Bărbat şi femeie stând deasupra capotei unui BMW, ulei de motor BMW

„ÎN TIMPUL VACANŢEI NE PLACE SĂ PIERDEM VREMEA. DAR NU CU UN MOTOR DEFECT.”

Ai o călătorie plăcută. Cu service-ul pentru uleiul de motor BMW original.

Indiferent cum doreşti să-ţi organizezi viaţa, automobilul tău BMW te va însoţi oriunde vei călători, iar acest lucru îşi lasă amprenta asupra experienţelor tale. Ai grijă de automobilul tău BMW folosind uleiul de motor BMW original şi câştigă de pe urma performanţei formidabile şi a duratei lungi de viaţă. Răsfaţă-ţi automobilul BMW cu mai multă grijă, cu service-ul pentru uleiul de motor BMW original.

Citeşte în continuare
„ÎN TIMPUL VACANŢEI NE PLACE SĂ PIERDEM VREMEA. DAR NU CU UN MOTOR DEFECT.”Ai o călătorie plăcută. Cu service-ul pentru uleiul de motor BMW original.
Ulei de motor BMW original, BMW TwinPower Turbo SAE 0W-30

PROGRAMARE ONLINE.

Partenerul tău de service BMW va fi încântat să-ţi acorde sfaturi în privinţa produselor şi a serviciilor care te vor ajuta să turezi motorul tău BMW la performanţe înalte, dar şi să-i menţii durata de viaţă. Acordă mai mult timp lucrurilor cu adevărat importante şi foloseşte sistemul nostru comod online pentru a face o programare la partenerul tău de service BMW preferat chiar acum!

ULEIUL DE MOTOR BMW ORIGINAL: PERFORMANŢĂ. EFICIENŢĂ. PROTECŢIE.

Uleiurile de motor BMW TwinPower Turbo susţin caracteristicile de bază ale motoarelor BMW moderne şi ajută la obţinerea unui maximum de putere şi a unei eficienţe excelente, protejând motorul împotriva coroziunii şi a uzurii. Toate acestea menţin motorul cât mai curat posibil şi îi cresc longevitatea. Cu uleiurile de motor originale BMW TwinPower Turbo vei fi mereu în siguranţă. Fie că este vorba de uleiurile de motor Select din categoria Silver, uleiurile Premium Efficiency din categoria Gold sau BMW M Performance din categoria Red – descoperă uleiul de motor original ideal pentru BMW-ul tău şi bucură-te de performanţe pe termen lung.

Citeşte în continuare
Ulei de motor BMW original, BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver-

BMW TwinPower Turbo Silver- Uleiuri de motor pentru plăcere nelimitată de a conduce: aceste uleiuri garantează performanţă excelentă a motorului, îi menţin piesele esenţiale curate şi îi asigură protecţie maximă.

Citeşte în continuare
Ulei de motor BMW original, BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Uleiuri de motor pentru performanţă de top: uleiurile de motor din categoria „Gold” stabilesc standarde noi şi garantează performanţă deosebită şi protecţie ridicată a motorului. Uleiurile cu eticheta „FE-fuel economy” scad consumul de combustibil în ciclul NEDC în comparaţie cu de uleiurile de motor BMW Longlife-01.

Citeşte în continuare
Ulei de motor BMW original, BMW M TwinPower Turbo Red

BMW M TwinPower Turbo Red.

Reîncarcă-ţi automobilul BMW cu adrenalină: uleiurile de motor din categoria „M TwinPower Turbo” sunt concepute pe măsura motoarelor BMW M de înaltă performanţă şi oferă protecţie excelentă în condiţii extreme de competiţie.

Citeşte în continuare

5 BENEFICII ALE ULEIURILOR DE MOTOR BMW ORIGINALE.

 • 01 Oferă economie de combustibil îmbunătăţită, lucru ce scade emisiile de СО₂.⁽¹⁾
 • 02 Protejează motorul de reziduuri vâscoase şi, prin urmare, îi prelungeşte durata de viaţă.⁽²⁾
 • 03 Acţionează împotriva particulelor de praf, reducând depunerile în motor.
 • 04 Tendinţă scăzută de evaporare, asigurând consum de ulei scăzut şi reducând, astfel, frecvenţa plinurilor. ⁽³⁾
 • 05 Asigură performanţe incredibile la temperaturi scăzute, chiar şi la temperaturi care pot atinge -40°C, lucru care permite o pornire mai uşoară şi mai rapidă a motorului.⁽⁴⁾
Ulei de motor BMW Original, BMW TwinPower Turbo

MENŢINE PERFORMANŢA MOTORULUI.

Service ulei de motor BMW original.

Uleiurile de motor BMW Originale îndeplinesc standardele de calitate necesare pentru motoarele BMW şi exploatează perfect potenţialul acestora în ceea ce priveşte performanţa, eficienţa şi longevitatea. Maximizează efectul benefic al lucrărilor de mentenanţă ale automobilului tău BMW cu uleiul de motor BMW original şi cu experienţa îndelungată a specialiştilor noştri de service.

Read more

MENŢINE PERFORMANŢA MOTORULUI.

Service ulei de motor BMW original.

(1) Economie a consumului de combustibil dovedită oferită de uleiurile BMW Longlife-14 FE+ SAE 0W-20; (i) la WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) în comparaţie cu uleiurile pentru motor BMW Longlife-01 (testate pe un automobil BMW);
 

(2) Bazate pe teste standard ale reziduurilor vâscoase;
 

(3) Bazate pe teste standard NOACK;
 

(4) Se aplică pentru toate variantele 0W. Variantele 5W asigură performanţă la temperaturi scăzute de până la -35°C.

Citeşte în continuare
 • (1) Economie a consumului de combustibil dovedită oferită de uleiurile BMW Longlife-14 FE+ SAE 0W-20; (i) la WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) în comparaţie cu uleiurile pentru motor BMW Longlife-01 (testate pe un automobil BMW);


  (2) Bazate pe teste standard ale reziduurilor vâscoase;


  (3) Bazate pe teste standard NOACK;


  (4) Se aplică pentru toate variantele 0W. Variantele 5W asigură performanţă la temperaturi scăzute de până la -35°C.