Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M4 Cabriolet, rulând pe circuit

Benzină

Motor și Tip de combustibil

THE M4

BMW M

BMW M4 CABRIOLET

Benzină

Motor și Tip de combustibil

THE M4BMW M4 CABRIOLET

O călătorie plină de adrenalină, în căutarea soarelui. Manevrabilitate precisă, agilitate impresionantă şi dinamică uimitoare. Cu motor care demonstrează superioritate şi putere maximă. Cu numeroase inovaţii tehnologice care atestă apartenenţa la stilul motorsport inconfundabil. Siguranţă debordantă, manifestată în special prin intermediul zâmbetului care îţi apare atunci când conduci cu hard-top-ul deschis: BMW M4 Cabriolet este echivalentul libertăţii pe patru roţi.


BMW M4 Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,5 – 10,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 217 – 232

 

Citeşte în continuare

DETALIILE IMPORTANTE ALE BMW M4 CABRIOLET.

Dă click pentru detalii de performanţă la prima vedere.

BMW M4 Cabriolet, motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie

MOTORUL PERFORMANT M TWINPOWER TURBO PE BENZINĂ.

Motorul performant de 431 CP al BMW M4 Cabriolet.

Componenta de bază a BMW M4 Cabriolet este motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie. Acesta are putere impresionantă şi sunet inconfundabil. Interacţiunea perfectă între tehnologiile motorsport cu reglaje optime asigură putere de 317 kW (431 CP), care poate fi crescută la 331 kW (450 CP) cu pachetul M Competition, disponibil opţional.

Caracteristicile dinamicii de condus a BMW M4 Cabriolet

FĂRĂ LIMITE.

Dinamica de condus a BMW M4 Cabriolet.

A conduce un BMW M4 Cabriolet înseamnă momente pline de adrenalină şi ocazia de a te bucura de tot ce are natura mai bun de oferit. Acest lucru devine posibil cu ajutorul motorului M de până la 450 CP. Mai mult de atât, datorită numeroaselor tehnologii inspirate din domeniul motorsport, precum diferenţialul M activ şi Servotronic M, acest automobil sport de top oferă precizie maximă şi perfecţiune tehnică. Astfel, depăşeşte orice limită şi îţi creşte pulsul.

BMW M4 Cabriolet, pachetul M Competition şi dinamica de condus

PACHET M COMPETITION.

Detalii importante ale dinamicii de condus oferite de pachetul M Competition.

Pachetul M Competition creşte puterea motorului datorită suspensiei M adaptive special reglate, astfel dinamica de condus a automobilului este sporită. Sistemul M Sport de evacuare cu ţevi de eşapament duble negre cromate produce un sunet puternic specific motorului. Mai mult, pachetul include şi scaune M Sport cu construcţie uşoară şi jante M exclusiviste din aliaj uşor de 20” cu anvelope mixte.

Imagine din habitaclul BMW M4 Cabriolet

SENZAŢIE INCONFUNDABILĂ ÎN INTERIOR.

Interiorul exclusivist sportiv al BMW M4 Cabriolet.

Este un habitaclu creat pentru pasionaţii de curse: fiecare detaliu este optimizat din punct de vedere ergonomic şi este orientat spre conducătorul auto. Elementul principal este volanul M îmbrăcat în piele, cu ornamente din piele Nappa moale. Butoanele „M Drive” pot fi utilizate pentru a opera setări individuale, în timp ce padelele de schimbare a vitezelor şi transmisia M cu ambreiaj dublu, disponibilă opţional, permit schimbarea treptelor de viteză în câteva fracţiuni de secundă. Panoul de instrumente cu design M oferă vizualizarea tuturor datelor relevante situaţiei de condus.

DESIGNUL BMW M4 CABRIOLET.

Descoperă detaliile importante de design la exterior şi în interior printr-un click.

BMW M4 Cabriolet iese imediat în evidenţă în calitate de model sport decapotabil de performanţă. Partea frontală puternică şi capota alungită cu protecţie interioară oferă siluetei sportive mai multă dinamică şi expresivitate. În interiorul automobilului predomină atmosfera sportivă exclusivistă. Habitaclul orientat spre conducătorul auto este echipat cu instrumente rotunde în stil de curse, care asigură lizibilitate optimă. Astfel sunt îndeplinite condiţiile ideale pentru a duce experienţa de condus în aer liber la următorul nivel.
Designul părţii frontale a BMW M4 Cabriolet
Imagine de sus cu designul hard-top-ului BMW M4 Cabriolet
Imagine din perspectivă laterală a designului BMW M4 Cabriolet
Imagine din spate cu designul BMW M4 Cabriolet
Imagine cu designul habitaclului BMW M4 Cabriolet
Imagine din interior cu designul tapiţeriei BMW M4 Cabriolet
Designul părţii frontale a BMW M4 Cabriolet
Imagine de sus cu designul hard-top-ului BMW M4 Cabriolet
Imagine din perspectivă laterală a designului BMW M4 Cabriolet
Imagine din spate cu designul BMW M4 Cabriolet
Imagine cu designul habitaclului BMW M4 Cabriolet
Imagine din interior cu designul tapiţeriei BMW M4 Cabriolet
Imagine din lateral cu BMW M4 Cabriolet, rulând pe un traseu şerpuit

BMW SERIA 4 CABRIOLET.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

Disclaimer reference invalid

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M4 Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,5 – 10,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 217 – 232

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.