MOMENTUL TĂU.

MOMENTUL TĂU.

MOMENTUL TĂU.

La Bayerische Motoren Werke, punem o idee mai presus de orice: aceea de a avea curaj; este o trăsătură pe care o avem în sânge şi care este prezentă în tot ceea ce facem. Un curaj independent, unic, ce oferă perspective noi; este ideea de a pune orice sub semnul întrebării şi de a nu accepta niciodată refuzul. Este curajul de a continua cu perseverenţă şi de a ne reinventa în mod constant; este motivul pentru care suntem vizionari în domeniu, pentru a atinge cel mai înalt nivel de excelenţă. Şi îi ajutăm pe avangardiştii culturii noastre să înfrunte viitorul. În calitate de producător de automobile premium, creăm momente de inspiraţie unice, pentru că aşa se naşte o nouă viziune asupra luxului.

Read more

O NOUĂ VIZIUNE ASUPRA LUXULUI.

Află cum ne reinventăm constant.

BMW M8 GRAN COUPÉ CONCEPT.

BMW M8 GRAN COUPÉ CONCEPT.

FRUMUSEŢEA MIŞCĂRII.

FRUMUSEŢEA MIŞCĂRII.

Un eveniment fascinant şi un moment unic. BMW a impresionat vizitatorii Art Basel Miami cu un spectacol fascinant: Conceptul BMW Seria 8 prezentat într-o coregrafie perfectă cu 300 de drone iluminate. A fost un omagiu adus perfecţiunii tehnice.

Read more

DOI VIZIONARI, O SINGURĂ VIZIUNE.

Lonneke Gordijn şi Ralph Nauta sunt artiştii care au creat Duo Studio Drift. Aceştia s-au cunoscut la Academia de Design din Eidenhoven, în Olanda şi împreună au deschis Studio Drift în Amsterdam în 2006. Proiectele lor artistice se concentrează pe expoziţii interactive compuse din filme, sculpturi şi diverse alte obiecte. Mare parte din inspiraţia lor vine din natură, pe care o transpun în arta pe care o creează utilizând tehnologia de ultimă generaţie, astfel fiecare proiect creat de ei devine încântător şi unic.
Read more

CAPODOPERA.

Prin îmbinarea tehnologiei performante şi a artei, Studio Drift a prezentat, la Art Basel Miami, cea mai recentă creaţie a sa – „Franchise Freedom”, în cadrul unui spectacol uimitor care a pus Concepul BMW Seria 8 în centrul acţiunii. Un adevărat „stol” de 300 de drone iluminate a zburat pe cer, sursa de inspiraţie pentru acestea fiind stilul de zbor al graurilor. În urma studierii atente a tiparului şi a mişcării de grup a acestor păsări, a fost creat un algoritm special şi a fost programat în drone. Cei doi au reuşit să redea perfect un fenomen natural sub forma unui spectacol fascinant de lumină şi mişcare.
Read more

RETROSPECTIVĂ.

După spectacolul dronelor, artiştii de la Studio Drift şi-au exprimat aprecierea: „Compania BMW a crezut în ideea noastră şi a înţeles cât de complicate şi de complexe sunt aceste procese de inovaţie”, a afirmat Lonneke Gordijn.
Read more

BMW SERIA 8 CONCEPT.

BMW SERIA 8 CONCEPT.

CONCEPTUL BMW X7 IPERFORMANCE.

CONCEPTUL BMW X7 IPERFORMANCE.

BMW M760LI.

BMW M760LI.

FOARTE MULTE OPŢIUNI DISPONIBILE.

În prezent, la fel cum era şi în momentul creării sale acum 25 de ani, BMW Individual încă menţine şi aplică principiul de perfecţiune a lucrului făcut de mână. De aceea, BMW Individual lansează un model foarte special şi unic, cu ocazia aniversării sale de 25 de ani: BMW Individual M760Li inspirat de Nautor’s Swan. Creat în colaborare cu constructorul de iahturi finlandez Nautor’s Swan, acest model este o operă de artă şi reprezintă esenţa luxului şi a exclusivităţii; este un automobil cu rang de capodoperă şi cu design maritim ce sugerează o interacţiune unică între şosea şi ocean, datorită ornamentelor sale din lemn de tec. Are motor puternic cu 12 cilindri, capabil să creeze o experienţă de condus pe care nu o vei uita niciodată.