BMW X2 M35i Negru Sapphire
Performanță306 CP (225 KW)
Motor și Tip de combustibilBenzină

THE X2

BMW M

BMW X2 M35i: TOATE DETALIILE
IMPORTANTE.

Performanță306 CP (225 KW)
Motor și Tip de combustibilBenzină
 • THE X2BMW X2 M35i: TOATE DETALIILE <br>IMPORTANTE.

  Un model destinat pentru tine: BMW X2 M35i este extrem de atletic şi impunător. Acest membru al familiei M este şi mai încrezător la drum datorită designului bine definit şi a proporţiilor puternice în comparaţie cu modelul standard BMW X2.

   DESIGNUL BMW X2 M35i.

   În formă maximă.

   BMW X2 M35i impresionează prin carisma unui atlet, potenţialul competitiv de putere sportivă şi versatilitatea unică. Descoperă echipamentele atractive de design.
   Grila frontală dublă BMW cu design mesh BMW X2 M35i

   Grila frontală dublă BMW cu design Mesh.

   Grila frontală BMW cu design Mesh este finisată în Gri Cerium şi are un grilaj cu design elaborat în interior. Această structură de grilă, inspirată de curse, oferă adâncime şi valoare părţii frontale şi creează un accent dinamic şi de înaltă calitate în detalii.
   Spoiler spate M al BMW X2 M35i Negru Sapphire

   Spoiler M spate.

   Spoilerul spate M subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Prin producerea forţei de apăsare pe puntea spate, acesta oferă automobilului o mai mare stabilitate în deplasare.
   Jante M din aliaj uşor BMW X2 M35i Negru Sapphire

   Jante M din aliaj uşor Double-spoke, tip 716 M.

   Jante M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 716 M, în Negru Jet, lucioase şi cu anvelope runflat. Dimensiuni jante: 8 J x 20. Dimensiuni anvelope: 225/45 R20.
   Capace pentru oglinzi în Gri Cerium BMW X2 M35i Negru Sapphire

   Oglinzi exterioare în Gri Cerium.

   Dinamica unică a modelului BMW X2 M35i este evidenţiată şi de detaliile specifice în Gri Cerium. Acestea includ, de exemplu, rama oglinzilor exterioare.
   Scaune M Sport pentru BMW X2 M35i

   Scaune M Sport.

   Scaunele sport au perne de susţinere pentru şezut şi spătar, oferind suport optim pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, chiar şi în timpul conducerii sportive în viraje. Spre deosebire de scaunele standard, unghiul scaunului, adâncimea şezutului, suporturile pentru coapse şi lăţimea cotierelor de la scaunul conducătorului auto pot fi ajustate individual. Designul lor deosebit subliniază alura sportivă a automobilului.

   DINAMICA DE CONDUS A BMW X2 M35i.

   Putere impresionantă.

   Interacţiunea dintre diferenţialul M Sport mecanic al punţii faţă, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive şi frânele M Sport puternice oferă caracteristici de condus superioare şi manevrabilitate extrem de precisă, care stabilesc noi standarde în acest segment de automobile.

   SISTEME DE ASISTENŢĂ BMW X2 M35i.

   Serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă BMW X2 M35i.

   Cu ajutorul serviciilor inovatoare din aplicaţia My BMW pentru BMW X2 M35i, te vei bucura de o conexiune optimă între smartphone-ul tău şi automobil. Indiferent dacă plănuieşti întâlniri sau trasee şi vrei să le încarci în sistemul de navigaţie, dacă vrei să distribui locaţia ta curentă în timp real sau vrei ca smartphone-ul tău să afişeze distanţa rămasă de parcurs pe jos până la destinaţie, aplicaţia „BMW Connected” îţi va facilita viaţa şi rutina zilnică.
   Pilot automat cu funcţie Stop&Go, BMW X2 M35i

   Pilot automat cu funcţie Stop&Go.

   Pilotul automat cu funcţie Stop & Go, care include sistem de avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, menţine viteza selectată de conducătorul auto şi distanţa faţă de automobilul din faţă. Sistemul preia acceleraţia şi frânarea, menţine distanţa selectată faţă de automobilul din faţă în trafic aglomerat sau poate frâna automobilul până la oprire completă în ambuteiaje.
   Volan îmbrăcat în piele BMW X2 M35i

   Asistenţă în ambuteiaje.

   Sistemul de asistenţă în ambuteiaje îţi permite să te relaxezi în traficul monoton: la viteze de până la 60 km/h, acesta permite automobilului să meargă în ritm cu ceilalţi participanţi la trafic în caz de trafic aglomerat, astfel ambuteiajele devin mai puţin stresante. Acest sistem menţine în mod automat distanţa recomandată faţă de automobilul din faţă, adaptează viteza până la oprire completă şi sprijină direcţia.
   Driving Assistant Plus BMW X2 M35i

   Driving Assistant Plus.

   Pachetul Driving Assistant Plus îmbunătăţeşte semnificativ siguranţa şi confortul. Include sistemele de Avertizare de coliziune şi de persoane cu funcţie de frânare uşoară în oraş, Avertizare depăşire bandă de rulare, Asistenţă fază lungă, informaţii privind limita de viteză, precum şi pilotul automat cu cameră cu funcţie Stop&Go.
   Afişaj de instrumente, Head-up Display, BMW X2 M35i

   BMW Head-Up Display.

   Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.
   Navigation Plus, BMW X2 M35i

   Navigation Plus.

   Sistemul de navigaţie „Plus” are BMW Head-Up Display, Controller iDrive Touch, ecran tactil de 8,8” şi ecran TFT de 5,7” de rezoluţie înaltă pentru panoul de instrumente. Sistemul dispune de operare intuitivă prin intermediul Controller-ului iDrive Touch, al butoanelor de control pentru accesarea directă a meniurilor şi al celor opt funcţii preferenţiale sau prin intermediul sistemului de comandă vocală şi a ecranului cu suprafaţă tactilă şi iconiţe interactive.
   Sistem de integrare pentru smartphone BMW X2 M35i

   Sistem de integrare pentru smartphone.

   De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.

   DATELE TEHNICE ALE BMW X2 M35i.

   BMW X2 M35i.

   Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

   225 (306) / 5.000 - 6.250

   Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

   4.9

   Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

   7.5-8.1

   Emisii medii de CO₂, în g/km:

   170-185

   BMW X2 M35i, Negru Sapphire, date tehnice

   SERVICII BMW.

   SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW X2 M35i.

   BMW Service Inclusive

   BMW Service Inclusive.

   #whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani. Conţinutul pachetului de service:
   • Serviciu de verificare a automobilului
   • Service microfiltru
   • Service lichid de frână
   Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
   Asistenţă rutieră BMW

   Asistenţă rutieră BMW.

   Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
   n/a

   DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

   Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW X2 M35i, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

   CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

   BMW X2 M35i:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6
   Emisii medii de CO₂, în g/km: 174

    

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp .

   Citeşte în continuare

   Consum de combustibil şi emisii de CO2.

   • BMW X2 M35i:
    Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.5-8.1
    Emisii medii de CO₂, în g/km: 170-185

    Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp .