Imagine cu trei sferturi din partea din spate a unui BMW X7 M50d G07 2019, în Alb Mineral, în timp ce se deplasează pe o autostradă
Performanţa motoruluiPână la 530 CP (390 kW)
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

THE X7.

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a unui BMW X7 M50d G07 2019, în Alb Mineral, în timp ce se deplasează pe o autostradă

BMW X7 M.

Performanţa motoruluiPână la 530 CP (390 kW)
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel
 • THE X7.BMW X7 M.

   Eleganţă pe orice tip de teren: modelele BMW X7 M combină eleganţa supremă cu performanţa sportivă off-road. Aspectul lor remarcabil, cu ADN-ul SAV impresionant şi elemente de design specifice M, este un element definitoriu pentru potenţialul dinamic de condus excepţional al acestor modele. O promisiune de performanţă pe care BMW X7 M50d şi BMW X7 M50i sunt capabile să o îndeplinească cu uşurinţă datorită spectaculoaselor propulsoare M TwinPower Turbo şi a tehnologiilor trenului de rulare şi ale suspensiei specifice M.

   BMW X7 M50i:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12.3 - 12.8
   Emisii medii de CO₂, în g/km: 280 – 292

   Citeşte în continuare

   BMW X7 M – DETALII IMPORTANTE DESPRE PRODUS.

   Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW X7 M50d şi BMW X7 M50i.

   Plăcerea de a conduce perfecţionată: dinamica de condus şi designul modelelor BMW X7 M stabilesc noi standarde în clasa lor. Caracterul sportiv este susţinut de componente motorsport extrem de puternice precum transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte şi sistemul de evacuare M Sport – caracteristici standard care disting atât modelul BMW X7 M50d, cât şi modelul BMW X7 M50i. În completarea aspectului atletic şi luxos vin caracteristicile specifice M şi accentele de design pentru exterior şi interior.  

   Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X7 M G07 2019, în Alb Mineral, staţionând
   BMW X7 M50d G07 2019 Inscripţionare denumire model în partea din spate

   BMW X7 M50d.

   Precizia şi agilitatea de excepţie sunt calităţile prin care se remarcă BMW X7 M50d. Caracteristicile dinamice sunt sporite, iar plăcerea intensă de a conduce este asigurată datorită calibrării specifice M50d a suspensiei, direcţiei sport variabile, sistemului de frânare M Sport, diferenţialului M Sport şi sistemului de evacuare M Sport.
   BMW X7 M50i G07 2019 Inscripţionare denumire model în partea din spate

   BMW X7 M50i.

   Precizia şi agilitatea de excepţie sunt calităţile prin care se remarcă BMW X7 M50i. Caracteristicile dinamice sunt sporite, iar plăcerea intensă de a conduce este asigurată datorită calibrării specifice M50i a suspensiei, direcţiei sport variabile, sistemului de frânare M Sport, diferenţialului M Sport şi sistemului de evacuare M Sport.
   Imagine în prim plan cu spatele unui BMW X7 M G07 2019 cu diferenţial M Sport

   Diferenţial M Sport.

   Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
   Habitaclul unui BMW X7 M G07 2019 cu transmisie Steptronic Sport

   Transmisie Steptronic Sport.

   Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
   Imagine în prim plan cu spatele unui BMW X7 M G07 2019 cu sistem de evacuare M Sport

   Sistem de evacuare M Sport.

   Sistemul de evacuare M Sport poate fi reglat pentru a oferi un sunet mult mai intens al motorului prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus din cadrul programelor SPORT şi SPORT+, în timp ce programul orientat spre confort oferă un sunet mai discret.
   Imagine în prim plan cu roata din aliaj uşor a unui BMW X7 M G07 2019 cu frâne M Sport

   Frâne M Sport.

   Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie M şi au discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
   Imagine cu trei sferturi din partea laterală a unui BMW X7 M G07 2019 cu pachet M Aerodynamics

   Pachet M Aerodinamic.

   Pachetul M Aerodinamic evidenţiază caracterul sportiv al automobilului şi îi optimizează fluxul de aer. Acesta are spoiler faţă cu guri de admisie mai mari, praguri laterale speciale şi spoiler spate cu difuzor aerodinamic în Dark Shadow.
   Imagine cu trei sferturi din partea din spate a unui BMW X7 M G07 2019 cu sistem de control al suspensiei Executive Drive Pro în timp ce se deplasează

   Executive Drive Pro.

   Executive Drive Pro este un sistem de control al suspensiei care îmbină confortul deosebit la condus cu dinamica de condus excelentă. Sistemul se bazează pe stabilizatori activi antiruliu, care se adaptează constant în mod electromecanic în timpul condusului şi reduc la minimum înclinarea caroseriei.
   Imagine în prim plan cu ţeava de eşapament a unui BMW X7 M G07 2019 cu ornamente specifice M pentru ţeava de eşapament

   Ornamente specifice M pentru ţeava de eşapament.

   Ornamentele specifice M în Gri Cerium pentru ţeava de eşapament atrag privirile tuturor şi conferă automobilului un aspect şi mai sportiv.
   Imagine în prim plan cu jantele M din aliaj uşor V-spoke, stil 755 M, ale unui BMW X7 M G07 2019

   Jante M din aliaj uşor.

   Jante M din aliaj uşor V-spoke de 22”, tip 755 M, Gri Cerium Bicolor, lucioase, cu anvelope mixte şi runflat. Dimensiuni faţă 9,5 J x 22, cu anvelope 275/40 R22, şi spate 10,5 J x 22, cu anvelope 315/35 R22.
   Habitaclul unui BMW X7 M G07 2019 cu volan M îmbrăcat în piele

   Volan M îmbrăcat în piele.

   Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigurând astfel o manevrare directă şi sportivă a automobilului.
   Imagine în prim plan cu sistemul de reglare a scaunelor dintr-un BMW X7 M G07 2019 cu scaune M multifuncţionale

   Scaune M multifuncţionale.

   Scaunele M multifuncţionale pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, cu design exclusivist şi logo M pe tetiere evidenţiază aspectul sportiv al automobilului. Baza mai joasă a scaunelor şi părţile laterale înalte scot în evidenţă aspectul ergonomic al acestora şi garantează sprijin optim în părţile laterale. Acestea sunt foarte confortabile datorită numeroaselor posibilităţi de reglare.
   Interiorul unui BMW X7 M G07 2019 cu plafon panoramic Sky Lounge

   Plafonul panoramic Sky Lounge.

   Plafonul panoramic Sky Lounge oferă un ambient plăcut, mai ales pe timp de noapte, datorită designului de lumini care conţine peste 15.000 de elemente de iluminare. Designul de lumini poate fi reglat în funcţie de cele şase culori ale iluminării ambientale.
   Imagine din interior cu ornamentele BMW Individual din piele Merino, cu conţinut extins, ale BMW X7 M G07 2019

   Ornamente BMW Individual din piele Merino cu conţinut extins.

   Ornamente BMW Individual din piele Merino în Tartufo, cu conţinut extins şi culoare interioară neagră.

   BMW X7 M: TEHNOLOGII INOVATOARE.

   Serviciile digitale, sistemele inteligente de asistenţă a conducătorului şi funcţiile de confort ale BMW X7 M50i şi M50d.

   Confortul excepţional al modelelor BMW X7 M50d şi M50i începe încă dinainte de a intra în automobil. Acest lucru se datorează BMW Digital Key, cu ajutorul căreia cheia tradiţională nu va mai fi necesară pe viitor. Tehnologiile inovatoare precum sistemele inteligente de asistenţă şofer ale BMW Personal CoPilot şi alte servicii avansate ConnectedDrive te ajută să faci fiecare călătorie cât mai plăcută posibil. În acelaşi timp, sistemul infotainment deschizător de drumuri, cu funcţie de control prin gesturi, rămâne în permanenţă actualizat datorită actualizărilor periodice de software de la distanţă.

   BMW X7 M G07 2019 cu BMW Live Cockpit Professional

   BMW Live Cockpit Professional.

   BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane performante sub forma Control Display-ului de 12,3” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
   BMW X7 M G07 2019 cu funcţia de control prin gesturi BMW

   Funcţia de control prin gesturi BMW.

   Prin intermediul funcţiei de control prin gesturi BMW şi prin anumite mişcări ale mâinii poţi opera o serie de funcţii ale automobilului. Sistemul recunoaşte gesturi simple precum „glisare” sau „indicare” pentru anumite operaţiuni, de exemplu pentru a răspunde sau a respinge un apel, dar şi mişcări circulare ale degetului arătător pentru a regla volumul de redare.
   Imagine cu panoul de instrumente dintr-un BMW X7 M G07 2019 cu Driving Assistant Professional

   Driving Assistant Professional.

   Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul la schimbarea benzii de circulaţie, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
   Imagine cu Control Display dintr-un BMW X7 M G07 2019 cu Asistentul la parcare Plus

   Asistent la parcare Plus.

   Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, perspectivă 3D de la distanţă, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.
   Imagine cu Control Display dintr-un BMW X7 M G07 2019 cu Sistem de asistenţă loc de parcare

   Sistem de asistenţă loc de parcare.

   Încerci să găseşti un loc de parcare în apropierea destinaţiei tale? Foarte simplu. Mulţumită sistemului de asistenţă loc de parcare. Acesta sugerează spaţii libere în parcări sau pe stradă şi, în funcţie de selecţia ta, îţi sugerează cea mai bună rută către un loc de parcare disponibil.
   Habitaclul unui BMW X7 M G07 2019 cu upgrade-ul ,,Moduri de experienţă

   Moduri de experienţă.

   Te bazezi pe subevaluare sau productivitate pe drum? Cu moduri de experienţă, cum ar fi modul Executive sau Expressive, poţi crea o experienţă pentru simţurile tale care se potriveşte perfect stării tale de spirit, datorită unei prezentări generale perfect orchestrate în interior. E suficient să spui: „Hey, BMW. Activează modul Executive.”
   BMW X7 M G07 2019 cu ,,covor” luminos de întâmpinare

   „Covor” luminos de întâmpinare.

   „Covorul” luminos de întâmpinare proiectează o imagine luminoasă în faţa portierelor, pentru a te întâmpina în mod ideal la intrarea în automobil. Astfel, ieşirea din automobil pe timp de noapte este mult mai sigură şi mai confortabilă.
   Imagine în prim plan cu difuzorul unui BMW X7 M G07 2019 cu sistem de sunet surround Harman Kardon

   Sistem de sunet surround Harman Kardon.

   Sistemul de sunet surround Harman Kardon oferă acustică impresionantă şi are amplificator digital de 464 W, nouă canale şi 16 difuzoare. Interiorul automobilului este învăluit în sunet de calitate excepţională.
   BMW X7 M G07 2019 cu sistem de divertisment Professional pentru locurile din spate

   Divertisment Professional pentru scaunele din spate.

   Sistemul de divertisment BMW Professional pentru locurile din spate include două afişaje color tactile de 10,2” care pot fi înclinate şi un player Blu-ray. Astfel, poţi folosi funcţiile de navigaţie sau internetul în timp ce conduci (în cazul în care ai încheiat un contract cu o companie de telefonie mobilă). În plus, acesta are şi un port USB şi porturi pentru MP3 player-e, console de jocuri şi căşti (chiar şi pentru căşti wireless).
   Suporturile de pahare cu temperatură controlată din BMW X7 M G07 2019

   Suporturi de pahare cu temperatură controlată.

   Suporturile de pahare cu sistem de control al temperaturii din consola centrală pot răci sau menţine băuturile calde. Sistemul de control al temperaturii se activează prin intermediul butoanelor din partea dreaptă şi stângă. Luminile ambientale indică de asemenea funcţia (albastru pentru răcire sau roşu pentru încălzire).
   BMW X7 M G07 2019 cu sistemul de climatizare automat controlat pe 5 zone

   Sistem de climatizare automat, controlat pe 5 zone.

   Datorită sistemului de climatizare automat controlat pe 5 zone temperatura pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, pentru scaunele din stânga şi dreapta de pe al doilea rând şi pentru al treilea rând de scaune poate fi setată în mod individual. Astfel, fiecare pasager se poate bucura de climatul potrivit pentru acesta.

   DATE TEHNICE ALE MODELELOR BMW X7 M.

   BMW X7 M50i şi BMW X7 M50d.

   Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

   390 (530) / 5.500 - 6.000

   Cuplu maxim în Nm, la 1/min:  

   750 / 1.800 - 4.600

   Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

   4.7

   Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

   12.3 – 12.8

   Dimensiuni liniare BMW X7 M50i G07 2019
   Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X7 xDrive40i G07 2019 Gri Arctic

   THE X7.

   Pe lângă aspectul său impresionant, BMW X7 beneficiază de lux exclusivist şi spaţiu generos în habitaclu, precum şi de o dinamică de condus foarte confortabilă.

   SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW X7 M.

   BMW X7 M G07 2019

   Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te duc rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţiile atractive de finanţare sau cea mai potrivită ofertă de leasing pentru noul tău model BMW X7 M.

   PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW X7 M.

   BMW Service angajat întâmpinând clientul

   #whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

   • Serviciu de verificare a automobilului conform ghidului BMW
   • Service microfiltru
   • Service lichid de frână

   Consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale modelelor BMW X7 M.

   BMW X7 M50d:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: xx,xx – xx,xx
   Emisii medii de CO2, în g/km: xxx – xxx

   BMW X7 M50i:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,3 – 12,8
   Emisii medii de CO2, în g/km: 280 – 292

   Valorile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie indicate au fost calculate potrivit Regulamentului (CE) nr. 715/2007, în versiunea aplicabilă la momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   Specificaţiile privind eficienţa CO2 sunt calculate potrivit Directivei nr. 1999/94/CE şi a Regulamentului CE în versiunea curentă aplicabilă. NEDC – Not available for Romania.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie ale automobilelor noi, care sunt disponibile la toate punctele de vânzare şi la https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html

   Citeşte în continuare

   Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale modelelor BMW X7 M.

   • BMW X7 M50i:­
    Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12.3 - 12.8­
    Emisii medii de CO2, în g/km: 280 – 292

    Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.­

    Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.­ ­Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.