AVANTAJE PENTRU VIITOR.

Automobilele rulate dar aproape noi îţi aduc numeroase avantaje.

Există multe motive bune pentru a alege un automobil BMW Premium Selection. Sentimentul de bine este unul dintre acestea. Atunci când vizitezi partenerul tău BMW Premium Selection, poţi fi sigur(ă) că automobilul ales de tine este în cea mai bună stare posibilă. În plus, după achiziţie poţi profita la maximum de multe servicii BMW exclusive.

Citeşte în continuare

AVANTAJE TALE DINTR-O PRIVIRE.

Poţi sta relaxat(ă) atunci când optezi pentru un automobil rulat BMW Premium Selection, pentru că ai făcut o alegere bună: fiecare automobil rulat certificat a fost supus unei serii de verificări complete înainte de a primi certificarea BMW Premium Selection. În plus, automobilul tău BMW Premium Selection îţi permite să te bucuri de un portofoliu de servicii de mobilitate şi de garanţie, nu este mai vechi de 5 ani şi nu are rulaj mai mare de 120.000 km.

GARANŢIE DE 24 LUNI PENTRU AUTOMOBILELE RULATE.

Un automobil pe care te poţi baza: primeşti în mod automat o garanţie completă valabilă timp de 2 ani pentru toate componentele mecanice şi electronice ale noului tău automobil rulat. Acest lucru te asigură că va trece mult timp înainte ca automobilul tău rulat să te surprindă prin altceva decât prin plăcerea pură de a conduce.

VERIFICARE COMPLETĂ LA 360°.

Automobilele BMW Premium Selection sunt disponibile exclusiv la partenerii BMW Premium Selection. Automobilele rulate dar aproape noi respectă cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte detaliile tehnice sau vizuale din interior şi de la exterior. Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificări complete riguroase şi respectă în proporţie de 100% standardele BMW precis definite.

ISTORIC AUTOMOBIL CERTIFICAT.

Atunci când achiziţionezi un automobil rulat, doreşti să ştii totul despre acesta: de la informaţii despre posesorii anteriori până la servicii prestate clientului, accidente sau lucrări de reparaţie. De aceea, fiecare automobil BMW rulat certificat deţine un istoric complet.

 • Fără lucrări de întreţinere pentru 12 luni/ 10.000 km

  La momentul livrării, automobilul tău nu are nevoie de lucrări de întreţinere pentru 12 luni sau pentru o distanţă parcursă de 10.000 km, conform indicatorului de intervale de service.

 • Leasing şi finanţare

  Partenerul tău BMW Premium Selection îţi va prezenta oferte atrăgătoare de leasing sau de finanţare pentru fiecare automobil BMW Premium Selection.

 • Test drive

  Automobilul BMW Premium Selection pe care l-ai ales este disponibil pentru un test drive (la cerere).

 • Oferte „trade-in”

  Atunci când achiziţionezi un automobil BMW Premium Selection, beneficiezi de oferte „trade-in” avantajoase pentru vechiul tău automobil (condiţiile de trade-in pot diferi de la un partener BMW la altul).