+ ELEGANŢĂ

BMW Seria 4 Gran Coupé. „4 means more.”

+ ELEGANŢĂ

BMW Seria 4 Gran Coupé. „4 means more.”

+ ELEGANŢĂBMW Seria 4 Gran Coupé. „4 means more.”

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec. (BMW 440i Gran Coupé)

5,1

Viteza maximă, în km/h (BMW 440i Gran Coupé)

250

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW 440i Gran Coupé)

6,6 – 6,8

Emisii medii de CO₂, în g/km (BMW 440i Gran Coupé)

154 – 159

Capacitate portbagaj

480 – 1.300 litri

Un coupé sportiv care beneficiază şi de conceptul elegant de automobil cu 4 uşi. Rezultatul este impresionant: mai mult stil, mai mult spaţiu şi mai multă dinamică. BMW Seria 4 Gran Coupé îţi îndeplineşte toate dorinţele în ceea ce priveşte experienţa de condus: de îndată ce intri în habitaclu, te vei convinge de eleganţa sportivă a acestui automobil.

PERFORMANŢĂ UIMITOARE.

BMW Seria 4 Gran Coupé redefineşte plăcerea de a conduce: performanţa sa înseamnă acceleraţie palpitantă, manevrare precisă şi aderenţă perfectă – chiar şi în viraje sau în situaţii de condus dificile. Construcţia uşoară inteligentă, performanţa şi motoarele puternice ridică eficienţa la un nivel complet nou.

„Este foarte emoţionant să vezi pe şosea un automobil cu care te-ai familiarizat încă din etapa de proiectare.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, PREŞEDINTE AL BMW GROUP DESIGN

DESIGN IMPRESIONANT.

ELEGANŢĂ PURĂ.

Puterea de atracţie a BMW Seria 4 Gran Coupé este perceptibilă încă de la prima vedere: designul dinamic îmbină perfect eleganţa, stilul şi caracterul sportiv.
Read more

PARTE FRONTALĂ SPORTIVĂ.

Partea frontală a BMW Seria 4 Gran Coupé reprezintă expresia eleganţei dinamice. Grila dublă față cu aspect distinctiv este încadrată de farurile elegante cu tehnologie LED, care conferă automobilului aspect sportiv. Luminile de ceaţă cu tehnologie LED completează aspectul impunător al acestui model, într-un mod special.
Read more

SILUETA UNUI COUPÉ SPORTIV.

BMW Seria 4 Gran Coupé emană putere şi sportivitate, datorită aspectului fluid, a liniei plafonului specifice modelelor coupé şi a zonei laterale perfect conturate. Geamurile fără rame evidenţiază designul uşor curbat al automobilului şi aspectul agil al acestuia, iar astfel dau impresia de mai multă luminozitate.
Read more

PARTE SPATE EXPRESIVĂ.

Partea spate a BMW Seria 4 Gran Coupé are postură impunătoare, accentuată de bara-spoiler de dimensiuni mari, cu ţevi de eşapament integrate. Stopurile cu design nou şi tehnologie LED evidenţiază în mod atractiv lăţimea automobilului şi accentuează designul dinamic al acestuia.
Read more

ECHIPAMENTELE BMW SERIA 4 GRAN COUPÉ.

Doreşti să adaugi un plus de sportivitate sau de eleganţă modelului tău BMW Seria 4 Gran Coupé? Numeroase modele şi echipamente, precum şi colecţia BMW Individual, îţi oferă o multitudine de opţiuni pentru personalizarea automobilului, exact aşa cum doreşti. Potrivit nevoilor tale.

INTERIOR EXCLUSIV.

ELEGANT ŞI SPORTIV.

Interiorul elegant al BMW Seria 4 Gran Coupé îmbină sportivitatea cu funcţionalitatea de ultimă generaţie. Numeroase tehnologii de informare şi comunicare şi interiorul cu materiale de înaltă calitate se potrivesc perfect şi îndeplinesc nevoile conducătorului auto, iar astfel asigură confort şi utilitate. Sistemul de iluminare ambientală conferă un plus de unicitate momentelor petrecute la volan.
Read more

ORIENTAT SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

Volanul multifuncţional disponibil în echiparea standard reprezintă elementul central al habitaclului orientat spre conducătorul auto. Sistemul BMW Head-Up Display şi noul panou de instrumente multifuncţional, disponibile opţional, îţi afişează informaţii relevante situaţiei de condus. În plus, eşti mereu la curent cu tot ce contează datorită noului sistem de navigaţie „Professional”.
Read more

FINISAJ PERFECT.

Ai la dispoziţie o gamă variată de materiale de cea mai bună calitate şi de finisaje premium pentru interiorul elegant al BMW Seria 4 Gran Coupé. Bucură-te de confort maxim în scaunele sport cu tapiţerie din piele fină cu tehnologie SunReflective, disponibile opţional. Atmosfera plăcută din interior este evidenţiată de benzile de accent, detaliile elegante în crom şi de cusăturile contrastante de pe panoul de instrumente.
Read more

DINAMICA DE CONDUS.

DESIGN LUMINI.

PLĂCEREA DE A CONDUCE ESTE O TRĂSĂTURĂ DE FAMILIE.

PLĂCEREA DE A CONDUCE ESTE O TRĂSĂTURĂ DE FAMILIE.

Descoperă sportivitatea debordantă, designul progresist şi cel mai înalt grad de confort al gamei de modele BMW Seria 4. Bucură-te de şi mai multă dinamică şi descoperă ADN-ul motorsport inconfundabil al modelelor BMW M4 şi BMW M3.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,8 (8,3)
  Emisii medii de CO2, în g/km 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,6 – 6,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 154 – 159

  Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC) şi depinde de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Modelele ilustrate aici au diverse echipamente opţionale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.