O DESTINAŢIE NOUĂ: INTERIORUL AUTOMOBILULUI.

Confortul în BMW Seria 6 Cabriolet.

Toate elementele BMW Seria 6 Cabriolet sunt orientate spre plăcerea de a conduce în aer liber. Orientarea sistematică spre conducătorul auto îţi permite să te concentrezi în totalitate asupra drumului, iar în interior eşti înconjurat(ă) de habitaclul creat din materiale de cea mai bună calitate. Scaunele spate conturate ca unităţi separate oferă aceeaşi distracţie pasagerilor, fie că soft-top-ul este închis, fie atunci când aceştia se bucură de adierea vântului. Iar posibilităţile numeroase de depozitare pentru pahare şi pentru obiecte mici creează spaţiu suplimentar pentru plăcerea ta nelimitată de a conduce.

O DESTINAŢIE NOUĂ: INTERIORUL AUTOMOBILULUI.Confortul în BMW Seria 6 Cabriolet.

Toate elementele BMW Seria 6 Cabriolet sunt orientate spre plăcerea de a conduce în aer liber. Orientarea sistematică spre conducătorul auto îţi permite să te concentrezi în totalitate asupra drumului, iar în interior eşti înconjurat(ă) de habitaclul creat din materiale de cea mai bună calitate. Scaunele spate conturate ca unităţi separate oferă aceeaşi distracţie pasagerilor, fie că soft-top-ul este închis, fie atunci când aceştia se bucură de adierea vântului. Iar posibilităţile numeroase de depozitare pentru pahare şi pentru obiecte mici creează spaţiu suplimentar pentru plăcerea ta nelimitată de a conduce.

Citeşte în continuare

  AFIŞAJ DE INSTRUMENTE MULTIFUNCŢIONAL.

  Afişajul multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran de 10,25” oferă prezentare impresionantă a instrumentelor rotunde caracteristice BMW. În acelaşi timp, acesta te ajută să te concentrezi asupra drumului şi afişează informaţii importante de navigaţie, fără a-ţi distrage atenţia de la drum.

  În panoul de instrumente sunt afişate trei moduri diferite şi funcţiile lor specifice, fiecare cu grafică şi culori caracteristice: „ECO PRO”, „COMFORT” şi „SPORT”. În timp ce modul „COMFORT” păstrează aspectul deja familiar al afişajului, în modul „ECO PRO” predomină tonurile de albastru. În acest mod, noile afişaje EfficientDynamics şi distanţa bonus te sprijină pentru a găsi cel mai eficient mod de condus. Pe de altă parte, modul „SPORT” este uşor de recunoscut datorită elementelor de culoare roşie. Acesta include şi un afişaj care redă date despre performanţa motorului.

  Informaţiile de navigaţie apar pe afişajul multifuncţional. Aceste informaţii includ sfaturi din partea Asistentului la drum, precum şi liste ale funcţiilor de divertisment şi de telefonie.

  DEFLECTOR DE VÂNT.

  Deflectorul de vânt asigură mai multă plăcere de a conduce pentru conducătorul auto şi pentru pasagerul faţă şi îi protejează de curenţii de aer la nivelul gâtului şi umerilor, chiar şi la viteze mari. Construcţia din plasă se extinde pe toată lăţimea zonei scaunelor. Astfel astfel confortul la condus creşte, iar experienţa în acest automobil cabriolet devine de neuitat. Chiar şi atunci când este amplasat pe poziţii, deflectorul de vânt poate fi ridicat pentru a depozita obiecte pe locurile din spate. Atunci când nu este utilizat, acesta se pliază şi se depozitează uşor datorită părţilor laterale pliabile. Datorită dimensiunilor reduse îl poţi depozita compact în portbagaj, spre exemplu.

  SPAŢIOZITATE.

  Bucură-te de libertate sub cerul liber în timp ce păstrezi ambianţa personală deosebită – o contradicţie aparentă, pe care BMW Seria 6 Cabriolet o infirmă complet. În timp ce habitaclul emană spirit sportiv oriunde ai privi, partea spate are scaunele sub formă de locuri sportive, separate.
  În timp ce te bucuri de plăcerea de a conduce cu top-ul deschis, băuturile pot fi aşezate în siguranţă în cotiera centrală a banchetei din spate sau în consola centrală din faţă. Există spaţiu la îndemână pentru obiecte mici, iar aerul condiţionat automat cu control pe 2 zone permite setări individuale pentru fiecare scaun. Sau poţi coborî luneta din sticlă independent de soft-top, pentru a te bucura de aer curat, plăcut.
  Portbagajul oferă 300 de litri de spaţiu atunci când soft-top-ul este deschis. Când este închis, spaţiul se măreşte la 350 de litri.

  ORIENTARE SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

  Profită la maximum de plăcerea de a conduce cu top-ul deschis: fiecare buton, fiecare indicator şi fiecare comandă din BMW Seria 6 Cabriolet se află întotdeauna exact acolo unde te aştepţi în mod intuitiv să le găseşti.
  În partea stângă a volanului vei găsi butonul pentru sistemele de asistare a conducătorului auto şi setările pentru lumini, în timp ce chiar în faţa ta se află panoul de instrumente cu toate informaţiile relevante pentru condus şi siguranţă – care pot fi proiectate direct în câmpul tău vizual prin intermediul sistemului BMW Head-Up Display, disponibil opţional.
  Chiar în dreapta ta se află spaţiul pentru monitorul cu ecran plat de 10,25” integral color, disponibil opţional. Imediat mai jos sunt butoanele pentru funcţiile tale preferate, care îţi permit accesarea directă a funcţiilor şi setărilor tale preferate. Puţin mai jos sunt butoanele de control pentru aerul condiţionat.
  Maneta schimbătorului de viteze cu butonul Driving Experience Control se află în consola centrală – imediat lângă aceasta şi intuitiv la îndemâna ta. Lângă aceasta se află Controller-ul iDriveTouch, pe care îl poate opera şi pasagerul din faţă, cu o singură mână.

  SISTEM DE ACCES CONFORT.

  Inovator şi uşor de folosit – sistemul de Acces confort îţi permite să deschizi portierele automobilului tău şi să porneşti motorul fără a utiliza cheia. Cheia, care se poate afla în buzunarul de la pantaloni sau în servietă, este recunoscută în mod automat de îndată ce te apropii de automobilul tău. Odată ce portiera a fost deblocată în mod automat, poţi intra şi poţi porni motorul prin apăsarea butonului Start Stop motor. Sistemul oferă siguranţă garantată prin identificarea în avans a cheii automobilului.

  SISTEM DE ÎNCĂLZIRE SUPLIMENTARĂ.

  Sistemul de încălzire auxiliară cu temporizator permite încălzirea spaţiului pentru pasageri în mod individual atunci când temperatura la exterior este scăzută, fără a porni motorul. În plus, geamurile nu mai îngheaţă şi nu se mai aburesc.


  Sistemul de încălzire auxiliară se poate regla sau porni prin intermediul unei telecomenzi separate, al aplicaţiei „BMW Connected” sau prin Controller-ul iDrive. Un dispozitiv de încălzire a apei îndeplineşte funcţia de sursă de încălzire. Acesta primeşte energie de la sistemul de alimentare. Motorul rece este de asemenea preîncălzit de către dispozitiv. Astfel, consumul de combustibil scade în timpul fazei de încălzire a motorului. Sistemul de încălzire auxiliară se poate activa automat la o anumită temperatură preselectată sau atunci când temperatura din exterior scade sub 15°C. De asemenea, acesta poate fi pornit manual la orice altă temperatură. La temperaturi mai ridicate, funcţia de ventilaţie asigură temperatură confortabilă şi răcoroasă în habitaclu.