BMW Seria 4 Coupé G22 2020, în Albastru Arctic Race

THE 4

BMW SERIA 4 COUPÉ: OFERTE ŞI SERVICII

Produsele personalizate din gama de Accesorii Originale BMW îţi permit să îţi individualizezi automobilul BMW Seria 4 Coupé pentru a se potrivi perfect cu propriile preferinţe, în timp ce piesele distinctive BMW M Performance evidenţiază latura dinamică a acestui coupé fascinant. Gama atractivă de oferte de la BMW Service îţi garantează o protecţie multilaterală în cazul unor evenimente neplăcute, precum şi pentru service şi mentenanţă – pentru plăcerea de a conduce în automobilul tău BMW Seria 4 Coupé.

Citeşte în continuare
THE 4 BMW SERIA 4 COUPÉ: OFERTE ŞI SERVICII

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW SERIA 4 COUPÉ.

Echipamente speciale şi opţiuni de design pentru BMW Seria 4 Coupé.

Cu modelul sportiv BMW Seria 4 Coupé, plăcerea de a conduce vine de la sine. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru dorinţele tale speciale. Oferim o vastă selecţie de accesorii individuale şi opţionale care se potrivesc perfect cu automobilul tău BMW Seria 4 Coupé în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă pentru orice îţi doreşti.

Imagine în prim plan cu suportul BMW pentru schiuri şi plăci de snowboarding, extensibil pe ambele părţi pentru BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboarding, extensibil pe ambele părţi.

Suportul blocabil BMW pentru schiuri şi snowboard poate fi extins de ambele părţi şi oferă transportul în siguranţă pentru maximum cinci perechi de schiuri sau plăci de snowboarding, uşurând fixarea acestora pe automobilele mai înalte. Acesta poate fi folosit în combinaţie cu orice sistem de bare de suport BMW pentru plafon şi include spaţiu pentru beţele de schi.
Imagine în prim plan cu suportul BMW de portbagaj pentru plafon pentru biciclete pentru BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Suportul BMW de portbagaj pentru plafon pentru biciclete.

Suportul BMW de portbagaj pentru plafon pentru biciclete este soluţia sigură de transport pentru biciclete de curse, touring sau pentru copii, precum şi pentru biciclete de munte de până la maximum 20 kg. Elementele sale de operare sunt amplasate convenabil la înălţimea suportului pentru plafon. Dacă este necesar, partea prin care se face încărcarea poate fi convertită din dreapta în stânga.
Imagine în prim plan cu suportul pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0 pentru BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.
Imagine în prim plan cu proiectoarele BMW pentru portiere cu tehnologie LED ale BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Noile proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED cu o calitate îmbunătăţită a proiecţiei şi o durată de viaţă peste medie fac din intrarea şi ieşirea din automobil o experienţă unică. Acestea se activează automat atunci când portierele se deschid şi luminează zona de intrare într-o manieră cu totul individuală prin proiectarea unei imagini pe suprafaţa din dreptul automobilului. Conducătorul auto poate selecta personal imaginea proiectată folosind slidere interschimbabile şi poate alege între logo-ul BMW sau logo-ul BMW M.
Imagine în prim plan din partea frontală a BMW Seria 4 Coupé G22 2020 cu jantele M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, o roată, fără anvelopă

Imagine din partea frontală cu jantele M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, o roată, fără anvelopă.

Jantele M Performance din aliaj uşor de înaltă calitate Double-spoke de 18”, tip 796 M sunt finisate în Jet Black mat şi au logo „M” colorat. O roată faţă, dimensiunea roţii 7.5J x 18, fără anvelopă.
Imagine în prim plan cu jantele M Performance forjate Cross-spoke de 20”, tip 794 M, Bicolor (Jet Black, lucioase), o roată fără anvelopă ale BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Imagine din partea frontală cu jantele M Performance forjate Cross-spoke de 20”, tip 794 M, Bicolor (Jet Black, lucioase), o roată fără anvelopă.

Jantele M Performance forjate de înaltă calitate Cross-spoke de 20”, tip 794 M sunt finisate în Jet Black Bicolor lucioase şi au logo „M” colorat. O roată faţă, dimensiunea roţii 8J x 20, fără anvelopă.
Imagine în prim plan cu jantele M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Bicolor (Gri Ferric mat, cu striaţii lucioase), o roată fără anvelopă, pentru BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Imagine din partea frontală cu jantele M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Bicolor (Gri Ferric mat, cu striaţii lucioase), o roată fără anvelopă.

Jantele BMW M Performance forjate de înaltă calitate Y-spoke de 20”, tip 795 M, sunt finisate în Gri Ferric Bicolor mat, cu striaţii lucioase şi au logo M colorat şi inscripţie striată M Performance. O roată faţă, dimensiunea roţii 8J x 20, fără anvelopă.
Imagine în prim plan cu covoraşul BMW pentru compartimentul de bagaje al BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Covoraş BMW pentru compartimentul de bagaje.

Covoraşul durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, cu borduri înălţate pe toate laturile şi un design atractiv protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. Finisat în culoarea negru cu inserţii din oţel inoxidabil de calitate, covoraşul se potriveşte perfect cu interiorul compartimentului de bagaje.
Imagine din partea frontală cu covoraşele BMW pentru BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Imagine din partea frontală cu covoraşele BMW.

Funcţionalitate fiabilă îmbinată cu eleganţă atletică: covoraşele BMW anti-alunecare, rezistente la apă şi durabile cu borduri înălţate pe toate laturile protejează zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil. Un format special 3D pentru a se îmbina perfect atât din punct de vedere al aspectului, cât şi al potrivirii.
Imagine în prim plan cu oglinda retrovizoare BMW cu telecomandă integrată pentru garaj pentru BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Oglindă retrovizoare BMW cu telecomandă integrată pentru garaj.

Această oglindă retrovizoare a automobilului, fără ramă cu funcţie automată anti orbire este, de asemenea, o telecomandă universală adaptivă pentru uşi de garaj şi porţi ale proprietăţii. Înlocuieşte până la trei telecomenzi şi este compatibilă cu aproape toate uşile de garaj şi porţile exterioare. Telecomenzile integrate pot fi operate folosind trei butoane de pe capătul oglinzii.
Imagine în prim plan cu staţia de încărcare wireless BMW universală pentru BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Staţie de încărcare wireless BMW universală.

Încărcare wireless, oricând şi oriunde: Datorită staţiei de încărcare wireless BMW universale, smartphone-ul poate fi încărcat confortabil şi eficient fără un cablu în automobil. Telefonul este păstrat într-un mod stabil şi sigur. Deosebit de inteligent: sursa de alimentare integrată poate fi scoasă şi permite încărcarea wireless chiar şi în afara automobilului.

SERVICIILE BMW ALE MODELELOR BMW SERIA 4 COUPÉ.

Oferte de service şi pachete pentru modelele BMW Seria 4 Coupé.

BMW stabileşte standardele în materie de service şi este mereu alături de tine şi de automobilul tău BMW Seria 4 Coupé. Prin intermediul serviciului de asistenţă în caz de accident sau de defecţiune, experţii noştri îţi stau la dispoziţie pentru urgenţe 365 de zile pe an. Datorită serviciilor inovatoare BMW Teleservices, automobilul tău BMW Seria 4 Coupé notifică automat partenerul tău de service BMW cu privire la necesităţile de mentenanţă sau la defecţiuni, astfel încât acesta să te poată contacta independent. Cu BMW Service Inclusive, acestea şi toate celelalte servicii sunt acoperite financiar pentru perioada aleasă de tine. Câştigă mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţa ta: Cu gama variată de servicii oferite de BMW, vei fi mereu în siguranţă.

Bărbat conducând un model BMW

BMW Service Inclusive.

Eliberează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat - bucură-te de condus alături de automobilul tău BMW Seria 4 Coupé. Cu ajutorul BMW Service Inclusive poţi face exact asta. Printr-o singură plată unică primeşti toate serviciile incluse şi manoperele de întreţinere pentru o perioadă la alegere.
Femeie coborând dintr-un model BMW şi uitându-se la un smartphone

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW Seria 4 Coupé te ajută să ai totul în ordine: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău BMW Seria 4 Coupé în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Femeie în picioare lângă portiera deschisă a automobilului său BMW


Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la faţa locului dacă este necesar.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW SERIA 4 COUPÉ.

Echipare sportivă pentru BMW Seria 4 Coupé.

BMW Seria 4 Coupé inspiră sportivitate şi un limbaj de design independent: accesoriile BMW M Performance de înaltă calitate subliniază caracterul dinamic al acestui coupé impresionant.

Accesorii BMW M Performance ale BMW Seria 4 Coupé G22 2020
Imagine în prim plan cu splitter-ul frontal M Performance din fibră de carbon al BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Splitter frontal BMW M Performance din fibră de carbon.

O declaraţie fermă: splitter-ul frontal M Performance din fibră de carbon subliniază aspectul masculin al automobilului, într-un mod extrem de exclusivist. Un aspect motorsport unic, pentru toţi cei care refuză compromisul.
Imagine în prim plan cu elementele aerodinamice M Performance, în negru lucios, dreapta, stânga ale BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Imagine cu elementele aerodinamice BMW M Performance, în negru lucios, dreapta, stânga.

Atmosferă motorsport autentică: elementele aerodinamice BMW M Performance de înaltă calitate ale spoilerului faţă au fost reglate pe automobil în tunel aerodinamic şi permit o manevrare şi mai sportivă. Acestea sunt fabricate din poliuretan de înaltă rezistenţă şi oferă automobilului un aspect impresionant de maşină de curse cu o culoare negru lucios.
Imagine în prim plan cu jantele M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Jet Black mat, set complet pentru vară ale BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Jet Black mat.

Jantele de înaltă calitate BMW M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, sunt finisate în Jet Black mat şi au logo M colorat şi inscripţie M Performance. Acestea sunt disponibile ca set de roţi pentru vară, ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope runflat 8 J x 20, 225/35 R20 90Y XL RSC în faţă şi 8,5 J x 20, 255/30 R20 92Y XL RSC în spate.
Imagine în prim plan cu ornamentul pentru ţeava de eşapament, în negru lucios, stânga ale BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Ornament M pentru ţeava de eşapament, negru lucios, stânga.

Detalii care fac diferenţa: cu aspectul său caracteristic cu 8 cilindri şi alte caracteristici remarcabile de design, ornamentul M pentru ţeava de eşapament face ca spatele automobilului să pară şi mai atletic. Din oţel inoxidabil negru cromat de calitate superioară.
Imagine în prim plan cu volanul M Performance al BMW Seria 4 Coupé G22 2020

Volan M Performance.

Detalii captivante: Datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie şi o prindere excelente – pentru o experienţă de condus mai sportiv. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv.

SERVICII BMW CONNECTED DRIVE ŞI APLICAŢII PENTRU BMW SERIA 4 COUPÉ.

Tehnologii inovatoare şi oferte pentru confort maxim în BMW Seria 4 Coupé.

În BMW ConnectedDrive Store vei găsi un număr mare de aplicaţii inovatoare şi servicii digitale care te conectează la modelul tău BMW Seria 4 Coupé şi la lume. Apasă butonul de mai jos pentru a vedea o prezentare generală a gamei largi oferite de BMW ConnectedDrive. Descoperă aplicaţii practice, precum Informaţii din trafic în timp real, oferind ştiri despre trafic actualizate sau serviciile la distanţă care îţi permit să monitorizezi automobilul tău BMW prin intermediul smartphone-ului, de la distanţă.

Citeşte în continuare

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

BMW M440i xDrive Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 155 – 163


Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.


Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.


Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 155 – 163

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.