+ DISTINCTIV

BMW M

Designul BMW M3 Sedan.

+ DISTINCTIVDesignul BMW M3 Sedan.

ADN-ul motorsport al BMW M3 Sedan este inconfundabil. Partea frontală dinamică cu prize de aer mari şi lamele duble ale grilei radiatorului cu finisaje în negru lucios evidenţiază performanţa remarcabilă a acestui model. În interior, habitaclul orientat spre conducătorul auto te inspiră cu contururile sale ergonomice perfecte. Scaunele M exclusive oferă suport excelent în părţile laterale. Toate detaliile au finisaje de înaltă calitate şi transmit emoţiile pure pe care le trăieşti doar pe circuitul de curse.
 

 


BMW M3 Sedan (1):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,1(8,3)
Emisii medii de CO2, în g/km: 209 (194)
 

Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

Citeşte în continuare

LIMBAJ FASCINANT.

Design impresionant.

BMW M3: incredibil de sportiv, cu prezenţă legendară pe carosabil şi performanţă care atestă dinamică eficientă. Fiecare element de design, de la prizele de aer mai mari şi jantele din aliaj uşor uimitoare până la partea spate sportivă evidenţiază puterea remarcabilă a acestui automobil sport de performanţă.
Citeşte în continuare

Linii sportive.

Partea laterală a BMW M3 Sedan îmbină ADN-ul unui automobil de performanţă cu utilitatea zilnică a unui automobil sedan cu patru uşi.
Citeşte în continuare

Parte frontală puternică.

Partea frontală dispune de două grile ale radiatorului cu bare duble şi inscripţie „M3”, de prize de aer mai mari şi de faruri cu tehnologie LED cu design dinamic. Designul filigranat şi aspectul luminos asigură prezenţă impunătoare pe timp de zi şi iluminare perfectă a carosabilului pe timp de noapte.
Citeşte în continuare

Parte spate unică.

Partea spate cu ecartament lat va atrage cu siguranţă atenţia: designul progresist al stopurilor cu tehnologie LED şi anvelopele sport de performanţă, mai late, accentuează caracterul sport al automobilului. Spoilerul M din partea spate creşte deportanţa, iar astfel aerodinamica este îmbunătăţită. Difuzorul M şi ţevile de eşapament M duble se îmbină perfect în spoilerul spate, care dispune de supape de aer specifice.
Citeşte în continuare

Elemente aerodinamice.

Cele două prize de aer ale elementului „Air Curtain” şi elementele decorative de pe părţile laterale cu element „Air Breather” integrat scad coeficientul aerodinamic din jurul arcadelor roţilor. Astfel, performanţa şi aerodinamica sunt optimizate, iar pulsul tău creşte.
Citeşte în continuare

Plafon din carbon.

Plafonul din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC) face parte din conceptul de construcţie uşoară inteligentă al BMW şi contribuie la scăderea greutăţii şi la coborârea centrului de greutate al automobilului. Astfel, agilitatea şi dinamica sunt sporite atunci când accelerezi, frânezi şi când intri în viraje.
Citeşte în continuare

Faruri cu tehnologie LED.

Stopurile sunt de asemenea iluminate cu ajutorul tehnologiei pe bază de diode emiţătoare de lumină. Acestea au formă de „L”, emit lumină în mod continuu şi sunt amplasate armonios în contrast cu capacul portbagajului, iar astfel este evidenţiat aspectul stilat şi unic al părţii spate.
Citeşte în continuare

JANTE CU PERSONALITATE.

Jantele BMW M3 Sedan au fost optimizate din punct de vedere al greutăţii şi conferă aspect puternic. În echiparea standard sunt disponibile jante din aliaj uşor de 18” V-spoke, iar opţional, jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke. De asemenea, sunt disponibile opţional în Gri Ferric sau în negru, pentru a scoate în evidenţă sistemul M de frânare cu discuri din carbon şi ceramică sau frânele M din material compozit cu logo „M”. Jantele din aliaj uşor de 20” Star-spoke sunt disponibile opţional, în negru. Indiferent de varianta aleasă, anvelopele mixte din echiparea standard a BMW M3 Sedan, cu anvelope mai mari în partea spate, evidenţiază aspectul robust al părţii spate şi îmbunătăţesc controlul asupra direcţiei şi aderenţa.

COLECŢIA BMW INDIVIDUAL.

Un mod unic de a-ţi exprima personalitatea - atelierul BMW Individual îţi îndeplineşte toate cerinţele într-un mod unic, prin intermediul colecţiei BMW Individual. Personalizează-ţi automobilul BMW M3 Sedan aşa cum îţi doreşti, pentru a se potrivi nevoilor şi caracterului tău.

COMPONENTE BMW M PERFORMANCE.

BMW M înseamnă dinamică, tehnologii inovatoare şi decenii de experienţă în domeniul motorsport. Componentele BMW M Performance conferă BMW M3 Sedan şi mai multă dinamică şi aspect exclusivist. Te bucuri de posibilităţi nelimitate, atât pentru exterior, cât şi pentru interior.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.