BWM X7 M60i xDrive Albastru Frozen Marina Bay
Consum mixt de combustibil12.1 - 12.9 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

NOUL X7

BMW M

NOUL BMW X7 M60i xDrive.

Consum mixt de combustibil12.1 - 12.9 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel
 • NOUL X7NOUL BMW X7 M60i xDrive.

   BMW X7 M xDrive

   Noul BMW X7 M60i xDrive impresionează prin performanţă ridicată, design caracteristic unui automobil M şi funcţionalitate de top. 

   • Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V dezvoltă o putere ridicată de 530 CP (390 kW). 
   • Numeroase elemente de design exterior şi interior au un stil specific M. 
   • Conducătorii auto şi pasagerii acestora se bucură de spaţiul şi confortul remarcabil pe trei rânduri de scaune într-o ambianţă sportivă şi elegantă.

   BMW X7 M60i xDrive:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12.1 - 12.9
   Emisii medii de CO₂, în g/km: 274 - 292

   Citeşte în continuare

   PERFORMANȚA NOULUI BMW X7 M60i xDRIVE.

   Tren de rulare, suspensie şi performanţă.

   BMW X7 M60i xDrive

   • motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V cu 530 CP
   • transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte de viteză
   • suspensie pneumatică pe ambele punţi specifică M
   • 530 CP (390 kW), 750 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,7 s
   BMW X7 M60i xDrive

   BMW X7 M60i xDRIVE – DETALII IMPORTANTE.

   DINAMICA DE CONDUS ŞI ELEMENTELE DE DESIGN ALE NOULUI BMW X7 M60i xDRIVE.

   BMW X7 M60i xDrive Albastru Frozen Marina Bay
   BMW X7 M60i xDriveMotor M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V

   Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V.

   Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri în V combină inovaţii precum două turbocompresoare cu supapă electrică de suflare, galerie de evacuare transversală şi o electronică şi mai puternică a motorului cu sisteme BMW dovedite. Per total, acest lucru asigură caracteristici de performanţă impresionante, combinate cu eficienţă ridicată şi emisii scăzute.

   BMW X7 M60i xDrive Suspensie specifică M

   Suspensie specifică M.

   Suspensia pneumatică pe ambele punţi specifică M permite o conducere deosebit de confortabilă cu o dinamică ridicată de condus. Direcţia activă integrală cu roţi din spate care împart direcţia creşte şi mai mult agilitatea şi manevrabilitatea.

   BMW X7 M60i xDrive Diferenţial M Sport

   Diferenţial M Sport.

   Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează ieşind dintr-un viraj, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.

   BMW X7 M60i xDrive Albastru Frozen Marina Bay

   Design frontal.

   Noua interpretare a farurilor duble cu funcţie split light indică faptul că BMW X7 M60i xDrive aparţine clasei de lux BMW. Grila frontală cu logo M şi oglinzile exterioare cu design M cu două bare semnalează fără îndoială dinamica sa tipică M. 

   BMW X7 M60i xDrive Albastru Frozen Marina Bay

   Vedere din partea laterală.

   Cu contururile sale dinamice şi suprafeţele accentuate în negru lucios, BMW X7 M60i xDrive se arată deosebit de sportiv când este privit din lateral. Emblema exclusivă M de lângă priza de aer subliniază, de asemenea, caracterul său sportiv din această perspectivă.

   BMW X7 M60i xDrive Albastru Frozen Marina Bay

   Design spate.

   Datorită posturii sale ample, ţevilor de eşapament duble opuse distinctive şi logo-ului exclusiv al modelului, secţiunea din spate dezvăluie în mod inconfundabil performanţa remarcabilă a noului BMW X7 M60i xDrive.

   BMW X7 M60i xDrive Volan M îmbrăcat în piele

   Volan M îmbrăcat în piele.

   Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Cu un volan ranforsat îmbrăcat în piele Walknappa neagră cu cusături în culorile M şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigură o senzaţie de manevrare directă şi sportivă – la care contribuie din plin şi padelele integrate de schimbare a treptelor de viteză.

   BMW X7 M60i xDrive Afişaj curbat BMW şi Light Bar specific M

   Afişaj curbat BMW şi Light Bar specific M.

   Afişajul curbat BMW combină un panou de instrumente de 12.3” cu un Control Display tactil de 14.9” şi oferă o privire de ansamblu a tuturor informaţiilor importante. Noul Light Bar trece sub ornamentul decorativ şi inspiră prin structura sa de prismă şi stilul exclusiv specific M.

   BMW X7 M60i xDrive cu 7 locuri

   7 locuri.

   BMW X7 M60i xDrive are șapte locuri standard. Opțional este disponibilă o versiune cu 6 locuri. Datorită celor două scaune individuale mobile și reglabile în rândul 2, pasagerii din spate se bucură de un nivel mai mare de confort.

   DESIGNUL INTERIOR AL NOULUI BMWX7 M60i xDrive.

   BMW X7 M60i xDrive design interior

   BMW X7 M60i xDRIVE: HABITACLU ŞI TEHNOLOGII.

   INSTRUMENTE SPECIFICE M, CONCEPT DE OPERARE INTUITIVĂ, SERVICIILE DIGITALE ŞI SISTEME DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO ALE NOULUI BMW X7 M60i xDRIVE.

   BMW X7 M60i xDrive interior habitaclu
   BMW X7 M60i xDrive Habitaclu

   Habitaclul.

   Panoul de instrumente specific M şi Light Bar cu sigla M te asigură că ai întotdeauna toate informaţiile importante la vedere şi te bucuri de o experienţă de conducere exclusivă, modernă şi digitală în habitaclu.

   BMW X7 M60i xDrive BMW Live Cockpit Professional

   BMW Live Cockpit Professional.

   Ajungi la destinaţie mai confortabil şi mai în siguranţă: BMW Live Cockpit Professional adaugă mai multe funcţii utile la BMW Live Cockpit Plus. Head-Up Display proiectează, de asemenea, informaţii relevante direct în câmpul tău vizual. Augmented View afişează în mod viu instrucţiunile date de sistemul de navigaţie într-o imagine video live a mediului real.

   BMW iDrive X7 M60i xDrive habitaclu

   BMW iDrive.

   Datorită BMW iDrive şi sistemului de operare BMW 8 configurabil, te bucuri de o experienţă de utilizator complet intuitivă. Interacţionează uşor şi natural cu noul tău BMW X7 M60i xDrive prin atingere, voce, volanul multifuncţional sau prin BMW Intelligent Personal Assistant.

   BMW X7 M60i xDrive BMW ConnectedDrive Upgrades

   BMW ConnectedDrive Upgrades.

   Întotdeauna la zi: oferta BMW ConnectedDrive Upgrades îţi oferă acces constant la cele mai recente funcţii ale automobilului din noul tău BMW X7 M60i xDrive, pe care le poţi instala destul de convenabil de la distanţă – exact atunci când ai nevoie de ele.

   BMW X7 M60i xDrive sistemul de integrare pentru smartphone

   Sistem de integrare pentru smartphone.

   De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Sistemul de integrare pentru smartphone conectează smartphone-ul wireless la automobilul tău prin Apple CarPlay şi Android Auto. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii cu ajutorul Control Display-ului.

   BMW X7 M60i xDrive Sistem de acces Comfort

   Sistem de acces Comfort.

   Sistemul de acces confort face posibilă descuierea portierelor şi a portbagajului fără a utiliza cheia automobilului. Atunci când te apropii, salutul de întâmpinare este activat chiar înainte ca portierele să se deblocheze automat. De asemenea, poţi folosi BMW Digital Key pe un smartphone compatibil sau Key Card pentru a accesa şi porni automobilul.

   BMW X7 M60i xDrive Driving Assistant Professional

   Driving Assistant Professional.

   Un sistem cu adevărat polivalent: Driving Assistant Professional nu numai că menţine viteza şi distanţa dorite faţă de automobilul din faţă, dar menţine şi banda, prin intervenţii asupra direcţiei. Astfel, şoferul va fi mai puţin stresat, în special la drumurile lungi. Alte funcţii ajută la evitarea coliziunilor şi la evitarea depăşirii limitei de viteză.

   BMW X7 M60i xDrive Asistent la parcare

   Asistentul la parcare.

   Asistentul la parcare uşurează te ajută să parchezi şi să faci manevre în spaţii înguste. Camera video pentru mersul în marşarier, senzorii de distanţă şi o funcţie de frânare de urgenţă evită avariile în timpul parcării. În plus, automobilul tău BMW recunoaşte locurile de parcare potrivite pe măsură ce treci prin dreptul lor şi parchează automat dacă este necesar. Practic: Asistentul pentru mersul în marşarier te ajută, de exemplu, pe aleile înguste.

   BMW X7 M60i xDrive BMW Drive Recorder

   BMW Drive Recorder.

   Funcţia BMW Drive Recorder îţi permite să înregistrezi ceea ce se întâmplă în jurul automobilului şi să redai videoclipul realizat, de exemplu, pe Control Display-ul central sau să transferi fişierul prin USB în telefonul tău. Informaţii esenţiale, precum viteza şi localizarea GPS, sunt sincronizate cu videoclipul. BMW Drive Recorder include două subfuncţii, pentru înregistrarea evenimentelor şi pentru înregistrarea accidentelor.

   DATELE TEHNICE ALE NOULUI MODEL BMW X7 M60i xDRIVE.

   BMW X7 M60i xDrive.

   Putere maximă în CP (kW):

   390 (530) / 5.500 - 6.000

   Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

   4.7

   Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

   12.1 - 12.9

   Emisii medii de CO₂, în g/km:

   274 - 292

   * Toate valorile sunt provizorii

   BMW X7 M60i xDrive Schiţa datelor tehnice

   ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU NOUL BMW X7 M60i xDRIVE.

   Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: Produsele sunt potrivite perfect noului BMW X7 M60i xDrive în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

   Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 752, în Jet Black pentru BMW X7 M60i xDrive

   Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 752, în Jet Black, set complet de roţi pentru iarnă cu RDCi.

   Jante BMW din aliaj uşor de înaltă calitate Y-spoke de 21”, tip 752, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă TPMS cu anvelope runflat, dimensiune 9.5J x 21. A nu se folosi împreună cu lanţuri de zăpadă.

   Spre produs
   Cutie portbagaj pentru plafon BMW 520, în negru/argintiu titan montată pe un BMW X7 M60i xDrive

   Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

   Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 520 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

   Spre produs
   Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort pentru BMW X7 M60i xDrive

   Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

   Umeraşul pentru haine poate fi montat pe suportul de bază sau pe echipamentul opţional „Travel & Comfort” şi poate fi folosit şi în afara maşinii.

   Spre produs

   SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU NOUL BMW X7 M60i.

   BMW X7 M60i LCI Albastru Frozen Marina Bay

   Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale.

   No text

   DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

   Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW X7 M60i xDrive, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

   Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

   • BMW X7 M60i xDrive:
    Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12.1 - 12.9
    Emisii medii de CO₂, în g/km: 274 - 292

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

    *Echipamente disponibile opţional