ACEL „CEVA” SPECIAL.

Echipamente pentru BMW Seria 6 Gran Coupé.

Aspect plin de stil: sunt disponibile trei opţiuni de design exclusiv din care poţi alege - pachetele Design Pure Excellence, Design Pure Experience şi M Sport. Echipamentele BMW Individual oferă opţiuni exclusive, în timp ce portofoliul de Accesorii BMW Originale extinde posibilităţile de echipamente utile din care poţi alege.

ACEL „CEVA” SPECIAL.Echipamente pentru BMW Seria 6 Gran Coupé.

Aspect plin de stil: sunt disponibile trei opţiuni de design exclusiv din care poţi alege - pachetele Design Pure Excellence, Design Pure Experience şi M Sport. Echipamentele BMW Individual oferă opţiuni exclusive, în timp ce portofoliul de Accesorii BMW Originale extinde posibilităţile de echipamente utile din care poţi alege.

Citeşte în continuare

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Cu pachetul de echipamente Design Pure Excellence poţi adăuga o notă suplimentară de exclusivitate automobilului tău BMW Seria 6 Gran Coupé. Toate echipamentele, precum ornamentele din lemn fin pentru interior sau jantele din aliaj uşor de 19” în stil V-spoke tip 366, au fost create şi armonizate cu cea mai mare atenţie de către designerii BMW – atât pentru exterior, cât şi pentru interior.

 • Exterior

  Jantele din aliaj uşor de 19” în stil V-spoke tip 366, disponibile opţional în pachetul de accesorii pentru exterior Design Pure Excellence, oferă automobilului aspect foarte luxos. Ornamentul montantului B, precum şi ramele şi bazele oglinzilor exterioare în negru lucios, adaugă o notă sportivă suplimentară. Lămpile de ceaţă moderne cu tehnologie LED te duc cu gândul spre numeroase alte tehnologii fascinante.
  Echipamentele pentru exterior din pachetul Design Pure Excellence includ culori metalizate. Mai mult, pachetul de design poate fi combinat cu oricare dintre culorile şi jantele din colecţiile BMW şi BMW Individual.

 • Interior

  Pachetul Design Pure Excellence creează atmosferă de lux în interior, care este accentuată prin iluminarea indirectă oferită de numeroase lumini LED suplimentare. Pielea „Nappa” în Alb Ivory/ negru (bicoloră) cu elemente suplimentare de design şi cusături contrastante este completată frumos de panoul de instrumente tapiţat cu piele, care are de asemenea ornamente în gri din lemn fin de plop granulat pentru contrast rafinat. Ramele ceramice înconjoară elemente precum schimbătorul de viteze sau Controller-ul iDrive, iar butoanele sistemului audio şi cele pentru aerul condiţionat adaugă o notă extravagantă. Pachetul de echipamente este completat de pragurile iluminate ale portierelor.
  Opţiunile suplimentare de design includ pielea exclusivă „Nappa” în Cognac/ negru (bicoloră) cu elemente suplimentare de design şi cusături contrastante, toate tapiţeriile din piele BMW Individual, precum şi ornamentul din lemn fin „Fineline” în maro şi toate finisajele pentru ornamentele interioare BMW Individual.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Cu detalii exterioare în negru şi jante din aliaj uşor de 20” în stil Multi-spoke tip 616 disponibile opţional, BMW Seria 6 Gran Coupé are caracter deosebit de sportiv, cu pachetul de echipamente Design Pure Experience. Grila radiatorului cu bare în negru lucios în partea din faţă şi numeroasele surse indirecte de lumină LED din interior completează aspectul foarte dinamic al automobilului.

 • Exterior

  Pachetul Design Pure Experience evidenţiază caroseria atletică cu elemente de design exterior din pachetul BMW Individual Shadow lucios şi alte elemente sportive în culoare închisă, precum detaliile în negru de pe prizele de aer laterale, părţile frontale ale barelor grilei radiatorului în negru lucios, banda ornamentală din spate în negru lucios şi ţeava de eşapament în negru cromat. Aspectul dinamic al părţii frontale este accentuat de lămpile de ceaţă cu tehnologie LED. Atunci când priveşti automobilul din lateral eşti uimit(ă) de jantele din aliaj uşor de 20” în stil Multi-spoke tip 616, sportive şi pline de lux, disponibile opţional.
  Alături de culoarea Roşu Melbourne metalizat, acest pachet de design poate fi combinat cu oricare culoare din colecţiile BMW şi BMW Individual. Sunt de asemenea disponibile jantele BMW din aliaj uşor de 20” şi toate variantele de jante de la BMW Individual.

 • Interior

  Pachetul Design Pure Experience oferă interiorului aspect sportiv şi elegant, cu pielea exclusivă „Nappa” în Cognac/ negru (bicoloră) şi ornamentul din lemn fin „Fineline” în maro. Multiple surse indirecte de lumină LED, precum şi pragurile iluminate ale portierelor subliniază atmosfera de lux.
  Acest pachet de design poate fi combinat cu oricare dintre tapiţeriile din piele BMW Individual, cu ornamentul din lemn fin de plop granulat în gri şi cu oricare dintre ornamentele BMW Individual pentru interior.

PACHET M SPORT.

Diferenţa dintre un automobil sportiv şi un atlet de înaltă performanţă este reprezentată de pachetul M Sport. Aici vei găsi toate echipamentele de care ai nevoie pentru a te putea bucura la maximum de automobilul tău BMW Seria 6 Gran Coupé în ceea ce priveşte spiritul de curse şi designul atletic.

 • Exterior

  Echipamente pachet M Sport pentru exterior:

  • Pachet M Aerodinamic cu spoiler faţă şi praguri laterale în culoarea caroseriei, spoiler spate cu difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat;
  • Lumini de ceaţă cu tehnologie LED;
  • Jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 351 M, cu anvelope mixte sau, ca alternativă, jante M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 703 M, bicolore, cu anvelope mixte runflat;
  • Pachet BMW Individual Shadow Line lucios;
  • Logo „M” pe părţile laterale;
  • Bandă ornamentală cromată, închisă la culoare, pentru ţeava de eşapament;
  • Vopsea Negru Carbon metalizată; există şi alte variante de culori disponibile;
  • Etriere frână negre.
 • Interior

  Componente pachet M Sport pentru interior:

  • Ornamente praguri portiere M, suport M pentru picioare;
  • Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în combinaţie de Alcantara/ piele Nappa în antracit; există şi alte variante de tapiţerie disponibile;
  • Volan M îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale;
  • Capitonaj pentru plafon BMW Individual în antracit sau, ca alternativă, capitonaj pentru plafon BMW Individual în Alcantara sau în Alcantara în antracit;
  • Ornamente interioare în aluminiu Hexagon sau, ca alternativă, ornamente interioare „Carbon Fibre”; există şi alte variante de ornamente disponibile.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune cu echipamentele BMW Individual pentru BMW Seria 6 Gran Coupé.

 • BMW Individual pentru exterior

  Expresivitate sportivă la exterior şi lux unic în interior – şi totuşi, experienţa nu poate fi descrisă în cuvinte. Un accent deosebit în interior este reprezentat de suprafaţa catifelată mată în nuanţă de alb strălucitor a culorii BMW Individual Alb Frozen Brilliant. Împreună cu jantele BMW Individual din aliaj uşor, se creează aspect dinamic şi elegant. În total, există opt culori deosebite BMW Individual din care poţi alege pentru a-ţi transforma noul BMW Seria 6 Gran Coupé în expresia autentică a propriei tale personalităţi.

 • BMW Individual pentru interior

  În interior găseşti doar cele mai bune materiale, selectate meticulos şi în culori perfect asortate. Una din aceste combinaţii, prezentată aici, este reprezentată de ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală în Maro Amaro, capitonajul plafonului în Alcantara în aceeaşi culoare şi ornamentele din lemn fin în Alb Ash granulat. Interiorul este realizat perfect, cu atenţie sporită la detalii, care se observă în inserţiile din lemn de pe volanul îmbrăcat în piele din Colecţia BMW Individual, în elementele de decor caracteristice BMW Individual pentru interior, precum şi în cusăturile şi ornamentele în culori contrastante ale tapiţeriei din piele integrală. Sunt disponibile şi alte culori şi ornamente, pentru ca tu să-ţi poţi crea designul interior care se potriveşte perfect cu dorinţele tale.

 • Colecţia BMW Individual

  Colecţia BMW Individual este răsplata pentru bunul tău gust. Aceasta reprezintă combinaţia plină de stil a echipamentelor BMW Individual realizate integral din piele, cu ornamente elegante pentru interior, plus alte caracteristici BMW Individual care îţi sunt oferite la preţ atractiv per pachet.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Adaugă accente sportive suplimentare sau creşte caracterul practic al BMW Seria 6 Gran Coupé în utilizarea zilnică. Accesoriile BMW Originale îţi oferă numeroase produse practice şi de calitate superioară din care poţi alege.

 • Jante din aliaj uşor

  Jantele de BMW M Performance din aliaj uşor de 20” în stil V-spoke, tip 464 M sunt disponibile în Gri Ferric bicolor, lustruite sau în Negru Liquid lucios. Ambele variante au prezoane vizibile şi logo „M” şi includ setul complet de jante RDC cu anvelope mixte runflat, cu jante faţă de 8,5 J x 20 cu anvelope 245/35 R20 95Y RSC şi jante spate de 9 J x 20 cu anvelope 275/30 R20 97Y RSC.

 • Echipamente M Performance

  Capacele extravagante ale oglinzilor BMW M Performance sunt lucrate manual, sunt realizate 100% din fibră de carbon şi subliniază genele de calitate înaltă ale automobilului. Designul dinamic al acestora oferă aspect premium atrăgător şi adaugă o notă atletică deosebită.
  Foarte expresivă: grila BMW M a radiatorului în negru este formată din bare cromate decorative şi cadru în negru lucios. Acestea subliniază caracterul dinamic şi elegant al părţii frontale a automobilului – un accent individual simplu, dar uimitor.

 • Informaţii şi comunicare

  Adaptorul snap-in Basic permite depozitarea în siguranţă şi încărcarea simultană a diverselor modele de Apple iPhone™. Adaptoarele snap-in Music, Media şi Connect pot reda în automobil şi fişierele de muzică stocate pe telefon prin intermediul sistemului audio BMW.
  Suportul pentru Apple iPad™ 2, 3 sau 4 fixează dispozitivul în mod sigur şi poate fi aşezat cum doresc pasagerii din spate, datorită cadrului rotativ la 360° şi reglării unghiului. Suportul poate fi introdus uşor în suportul de bază al Sistemului Călătorii şi confort (disponibil separat).