Trei automobile BMW M2 Competition fac drifting pe un circuit de curse în faţa unui peisaj urban nocturn.

ACEEAŞI ŞOSEA. UN JOC DIFERIT.

M87C

Noul BMW M2 Competition.

ACEEAŞI ŞOSEA. UN JOC DIFERIT.

Noul BMW M2 Competition.

ACEEAŞI ŞOSEA. UN JOC DIFERIT.Noul BMW M2 Competition.

Un automobil sport care transformă orice drum: BMW M2 Competition oferă o combinaţie impresionantă de performanţă, agilitate şi precizie. Prizele de aer mari ale spoilerului faţă dezvăluie puterea noului motor Bi-Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie de 410 CP. BMW M2 Competition garantează performanţă şi îţi stârneşte dorinţa de a stabili noi recorduri; este un automobil M veritabil, creat pentru câştigători.

 

BMW M2 Competition (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,8 – 10,0 [9,0 – 9,2]
Emisii medii de CO2, în g/km: 224 – 227 [206 – 209]

Read more
BMW M

5 ASPECTE PRINCIPALE.

 • 01 Motor Bi-Turbo cu greutate optimizată, pentru putere maximă
 • 02 Putere de 302 kW (410 CP)
 • 03 Cuplu maxim de 550 Nm
 • 04 De la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde cu transmisia M DCT
 • 05 Turaţii maxime ale motorului de 7.600 1/min
Două automobile BMW M2 Competition pe un circuit de curse în faţa unui peisaj urban nocturn, vedere din stradă.
Automobil BMW M2 Competition alb face drifting pe un circuit de curse în faţa unui orizont nocturn.

DOUĂ TURBOCOMPRESOARE. UN SINGUR SCOP.

BMW M2 Competition nu are nevoie de o linie de sosire pentru a fi primul: cu performanţa şi agilitatea sa impresionantă, acesta lasă cu mult în urmă modelele competiţiei. Cele două turbocompresoare cu greutate optimizată se asigură că motorul performant oferă un răspuns direct şi turaţii mari – perfecte pentru sprinturi şi viraje sportive. Sunetul sistemului de evacuare M Sport poate fi adaptat pentru fiecare mod de condus, prin simpla apăsare a unui buton – este puternic şi dă tonul în orice moment. Testat pe circuitul de curse, sistemul de răcire furnizează o temperatură optimă de funcţionare în timp ce suspensia specifică M asigură manevrabilitate precisă. Este un automobil pentru oricine doreşte să ajungă în fruntea cursei.

Două automobile BMW M2 Competition într-o cursă pe timp de noapte, vedere din habitaclu.
Habitaclul şi scaunele sport M ale modelului BMW M2 Competition, orizont nocturn în fundal.

MEREU PE PRIMUL LOC.

Un habitaclu care pare că a fost construit pentru circuitul de curse: panoul de instrumente specific M este orientat spre conducătorul auto şi prezintă butoane roşii, un indicator pentru nivelul uleiului poziţionat central şi inscripţia „M2 Competition”. Volanul M îmbrăcat în piele este de asemenea optimizat pentru performanţă maximă. Profilurile individuale de condus pot fi configurate, în timp ce padelele de schimbare a vitezelor care interacţionează cu transmisia M cu ambreiaj dublu permit schimbarea vitezelor în doar câteva secunde. Scaunele M Sport opţionale completează designul interior: sunt tapiţate cu piele Dakota neagră şi au logo „M2” iluminat, pentru a oferi un aspect impresionant, dar şi suport ideal: design M la linia de sosire inspirat din lumea motorsport.

SUNET ÎNVINGĂTOR.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Imaginile arată echipamente opţionale.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.