PIESE BMW NOI ORIGINALE.

Automobilul tău BMW rămâne un BMW veritabil.

Automobilul tău BMW oferă performanţă de top zi de zi. Iar pentru ca acesta să continue să funcţioneze perfect, trebuie să existe o îmbinare desăvârşită între piesele sale. De aceea, BMW recomandă alegerea pieselor de schimb BMW originale: performanţa perfectă se poate obţine doar dacă toate piesele se potrivesc perfect cu cerinţele individuale ale fiecărui model BMW. Pentru calitate maximă şi siguranţă optimă.

Citeşte în continuare

PIESELE BMW ORIGINALE DINTR-O PRIVIRE.

Sistem de evacuare BMW original.

Un motor puternic contribuie semnificativ la plăcerea de a conduce – însă zgomotul produs de acesta nu este inclus aici. Sistemele de evacuare BMW originale asigură performanţă crescută a motorului şi consum mic de combustibil, cu condiţia reducerii greutăţii. De asemenea, acestea reduc emisiile de noxe cu aproximativ 90%, în timp ce sunetul caracteristic BMW, dinamic, discret - şi unic pentru fiecare model BMW - este păstrat.

Citeşte în continuare

Ambreiaj BMW original.

Secretul plăcerii nelimitate de a conduce: Ambreiajul BMW original este conceput pentru o durată de viaţă extrem de îndelungată. Iar datorită sistemului hidraulic, nu este necesară întreţinerea sa. Datorită preciziei înalte de fabricare, această piesă de schimb BMW originală rezistă fără dificultăţi la temperaturi de până la 150°C. Nimic nu poate sta în calea plăcerii tale de a conduce sportiv şi dinamic.

Citeşte în continuare

Frâne BMW originale.

În situaţii critice, fiecare centimetru contează. Din acest motiv, Frânele BMW originale sunt special concepute pentru interacţiunea specifică a fiecărui model cu factori precum aerodinamica, sistemul ABS, şasiul, caroseria şi motorul. Materialele speciale ale componentelor garantează siguranţă maximă de frânare şi durată lungă de viaţă. Aceste Piese de schimb BMW originale sunt verificate în mod repetat prin teste şi simulări riguroase. Pentru ca tu să te poţi baza pe acestea atunci când este nevoie cu adevărat.

Citeşte în continuare

Amortizoare BMW originale.

BMW recomandă cu încredere amortizoarele originale duble cu gaz. Perfect concepute pe măsura automobilului tău BMW, acestea oferă confort sporit, răspuns optimizat şi nivel scăzut de zgomot. Stabilitatea funcţională este asigurată şi în condiţii extreme: chiar şi la temperaturi cuprinse între -40°C şi +100°C, aceste Piese de schimb BMW originale garantează confort sporit şi rezerve suficiente de siguranţă, indiferent de climat.

Citeşte în continuare

Parbriz BMW original.

Nimic nu îţi poate distrage atenţia de la condus. Parbrizul BMW original garantează vizibilitate maximă şi funcţionalitate optimă a sistemelor de asistare. Designul său perfect oferă etanşeitate şi rezistenţă la apă, în timp ce forma curbată permite ştergătoarelor să elimine cantitate maximă de apă cu fiecare acţionare. Acest lucru garantează că toate elementele tehnice incluse în parbrizul BMW original - de la senzori de ploaie până la sistemul BMW Head-Up Display - îşi păstrează pe deplin funcţionalitatea.

Citeşte în continuare

PIESE BMW ORIGINALE RECONDIŢIONATE.

Calitate maximă, preţ minim.

Conceptul de bază în cazul unei piese recondiţionate este reciclarea: până la 60% dintre piesele de schimb pot fi reutilizate la sfârşitul duratei de viaţă menţionate. Fiecare piesă de schimb respectă aceleaşi standarde de calitate impuse pieselelor BMW noi şi oferă aceeaşi garanţie de 24 de luni. 95% dintre piesele care nu pot fi recondiţionate imediat sunt reciclate. Iar aceste cifre sunt veşi bune nu doar pentru mediul înconjurător, ci şi pentru buzunarul tău – Piesele BMW recondiţionate costă cu până la 50% mai puţin decât componentele noi. Te rugăm să iei în considerare faptul că: până la noi informaţii, piesa de schimb/ piesa remanufacturată livrată sau vândută poate fi o piesă nouă în contextul ajustării stocurilor.

Citeşte în continuare

PIESE BMW ORIGINALE RECONDIŢIONATE DINTR-O PRIVIRE.

Generator BMW original.

Mic, uşor şi puternic: Generatorul BMW original este un adevărat atelier de service. Capabil să reziste la vibraţii cu acceleraţie de până la 80 de ori mai mare decât gravitaţia, stabil la voltaj de până la 350 de volţi, acesta are durată lungă de viaţă datorită designului său sofisticat. Fiecare Generator BMW original este conceput cu precizie pe măsura performanţei fiecărui automobil BMW, iar datorită materialelor rezistente, reprezintă piesa de schimb ideală – cu aceleaşi calităţi şi performanţe precum componentele noi.

Citeşte în continuare

Starter BMW original.

Starter-ul BMW este adaptat special la fiecare tip de motor, pentru consum mic de combustibil, şi este potrivit pentru utilizarea în condiţii extreme. Acesta este descris într-un singur cuvânt: siguranţă. Starter-ul BMW original este rezistent la temperaturi cuprinse între -40 şi +100° Celsius, are design special, este fabricat din materiale de cea mai bună calitate şi oferă protecţie ideală împotriva coroziunii şi murdăriei.

Citeşte în continuare

Pompă de apă BMW originală.

O contribuţie activă la menţinerea valorii componentelor automobilului tău BMW: Pompa de apă BMW originală rămâne partenerul de încredere chiar şi la temperaturi extreme. Chiar şi la 7.000 rpm şi după 100 de ore de testare continuă, aceasta nu trebuie să piardă mai mult de 12 grame de apă. Adaptată la fiecare tip de motor, prelucrată cu precizie şi testată în mod intens, aceasta se distinge printr-o trăsătură principală, şi anume durata lungă de viaţă.

Citeşte în continuare

Transmisie automată BMW originală.

Caracteristici ale condusului sportiv la cel mai înalt nivel: Transmisia automată BMW originală beneficiază întotdeauna de tehnologie de ultimă generaţie şi distribuie în mod optim raportul de transmisie, pentru dispunere eficientă a acceleraţiei. Cuplul de pornire este mai mare decât în cazul transmisiei manuale. Toate componentele se potrivesc perfect - aceasta este cheia dinamicii la condus, caracteristice BMW. Şi pentru a garanta performanţă maximă, înainte ca o nouă serie să fie pusă în circulaţie se realizează un milion de kilometri de drive test.

Citeşte în continuare