PUTERE SPORITĂ.

  Motoarele BMW TwinPower Turbo ale BMW Seria 6 Gran Coupé.

  Acum este atlet pasionat, peste câteva clipe devine însoţitor elegant. Cu motoarele puternice BMW TwinPower Turbo de la BMW EfficientDynamics, BMW Seria 6 Gran Coupé este maiestuos în orice situaţie. În plus, combinaţia celor două turbocompresoare, a sistemelor Valvetronic, VANOS dublu, precum şi High Precision Injection asigură performanţă şi eficienţă excelente.

  Citeşte în continuare

  MOTOARE BMW TWINPOWER TURBO PE BENZINĂ.

  Cea mai nouă generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo pe benzină se remarcă prin performanţă agilă şi răspuns excelent chiar şi la turaţii scăzute. În acelaşi timp, motoarele sunt mai eficiente, au emisii de noxe mici şi performanţă bună. Aceste motoare inovatoare au cea mai nouă tehnologie de injecţie şi control variabil al supapei, inclusiv VANOS dublu şi cea mai recentă tehnologie a turbocompresorului şi reprezintă un punct de reper în strategia de dezvoltare a BMW EfficientDynamics. Rezultatul este un tren de rulare foarte eficient, care subliniază performanţa noilor motoare BMW. Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie a fost premiat în multiple rânduri cu premiul „Engine of the Year” (trad. „Motorul anului”) şi astfel îşi păstrează reputaţia la nivel mondial pentru puterea dinamică pe care o oferă, rularea foarte lină şi eficienţa impresionantă. Motoarele din gama BMW EfficientDynamics se bazează pe un concept tehnologic ce s-a dovedit de mare succes şi care este implementat în aproape toate motoarele pe benzină.

  • BMW 650i
  • BMW 650i xDrive
  • BMW 640i
  • BMW 640i xDrive

  MOTOARE BMW TWINPOWER TURBO DIESEL.

  Noua generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo diesel este dovada aplicării riguroase a filosofiei BMW EfficientDynamics, care oferă niveluri maxime în ceea ce priveşte puterea şi performanţa şi consum mic de combustibil. Motoarele diesel se remarcă prin răspunsul excelent şi performanţa agilă în toată gama de turaţii ale motorului, precum şi prin consumul mic de combustibil. Acestea sunt renumite pentru eficienţa şi dinamica remarcabile, datorită nivelului mic de emisii de noxe şi al rulării line, pentru a garanta plăcere maximă de a conduce. Noile motoare diesel din gama BMW EfficientDynamics au construcţie uşoară din aluminiu, precum şi unul, două sau trei turbocompresoare cu geometrie variabilă a turbinei. De asemenea, sunt echipate cu cel mai recent sistem de injecţie directă Common Rail, care garantează combustie optimă, pentru consum de combustibil şi emisii de CO2 foarte mici.

  • BMW 640d
  • BMW 640d xDrive