BMW X2 F39 2020 Gri Brooklyn
Consum mixt de combustibil6,9 – 7,6 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

THE X2

BMW X2

Consum mixt de combustibil6,9 – 7,6 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel
THE X2BMW X2Unic şi excepţional: BMW X2 îşi declară ambiţiile sportive încă de la prima vedere. Designul sportiv şi îndrăzneţ oferă performanţă dinamică şi agilitate care sunt de neegalat în acest segment. Mai mult, interiorul de înaltă calitate şi numeroasele tehnologii inovatoare îl definesc drept protagonistul extrovertit al unei noi ere. Eşti pregătit?

  DESIGNUL BMW X2.

  Cu designul său extrovertit şi personalitatea de coupé, BMW X2 redefineşte condusul sportiv în oraş. În acelaşi timp, elementele unice de design ale Ediţiei M Mesh creează o apariţie deosebit de expresivă. Pornind de la impresionanta grilă frontală BMW cu design Mesh cu finisaj negru lucios, designul continuă la exterior cu folia X2 de pe capotă şi de pe laterale, care se continuă pe roţile aerodinamice M care atrag privirile. Interiorul BMW X2, sportiv şi în acelaşi timp elegant, e pregătit să îşi primească pasagerii: elementele de design de cea mai înaltă calitate precum finisajele exclusiviste ale pragurilor cu inscripţia Edition sau scaunele M Sport din combinaţie de piele Dakota/Alcantara demonstrează atribuţiile sportive premium.

  Citeşte în continuare

  DINAMIC PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU.

  BMW X2 2020 Gri Brooklyn
  Guri de admisie, BMW X2 2020, Gri Brooklyn

  Guri de admisie.

  Te lasă fără cuvinte încă de la prima vedere: partea frontală încrezătoare cu bară-spoiler puternică şi prize de aer mari în trei părţi asigură o răcire mai bună a frânelor şi a motorului. Elementele decorative „Air Curtain” integrate în prizele de aer ajută în plus la scăderea rezistenţei la înaintare a caroseriei.
  Pasaje roţi BMW X2 2020 Gri Brooklyn

  Pasaje roţi.

  Aspect sportiv: arcadele proeminente ale roţilor în Gri Frozen, parte a pachetului M Sport X, oferă un cadru foarte dinamic care se potriveşte perfect jantelor. Acestea, împreună cu pragurile laterale distinctive, dovedesc faptul că BMW X2 este un membru al familiei X.
  Praguri laterale, BMW X2 2020, Gri Brooklyn

  Praguri laterale.

  BMW X2 duce la bun sfârşit orice îşi propune: noile panouri localizate deasupra pragurilor laterale în Gri Frozen dovedesc acest lucru. Acestea conectează în mod optim arcadele roţilor finisate în Gri Frozen şi continuă combinaţia puternică de culoare exterioară şi elemente decorative până în partea spate a automobilului.
  BMW X2 2020 Gri Brooklyn

  Design spate.

  Detalii gândite în mod sistematic: designul unic se continuă până în partea spate a automobilului. Hayonul este completat de spoiler, care creează un aspect impresionant. În plus, mânerul hayonului a fost integrat în mod discret în emblema BMW.
  BMW X2

  Habitaclu centrat pe şofer.

  Atmosfera sofisticată din interior te inspiră cu habitaclul ergonomic caracteristic modelelor BMW X, care este creat special pentru conducătorul auto. Astfel, toate instrumentele şi funcţiile se află la distanţe scurte, sunt uşor de accesat şi intuitive. O caracteristică foarte sportivă: volanul M îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale şi padele de schimbare a vitezelor se potriveşte perfect în mâinile tale şi asigură vedere clară asupra celor două cadrane de bord.
  Afişaj de instrumente BMW X2

  Concept de operare de ultimă generaţie.

  O zonă de confort binevenită: conceptul de operare inovator stabileşte standarde noi în această clasă de automobile şi creează un nivel superior pentru comunicare. Este intuitiv, simplu şi comod – poate fi utilizat prin intermediul Controllerului iDrive sau al comenzilor vocale şi tactile. Fie că îl foloseşti pentru navigaţie, conectivitate sau divertisment, aranjarea celor şase iconiţe dinamice se realizează în mod individual, iar informaţiile sunt oferite în timp real.
  Tapiţerie din piele BMW X2 2020

  Tapiţerie de calitate superioară.

  În concordanţă cu standardele înalte ale interiorului, numeroasele opţiuni de tapiţerie scot în evidenţă măiestria cu care au fost lucrate şi oferă scaunelor un nivel înalt de confort. Tapiţeria din combinaţie de stofă „Micro Hexagon”/ Alcantara din imagine cu cusături contrastante galbene este disponibilă împreună cu pachetele M Sport şi M Sport X ale BMW X2. Ca trăsătură specială, această opţiune apare şi pe cotieră, pe consola centrală şi pe panoul de instrumente, astfel completează aspectul sportiv al habitaclului.

  BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN-HYBRID.

  BMW X2 xDrive25e plug-in hybrid

  BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN-HYBRID.

  Descoperă avantajele şi principalele caracteristici tehnice ale modelului BMW X2 xDrive25e cu propulsie hibridă inovatoare.

  Ce e mai bun din ambele lumi: cu BMW X2 xDrive25e** ai parte de mobilitate durabilă şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie şi dinamica de condus.
  BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

  Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW X2 xDrive25.

  BMW X2 xDrive25e** plug-in hybrid combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie produc o experienţă de condus eficientă şi unică. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, unic pentru modelele plug-in hybrid din acest segment, este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime.
  Explorează electromobilitatea BMW
  BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

  Modurile de conducere ale BMW X2 xDrive25e.

  Complet electric şi zero emisii pe drumul spre muncă sau foarte dinamic şi cu o autonomie suficientă pentru excursia din weekend – automobilul hibrid BMW X2 xDrive25e** oferă toate posibilităţile de care ai putea avea nevoie. Profită de modurile de condus inteligente care utilizează din plin, în orice situaţie, motorul cu combustie internă şi motorul electric.
  Explorează electromobilitatea BMW
  BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

  Încărcarea modelului BMW X2 xDrive25e.

  BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău plug-in hybrid. Pe lângă cablul de încărcare standard pentru prize casnice, programul de încărcare al automobilului BMW X2 xDrive25e** include şi cablul de încărcare (Mod 3) pentru încărcare publică. *ofertă specifică pieţei
  Află mai multe despre încărcare
  BMW X2 xDrive25e F39 plug-in hybrid

  Servicii digitale pentru modelul BMW X2 xDrive25e.

  BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care fac viaţa de zi cu zi alături de automobilul tău BMW X2 xDrive25e** şi mai convenabilă. Not available in Romania. Mai multe servicii digitale, precum aplicaţia My BMW îţi uşurează suplimentar mobilitatea zilnică.
  Explorează electromobilitatea BMW

  DINAMICA DE CONDUS A BMW X2.

  Tehnologia folosită la trenul de rulare şi şasiul BMW X2 dintr-o privire.

  Motoare puternice, direcţie precisă, suspensie M sport disponibilă opţional şi manevrabilitate precisă care stabileşte standarde noi în acest segment de automobile: te bucuri de dinamica şi agilitatea oferite de acest model – fie că este vorba de sprinturi sau distanţe lungi, condus în mediul urban sau pe drumuri şerpuite de ţară. Caracteristicile acestui automobil pot fi îmbunătăţite datorită sistemului de tracţiune integrală BMW xDrive disponibil opţional. Acesta oferă BMW X2 tracţiune şi stabilitate excelente şi îi permite să intre cu uşurinţă chiar şi în cele mai strânse viraje. Adrenalina specifică circuitului de curse este inclusă – pentru cei care sunt pregătiţi.
  BMW X2 2020 Gri Brooklyn
  Schimbător de viteze BMW X2 2020

  Transmisie sport cu ambreiaj dublu.

  Transmisia Steptronic Sport cu 7 trepte şi ambreiaj dublu oferă o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
  BMW X2 xDrive 2020 Gri Brooklyn

  BMW xDrive.

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea.
  Suspensie adaptivă BMW X2 F39

  Suspensie adaptivă.

  Suspensia adaptivă coborâtă cu 10 mm permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările situaţiei de condus şi îmbină confortul superior cu dinamica de condus şi cel mai înalt nivel de siguranţă. Poţi alege modul „COMFORT” standard sau modul „SPORT”, prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”.

  SISTEME DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO DISPONIBILE PE BMW X2.

  Cu ajutorul serviciilor inovatoare din aplicaţia My BMW pentru BMW X2, te vei bucura întotdeauna de o conexiune optimă între smartphone-ul tău şi automobil. Indiferent dacă plănuieşti întâlniri sau trasee şi vrei să le încarci în sistemul de navigaţie, dacă vrei să distribui locaţia ta curentă în timp real sau vrei ca smartphone-ul tău să afişeze distanţa rămasă de parcurs pe jos până la destinaţie, aplicaţia „BMW Connected” îţi va facilita viaţa şi rutina zilnică.
  Driving Assistant Plus BMW X2 2020

  Driving Assistant Plus.

  Pachetul Driving Assistant Plus îmbunătăţeşte semnificativ siguranţa şi confortul. Include sistemele de Avertizare de coliziune şi de persoane cu funcţie de frânare uşoară în oraş, Avertizare depăşire bandă de rulare, Asistenţă fază lungă, informaţii privind limita de viteză, precum şi pilotul automat cu cameră cu funcţie Stop&Go.
  Head-up Display BMW X2 2020

  BMW Head-Up Display.

  Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.
  Interior, pilot automat cu funcţie Stop&Go, BMW X2 2020 F39

  Pilot automat cu funcţie Stop&Go.

  Pilotul automat cu funcţie Stop & Go, care include sistem de avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, menţine viteza selectată de conducătorul auto şi distanţa faţă de automobilul din faţă. Sistemul preia acceleraţia şi frânarea, menţine distanţa selectată faţă de automobilul din faţă în trafic aglomerat sau poate frâna automobilul până la oprire completă în ambuteiaje.
  Interior, Navigation Plus, BMW X2 2020 F39

  Navigation Plus.

  Sistemul de navigaţie „Plus” are BMW Head-Up Display, Controller iDrive Touch, ecran tactil de 8,8” şi ecran TFT de 5,7” de rezoluţie înaltă pentru panoul de instrumente. Sistemul de dispune de operare intuitivă prin intermediul Controller-ului iDrive Touch, al butoanelor de control pentru accesarea directă a meniurilor şi al celor opt funcţii preferenţiale sau prin intermediul sistemului de comandă vocală şi a ecranului cu suprafaţă tactilă şi iconiţe interactive.
  Sistem de integrare pentru smartphone BMW X2

  Sistem de integrare pentru smartphone.

  De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.

  COMPARAȚIE MODELE BMW X2.

  Model Advantage

  Chiar şi modelul Advantage al BMW X2 are aspect foarte sportiv, caracteristic modelelor BMW X. Cu proporţiile sale puternice şi designul extrovertit, acesta are un stil inovator şi este foarte încrezător. Elementele de design exterioare care atrag privirile sunt panourile negre situate în partea frontală, în partea laterală şi în spate, care creează contrast atractiv cu nuanţa şasiului şi accentuează încă o dată caracterul sportiv X al acestui model. Habitaclul modern de înaltă calitate completează aspectul captivant al automobilului.
  BMW X2 sDrive20i 2018 model Advantage Albastru Mediterranean

  Model M Sport

  Modelul M Sport conferă automobilului o notă şi mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit al exteriorului şi al interiorului, modelul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează vizibil dinamica de condus.
  BMW X2 sDrive20i 2018 model M Sport Albastru Misano

  Model M Sport X

  Modelul M Sport X este inspirat din motorsport. Caracteristicile specifice de design Gri Frozen se regăsesc în faţă, pe laterale şi în spate. Acestea creează accente puternice, subliniind ecartamentul impozant al automobilului. La interior, detaliile specifice modelului M Sport subliniază caracterul seriei X.
  BMW X2 sDrive20i 2018 model M Sport X Sparkling Storm
  • Model Advantage
  • Model M Sport
  • Model M Sport X
  BMW X2 2020 F39
  BMW X2 2020 F39, Gri Brooklyn
  Jante din aliaj uşor BMW X2 2020 F39 Gri Brooklyn

  BMW X2 EDIŢIA M MESH.

  Captivant de la prima vedere: cu elemente exclusive de design, BMW X2 în Ediţia M Mesh îşi etalează latura cea mai sportivă şi mai elegantă. Prin vopseaua sa Gri Brooklyn metalizată şi cu un mare număr de elemente de design deosebite, precum grila frontală BMW cu design Mesh, atrage atenţia cu uşurinţă. Caracteristicile exclusiviste ale interiorului, precum scaunele M Sport pentru şofer şi pasagerul din faţă din combinaţie de piele Dakota/Alcantara, suportul M pentru picior pe partea şoferului şi pedalele M subliniază aspectul sportiv şi calitatea premium autentică.

  DATELE TEHNICE ALE BMW X2.

  BMW X2 xDrive20i.

  Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

  131 (178) / 5.000 - 5.500

  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.: 

  7.3

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

  7.6 - 9.6

  Emisii medii de CO₂, în g/km:

  156 - 174

  BMW X2 Gri Brooklyn

  SERVICII BMW.

  SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW X2.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

   #whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani. Conţinutul pachetului de service:
  • Serviciu de verificare a automobilului
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână
  Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
  Asistenţă rutieră BMW

  Asistenţă rutieră BMW.

  Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
  n/a

  DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

  Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW X2, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

  CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

  BMW X2 xDrive20i:

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,9

  Emisii medii de CO₂, în g/km: 158

   

  BMW X2 sDrive20i:

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,4

  Emisii medii de CO₂, în g/km: 147

   

  BMW X2 xDrive25e**:

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,7

  Emisii medii de CO₂, în g/km: 38

  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 19,1 – 19,4

   

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp .

   

  ** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de conducere pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce vehiculul a parcurs câţiva kilometri.

  Citeşte în continuare

  Consum de combustibil şi emisii de CO2.

  • BMW X2 xDrive20i:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.6 - 9.6
   Emisii medii de CO₂, în g/km: 156 - 174

   BMW X2 sDrive20i:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6.4 - 7.2
   Emisii medii de CO₂, în g/km: 145 - 164

   BMW X2 xDrive25e**:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,7 - 1,8
   Emisii medii de CO₂, în g/km: 38 - 42
   Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 19,4 - 20,2

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp .

   ** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de conducere pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce vehiculul a parcurs câţiva kilometri.