Perspectivă laterală a BMW Seria 8 Gran Coupé care te inspiră, rulând

THE 8

BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

Atunci când dinamismul întâlneşte luxul, rezultatul este unic: BMW Seria 8 Gran Coupé este un automobil sport cu patru portiere şi spaţiu generos, care îţi taie respiraţia. Designul său reprezintă eleganţa în cea mai palpitantă formă: acest model stabileşte un limbaj de design complet nou pentru automobilele sport de lux şi îmbină puterea de neegalat cu agilitatea impresionantă. BMW Seria 8 Gran Coupé promite sportivitate cu fiecare kilometru parcurs. De îndată ce motorul energic ridică acul turometrului la un nivel impresionant, pulsul pasagerilor din automobil creşte de asemenea – pentru toţi cei patru ocupanţi, într-o ambianţă exclusivistă şi foarte sportivă.

BMW M850i xDrive Gran Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 - 10,0
Emisii mixte de CO2, în g/km: 226 - 229
 

Citeşte în continuare
THE 8BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

SPORTIVITATEA ÎNTR-O NOUĂ FORMĂ DE TOP

DETALIILE IMPORTANTE ALE BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

Imagine cu designul sportiv al BMW Seria 8 Gran Coupé

SPORTIVITATE FĂRĂ COMPROMIS

DESIGNUL EXTERIOR AL BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

Automobil sport coupé dinamic, cu personalitate: limbajul de design al BMW Seria 8 Gran Coupé cu eleganţa sa fascinantă reprezintă o nouă interpretare a automobilului sport de lux. De la partea frontală sportivă, silueta lină în stil coupé şi până la partea spate cu design distinctiv, aspectul impresionant al acestui automobil, care îţi taie respiraţia prin contururile precise şi prin proporţiile puternice, îţi dă fiori de plăcere încă din prima clipă.

Dinamica de condus a BMW Seria 8 Gran Coupé

AGILITATE PUTERNICĂ

PERFORMANŢA SPORTIVĂ A BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

Motoarele eficiente TwinPower Turbo pe benzină ale BMW Seria 8 Gran Coupé şi elementele perfect coordonate ale trenului de rulare şi ale şasiului reprezintă garanţia unei experienţe de condus de neuitat. Acest automobil este rapid, puternic şi foarte agil, reacţionează cu precizie în orice situaţie şi nu duce niciodată lipsă de resurse. Fie că se află în traficul din oraş, pe autostradă sau pe un drum şerpuit, BMW Seria 8 Gran Coupé are un răspuns pentru orice şi în acelaşi timp garantează plăcere maximă de a conduce.

 

Imagine cu designul echipamentelor interioare ale BMW Seria 8 Gran Coupé

PLĂCERE PURĂ DE A CONDUCE LA PUTEREA A PATRA

CONDUS SPORTIV PENTRU PATRU PASAGERI ÎN BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

În BMW Seria 8 Gran Coupé, patru pasageri au ocazia de a se bucura de plăcerea maximă de a conduce. Acest lucru se datorează faptului că cei doi pasageri din partea spate foarte spaţioasă au scaune individuale confortabile îmbrăcate în piele, care oferă o senzaţie plăcută de stabilitate şi suport lateral excelent, chiar şi în timpul condusului dinamic şi în viraje strânse – iar pulsul celor patru ocupanţi se menţine ridicat.

Imagine cu trapa panoramică a BMW Seria 8 Gran Coupé

AMBIANŢĂ CU PROPORŢII GENEROASE

SPAŢIOZITATEA BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

În compartimentul pentru pasageri din partea spate a BMW Seria 8 Gran Coupé, doi adulţi se pot bucura de spaţiu impresionant pentru cap şi pentru picioare şi de senzaţia generoasă de spaţiozitate. Astfel, confortul optim şi relaxarea deplină sunt garantate, chiar şi în timpul călătoriilor lungi. Trapa panoramică opţională accentuează şi mai mult senzaţia de spaţiozitate şi de libertate, prin oferirea unei privelişti unice şi a unui ambient foarte luminos.

BMW Seria 8 Gran Coupé reprezintă fascinaţia automobilului în cea mai exclusivistă şi sportivă formă a sa. Este locul unde dinamica extraordinară întâlneşte luxul modern.
Domagoj Dukec, Preşedintele Departamentului de Design al BMW
Imagine cu designul automobilului sport de lux BMW Seria 8 Gran Coupé

ELEGANŢĂ PALPITANTĂ LA PUTEREA A PATRA

ELEGANŢĂ PALPITANTĂ LA PUTEREA A PATRA

BMW Seria 8 Gran Coupé este un automobil sport cu patru portiere şi spaţiu generos, care îţi taie respiraţia. Stilul său este bazat pe un limbaj de design complet nou pentru modelele sport de lux şi îmbină puterea de nestăpânit cu agilitatea impresionantă. Datorită motoarelor sale energice, BMW Seria 8 Gran Coupé promite sportivitate cu fiecare kilometru parcurs, fără a face compromis – pentru ocupanţii celor patru scaune, într-o ambianţă exclusivistă şi, în acelaşi timp, impresionant de sportivă.
Imagine cu designul automobilului sport de lux BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu partea spate spaţioasă a BMW Seria 8 Gran Coupé

LIBERTATE DE MIŞCARE ABSOLUTĂ

LIBERTATE DE MIŞCARE ABSOLUTĂ

BMW Seria 8 Gran Coupé oferă un spaţiu surprinzător de generos în compartimentul pentru pasagerii din spate, caracteristică neaşteptată pentru un automobil sport. Apatamentul lung şi linia ridicată a plafonului creează foarte mult spaţiu, pentru a oferi pasagerilor din spate spaţiu generos pentru cap şi picioare. Călătoriile într-un automobil sport coupé de lux beneficiază de un nivel optim de confort.
Imagine cu partea spate spaţioasă a BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu BMW Seria 8 Gran Coupé cu aspect de automobil sport în partea spate

SCAUNE LA FIRST-CLASS

SCAUNE LA FIRST-CLASS

Pasagerii din spate ai BMW Seria 8 Gran Coupé se bucură de tapiţeria de primă clasă a scaunelor individuale din piele foarte confortabile şi cu aspect sport. Acestea oferă pasagerilor o senzaţie plăcută de stabilitate atunci când sunt aşezaţi şi suport lateral excelent chiar şi în timpul condusului dinamic, transformând fiecare călătorie în scaunele din spate, într-o plăcere motorsport impresionantă.
BMW 8 Series Gran Coupé, sports car character in the rear
Imagine cu trapa panoramică cu suprafeţe mari din sticlă a BMW Seria 8 Gran Coupé

LUMINĂ. AER CURAT. LUX

LUMINĂ. AER CURAT. LUX

Trapa panoramică, oferită opţional pentru BMW Seria 8 Gran Coupé, asigură mult aer curat atunci când este deschisă şi chiar şi atunci când este închisă, creează o atmosferă luminoasă şi senzaţia de lux şi de spaţiozitate. Se deschide şi se închide complet automat şi este echipată cu o funcţie de glisare şi de rabatare, iar în cazul luminii solare intense, parasolarul integrat poate fi închis printr-un buton de control electric variabil.
Imagine cu trapa panoramică cu suprafeţe mari din sticlă a BMW Seria 8 Gran Coupé

LUX INDIVIDUAL CU CARACTER SPORTIV

DETALIILE IMPORTANTE ALE INTERIORULUI BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

Designul interior al BMW Seria 8 Gran Coupé oferă lux individual cu fiecare detaliu impresionant şi reprezintă, în acelaşi timp, o declaraţie clară a ambiţiei sale sportive. Tapiţeria din piele de înaltă calitate este exclusivistă, toate materialele sunt de calitate superioară şi sunt completate perfect de finisarea suprafeţelor. Combinat cu măiestria la nivel înalt, BMW Seria 8 Gran Coupé are un interior modern de primă clasă, care oferă confort superior şi un spaţiu foarte generos.
Imagine cu designul tapiţeriei din interiorul BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu aplicaţiile din sticlă „Crafted Clarity” ale BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu designul interior al părţii spate a BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu designul interior al habitaclului BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu designul tapiţeriei din interiorul BMW Seria 8 Gran Coupé

SCAUNE EXCLUSIVISTE

Scaunele multifuncţionale opţionale ale BMW Seria 8 Gran Coupé pot fi reglate cu ajutorul unei opţiuni de ajustare activă a spătarului, a unui suport lombar variabil şi a unui buton de setare manuală a adâncimii scaunului, pentru a se potrivi perfect cu preferinţele tale personale. Scaunele sunt îmbrăcate în cea mai exclusivistă piele, precum tapiţeria BMW Individual din piele Merino bicoloră în Alb Ivory/ Albastru Night cu granulaţie fină şi cusături contrastante elegante.

Imagine cu aplicaţiile din sticlă „Crafted Clarity” ale BMW Seria 8 Gran Coupé

CELE MAI FINE DETALII

Detalii de înaltă calitate, precum benzile ornamentale interioare BMW Individual în Negru Piano, cusăturile exclusiviste şi accentele galvanizate de pe butoanele de control, oferă interiorului un aspect luxos. Aplicaţiile din sticlă „Crafted Clarity” opţionale decorează maneta de schimbare a vitezelor, Controller-ul iDrive şi butonul Star/ Stop. Această caracteristică oferă interiorului de înaltă calitate o putere de atracţie excepţională – asemenea cifrei „8” iluminate de pe maneta de schimbare a vitezelor.

Imagine cu designul interior al părţii spate a BMW Seria 8 Gran Coupé

LIBERTATE

Consola centrală mare a BMW Seria 8 Gran Coupé este, de asemenea, îmbrăcată în piele exclusivistă şi se continuă lin până la scaunele din spate. Acesta subliniază caracterul individual al scaunelor din spate şi oferă pasagerilor oportunitatea de a crea propriul climat confortabil. Datorită butoanelor de control integrate, aerul condiţionat automat şi sistemul de încălzire al scaunelor sunt ajustabile în mod individual pentru fiecare dintre pasageri.

Imagine cu designul interior al habitaclului BMW Seria 8 Gran Coupé

AMBIANŢĂ SPORTIVĂ DE LUX

Habitaclul sport al BMW Seria 8 Gran Coupé vine cu o eleganţă unică şi oferă orientare absolută spre conducătorul auto. Cu conceptul de operare intuitiv de ultimă generaţie, ai informaţiile relevante de care ai nevoie în câmpul tău vizual, oricând, în timp ce volanul M îmbrăcat în piele cu padele de schimbare a treptelor de viteză îţi permite să ţii totul sub control. Toate suprafeţele, butoanele şi instrumentele de control oferă un sentiment de primă clasă şi accentuează ambianţa de lux.

Imagine cu BMW Seria 8 Gran Coupé cu dinamica de condus xDrive

EXPERIENŢĂ DE CONDUS FĂRĂ COMPROMIS

EXPERIENŢĂ DE CONDUS FĂRĂ COMPROMIS

Senzaţii palpitante: datorită elementelor trenului de rulare şi ale şasiului, BMW Seria 8 Gran Coupé oferă un nivel superior de sportivitate. Transmisia Stepronic Sport cu 8 trepte permite schimbarea vitezelor în mod sportiv, în timp ce suspensia M adaptivă asigură dinamică încrezătoare pe orice suprafaţă. Direcţia integrală adaptivă reduce efortul la manevrare şi creşte stabilitatea şi confortul în timpul condusului, în special atunci când intri cu viteză în viraje. Mai mult, sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive oferă tracţiune maximă şi stabilitate la condus. Centrul de greutate coborât şi rigiditatea înaltă a automobilului asigură şi mai multă plăcere de a conduce.
Imagine cu BMW Seria 8 Gran Coupé cu dinamica de condus xDrive
Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo cu 8 cilindri al BMW Seria 8 Gran Coupé

ÎŢI ACCELEREAZĂ PULSUL

ÎŢI ACCELEREAZĂ PULSUL

Cu o capacitate de 4.4 litri şi o putere de 390 kW (530 CP), motorul TwinPower Turbo pe bezină cu 8 cilindri ridică atât turometrul, cât şi pulsul, la niveluri remarcabile. Motorul puternic bi-turbo accelerează BMW M850i xDrive Gran Coupé de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde, cu un cuplu de 750 Nm. Aceste cifre sunt, în mod normal, rezervate automobilelor sport. Motivul este folosirea numeroaselor componente specifice motorsport. De exemplu, două turbocompresoare TwinScroll optimizează puterea şi oferă o performanţă impresionantă. În plus, sunetul puternic al motorului cu 8 cilindri îţi dă fiori de plăcere, în timp ce subliniază ferm capacitatea sa impresionantă.
Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo cu 8 cilindri al BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo cu 6 cilindri al BMW Seria 8 Gran Coupé

PUTERE IMPRESIONANTĂ

PUTERE IMPRESIONANTĂ

Noul motor TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri, capacitate de 3.0 litri şi 250 kW (340 CP) oferă putere impresionantă şi eficienţă ridicată cu greutate scăzută. Datorită cuplului de 500 Nm, motorul BMW 840i oferă plăcere maximă de a conduce cu o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde, atât în timpul sprinturilor cât şi în timpul condusului pe drumuri şerpuite. Cu caracteristicile sale de condus lin, motorul oferă, de asemenea, o experienţă de condus sigură şi exclusivistă, în călătoriile lungi, însoţită întotdeauna de un sunet care te inspiră şi de consumul moderat de combustibil.
Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo cu 6 cilindri al BMW Seria 8 Gran Coupé

LUXUL DE A FI AVANGARDIST

TEHNOLOGIILE INOVATOARE ALE BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

Bucură-te de progres cu fiecare metru parcurs: BMW Seria 8 Gran Coupé stabileşte noi standarde atât în ceea ce priveşte condusul, cât şi în privinţa tehnologiilor inovatoare. De la conceptul de operare personalizat de ultimă generaţie, sistemul confortabil de comandă vocală cu „BMW Intelligent Personal Assistant”, până la condusul parţial automat: serviciile digitale inovatoare şi sistemele de asistare a conducătorului auto din acest model sport de lux îţi oferă mai multă individualitate şi relaxare în fiecare călătorie şi ridică plăcerea pură de a conduce la un nou nivel.
Imagine cu „BMW Live Cockpit Professional” al BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu „BMW Intelligent Personal Assistant” al BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu BMW Seria 8 Gran Coupé cu BMW Driving Assistant Professional
Imagine cu „BMW Live Cockpit Professional” al BMW Seria 8 Gran Coupé

„BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL”

„BMW Live Cockpit Professional” este un sistem de control care are un afişaj de instrumente complet digital, un Control Display de înaltă rezoluţie aflat în consola centrală şi un Head-Up Display în câmpul tău vizual. Folosind ecranul tactil, gesturi, Controller-ul iDrive sau sistemul de comandă vocală cu „BMW Intelligent Personal Assistant”, poţi opera automobilul conform preferinţelor tale personale.

Imagine cu „BMW Intelligent Personal Assistant” al BMW Seria 8 Gran Coupé

„BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT”

Automobilele moderne devin din ce în ce mai complexe, aşadar, de ce nu accepţi ajutorul unui asistent personal? „BMW Intelligent Personal Assistant” (nu este disponibil în limba română) te asistă în operarea automobilului tău BMW Seria 8 Gran Coupé, fie că este vorba de navigaţie, divertisment sau funcţiile automobilului. Un simplu „Hey BMW” este tot ceea ce trebuie să spui pentru a începe comunicarea cu „BMW Intelligent Personal Assistant”. Pentru a-l cunoaşte mai bine, trebuie doar să întrebi „Hey BMW, who are you?”. Poţi, de asemenea, să schimbi cuvintele pentru activare doar spunând: „Hey BMW, change the activation word.”

Imagine cu BMW Seria 8 Gran Coupé cu BMW Driving Assistant Professional

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

Pachetul opţional Driving Assistant Professional te ajută să menţii distanţa potrivită precum şi viteza dorita şi banda de condus şi, de asemenea, să eviţi coliziunile. De exemplu, sistemul te avertizează în cazul schimbărilor nedorite ale benzii de circulaţie prin vibraţii ale volanului. De asemenea, se asigură că automobilul tău BMW Seria 8 Gran Coupé frânează automat dacă distanţa dintre tine şi un alt automobil din faţă sau un pieton aflat pe partea carosabilă devine prea mica. Te avertizează şi cu privire la intersecţiile ce sunt greu de observant şi facilitează ieşirea din parcare. Mai mult, sistemul te asistă în caz de urgenţă prin frânarea automobilului până la oprire completă.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Individual Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu habitaclul BMW Individual al BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu capitonajul pentru plafon BMW Individual al BMW Seria 8 Gran Coupé
Imagine cu echipamentele BMW Individual pentru interior ale BMW Seria 8 Gran Coupé

BMW INDIVIDUAL – O EXPRESIE A STILULUI INDIVIDUAL

Împărtăşeşte-ţi caracterul propriu cu automobilul tău BMW Seria 8 Gran Coupé: opţiunile exclusiviste de la BMW Individual oferă un număr mare de culori exterioare cu efecte irizante sau lucioase, precum Albastru Tanzanite metalizat, pentru a oferi un aspect unic automobilului sport de lux. Tapiţeria din piele de cea mai înaltă calitate, cu scaune cusute în întregime manual, subliniază şi mai mult interiorul nobil cu numeroase nuanţe de culoare şi cusături contrastante fine. Un exemplu este tapiţeria BMW Individual din piele Merino integrală în Alb Ivory cu granulaţie fină şi contraste în Tartufo. Benzile ornamentale interioare exclusiviste în Negru Piano şi capitonajul pentru plafon din Alcantara completează ambianţa sportivă de lux a automobilului.

Perspectivă de sus a designului BMW Seria 8 Gran Coupé

OPŢIUNILE DE ECHIPARE ALE BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

Perspectivă de sus a designului BMW Seria 8 Gran Coupé

OPŢIUNILE DE ECHIPARE ALE BMW SERIA 8 GRAN COUPÉ

Imagine cu o femeie tânără în faţa unui fundal turquaz

DESCOPERĂ LUXUL MODERN

SEGMENTUL DE LUX BMW

DESCOPERĂ LUXUL MODERN

SEGMENTUL DE LUX BMW

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

Disclaimer reference invalid

Citeşte în continuare

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

 • BMW M850i xDrive Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 - 10,0
  Emisii mixte de CO2, în g/km: 226 - 229

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile automobilelor sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.