+ DINAMIC

BMW Seria 4 Coupé. „4 means more.”

+ DINAMICBMW Seria 4 Coupé. „4 means more.”

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec. (BMW 440i Coupé3)

5,2

Viteza maximă, în km/h (BMW 440i Coupé3)

250

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW 440i Coupé3)

7,4 – 7,7

Emisii de CO2, în g/km (BMW 440i Coupé3)

172 – 179

Un automobil sportiv menit să cucerească şoselele. Rezultatul este impresionant: mai multă dinamică, agilitate şi confort. Mai pregătit de acţiune ca oricând: designul, aspectul şi manevrabilitatea au fost optimizate până la cel mai mic detaliu. Pe scurt: un automobil coupé sport fascinant, care oferă o nouă perspectivă asupra plăcerii de a conduce şi care poate îndeplini cerinţele celor mai pretenţioşi clienţi.

PERFORMANŢĂ.

BMW Seria 4 Coupé oferă dinamică uimitoare care te va cuceri pe loc. Prin îmbinarea perfectă între motorul ce asigură capacitate mare de propulsie, suspensia M adaptivă, direcţia sport variabilă şi transmisia Steptronic cu 8 trepte disponibilă opţional – plăcerea de a conduce în stil sportiv este garantată indiferent de situaţie. Vei zâmbi în permanenţă atunci când vei vedea câte priviri pline de admiraţie atrage automobilul tău.

„La BMW încercăm în permanenţă să optimizăm dinamica şi eficienţa, prin crearea unui design care prezintă caracterul nostru autentic, în formă naturală.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, PREŞEDINTE AL BMW GROUP DESIGN

DESIGN IMPRESIONANT.

Captivant.

În cazul în care există un tipar pentru un automobil coupé sport perfect, atunci designul BMW Seria 4 Coupé este în fruntea clasamentului. Designul sportiv asigură dinamică îmbunătăţită datorită aspectului fluid, care scoate în evidenţă aripile automobilului. Îmbinarea perfectă dintre alura sportivă, agilitate şi simţ estetic îndeplineşte toate preferinţele în materie de automobile optim calibrate.
Citeşte în continuare

Parte frontală sportivă.

Partea frontală a BMW Seria 4 Coupé impresionează datorită aspectului sportiv inovator: grila dublă specifică a radiatorului este încadrată armonios de farurile cu tehnologie LED şi astfel emană sportivitate. Prizele de aer mai mari cu lumini de ceaţă cu tehnologie LED integrală completează perfect designul dinamic al automobilului.
Citeşte în continuare

Aspect coupé sportiv.

BMW Seria 4 Coupé emană putere şi sportivitate datorită aspectului fluid, a liniei plafonului specifice modelelor coupé şi a aripilor perfect conturate. Geamurile fără rame evidenţiază designul uşor curbat al automobilului şi aspectul agil al acestuia, iar astfel dau impresia de mai multă luminozitate.
Citeşte în continuare

Parte spate expresivă.

Partea spate a BMW Seria 4 Coupé are aspect robust şi atrage priviri datorită barei-spoiler spate cu ţevi de eşapament integrate, în timp ce stopurile cu tehnologie LED au fost optimizate şi evidenţiază lăţimea caroseriei şi caracterul dinamic al automobilului.
Citeşte în continuare

ECHIPAMENTELE BMW SERIA 4 COUPÉ.

Doreşti să adaugi un plus de sportivitate sau de eleganţă modelului tău BMW Seria 4 Coupé? Numeroase modele şi echipamente, precum şi colecţia BMW Individual, îţi oferă o multitudine de opţiuni pentru personalizarea automobilului, exact aşa cum doreşti. Potrivit nevoilor tale.

INTERIOR EXCLUSIV.

ELEGANT ŞI SPORTIV.

Interiorul elegant al BMW Seria 4 Coupé îmbină sportivitatea cu funcţionalitatea de ultimă generaţie. Numeroase tehnologii de informare şi comunicare şi interiorul cu materiale de înaltă calitate se potrivesc perfect şi îndeplinesc toate cerinţele conducătorului auto, iar astfel asigură cel mai înalt grad de confort şi utilitate. Sistemul de iluminare ambientală conferă un plus de unicitate momentelor petrecute la volan.
Citeşte în continuare

FINISAJ PERFECT.

Ai la dispoziţie o gamă variată de materiale de cea mai bună calitate şi finisaje premium pentru interiorul elegant al BMW Seria 4 Coupé. Bucură-te de confort maxim cu ajutorul scaunelor sport din piele fină de înaltă calitate, disponibile opţional. Atmosfera plăcută din interior este evidenţiată de benzile de accent, detaliile elegante în crom şi de cusăturile contrastante de pe panoul de instrumente.
Citeşte în continuare

DINAMICA DE CONDUS.

DESIGN LUMINI.

PLĂCEREA DE A CONDUCE ESTE O TRĂSĂTURĂ DE FAMILIE.

PLĂCEREA DE A CONDUCE ESTE O TRĂSĂTURĂ DE FAMILIE.

Descoperă sportivitatea debordantă, designul progresist şi cel mai înalt grad de confort ale familiei de modele BMW Seria 4. Bucură-te de şi mai multă dinamică şi descoperă ADN-ul motorsport inconfundabil al modelelor BMW M4 şi BMW M3.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,8 (8,3)
  Emisii medii de CO2, în g/km 204 (194)

  BMW 440i Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,6 – 6,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 154 – 159

  Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), şi depinde de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Modelele ilustrate aici au diverse echipamente opţionale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.