CREAT SĂ TE INSPIRE.

BMW Seria 6 Gran Coupé.

CREAT SĂ TE INSPIRE.BMW Seria 6 Gran Coupé.

  Putere maximă în kW (CP), la 1/min. (650i)

  330 (450)/ 5.500–6.000

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km (218d)

  7,5–7,8

  Emisii de CO2, în g/km

  174-182

  Cuplu maxim în Nm, la 1/min.

  650/ 2.000–4.500

  Aspectul alungit, carcasele deosebite ale roţilor, liniile de design, ramele cromate – toate acestea demonstrează calităţile BMW Seria 6 Gran Coupé: eleganţă, exclusivitate şi putere. Habitaclul oferă materiale atent selectate precum piele fină şi elemente de control dispuse în mod ergonomic. Echipamentele exclusive de la BMW Individual transformă acest automobil într-unul cu adevărat unic. Iată o adevărată capodoperă, care datorită conceptului cu 4+1 scaune oferă spaţiu pentru 5 pasageri în timpul călătoriilor scurte. Acest model este şi foarte puternic, datorită motoarelor premiate BMW TwinPower Turbo de la BMW EfficientDynamics. Sistemul complex de camere video şi sistemele de asistare a conducătorului auto îţi oferă sprijin suplimentar în timpul diverselor situaţii de condus. Rezultatul este plăcere nelimitată de a conduce într-un automobil spaţios şi confortabil.

  DESCOPERĂ BMW SERIA 6 GRAN COUPÉ.

  Design.

  Partea frontală începe cu o linie lată caracteristică, ce se extinde de-a lungul capotei alungite, urcă spre parbriz şi apoi coboară de pe plafon spre partea spate puternică. Liniile elaborate de design de pe părţile laterale oferă combinaţii impresionante de lumini şi umbre, care subliniază şi mai mult eleganţa exclusivă şi dinamică a BMW Seria 6 Gran Coupé. Acest automobil are un singur scop: să ofere o interpretare chiar mai exclusivă a eleganţei sportive. Acest lucru se reflectă în mod evident în interior. Linii lungi şi suprafeţe elaborate creează senzaţia rafinată de spaţiozitate. Caracteristici opţionale precum ornamentul BMW Individual din lemn fin în Alb Ash Grain sau ornamentul BMW Individual integral din piele în Maro Amaro completează caracterul exclusiv.
  Citeşte în continuare

  Confort.

  În timp ce tu te concentrezi asupra drumului, datorită orientării sistematice spre conducătorul auto a elementelor din habitaclu, pasagerii din spate se pot relaxa în scaunele sport conturate individual. Interiorul creat din materiale de cea mai bună calitate, precum şi sistemul excelent de difuzoare, îi invită pe toţi ocupanţii automobilului la relaxare. Iar posibilităţile numeroase de depozitare pentru pahare sau obiecte mici creează spaţiul amplu de care este nevoie pentru plăcere maximă de a conduce.
  Citeşte în continuare

  Echipamente.

  Aspect plin de stil: sunt disponibile trei opţiuni de design exclusiv din care poţi alege - pachetele Design Pure Excellence, Design Pure Experience şi M Sport. Echipamentele BMW Individual oferă opţiuni exclusive, în timp ce portofoliul de Accesorii BMW Originale extinde posibilităţile de echipamente utile din care poţi alege.
  Citeşte în continuare