Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW X2 M35i, F39, în Negru Sapphire metalizat

THE X2

Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW X2 M35i, F39, în Negru Sapphire metalizat

BMW X2 M35i: ECHIPAMENTE

Dezvoltarea potenţialului maxim de putere întâlneşte carisma sportivă şi versatilitatea remarcabilă: BMW X2 M35i îţi taie respiraţia. Datorită unei game vaste de echipamente exclusiviste, detalii de design, sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto şi servicii digitale inovatoare, acest model de top îţi va oferi absolut tot ce ai nevoie.

Citeşte în continuare
THE X2BMW X2 M35i: ECHIPAMENTE

DESIGNUL ŞI DINAMICA DE CONDUS A BMW X2 M35i.

În formă maximă.

BMW X2 M35i impresionează prin carisma unui atlet, potenţialul competitiv de putere sportivă şi versatilitatea unică. Descoperă echipamentele atractive din categoriile design, şasiu şi tren de rulare.
Imagine cu motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW X2 M35i, F39, 2018

Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri.

Motorul de ultimă generaţie BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri oferă plăcere maximă de a conduce. Acesta se remarcă prin distribuţia agilă a puterii şi prin răspunsul impresionant chiar şi la turaţii mici ale motorului, iar în acelaşi timp are consum de combustibil şi emisii de noxe mici.
Imagine cu partea spate a BMW X2 M35i, F39, în Negru Sapphire metalizat, cu sistem de tracţiune xDrive

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
Imagine în prim-plan cu transmisia sport a BMW X2 M35i, F39

Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Imagine în prim-plan cu suspensia M Sport a BMW X2 M35i, F39

Suspensie M Sport.

Agilitatea, manevrabilitatea extraordinară şi confortul deosebit sunt caracteristici distinctive ale acestei suspensii. Puntea faţă cu o singură articulaţie şi braţ extensibil, puntea spate compactă cu braţe multiple şi sistem separat de amortizoare/ arcuri şi rigiditatea crescută a caroseriei reprezintă cheia acestei performanţe. Motricitatea punţii, amortizoarele cu gaz şi stabilizatoarele oferă automobilului dinamică foarte mare.
Imagine în prim-plan cu frânele M Sport ale BMW X2 M35i, F39, în Negru Sapphire metalizat

Frâne M Sport.

Frânele M Sport cu etriere de frână albastru închis cu pistoane multiple şi inscripţie „M” asigură răspuns excelent la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.
Imagine în prim-plan cu grila dublă BMW în Gri Cerium a BMW X2 M35i, F39, în Negru Sapphire metalizat

Grilă dublă BMW în Gri Cerium.

Partea frontală a BMW X2 M35i creează un impact memorabil, datorită designului progresist al grilei duble BMW în Gri Cerium.
Imagine în prim-plan cu spoilerul spate M al BMW X2 M35i, F39, în Negru Sapphire metalizat

Spoiler spate M.

Spoilerul spate M subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Prin aplicarea forţei de apăsare pe puntea spate, automobilul beneficiază de mai multă stabilitate în timpul condusului.
Imagine în prim-plan cu jantele M din aliaj uşor ale BMW X2 M35i, F39, în Negru Sapphire metalizat

Jante M din aliaj uşor Double-spoke, tip 716 M.

Jante M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 716 M, în Negru Jet, lucioase şi cu anvelope runflat. Dimensiuni jante: 8 J x 20. Dimensiuni anvelope: 225/45 R20.
Imagine în prim-plan cu oglinzile exterioare în Gri Cerium ale BMW X2 M35i, F39, în Negru Sapphire metalizat

Oglinzi exterioare în Gri Cerium.

Dinamica unică a modelului BMW X2 M35i este evidenţiată şi de detaliile specifice în Gri Cerium. Acestea includ, de exemplu, rama oglinzilor exterioare.
Imagine în prim-plan cu scaunele M Sport ale BMW X2 M35i, F39

Scaune M Sport.

Scaunele M Sport oferă sprijin optim şi au protecţii înalte pentru spătarul scaunului conducătorului auto şi al pasagerului faţă, chiar şi atunci când intri cu viteză în viraje. Spre deosebire de scaunele standard, unghiul scaunului, adâncimea şezutului, suporturile pentru coapse şi lăţimea cotierelor de la scaunul conducătorului auto pot fi ajustate individual. Designul lor deosebit subliniază alura sportivă a automobilului.

SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO DISPONIBILE PE BMW X2 M35i.

Serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistare a conducătorului auto ale BMW X2 M35i.

Datorită serviciilor inovatoare BMW Connected+ oferite de aplicaţia „BMW Connected” în BMW X2 M35i, te vei putea bucura mereu de o conexiune optimă între smartphone-ul tău şi automobil. Indiferent dacă plănuieşti întâlniri sau trasee şi vrei să le încarci în sistemul de navigaţie, dacă vrei să distribui locaţia ta curentă în timp real sau vrei ca smartphone-ul tău să afişeze distanţa rămasă de parcurs pe jos până la destinaţie, aplicaţia „BMW Connected” îţi va facilita viaţa şi rutina zilnică.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X2 M35i, F39, 2018, în Negru Sapphire metalizat
Imagine în prim-plan cu pilotul automat cu funcţie Stop & Go al BMW X2 M35i, F39, 2018, în habitaclu

Pilot automat cu funcţie Stop & Go.

Pilotul automat cu funcţie Stop & Go, care include sistem de avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, menţine viteza selectată de conducătorul auto şi distanţa faţă de automobilul din faţă. Sistemul preia acceleraţia şi frânarea, menţine distanţa selectată faţă de automobilul din faţă în trafic aglomerat sau poate frâna automobilul până la oprire completă în ambuteiaje.
Imagine în prim-plan cu volanul îmbrăcat în piele al BMW X2 M35i, F39, 2018

Sistem de asistenţă în ambuteiaje.

Sistemul de asistenţă în ambuteiaje îţi permite să te relaxezi în traficul monoton: la viteze de până la 60 km/h, acesta permite automobilului să meargă în ritm cu ceilalţi participanţi la trafic în caz de trafic aglomerat, astfel ambuteiajele devin mai puţin stresante. Acest sistem menţine în mod automat distanţa recomandată faţă de automobilul din faţă, adaptează viteza până la oprire completă şi sprijină direcţia.
Imagine în prim-plan cu Driving Assistant Plus al BMW X2 M35i, F39, 2018

Driving Assistant Plus.

Pachetul Driving Assistant Plus îmbunătăţeşte semnificativ siguranţa şi confortul. Acest pachet include sistemul de Avertizare de coliziune frontală, sistemul Avertizare de pietoni cu funcţie de activare frână de urgenţă, sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie, Asistentul faza lungă, sistemul Speed Limit Info, pilotul automat cu funcţie Stop & Go bazat pe camere video, precum şi sistemul de Asistenţă în ambuteiaje.
Imagine în prim-plan cu Head-Up Display al BMW X2 M35i, F39, 2018

BMW Head-Up Display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.
Imagine în prim-plan cu serviciile ConnectedDrive ale BMW X2 M35i, F39, 2018

Servicii ConnectedDrive.

Serviciile ConnectedDrive te introduc în lumea digitală BMW: foloseşte aplicaţiile din automobil pentru a fi mereu la curent cu ştirile şi informaţiile meteo. Serviciile ConnectedDrive reprezintă un pachet standard necesar atunci când doreşti să achiziţionezi alte servicii digitale.
Imagine în prim-plan cu sistemul de navigaţie „Plus” al BMW X2 M35i, F39, 2018

Sistem de navigaţie „Plus”.

Sistemul de navigaţie „Plus” are BMW Head-Up Display, Controller iDrive Touch, ecran tactil de 8,8” şi ecran TFT de 5,7” de rezoluţie înaltă pentru panoul de instrumente. Sistemul de dispune de operare intuitivă prin intermediul Controller-ului iDrive Touch, al butoanelor de control pentru accesarea directă a meniurilor şi al celor opt funcţii preferenţiale sau prin intermediul sistemului de comandă vocală şi a ecranului cu suprafaţă tactilă şi iconiţe interactive.
Imagine în prim-plan cu funcţia Informaţii din trafic în timp real a BMW X2 M35i, F39, 2018

Informaţii din trafic în timp real.

De ce să pierzi timpul în ambuteiaje? Funcţia Informaţii din trafic în timp real te ajută să ajungi la destinaţie mai rapid şi mai eficient. Monitorizează traficul în timp real şi calculează traseele alternative. Sistemul de avertizare de pericole este o opţiune suplimentară care te alertează în privinţa condiţiilor de drum sau a accidentelor.
Imagine în prim-plan cu serviciul de asistenţă „Concierge” al BMW X2 M35i, F39, 2018

Serviciul de asistenţă „Concierge”.

Va fi însorit în Roma? Când am zborul şi unde se află cel mai bun restaurant din oraş? Serviciul de asistenţă „Concierge” este aici pentru a te ajuta atunci când călătoreşti şi te asistă la fiecare solicitare, prin simpla apăsare a unui buton: individual, personalizat şi rapid. Oriunde eşti, orice ai nevoie.
Imagine în prim-plan cu „Apple CarPlay®” al BMW X2 M35i, F39, 2018

Pregătire pentru „Apple CarPlay®”.

De ce să pleci la drum fără funcţiile iPhone-ului tău în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Pregătirea pentru „Apple CarPlay®” îţi oferă acces de la distanţă la funcţiile de telefonie şi la aplicaţii precum iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify şi Apple Music. Poţi, de asemenea, să foloseşti butonul pentru comanda vocală de pe volan pentru a interacţiona cu Siri, asistentul vocal de la Apple™.
Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/f39/jcr:content/par-2col1/mediumcontentteaser__1397280940 failed

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

BMW X2 M35i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 154 – 163

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.
 

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW X2 M35i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 154 – 163

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.