SENTIMENTUL DE ÎMPLINIRE.

Confortul în BMW Seria 6 Gran Coupé.

În timp ce tu te concentrezi asupra drumului, datorită orientării sistematice spre conducătorul auto a elementelor din habitaclu, pasagerii din spate se pot relaxa în scaunele sport conturate individual. Interiorul creat din materiale de cea mai bună calitate, precum şi sistemul excelent de difuzoare, îi invită pe toţi ocupanţii automobilului la relaxare. Iar posibilităţile numeroase de depozitare pentru pahare sau pentru obiecte mici creează spaţiul amplu de care este nevoie pentru plăcerea ta nelimitată de a conduce.

SENTIMENTUL DE ÎMPLINIRE.Confortul în BMW Seria 6 Gran Coupé.

În timp ce tu te concentrezi asupra drumului, datorită orientării sistematice spre conducătorul auto a elementelor din habitaclu, pasagerii din spate se pot relaxa în scaunele sport conturate individual. Interiorul creat din materiale de cea mai bună calitate, precum şi sistemul excelent de difuzoare, îi invită pe toţi ocupanţii automobilului la relaxare. Iar posibilităţile numeroase de depozitare pentru pahare sau pentru obiecte mici creează spaţiul amplu de care este nevoie pentru plăcerea ta nelimitată de a conduce.

Citeşte în continuare

  AFIŞAJ DE INSTRUMENTE MULTIFUNCŢIONAL.

  Afişajul multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran de 10,25” oferă prezentare impresionantă a instrumentelor rotunde caracteristice BMW. În acelaşi timp, acesta te ajută să te concentrezi asupra drumului şi afişează informaţii importante de navigaţie, fără a-ţi distrage atenţia de la drum.

  În panoul de instrumente sunt afişate trei moduri diferite şi funcţiile lor specifice, fiecare cu grafică şi culori caracteristice: „ECO PRO”, „COMFORT” şi „SPORT”. În timp ce modul „COMFORT” păstrează aspectul deja familiar al afişajului, în modul „ECO PRO” predomină tonurile de albastru. În acest mod, noile afişaje EfficientDynamics şi distanţa bonus te sprijină pentru a găsi cel mai eficient mod de condus. Pe de altă parte, modul „SPORT” este uşor de recunoscut datorită elementelor de culoare roşie. Acesta include şi un afişaj ce redă date despre performanţa motorului.

  Informaţiile de navigaţie apar pe afişajul multifuncţional. Aceste informaţii includ sfaturi din partea Asistentului la drum, precum şi liste ale funcţiilor de divertisment şi de telefonie.

  SPAŢIOZITATE.

  Fiecare detaliu din interiorul BMW Seria 6 Gran Coupé este orientat spre confort maxim. În timp ce pe scaunele din faţă te bucuri de spiritul sportiv al habitaclului, pasagerii din spate beneficiază de scaune modelate ergonomic şi au la dispoziţie foarte mult spaţiu.
  Cotiera centrală din spate oferă spaţiu pentru depozitarea în siguranţă a paharelor. Obiectele mici pot fi depozitate în mod comod, iar aerul condiţionat automat cu control pe 4 zone permite pasagerilor să îşi regleze în mod individual temperatura pentru fiecare scaun. Parasolarele pentru lunetă şi geamurile laterale se rulează electric, pentru a garanta intimitate şi pentru a oferi umbră suplimentară în zilele fierbinţi de vară. Iar în călătorii scurte, al treilea scaun din spate îţi permite să iei la plimbare şi un al cincilea pasager.
  Dacă ai multe lucruri de transportat, sistemul de încărcare uşoară şi plierea spătarului scaunelor din spate în raport de 40:60 permite extinderea capacităţii portbagajului de la 460 de litri la maximum 1.265 de litri.

  ORIENTARE SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

  Luxul înseamnă să fii mereu în siguranţă: fiecare buton, fiecare indicator şi fiecare comandă din BMW Seria 6 Gran Coupé se află întotdeauna exact acolo unde te aştepţi în mod intuitiv să le găseşti.
  În partea stângă a volanului vei găsi butonul pentru sistemele de asistare a conducătorului auto şi setările pentru lumini, în timp ce chiar în faţa ta se află panoul de instrumente cu toate informaţiile relevante pentru condus şi siguranţă – care pot fi proiectate direct în câmpul tău vizual prin intermediul sistemului BMW Head-Up Display disponibil opţional.
  Chiar în dreapta ta se află spaţiul pentru monitorul cu ecran plat de 10,25” integral color, disponibil opţional. Imediat mai jos sunt butoanele pentru funcţiile tale preferate, care îţi permit accesarea directă a funcţiilor şi setărilor tale preferate. Puţin mai jos sunt butoanele de control pentru aerul condiţionat.
  Maneta schimbătorului de viteze cu butonul Driving Experience Control se află în consola centrală – imediat lângă aceasta şi intuitiv la îndemâna ta. Lângă aceasta se află Controller-ul iDrive Touch, pe care îl poate opera şi pasagerul din faţă, cu o singură mână.

  SISTEM DE ACCES CONFORT.

  Inovator şi uşor de folosit – sistemul de Acces confort îţi permite să deschizi portierele automobilului tău şi să porneşti motorul fără a utiliza cheia. Cheia, care se poate afla în buzunarul de la pantaloni sau în servietă, este recunoscută în mod automat de îndată ce te apropii de automobilul tău. Odată ce portiera a fost deblocată în mod automat, poţi intra şi poţi porni motorul prin apăsarea butonului Start Stop motor. Sistemul oferă siguranţă garantată prin identificarea în avans a cheii automobilului.

   

   

   

   

   

  SISTEM DE ÎNCĂLZIRE SUPLIMENTARĂ.

  Sistemul de încălzire auxiliară cu temporizator permite încălzirea spaţiului pentru pasageri în mod individual atunci când temperatura la exterior este scăzută, fără a porni motorul. În plus, geamurile nu mai îngheaţă şi nu se mai aburesc.

  Sistemul de încălzire auxiliară se poate regla sau poate porni prin intermediul unei telecomenzi separate, al aplicaţiei „BMW Connected” sau prin Controller-ul iDrive. Un dispozitiv de încălzire a apei îndeplineşte funcţia de sursă de încălzire. Acesta primeşte energie de la sistemul de alimentare. Motorul rece este de asemenea preîncălzit de către dispozitiv. Astfel, consumul de combustibil scade în timpul fazei de încălzire a motorului. Sistemul de încălzire auxiliară se poate activa automat la o anumită temperatură preselectată sau atunci când temperatura din exterior scade sub 15°C. De asemenea, acesta poate fi pornit manual la orice altă temperatură. La temperaturi mai ridicate, funcţia de ventilaţie asigură temperatură confortabilă şi răcoroasă în habitaclu.