” are BMW Head-Up Display, Controller iDrive Touch, ecran tactil de 8,8” şi ecran TFT de 5,7” de rezoluţie înaltă pentru panoul de instrumente. Sistemul dispune de operare intuitivă prin intermediul Controller-ului iDrive Touch, al butoanelor de control pentru accesarea directă a meniurilor şi al celor opt funcţii preferenţiale sau prin intermediul sistemului de comandă vocală şi a ecranului cu suprafaţă tactilă şi iconiţe interactive.

  Sistem de integrare pentru smartphone BMW X2

  Sistem de integrare pentru smartphone.

  De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.

  MODELE BMW X SERIES X2.

  Model Advantage

  • Acţionarea automată a trapei portbagajului
  • Sistem de asistenţă la parcare (PDC – „Park Distance Control”) spate; opţional sistem de asistenţă la parcare faţă şi spate, inclusiv asistent de parcare (funcţiile nu sunt exemplificate aici)
  • Aer condiţionat automat cu control pe două zone
  • Pilot automat cu funcţie de frânare
  BMW X2 sDrive20i 2018 model Advantage Albastru Mediterranean

  Model M Sport

  • Pachet M Aerodinamic, inclusiv spoiler faţă cu inserţii Dark Shadow, guri de admisie special proiectate şi praguri laterale în culoarea caroseriei cu inserţii Dark Shadow, pasaje roţi în culoarea caroseriei şi spoiler spate cu inserţie difuzor Dark Shadow
  • Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 715 M, cu anvelope runflat; există şi alte variante de jante disponibile
  • Suspensie M Sport
  • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă din material textil Micro Hexagon/Sensatec Negru sau material textil/Sensatec Antracit cu detalii gri; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
  • Volan M îmbrăcat în piele
  BMW X2 sDrive20i 2018 model M Sport Albastru Misano

  Model M Sport X

  • Pachet exterior M Sport X inclusiv spoiler faţă cu inserţii Gri Frozen, guri de admisie special proiectate şi praguri laterale Gri Frozen cu inserţii în culoarea caroseriei, pasaje şi protecţii roţi, panouri inserţii difuzor spoiler spate Gri Frozen
  • Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 722 M, cu anvelope runflat; există şi alte variante de jante disponibile
  • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă din material textil Micro Hexagon/Sensatec Negru cu detalii galbene; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
  • Volan M îmbrăcat în piele
  BMW X2 sDrive20i 2018 model M Sport X Sparkling Storm
  • Model Advantage
  • Model M Sport
  • Model M Sport X

  DATELE TEHNICE ALE BMW X2.

  BMW X2 xDrive20i.

  Putere sistem în CP (kW):

  131 (178) / 5.000 - 5.500

  Autonomie electrică (WLTP) în km:

  -

  Consum cumulat în l/100 km (WLTP):

  7.6 - 9.6

  Emisii medii de CO₂, în g/km (WLTP):

  156 - 174

  Consum cumulat de electricitate, în kWh/100 km (WLTP):

  -

  BMW X2 Verde Sanremo

  SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW X2.

  BMW X2 Verde Sanremo

  Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te ajută să ajungi rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţii de finanţare atractive sau cea mai potrivită ofertă de leasing pentru noul tău BMW X2 la dealerul tău BMW.

  SERVICII BMW.

  SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW X2.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani.

  Conţinutul pachetului de service:

  • Serviciu de verificare a automobilului
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână
  Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Află cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.

  Asistenţă rutieră BMW

  Asistenţă rutieră BMW.

  Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.

  BMW Seria 2 Gran Coupé

  DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

  Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW X2, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

  Consum de combustibil şi emisii de CO2.

  • BMW X2 xDrive20i:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.6 - 9.6
   Emisii medii de CO2, în g/km: 156 - 174

   BMW X2 sDrive20i:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6.4 - 7.2
   Emisii medii de CO2, în g/km: 145 - 164

   BMW X2 xDrive25e**:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1.8–1.7
   Emisii medii de CO2, în g/km: 42–38
   Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 15.2–14.1

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

   ** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de condus pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce automobilul a parcurs câţiva kilometri.