BMW X1 F48 LCI Storm Bay
Consum mixt de combustibil 1.7–7.7 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

THE X1

BMW X1

Consum mixt de combustibil 1.7–7.7 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel
THE X1BMW X1

  Noi standarde: BMW X1 Dorinţa sa de acţiune este vizibilă mai ales în designul său sportiv. La prima vedere, acesta este un model X prin definiţie: exteriorul este caracterizat de consolele scurte şi ampatamentul lung, tipice pentru SAV (Sports Activity Vehicle). Îşi face clare ambiţiile cu dinamică şi agilitate convingătoare. Şi mulţumită flexibilităţii şi versatilităţii superioare, în combinaţie cu tehnologiile inovative, asigură maximum de confort la fiecare pas al călătoriei.

  Citeşte în continuare

  ELEMENTELE DE DESIGN ALE BMW X1.

  Automobilul BMW X1 este pregătit de acţiune: de la superba grilă frontală BMW şi farurile adaptive cu LED, precum şi farurile de ceaţă cu LED, prin intermediul jantelor Y-spoke de 19” şi a oglinzii laterale cu proiecţia X1 cu tehnologie LED , până la stopurile cu LED şi ornamentele impresionante ale ţevilor de eşapament. La intrarea în automobil te aşteaptă iluminarea ambientală discretă a întregului interior. Panoul de instrumente este decorat suplimentar cu cusături decorative contrastante, care se regăsesc şi în tapiţeria din piele Dakota Oyster şi în covoraşe. Bancheta spate rabatabilă asigură flexibilitate adăugând spaţiu suplimentar în zona locurilor din spate sau mai mult spaţiu de depozitare în compartimentul pentru bagaje.
  BMW X1 F48 LCI

  Farurile adaptive cu LED ale BMW X1 F48 LCI

  Farurile adaptive cu tehnologie LED includ faza scurtă şi faza lungă cu funcţie antiorbire (sistem BMW Selective Beam) şi semnalizatoare cu tehnologie LED. Aceste echipamente includ şi lumini pentru viraje, lumini de zi şi control adaptiv al luminii pentru iluminarea şoselei în funcţie de condiţiile de rulare.
  BMW X1 F48 LCI

  Jante din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 580, bicolor.

  Jante din aliaj uşor de 19” Y-spoke, tip 580, în Gri Orbit bicolor, lucioase, dimensiuni 8 J x 19, cu anvelope 225/45 R19.
  BMW X1 F48 LCI cu accent pe proiecţia X1 cu tehnologie LED.

  Oglindă exterioară cu proiecţie X1 cu tehnologie LED.

  Oglinda exterioară din partea şoferului oferă o proiecţie X1 cu tehnologie LED bicoloră lângă automobil atunci când acesta este descuiat. Această întâmpinare include şi iluminarea mânerelor portierelor încastrate.
  Interiorul BMW X1 F48 LCI cu pachetul de lumini activat

  Pachet de lumini.

  Pachetul de lumini ambientale oferă numeroase lumini cu tehnologie LED, pentru a conferi interiorului automobilului o ambianţă elegantă. Cele şase configuraţii de lumini ambientale iluminează interiorul cu o combinaţie elegantă de surse de lumină directe şi indirecte. În plus, eşti întâmpinat de proiecţia logoului „X1” a luminilor cu tehnologie LED din exterior.
  Interiorul BMW X1 F48 LCI cu scaunele spate reglabile

  Scaune spate reglabile.

  Conducătorul auto dispune de opţiuni flexibile de folosire a portbagajului, datorită numeroaselor moduri în care se pot plia secţiunile spătarului banchetei spate, pentru a creşte spaţiul pentru picioare pentru pasagerii locurilor spate sau pentru a creşte semnificativ volumul portbagajului, în funcţie de nevoi. Bancheta rabatabilă în raport 60:40 poate fi mutată în faţă şi în spate pe o distanţă de până la 130 mm, iar spătarele pot fi rabatate în raport 40:20:40.
  Interiorul BMW X1 F48 LCI cu tapiţerie din piele Dakota cu perforaţii Oyster şi Gri

  Piele Dakota cu perforaţii | Oyster şi Gri.

  Piele Dakota în Oyster cu perforaţii şi detalii gri.

  BMW X1 xDRIVE25e PLUG-IN HYBRID.

  Descoperă avantajele şi principalele caracteristici tehnice ale modelului BMW X1 xDrive25e cu propulsie hibridă inovatoare.

  Ce e mai bun din ambele lumi: cu BMW X1 xDrive25e** ai parte de mobilitate durabilă şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie şi dinamica de condus.
  BMW X1 xDrive25e F48 LCI plug-in hybrid

  Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW X1 xDrive25e.

  BMW X1 xDrive25e** plug-in hybrid combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie produc o experienţă de condus eficientă şi unică. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, unic pentru modelele plug-in hybrid din acest segment, este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime.
  Mai multe despre trenul de rulare BMW plug-in hybrid
  BMW X1 xDrive25e F48 LCI plug-in hybrid

  Modurile de condus ale BMW X1 xDrive25e.

  Complet electric şi zero emisii pe drumul spre muncă sau foarte dinamic şi cu o autonomie suficientă pentru excursia din weekend – automobilul hibrid BMW X1 xDrive25e** îţi oferă toate posibilităţile de care ai putea avea nevoie. Profită de modurile de condus inteligente care utilizează din plin, în orice situaţie, motorul cu combustie internă şi motorul electric.
  Mai multe despre modurile inteligente de condus
  BMW X1 xDrive25e F48 LCI plug-in hybrid

  Încărcarea modelului BMW X1 xDrive25e.

  BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău plug-in hybrid. Pe lângă cablul de încărcare standard pentru prize casnice, programul de încărcare al automobilului BMW X1 xDrive25e** include şi cablul de încărcare (Mod 3) pentru încărcare publică

  *ofertă specifică pieţei
  Mai multe despre BMW Charging
  BMW X1 xDrive25e F48 LCI plug-in hybrid

  Servicii digitale pentru modelul BMW X1 xDrive25e.

  BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care fac viaţa de zi cu zi alături de automobilul tău BMW X1 xDrive25e** mai convenabilă. Not available in Romania. Mai multe servicii digitale, precum aplicaţia My BMW te ajută suplimentar zi de zi.
  Mai multe despre serviciile digitale

  MODELELE BMW X1.

  Model Advantage

  • Sistem de asistenţă la parcare (PDC – „Park Distance Control”), spate
  • Sistem de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului
  • Pilot automat cu funcţie de frânare
  • Sistem de climatizare automat pe 2 zone
  BMW X1 F48 LCI Model Advantage în Argintiu Cashmere

  Model xLine

  • Jante din aliaj uşor Y-spoke de 18”, tip 579; există şi alte variante de jante disponibile
  • Bară-spoiler frontală cu protecţie pentru baia de ulei şi alte elemente de design în Argintiu mat
  • Scaune în combinaţie material textil/piele Cross Track Maro Granite cu accente negre sau, ca alternativă, piele Dakota cu perforaţii; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
  • Ornamente interioare în Pearl închis la culoare, cu accente în Crom Pearl; există şi alte variante de ornamente disponibile
  BMW X1 F48 LCI Model xLine în Alb Mineral

  Model Sport Line

  • Jante din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 578; există şi alte variante de jante disponibile
  • Bară-spoiler frontală cu elemente de design negre lucioase, protecţie pentru baia de ulei în culoarea caroseriei
  • Scaune sport în combinaţie material textil/piele Sensatec Antracit cu accente gri; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
  • Volan sport îmbrăcat în piele
  BMW X1 F48 LCI Model Sport Line în Portocaliu Sunset

  Model M Sport

  • Pachet M Aerodinamic cu spoiler faţă, praguri laterale, pasaje roţi în culoarea caroseriei, spoiler spate cu inserţie difuzor Dark Shadow
  • Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 570 M; există şi alte variante de jante disponibile
  • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă din material textil Micro Hexagon/Sensatec Negru sau material textil Antracit/Sensatec cu detalii gri; există şi alte variante de tapiţerie disponibile
  • Suspensie M Sport, coborâtă; ca alternativă, suspensie standard
  • Volan M îmbrăcat în piele
  BMW X1 F48 LCI Model M Sport în Albastru Misano M
  • Model Advantage
  • Model xLine
  • Model Sport Line
  • Model M Sport

  TEHNOLOGIILE DE PROPULSIE ALE MODELULUI BMW X1.

  Performanţă pe toate planurile.

  BMW X1 oferă o gamă largă de performeri de top cum ar fi motoarele BMW TwinPower Turbo cu 3 şi 4 cilindri, transmisia Steptronic, sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive, precum şi suspensia adaptivă şi frânele M Sport.
  BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW X1 F48 LCI

  Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri.

  Motorul de nouă generaţie TwinPower Turbo pe benzină de 2.0 litri cu 4 cilindri asigură plăcerea maximă de a conduce. Impresionează prin agilitatea în generarea de putere, dar şi prin răspunsul foarte rapid, chiar şi la viteze mici, combinate cu eficienţa consumului de carburant şi cu emisii scăzute de noxe.
  BMW xDrive spate al BMW X1 F48 LCI

  BMW xDrive.

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
  BMW X1 F48 LCI

  Suspensie adaptivă.

  Suspensia adaptivă permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările situaţiei de condus şi îmbină confortul superior cu dinamica de condus şi cel mai înalt nivel de siguranţă. Poţi alege modul „COMFORT” standard sau modul „SPORT”, prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”.
  BMW X1 F48 LCI

  Transmisie Steptronic Sport.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
  BMW X1 F48 LCI, jantele de 19” cu frâne M Sport

  Frâne M Sport.

  Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie M şi au discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.

  INOVAŢIILE MODELELUI BMW X1.

  Eşti mereu informat atunci când conduci.

  Echipat cu inovaţii precum Apple CarPlay®, sistem de încărcare wireless pentru telefon, BMW Head-Up Display şi Control Display în format 10,25”, împreună cu sisteme de siguranţă inteligente incluzând Driving Assistant Plus şi Asistentul la parcare, BMW X1 garantează că vei ajunge întotdeauna la destinaţie în siguranţă şi confortabil.
  Interiorul BMW X1 F48 LCI cu accent pe Driving Assistant Plus în afişaje şi comenzi

  Driving Assistant Plus.

  Pachetul Driving Assistant Plus îmbunătăţeşte semnificativ siguranţa şi confortul. Include sistemele de Avertizare de coliziune şi de persoane cu funcţie de frânare uşoară în oraş, Avertizare depăşire bandă de rulare, Asistenţă fază lungă, informaţii privind limita de viteză, precum şi pilotul automat cu cameră cu funcţie Stop&Go.
  Interiorul BMW X1 F48 LCI cu accent pe Driving Assistant Plus în afişaje şi comenzi

  Asistentul la parcare.

  Asistentul la parcare facilitează parcarea laterală. Sistemul măsoară spaţiile de parcare disponibile, atunci când automobilul rulează cu viteză mică. Odată ce sistemul a identificat un spaţiu de parcare suficient de mare, Asistentul la parcare va prelua comanda direcţiei, în timp ce conducătorul auto alege treapta de viteză potrivită şi manevrează acceleraţia şi frâna.
  Interiorul BMW X1 F48 LCI cu accent pe BMW Head-Up Display

  BMW Head-Up Display.

  Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. În funcţie de echipamente, sunt afişate informaţii precum viteza actuală, instrucţiuni de navigaţie, informaţii despre limita de viteză, inclusiv indicatorul de interzicere a depăşirii, precum şi liste de apeluri şi de divertisment.
  Interiorul BMW X1 F48 LCI cu accent pe Driving Assistant Plus în afişaje şi comenzi

  Sistem wireless de încărcare telefon mobil.

  Sistemul wireless de încărcare telefon mobil include un sistem de andocare pentru încărcare wireless şi un port USB suplimentar. Antena exterioară îmbunătăţeşte semnalul pentru telefonul mobil. Prin Bluetooth pot fi conectate simultan 2 telefoane mobile şi un player audio. În plus, există şi Bluetooth Office.

  DATELE TEHNICE ALE MODELULUI BMW X1.

  Modelul BMW X1 xDrive20i.

  Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

  131 (178) / 5.000 - 5.500

  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

  7.3

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

  6.9 – 7.7

  Emisii medii de CO₂, în g/km:

  158 – 175

  BMW X1 xDrive20i F48 LCI în BMW Individual Storm Bay

  SERVICII BMW.

  SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW X1.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani. Conţinutul pachetului de service:
  • Serviciu de verificare a automobilului
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână
  Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
  Asistenţă rutieră BMW

  Asistenţă rutieră BMW

  Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
  Angajat BMW oferă asistenţă unui client

  DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

  Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW X1, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

  CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

  BMW X1 xDrive20i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,9 – 7,7
  Emisii medii de CO₂, în g/km: 158 – 175


  BMW X1 xDrive25e**:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,7 – 2,1
  Emisii medii de CO₂, în g/km: 39 – 47
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 15,0 – 15,7
   

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

   

  ** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de conducere pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce automobilul a parcurs câţiva kilometri.

  Citeşte în continuare

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW X1 xDrive20i:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6.9 – 7.7
   Emisii medii de CO₂, în g/km: 158 – 175

   Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

   ** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de condus pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce vehiculul a parcurs câţiva kilometri.