SECRETUL ESTE DEZVĂLUIT: STIL PUR.

Echipamente pentru BMW Seria 6 Cabriolet.

BMW Seria 6 Cabriolet este echipat cu tot ce ai nevoie pentru a te simţi minunat, într-o atmosferă rafinată. Sunt disponibile de asemenea o serie de pachete de echipamente. Cu pachetele Design Pure Experience, Design Pure Excellence şi cu pachetul M Sport poţi adapta caracterul automobilului tău la propria ta personalitate. BMW Individual oferă chiar mai multe posibilităţi pentru a crea o notă personală, exclusivă, iar portofoliul de Accesorii BMW Originale oferă numeroase opţiuni funcţionale.

SECRETUL ESTE DEZVĂLUIT: STIL PUR.Echipamente pentru BMW Seria 6 Cabriolet.

BMW Seria 6 Cabriolet este echipat cu tot ce ai nevoie pentru a te simţi minunat, într-o atmosferă rafinată. Sunt disponibile de asemenea o serie de pachete de echipamente. Cu pachetele Design Pure Experience, Design Pure Excellence şi cu pachetul M Sport poţi adapta caracterul automobilului tău la propria ta personalitate. BMW Individual oferă chiar mai multe posibilităţi pentru a crea o notă personală, exclusivă, iar portofoliul de Accesorii BMW Originale oferă numeroase opţiuni funcţionale.

Citeşte în continuare

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Jantele din aliaj uşor de 20” în stil Multi-spoke tip 616 şi grila dublă a radiatorului în negru lucios îţi spun clar despre ce e vorba: pachetul de echipamente Design Pure Experience pune accent pe stilul sportiv. Aspectul elegant al BMW Seria 6 Cabriolet este creat prin ornamentele în negru cromat ale ţevilor de eşapament şi prin multiple surse indirecte de lumină LED în interior.

 • Exterior

  Pachetul Design Pure Experience evidenţiază caroseria atletică cu elemente de design exterior din pachetul BMW Individual Shadow lucios şi alte elemente sportive în culoare închisă, precum detaliile în negru de pe prizele de aer laterale, părţile frontale ale barelor grilei radiatorului în negru lucios, banda ornamentală din spate în negru lucios şi ţeava de eşapament în negru cromat. Aspectul dinamic al părţii frontale este accentuat de lămpile de ceaţă cu tehnologie LED. Atunci când priveşti automobilul din lateral eşti uimit(ă) de jantele din aliaj uşor de 20” în stil Multi-spoke tip 616, sportive şi luxoase, disponibile opţional.
  Alături de culoarea Roşu Melbourne metalizat, acest pachet de design poate fi combinat cu oricare culoare din colecţiile BMW şi BMW Individual. Sunt de asemenea disponibile jantele BMW din aliaj uşor de 20” şi toate variantele de jante de la BMW Individual.

 • Interior

  Pachetul Design Pure Experience oferă interiorului aspect sportiv şi elegant, cu pielea exclusivă „Nappa” în Cognac/ negru (bicoloră) şi ornamentul din lemn fin „Fineline” în maro. Multiple surse indirecte de lumină LED, precum şi pragurile iluminate ale portierelor subliniază atmosfera de lux.
  Acest pachet de design poate fi combinat cu oricare dintre tapiţeriile din piele BMW Individual, cu ornamentul din lemn fin de plop granulat în gri şi cu oricare dintre ornamentele BMW Individual pentru interior.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Cu pachetul de echipamente Design Pure Excellence ai la dispoziţie un automobilul cabriolet în forma sa cea mai plină de stil. Elemente precum jantele din aliaj uşor de 19” în stil V-spoke tip 366, elementele decorative ceramice din interior, precum şi pielea exclusivă „Nappa” în Alb Ivory/ negru oferă BMW Seria 6 Cabriolet o notă deosebită de eleganţă. Toate detaliile au fost armonizate de designerii BMW cu cea mai mare atenţie.

 • Exterior

  Jantele din aliaj uşor de 19” în stil V-spoke tip 366, disponibile opţional în pachetul de accesorii pentru exterior Design Pure Excellence, oferă automobilului aspect foarte luxos. Ornamentul montantului B, precum şi ramele şi bazele oglinzilor exterioare în negru lucios, adaugă o notă sportivă suplimentară. Lămpile de ceaţă moderne cu tehnologie LED te duc cu gândul spre numeroase alte tehnologii fascinante.
  Echipamentele pentru exterior din pachetul Design Pure Excellence includ culori metalizate. Mai mult, pachetul de design poate fi combinat cu oricare dintre culorile şi jantele din colecţiile BMW şi BMW Individual.

 • Interior

  Pachetul Design Pure Excellence creează atmosferă de lux în interior, care este accentuată prin iluminarea indirectă oferită de numeroase lumini LED suplimentare. Pielea „Nappa” în Alb Ivory/ negru (bicoloră) cu elemente suplimentare de design şi cusături contrastante este completată frumos de panoul de instrumente tapiţat cu piele, care are de asemenea ornamente în gri din lemn fin de plop granulat pentru contrast rafinat. Ramele ceramice înconjoară elemente precum schimbătorul de viteze sau Controller-ul iDrive, iar butoanele sistemului audio şi cele pentru aerul condiţionat adaugă o notă extravagantă. Pachetul de echipamente este completat de pragurile iluminate ale portierelor.
  Opţiunile suplimentare de design includ pielea exclusivă „Nappa” în Cognac/ negru (bicoloră) cu elemente suplimentare de design şi cusături contrastante, toate tapiţeriile din piele BMW Individual, precum şi ornamentul din lemn fin „Fineline” în maro şi toate finisajele pentru ornamentele interioare BMW Individual.

PACHET M SPORT.

Toate componentele pachetului M Sport au fost concepute cu un singur scop: acela de a oferi BMW Seria 6 Cabriolet aspect chiar mai dinamic. Fie că este vorba de ornamentul interior exclusiv în Aluminiu Hexagon sau de culoarea pentru exterior la fel de exclusivă Negru Carbon metalizat, de elementele exterioare în culoarea caroseriei sau de volanul M îmbrăcat în piele, cu butoane multifuncţionale – fiecare detaliu reflectă stilul sportiv pur al automobilului.

 • Exterior

  Echipamente pachet M Sport pentru exterior:

  • Pachet M Aerodinamic cu spoiler faţă şi praguri laterale în culoarea caroseriei, spoiler spate cu difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat;
  • Lumini de ceaţă cu tehnologie LED;
  • Jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 351 M, cu anvelope mixte sau, ca alternativă, jante M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 703 M, bicolore, cu anvelope mixte runflat;
  • Pachet BMW Individual Shadow Line lucios;
  • Logo „M” pe părţile laterale;
  • Bandă ornamentală cromată, închisă la culoare, pentru ţeava de eşapament;
  • Vopsea Negru Carbon metalizată; există şi alte variante de vopsele disponibile;
  • Etriere frână negre.
 • Interior

  Componente pachet M Sport pentru interior:

  • Ornamente praguri portiere M, suport M pentru picioare;
  • Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în combinaţie de Alcantara/ piele Nappa în antracit; există şi alte variante de tapiţerie disponibile;
  • Volan M îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale;
  • Capitonaj pentru plafon BMW Individual în antracit sau, ca alternativă, capitonaj pentru plafon BMW Individual în Alcantara sau în Alcantara în antracit;
  • Ornamente interioare în aluminiu Hexagon sau, ca alternativă, ornamente interioare „Carbon Fibre”; există şi alte variante de ornamente disponibile.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune cu echipamentele BMW Individual pentru BMW Seria 6 Cabriolet.

Expresia personalităţii puternice.

 • BMW Individual pentru exterior

  Cele mai exclusive patru locuri de sub soare – oferite de BMW Seria 6 Cabriolet cu echipamentele şi elementele din Colecţia BMW Individual. Iată un exemplu: culoarea Albastru Tanzanite metalizat, inspirată de piatra preţioasă cu acelaşi nume. În razele directe ale luminii, suprafaţa în albastru închis se transformă în turcoaz strălucitor fascinant.
  Colecţia BMW Individual oferă alte 10 culori convingătoare şi expresive. Una dintre acestea este Moonstone metalizat. Aceasta are pigmenţi în numeroase culori ce dau suprafaţei o adâncime tridimensională care străluceşte între albastru-gri şi galben-auriu. O altă nuanţă este Argintiu Frozen metalizat, care oferă senzaţia de răcoare prin suprafaţa sa catifelată, mată şi prin calitatea sa fascinantă, unică. Orice vopsea ai alege, poţi fi sigur(ă) că se potriveşte perfect cu jantele din aliaj uşor de 20” în stil V-spoke tip 349 I de la BMW Individual, care subliniază şi mai mult forma dinamică a exteriorului prin dimensiunile şi liniile drepte.

 • BMW Individual pentru interior

  Plin de caracter. Vântul îţi suflă prin păr, soarele îţi dezmiardă faţa, eşti aproape de natură – aceasta este experienţa oferită de BMW Seria 6 Cabriolet, care poate fi accentuată cu echipamentele exclusive din Colecţia BMW Individual. O combinaţie deosebit de armonioasă este reprezentată de ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală în Alb Opal şi de ornamentele create cu măiestrie din lemn fin în Alb Ash granulat. În combinaţie cu vopseaua, toate acestea amintesc de ambianţa yacht-urilor sport elegante. Cu toate acestea, interiorul nu impresionează doar prin culorile de excepţie. Interiorul te convinge mai ales atunci când vine vorba de calitatea materialelor. Pielea „Merino” naturală şi deosebit de moale, aplicată pe numeroase suprafeţe, este completată de cusăturile elegante în culori contrastante. Rezultatul este sentimentul de calitate autentică. Totul te duce cu gândul la perfecţiune senzorială, completată de capitonajul plafonului în Alcantara, de volanul îmbrăcat în piele şi de inserţia din lemn aplicată meticulos, care se potriveşte cu ornamentele BMW Individual pentru interior. Această combinaţie reprezintă doar una dintre numeroasele opţiuni oferite de Colecţia BMW Individual. În plus, culorile suplimentare disponibile, elementele decorative şi ornamentele din lemn fin îţi oferă posibilitatea de a da frâu liber personalităţii tale.

 • Colecţia BMW Individual

  Colecţia BMW Individual este răsplata pentru bunul tău gust. Aceasta reprezintă combinaţia plină de stil a echipamentelor BMW Individual realizate integral din piele, cu ornamente elegante pentru interior, plus alte caracteristici BMW Individual care îţi sunt oferite la preţ atractiv per pachet.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Adaugă accente sportive suplimentare sau creşte caracterul practic al BMW Seria 6 Cabriolet în utilizarea zilnică. Accesoriile BMW Originale îţi oferă numeroase produse practice şi de calitate superioară din care poţi alege.

 • Jante din aliaj uşor

  Jantele BMW M Performance din aliaj uşor de 20” în stil V-spoke, tip 464 M, sunt disponibile în Gri Ferric bicolor, lustruite sau în Negru Liquid lucios. Ambele variante au şuruburi vizibile şi logo „M” şi includ setul complet de jante RDC cu anvelope mixte runflat, cu jante faţă de 8,5 J x 20 cu anvelope 245/35 R20 95Y RSC şi jante spate de 9 J x 20 cu anvelope 275/30 R20 97Y RSC.

 • Echipamente M Performance

  Capacele extravagante ale oglinzilor BMW M Performance sunt lucrate manual, sunt realizate 100% din fibră de carbon şi subliniază genele de calitate înaltă ale automobilului. Designul dinamic al acestora oferă aspect premium atrăgător şi adaugă o notă atletică deosebită.
  Foarte expresivă: grila BMW M a radiatorului în negru este formată din bare cromate decorative şi cadru în negru lucios. Acestea subliniază caracterul dinamic şi elegant al părţii frontale a automobilului – un accent individual simplu, dar de efect.

 • Informaţii şi comunicare

  Adaptorul snap-in Basic permite depozitarea în siguranţă şi încărcarea simultană a diverselor modele de Apple iPhone™. Adaptoarele snap-in Music, Media şi Connect pot reda în automobil şi fişierele de muzică stocate pe telefon prin intermediul sistemului audio BMW.
  Suportul pentru Apple iPad™ 2, 3 sau 4 fixează dispozitivul în mod sigur şi poate fi aşezat cum doresc pasagerii din spate, datorită cadrului rotativ la 360° şi reglării unghiului. Suportul poate fi introdus uşor în suportul de bază al Sistemului Călătorii şi confort (disponibil separat).