CĂLĂTORIA ESTE SCOPUL PRINCIPAL.

Caracteristicile de condus ale BMW Seria 6 Gran Turismo.

CĂLĂTORIA ESTE SCOPUL PRINCIPAL.

Caracteristicile de condus ale BMW Seria 6 Gran Turismo.

CĂLĂTORIA ESTE SCOPUL PRINCIPAL.Caracteristicile de condus ale BMW Seria 6 Gran Turismo.

Pregătit pentru fiecare călătorie: BMW Seria 6 Gran Turismo este un maestru în ceea ce priveşte flexibilitatea: motoarele eficiente se îmbină cu aerodinamica inteligentă şi construcţia uşoară, pentru a crea o experienţă de condus dinamică. Tehnologiile inovatoare ale suspensiei precum „Executive Drive” garantează confort în timpul condusului, indiferent de situaţie. BMW Seria 6 Gran Turismo este partenerul perfect de drum, pentru orice călătorie.


BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,7 – 8,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 177 – 187

Read more

UN PARTENER DE DRUM CU STIL.

Confortul BMW Seria 6 Gran Turismo.

UN PARTENER DE DRUM CU STIL.

Confortul BMW Seria 6 Gran Turismo.

Estetica, spaţiozitatea şi confortul se îmbină şi transformă BMW Seria 6 Gran Turismo într-un pionier al condusului elegant pe distanţe lungi. Tehnologiile suspensiei active exploatează la maximum caracteristicile de condus superioare ale acestui automobil, pentru agilitate uimitoare, indiferent de viteză.

Read more

SURSA PUTERII.

Motoarele BMW Seria 6 Gran Turismo.

SURSA PUTERII.

Motoarele BMW Seria 6 Gran Turismo.

Motoarele BMW Seria 6 Gran Turismo oferă atât putere, cât şi plăcere de a conduce. Acestea dispun de tehnologie de ultimă generaţie, asigură putere maximă chiar şi într-o gamă largă de turaţii şi transformă condusul într-o experienţă plăcută. Tehnologiile BMW EfficientDynamics inovatoare asigură consum de combustibil şi emisii de CO2 mici.

Read more

Datele tehnice dintr-o privire.

AERODINAMICĂ ÎN FORMĂ PURĂ.

AERODINAMICĂ ÎN FORMĂ PURĂ.

Aspectul BMW Seria 6 Gran Turismo iese în evidenţă, dintr-o privire, prin eleganţa sportivă şi prin aerodinamica specială care îmbunătăţeşte caracteristicile condusului, acustica şi eficienţa. Printre aceste caracteristici se numără şi spoilerul spate activ, care se extinde automat la viteze de peste 110 km/h. Astfel, coeficientul de frecare scade, iar tracţiunea este optimizată.

Read more

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

BMW EfficientLightweight este construcţia uşoară inteligentă care contribuie semnificativ la creşterea dinamicii de condus şi a eficienţei automobilului. Scăderea greutăţii automobilului stă la baza obţinerii celei mai bune dinamici de condus şi a eficienţei excepţionale. În plus, la construcţia diferitelor componente sunt utilizate materiale cu greutate optimă, precum oţel, aluminiu şi magneziu cu rezistenţă mare la rupere.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Consum mic de combustibil, multă plăcere de a conduce: BMW EfficientDynamics este strategia utilizată pentru a scădea consumul de combustibil şi emisiile de CO2, în timp ce dinamica şi plăcerea de a conduce cresc. Pachetul de funcţii acoperă categoriile sistem de propulsie, managementul energiei şi conceptul de automobil.

Read more

CONECTIVITATE ŞI SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.