SHOP THE LOOK

THE NEW

X2

NOUL BMW X2.

BMW X2 sDrive20i: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,2 - 6,4; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 164 - 146

PLĂCEREA DE A CONDUCE.

NOUL BMW X2 - SUV-ul care oferă un echilibru perfect între lux, performanţă şi versatilitate. Descoperă designul său distinctiv, caracterizat prin linii puternice şi o prezenţă sportivă. Lasă-te impresionat de interiorul care oferă echipamente de înaltă calitate, tehnologie inovatoare şi confort ergonomic. Descoperă mai multe despre diferitele variante de modele cu motoare pe benzină sau diesel, opţiunile de echipare şi preţuri, şi personalizează modelul tău BMW X2 în funcţie de preferinţele personale.

Date tehnice

VARIANTE.

   BMW X2 sDrive20i
   BMW X2 sDrive20i

   Putere[1]

   131 kW (178 CP)

   Cuplu[1]

   280 Nm

   0-100 km/h

   7,6

   Vmax

   227 km/h

   BMW X2 sDrive20i: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,2 - 6,4; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 164 - 146

    

   [1] Compus din motor cu combustie 115 kW şi motor electric până la 14 kW.

   BMW X2 sDrive20i în Verde Capeyork

   PERFORMANŢĂ ŞI DESIGN CARE IES ÎN EVIDENŢĂ.

   Noul BMW X2 face viaţa de zi cu zi mai captivantă, mai sportivă şi mai confortabilă. Mai ales datorită designului său extrovertit, cu silueta dinamică, de coupé. Interiorul său elegant este prevăzut cu o trapă mare electrică din sticlă, disponibilă opţional, şi cu afişajul BMW Curved Display. Modelul pe benzină al BMW X2 sDrive20i produce o putere impresionantă de 170 CP (125 kW)[1], cu o viteză maximă de 213 km/h.

   NOUL TĂU BMW X2.

   DESIGN EXTERIOR

   EXTROVERTITUL X.

   TEHNOLOGIE LED INTELIGENTĂ.

   Strălucire spectaculoasă şi distinctivă: LED-urile de ultimă generaţie din faruri, stopuri, luminile de zi şi luminile de poziţie ies în evidenţă atunci când automobilul este în staţionare şi în mers.

   DESIGN INTERIOR

   PERSONIFACAREA CONFORTULUI EXCELENT.

   SIMTE-TE CA ŞI CUM AI STA SUB STELE.

   Plafonul panoramic din sticlă face ca interiorul să pară şi mai mare. Intră mai multă lumină şi te poţi bucura de atmosfera deschisă în fiecare loc.

   DINAMICĂ DE CONDUS

   MAI MULTĂ BUCURIE DE A CONDUCE. FĂRĂ CONVENŢII.

   TEHNOLOGII

   BMW X2, funcţii Digital Premium

   MAI BINE CONECTAT.

   Experimentează pachetul BMW Digital Premium[2] cu funcţii digitale suplimentare – începe cu o versiune de testare gratuită:

   • Caracteristicile extinse ale BMW Maps oferă acces la informaţii în timp real din trafic pentru întreaga regiune acoperită de hartă (chiar şi atunci când navigaţia nu este activă)
   • Ai acces la aplicaţii audio, de divertisment şi ştiri – incluzând volum de date şi actualizări continue
   • Funcţiile suplimentare de personalizare ajută BMW Intelligent Personal Assistant să înveţe rutina ta şi îi permit să preia sarcini mai mici, dacă este necesar

   ALĂTURI DE TINE ÎN MOD INTELIGENT.

   Întotdeauna pe banda corectă şi la o distanţă potrivită.

   Driving Assistant Professional menţine automobilul tău în siguranţă pe banda corectă şi păstrează distanţa la viteze de până la 210 km/h. Un avantaj suplimentar – mai ales în traficul aglomerat. În cazul unei urgenţe, automobilul tău BMW va frâna până la staţionare – şi va porni automat din nou.

   Mai multe camere pentru o parcare mai uşoară.

   Asistentul la parcare Plus oferă o imagine de ansamblu extinsă atunci când parchezi. Camerele suplimentare transmit o imagine 3D a zonei înconjurătoare a automobilului direct către display-ul central. Pentru ca tu să poţi vedea imediat cât spaţiu de manevrare ai la dispoziţie.

   Rulează cu luminile de drum permanent pornite.

   Modelul tău BMW îi protejează pe ceilalţi participanţi la trafic de conul de lumină cu ajutorul sistemului de asistenţă pentru fază lungă cu funcţie antiorbire. Pentru a avea cea mai bună iluminare pe drumurile întunecate.

   Mai mult decât o simplă cheie.

   Cu BMW Digital Key Plus, poţi utiliza smartphone-ul tău ca cheie pentru automobil, pe care o poţi partaja digital cu până la 5 persoane. De îndată ce te apropii de modelul tău BMW, acesta se deschide automat şi te întâmpină cu o proiecţie luminoasă. Iar interiorul automobilului este adaptat la preferinţele tale, în funcţie de setările personalizate selectate.

   Vezi mai mult decât drumul.

   Ajungi la destinaţie cu mai multă precizie. BMW Head-Up Display proiectează, de asemenea, informaţii relevante pentru condus direct în câmpul tău vizual. Funcţia Augmented View afişează informaţii de ghidare traseu prin imagini video live pe display-ul central sau în panoul de instrumente.

   ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE BMW X2.

   Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

   BMW X2 sDrive20i: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,2 - 6,4; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km: 164 - 146

    

   [1] Compus din motor cu combustie 115 kW şi motor electric până la 14 kW.

    

   [2] BMW Digital Premium este un serviciu cu abonament plătit, unele funcţionalităţi necesită o conexiune la reţea. BMW Digital Premium nu include achiziţii în aplicaţie.


   Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98 (RON). Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 (RON) şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95 (RON). Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98 (RON).

    

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

   Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.