AERODINAMICA ESTE ALIATUL SĂU.

Designul BMW Seria 6 Cabriolet.

Cu designul inspirat de bărcile cu motor, cu aerul proaspăt pe care îl oferă condusul în aer liber şi aflat în elementul său pe asfaltul, BMW Seria 6 Cabriolet este un model elegant cu două uşi, foarte uşor. Soft-top-ul dispare lin în caroserie şi creează o linie armonioasă în partea spate. Habitaclul este dominat de designul sportiv al instrumentelor, iar contururile şi liniile se concentrează exclusiv asupra aerodinamicii.

AERODINAMICA ESTE ALIATUL SĂU.Designul BMW Seria 6 Cabriolet.

Cu designul inspirat de bărcile cu motor, cu aerul proaspăt pe care îl oferă condusul în aer liber şi aflat în elementul său pe asfaltul, BMW Seria 6 Cabriolet este un model elegant cu două uşi, foarte uşor. Soft-top-ul dispare lin în caroserie şi creează o linie armonioasă în partea spate. Habitaclul este dominat de designul sportiv al instrumentelor, iar contururile şi liniile se concentrează exclusiv asupra aerodinamicii.

Citeşte în continuare

  DESIGN EXTERIOR.

  Fiecare trăsătură a BMW Seria 6 Cabriolet reflectă agilitate, aerodinamică şi putere de propulsie. Împreună cu farurile LED adaptive din echiparea standard şi farurile de zi aflate deasupra prizelor de aer, grila radiatorului expresivă şi orientată spre înainte conferă automobilului aspect de neuitat atunci când îl priveşti din faţă.
  Atunci când priveşti automobilul din profil, îţi atrag atenţia imediat noile oglinzi laterale cu semnalizatoare, precum şi ampatamentul lung. Linia de design elaborată este fluidă spre partea frontală, iar toate contururile amintesc de designul lin al unei bărci cu motor.
  Cu carcasele puternice ale roţilor şi atitudinea plină de forţă, partea spate oferă un contrast evident cu partea frontală dinamică. Aceasta este caracterizată în primul rând prin stopurile în formă de L, prin ornamentele uimitoare ale ţevii de eşapament şi ornamentele cromate orizontale suplimentare. Mai ales atunci când soft-top-ul este deschis, mesajul este clar, chiar şi de la distanţă: acesta este cel mai exclusiv dintre toate modele BMW cabriolet.

  FARURI LED ADAPTIVE.

  Farurile LED adaptive cu funcţii pentru faza lungă şi faza scurtă adaptează în mod automat distribuţia luminii în funcţie de viteza de deplasare, iar astfel iluminează dinamic şoseaua. Alături de semnalizatoare şi faruri de zi, sunt incluse şi următoarele: faruri adaptive cu distribuţie variabilă a luminii în oraş şi pe autostradă, lumini pentru viraje, precum şi funcţia BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire), cu funcţii automate pentru faza scurtă şi faza lungă. În acest fel sistemul oferă iluminare optimă a carosabilului în orice condiţii.
  Pe timp de noapte, farurile mobile îţi oferă vizibilitate la distanţă în curbe, imediat ce roteşti volanul. Pentru a îmbunătăţi vizibilitatea pe rază scurtă, luminile pentru viraje sunt activate automat imediat ce activezi semnalizarea sau roteşti volanul – chiar şi atunci când automobilul stă pe loc. Farurile adaptive asigură iluminare optimă a zonelor laterale şi prin urmare cresc semnificativ siguranţa activă.
  Funcţia BMW Selective Beam îţi permite să laşi faza lungă pornită în mod constant şi oferă condiţii de vizibilitate optimă pe timp de noapte. Sistemul monitorizează prezenţa automobilelor din faţa ta sau a traficului din sens opus şi adaptează farurile fazei lungi pentru a evita orbirea celorlalţi participanţi la trafic.

  JANTE DIN ALIAJ UŞOR DE 20” ÎN STIL MULTI-SPOKE TIP 616.

  Jantele din aliaj uşor de 20” Multi-spoke, tip 616, cu anvelope mixte şi proprietăţi runflat reprezintă un detaliu sportiv. Acestea atrag toate privirile şi asigură manevrabilitate îmbunătăţită pe care chiar o simţi, datorită stabilităţii excelente şi greutăţii mici. Modelul complex format din spiţe groase şi subţiri garantează de asemenea că sistemul de frânare este ventilat în mod optim.

  SOFT-TOP.

  Soft-top-ul complet automat oferă acustică remarcabilă şi izolare termică. Acesta conferă modelului silueta în stil coupé caracteristică, iar posibilitatea de a deschide luneta permite aerului să pătrundă în interior.
  Pentru mai mult aer curat, prin simpla apăsare a unui buton, soft-top-ul se pliază în spate într-o cutie din portbagaj. Iar atunci când conduci cu viteze de până la 40 km/h, poate fi deschis în doar 19 secunde şi poate fi închis în 24 de secunde, tot prin apăsarea unui buton.
  Chiar şi cu soft-top-ul închis, pasagerii acestui model cabriolet se pot bucura de senzaţia reconfortantă a călătoriei în aer liber. Toate cele cinci geamuri pot fi coborâte simultan, în timp ce soft-top-ul poate rămâne închis, pentru a proteja pasagerii împotriva soarelui, spre exemplu.

  DESIGN INTERIOR.

  Designul exterior elegant şi sportiv în acelaşi timp se continuă perfect în interiorul BMW Seria 6 Cabriolet. În cadrul pachetului Design Pure Experience, pielea moale exclusivă „Nappa” cu elemente suplimentare de design în nuanţă Cognac/ negru, ornamentele din lemn fin „Fineline” în maro şi suprafeţele cu dimensiuni generoase - toate se armonizează pentru a crea un interior spaţios, distins.
  Informaţii importante legate de condus sunt furnizate de Control Display-ul cu ecran plat de înaltă rezoluţie, cu carcasă din sticlă şi cadru galvanizat. Consola centrală cu aspect Black Panel, precum şi Controller-ul iDrive Touch şi schimbătorul de viteze cu elemente decorative ceramice creează ambianţă cu aspect premium. Compartimentele funcţionale şi suporturile pentru băuturi din faţă şi din cotiera centrală din spate oferă numeroase posibilităţi de depozitare.

  CULORI ŞI MATERIALE.

  Calitatea superioară a materialelor, cu finisaje care demonstrează atenţia pentru detalii, oferă BMW Seria 6 Cabriolet un caracter exclusivist. Culorile pentru caroserie contribuie de asemenea la calitatea deosebită a fiecărui automobil. Poţi alege din cele 11 culori BMW Individual disponibile opţional pentru exterior – de la Argintiu Glacier, clasic şi elegant, până la noua culoare sportivă Albastru Sonic Speed metalizată. Acestea se asortează perfect cu eleganţa din interior: pielea moale Nappa exclusivă cu elemente suplimentare de design în Cognac/ negru sau Alb Ivory/ negru şi benzile ornamentale precum ornamentele din lemn fin „Fineline” în maro adaugă mai multă structură suprafeţelor.

  Colecţia BMW Individual oferă lux desăvârşit. Elemente precum ornamentele din lemn fin BMW Individual sau ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală adaugă interiorului o notă de rafinament. Poţi alege din alte 11 culori BMW Individual mate sau metalizate, pentru aspect exterior remarcabil.

  SISTEM DE SUNET SURROUND HIGH-END BANG & OLUFSEN

  Datorită noului sistem Dirac Dimensions de procesare digitală a sunetului, sistemul de sunet surround high-end Bang & Olufsen creează atmosferă de relaxare şi plină de bucurie, prin calitate audio excepţională. Acustica este asigurată de cele 16 difuzoare şi de cei 1.200 de waţi, împreună cu difuzorul central, care se ridică ori de câte ori sistemul este activat. Difuzorul central pentru tonuri medii este echipat cu tehnologie Acoustic Lens, care asigură calitate înaltă a sunetului pentru fiecare ocupant al automobilului. Sistemul oferă două moduri ale experienţei acustice – în modul „Studio” sunetul este clar, în timp ce în modul „Expanded” spaţiul acustic pare mărit. Experienţa audio-vizuală este completată prin iluminarea tuturor difuzoarelor.