Exterior modelele BMW M2
PerformanțăPână la 460 CP (338 kW)
Motor și Tip de combustibilBenzină

MODELUL M2

BMW M

MODELELE BMW SERIA 2 COUPÉ M.

PerformanțăPână la 460 CP (338 kW)
Motor și Tip de combustibilBenzină
 • Modelul M2MODELELE BMW SERIA 2 COUPÉ M.

   NOUL BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ ŞI BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

   BMW M2 Coupé*:
   Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,8-9,6
   Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 222-218


   BMW M240i Coupé:
   Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,5-7,8
   Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 192-177


   BMW M240i xDrive Coupé:
   Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8.8-8.1
   Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 200-185


   *Cifrele sunt provizorii

   Citeşte în continuare

   COMPARAŢIE MODELE BMW M SERIA 2 COUPÉ.

   Detaliile sportive dintr-o privire.

   BMW M2 COUPÉ.

   Senzaţie exclusivă de motorsport datorită valorilor de performanţă convingătoare.
   • Motor performant BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 460 CP.
   • Suspensie M adaptivă cu diferenţial M activ şi tracţiune spate.
   • Transmisie manuală sau transmisie Steptronic M cu Drivelogic.
   • 338 kW, 550 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,1 s (transmisie Steptronic M).
   Configurator BMW M2 Coupé

   BMW M240i COUPÉ.

   Performanţă sportivă şi agilitate impresionantă.
   • Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 374 CP.
   • Suspensie M Sport, diferenţial M Sport şi frâne M Sport ca dotare standard.
   • 275 kW, 500 Nm, 0 la 100 km/h în 4,7 s.
   Configurator BMW M240i Coupé

   BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

   Dinamica încărcată de adrenalină cu utilitate zilnică nelimitată.
   • Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 374 CP.
   • Suspensie M Sport, diferenţial M Sport şi frâne M Sport ca dotare standard.
   • Tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive.
   • 275 kW, 500 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,3 s.
   Configurator BMW M240i xDrive Coupé
   • BMW M2 COUPÉ.
   • BMW M240i COUPÉ.
   • BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

   BMW M2 COUPÉ – DETALIILE IMPORTANTE.

   Dinamica de condus şi elementele de design ale noului BMW M2 Coupé.

   Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie BMW M2

   Motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

   Un atlet de top care oferă o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie dinamică a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Tehnologii extrem de eficiente, cum ar fi VANOS dublu, Valvetronic, injecţie de înaltă precizie şi un turbocompresor TwinScroll oferă o putere excelentă.

   Transmisie manuală BMW M2

   Transmisie manuală.

   Transmisia manuală cu şase trepte promite plăcerea pură de a conduce. Selectarea personală a treptelor de viteză şi cuplarea manuală a acestora, în comparaţie cu transmisia automată, îţi permite să experimentezi o conexiune directă şi adevărată cu propulsia modelului tău BMW – şi, prin urmare, condusul sportiv în forma sa cea mai pură. De asemenea, beneficiezi de designul transmisiei cu greutate optimizată.*

   Suspensia M adaptivă a BMW M2

   Suspensie M adaptivă.

   Cu şasiul adaptiv M cu funcţie de control variabil al amortizoarelor, caracteristicile şasiului pot fi ajustate individual – de la confortabil la deosebit de sportiv, cu manevrabilitate pronunţată agilă. Cu Driving Experience Control poţi adapta şasiul controlat electronic rapid şi uşor la condiţiile de drum şi la situaţia de rulare.

   Design frontal BMW M2

   Design frontal.

   Proporţiile compacte şi contururile clare definesc designul caracteristic BMW M2 Coupé. În stilul BMW 2002, farurile sunt implementate ca unităţi individuale.

   Plafon M Carbon BMW M2

   Plafon M Carbon.

   Parte a conceptului inteligent de construcţie cu greutate redusă, plafonul M Carbon contribuie semnificativ la reducerea greutăţii automobilului. Datorită designului său din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP), este cu aproximativ 6 kg mai uşor decât un plafon comparabil realizat din oţel. Acest lucru deplasează centrul de greutate al automobilului în jos şi creşte dinamica de condus.*

   Design spate BMW M2

   Design spate.

   Arcadele extrem de puternice şi pasajele tipice M ale roţilor subliniază poziţia largă şi puternică a noului BMW 2 Coupé pe şosea, transmiţându-şi puterea şi caracterul sportiv impresionant spre exterior. Stopurile dezvăluie o interpretare complet nouă a formei L caracteristice, pe măsură ce se răspândesc pulsatoriu în lateral.

   Scaune ergonomice M Carbon BMW M2

   Scaune M Carbon.

   Scaunul M Carbon cu logo-ul M2 iluminat şi accente în culoare M combină materialele uşoare şi trăsăturile de competiţie ale unui scaun de curse cu seria de funcţionalităţi ale unui scaun M Sport. Potrivirea sa oferă suport lateral optim şi confort ridicat la distanţe lungi. Scaunul este compatibil cu centurile multipunct şi, prin urmare, potrivit pentru curse.**

   BMW M2

   Volan M.

   Cu volanul M îmbrăcat în piele, vă puteţi bucura de o senzaţie de manevrare directă şi sportivă şi puteţi prelua în mod convenabil configuraţiile M Drive presetate prin simpla apăsare a unui buton.

   BMW Afişaj curbat BMW M2

   Afişaj curbat BMW.

   Afişajul curbat BMW dintr-o bucată, complet digital oferă modelului tău BMW informaţiile pe o suprafaţă mare şi aranjate în mod clar. Acesta combină un afişaj de instrumente de 12,3” cu un Control Display de 14,9” cu operare tactilă. Operarea este optimizată ergonomic şi intuitivă. Designul curbat, aproape flotant, arată atât sofisticat, cât şi modern.

   BMW M240i COUPÉ ŞI BMW M240i xDRIVE COUPÉ – DETALIILE IMPORTANTE.

   Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé.

   Exterior BMW M240i
   Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie BMW M240i

   Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

   Un atlet de top care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie superioară a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta oferă o putere excelentă.

   Transmisie Steptronic Sport BMW M240i

   Transmisie Steptronic Sport.

   Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT PLUS şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.

   BMW M240i transmisie Steptronic Sport

   Suspensie M adaptivă şi direcţie sport variabilă.

   Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul Driving Experience Control în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv, cu manevrabilitate agilă. Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

   Design frontal BMW M240i

   Design frontal.

   În faţă, powerdome-ul de pe capotă, grila frontală expresivă şi spoilerul faţă specific M, cu guri de admisie clar conturate şi triunghiulare subliniază dinamica BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé.

   Design lateral BMW M240i

   Imagine din partea laterală.

   Designul agil în stilul „trei secvenţe” al modelelor BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé, cu capota lungă, extinsă, consolele scurte şi habitaclul din spate creează o silueta sportivă coupé.

   Design spate BMW M240i

   Design spate.

   Accente sportive în spatele modelelor BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé sunt spoilerul spate specific M şi spoilerul spate în culoarea caroseriei, furnizate ca dotare standard. Finisajele ţevilor de eşapament cu formă unică, în Gri Cerium, completează aspectul sportiv.

   Scaune M Sport BMW M240i

   Scaune M Sport.

   Scaunele M Sport ergonomice au reglaje multiple şi tetiere parţial integrate şi oferă suport excelent în părţile laterale pentru tine şi pasagerul din faţă. În plus, lăţimea spătarului poate fi ajustată în mod individual. Designul deosebit, cu logo M negru, subliniază alura sportivă a automobilului.

   Volan M îmbrăcat în piele BMW M240i

   Volan M îmbrăcat în piele.

   Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigurând astfel o manevrare directă şi sportivă a automobilului.

   Ornament interior M iluminat BMW M240i

   Ornament interior M iluminat.

   Ornamentul interior M iluminat prezintă în mod unic culorile M pentru un interior care va atrage atenţia oricui. Panourile portierelor, iluminate în culorile M, accentuează caracterul exclusivist, sportiv al automobilului. Efectul de diminuare progresivă a intensităţii evidenţiază dinamica pentru care sunt recunoscute cele mai puternice litere din lume.

   DETALII TEHNOLOGICE.

   Conceptul operaţional, serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă disponibile din BMW M2 Coupé, BMW M240i Coupé şi BMW M240i xDrive Coupé.

   Tehnologie modele BMW M2
   BMW Live Cockpit Professional pentru modelele BMW M2

   BMW Live Cockpit Professional.

   BMW Live Cockpit Professional cu afişajul curbat de dimensiuni mari extinde BMW Live Cockpit Plus cu un Head-Up Display color. Aceasta proiectează informaţii de pe traseu, cum ar fi instrucţiunile de viteză sau de navigare, direct în câmpul vizual – pentru o imagine de ansamblu mai bună şi mai multă siguranţă.

   Sistemul de operare BMW 8 al modelelor BMW M2

   Conceptul de afişaj specific M prin sistemul de operare BMW 8.

   Sistemul de operare BMW 8 simplifică operarea automobilului, de exemplu prin voce şi ecran tactil. Cel mai impresionant este designul specific M: Conţinutul în 2D asigură cea mai bună recunoaştere; sigla M se regăseşte în prezentarea conţinutului. Cele două moduri M ROAD şi SPORT creează o experienţă de condus individuală, extrem de emoţionantă.

   BMW M2

   Driving Assistant.

   Pachetul de siguranţă Driving Assistant include sistemul de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare, Speed Limit Assist, inclusiv afişarea limitei de viteză şi indicator de interzicere a depăşirii şi avertizare prealabilă, precum şi sistemul de avertizare trafic transversal în partea spate. Sistemul de avertizare în caz de părăsire a benzii de circulaţie şi sistemul de avertizare în caz de schimbare a benzii de circulaţie cu revenire activă, precum şi sistemul de avertizare la coliziunea din spate completează pachetul de siguranţă.

   BMW M2

   Asistent la parcare Plus.

   O vizualizare mai bună la parcare şi manevrare: Asistentul la parcare Plus suplimentează controlul activ al distanţei de parcare standard cu camere suplimentare. Datorită vizualizării panoramice şi tridimensionale a zonei înconjurătoare a automobilului, poţi manevra fără efort chiar şi în spaţii înguste. Aceasta previne daune la parcare şi accidentele în situaţii neclare.

   DATE TEHNICE ALE MODELELOR BMW M SERIA 2 COUPÉ.

   BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ ŞI BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

   Putere în kW (hp): 

   338 (460)

   Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

   4,1

   Consum mixt de combustibil (WLTP) în l/100 km:

   9,8-9,6

   Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 

    

   *Cifrele sunt provizorii

   222-218

   BMW M2

   ACCESORII ORIGINALE BMW ŞI ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU MODELELE BMW SERIA 2 COUPÉ M.

   Adaugă accesorii BMW M Performance pentru a oferi modelului tău BMW M2 Coupé un grad maxim de caracter sportiv – sau alege accesoriile originale BMW pentru a configura modelul conform nevoilor tale.

   Modul ţeavă de eşapament M Performance, titan BMW M2

   19"/20" M Performance forged wheel Y-spoke style 963 M central locking.

   19"/20" M Performance forged wheels Y-spoke style 963 M for vehicles with central locking in Jet Black matt. Summer complete wheel set with tyre pressure monitor.

   Spre produs
   Jante M Performance forjate Cross-spoke de 20”/21”, tip 1000 M, Bronz Gold, BMW M2

   Jante M Performance forjate Cross-spoke de 20”/21”.

   Jante M Performance forjate Cross-spoke de 20”/21”, tip 1000 M, Bronz Gold. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

   Spre produs
   Modul ţeavă de eşapament M Performance, titan BMW M2

   Modul ţeavă de eşapament M Performance, titan.

   Arată ce se află în spate. Modulul de ţeavă de eşapament M Performance realizat din titan de calitate premium este o încântare vizuală excepţională.

   Spre produs
   Grilă frontală M Performance din fibră de carbon, BMW M240i

   Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

   Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este fabricată din fibră de carbon de calitate premium. Pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi unic.

   Spre produs
   Spoiler spate M Performance din fibră de carbon, BMW M240i

   Spoiler spate M Performance din fibră de carbon.

   Spoilerul spate M Performance din fibră de carbon îmbunătăţeşte calitatea premium a automobilului, aspectul dinamic şi asigură o aerodinamică optimizată.

   Spre produs
   Difuzor spate M Performance în fibra de carbon BMW M240i

   Difuzor spate M Performance din fibră de carbon.

   Difuzorul spate M Performance cu aspect de fibră de carbon creează o impresie şi mai modernă – şi îmbunătăţeşte aspectul sportiv al automobilului.

   Spre produs
   Cutie portbagaj de plafon BMW 320, în Negru/Argintiu Titan, BMW M240i

   Cutie portbagaj de plafon BMW 320, în Negru/Argintiu Titan.

   Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 320 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

   Spre produs
   Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0, BMW M240i

   Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

   Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.

   Spre produs
   Covoraşe BMW pentru orice vreme pentru locurile din faţă, BMW M240i

   Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

   Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil.

   Spre produs

   SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW SERIA 2 COUPÉ M.

   Servicii financiare modele BMW M2

   Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale.

   No text

   DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

   Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru modelele BMW Seria 2 Coupé M, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi personalizate prin telefon sau la faţa locului.

   Consum de combustibil şi emisii de CO2.

   *Echipamentele sunt disponibile opţional


   **Echipamentele sunt disponibile împreună cu pachetul opţional M Race Track
    

   BMW M2 Coupé:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: x,x – x,x
   Emisii medii de CO2, în g/km: xxx – xxx


   BMW M240i Coupé:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: x,x – x,x
   Emisii medii de CO2, în g/km: xxx – xxx


   BMW M240i xDrive Coupé:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: x,x – x,x
   Emisii medii de CO2, în g/km: xxx – xxx


   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

   Citeşte în continuare

   Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

   • *Echipamentele sunt disponibile opţional

    **Echipamentele sunt disponibile împreună cu pachetul opţional M Race Track

    BMW M2 Coupé***:
    Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 9,8-9,6
    Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 222-218

    BMW M240i Coupé:
    Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,5-7,8
    Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 192-177

    BMW M240i xDrive Coupé:
    Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8.8-8.1
    Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 200-185

    ***Cifrele sunt provizorii


    Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.