+ PALPITANT

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 4 Coupé.

+ PALPITANTDinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 4 Coupé.

Poţi remarca sportivitatea BMW Seria 4 Coupé încă de la prima vedere şi simţi cât de dinamic este atunci când apeşi pedala de acceleraţie. Acest model are la dispoziţie o gamă variată de motorizări performante din care poţi alege, sistem de tracţiune spate sau sistem de tracţiune integrală şi distribuţie optimă a greutăţii pe cele două punţi. Fiecare schimbare de viteză te încântă, fiecare viraj îţi trezeşte nerăbdarea de a intra în următorul şi fiecare kilometru îţi oferă o experienţă de condus fascinantă.

BMW 440i Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4 – 7,7
Emisii medii de CO2, în g/km: 172 – 179

Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC) şi depinde de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Modelele ilustrate au diverse echipamente opţionale.

Citeşte în continuare

DINAMICĂ PURĂ.

Sportivitate agilă şi performanţă perfectă. Cu suspensia M adaptivă (disponibilă opţional), direcţia sport variabilă şi transmisia Steptronic cu 8 trepte (disponibilă opţional), BMW Seria 4 Coupé transferă dinamică impresionantă şi forţă de propulsie eficientă direct către carosabil. Descoperă plăcerea nelimitată de a conduce, alături de BMW Seria 4 Coupé.

MOTOARE PUTERNICE.

Motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem sistem Vanos dublu, Valvetronic, sistem High Precision Injection şi turbocompresor TwinScroll, acesta generează putere de 240 kW (326 CP) şi are valori medii ale consumului de combustibil de la 7,4 până la 7,9 litri per 100 km.
Citeşte în continuare

Motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri de ultimă generaţie şi capacitate de 2.0 litri oferă plăcere maximă de a conduce. Acesta se remarcă prin distribuţia agilă a puterii şi prin răspunsul impresionat chiar şi la turaţii mici ale motorului, iar în acelaşi timp are consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici.
Citeşte în continuare

Motor BMW TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie.

Noua generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie agilă a puterii şi asigură consum mic de combustibil, datorită tehnologiilor inovatoare precum turbocompresorul cu geometrie variabilă a turbinei şi sistem de injecţie directă Common Rail. Motorul oferă putere maximă de la 190 kW (258 CP) până la 230 kW (313 CP) şi cuplu maxim impresionant de la 560 până la 630 Nm.
Citeşte în continuare

Motor BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri.

Motoarele BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri de ultimă generaţie şi capacitate de 2.0 litri oferă putere impresionantă şi răspuns excelent, chiar şi la turaţii mici ale motorului. Tehnologia bazată pe turbocompresorul cu geometrie variabilă a turbinei şi sistemul de injecţie directă Common Rail demonstrează că aceste motoare sunt foarte eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil şi al emisiilor de noxe.
Citeşte în continuare

TRANSMISIE STEPTRONIC CU 8 TREPTE.

Transmisia sport automată cu 8 trepte disponibilă opţional asigură nivel maxim de dinamică, eficienţă şi confort în timpul condusului. Timpii scurţi între schimbările treptelor de viteză îmbunătăţesc valorile acceleraţiei, în timp ce distanţele fine dintre cele opt trepte permit schimbarea aproape imperceptibilă a vitezelor. În acelaşi timp, motorul este menţinut la nivelul ideal de turaţii, pentru a oferi creştere optimă a puterii, iar zgomotul produs de acesta scade considerabil. A opta treaptă de viteză scade turaţiile motorului la viteze mari, dar şi consumul de combustibil şi emisiile de CO2.

CARACTERISTICI DE CONDUS SPORT.

Senzaţii palpitante prin simpla apăsare a unui buton: acesta este avantajul oferit de BMW Seria 4 Coupé cu „Driving Experience Control”. Prin selectarea modului „SPORT” sau a modului opţional „SPORT+” setările amortizoarelor devin mai rigide, pentru ca automobilul să reacţioneze mai direct. De asemenea, motorul oferă răspuns mai prompt. Astfel, se creează condiţiile ideale pentru a asigura manevrare mai agilă în timpul unui stil de condus dinamic. Acest lucru devine mult mai evident împreună cu suspensia M adaptivă (disponibilă opţional) care se reglează prin control electronic, în funcţie de stilul de condus şi de condiţiile de drum.

 • Distribuţia greutăţii pe punţi în raport 50:50

  Distribuţia ideală a greutăţii pe punţi în raport 50:50 asigură stabilitate direcţională optimă, manevrare agilă şi răspuns precis din partea direcţiei. Iar în acelaşi timp, centrul de greutate coborât şi consolele mai scurte îmbunătăţesc caracteristicile de condus.

 • Suspensie M adaptivă

  Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Conducătorul auto poate regla caracteristicile de condus prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferă în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv.

 • Direcţie sport variabilă

  Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil, cu efort fizic redus la virare. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi scade efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul. Modul „SPORT+” reprezintă un avantaj suplimentar al acestui pachet.

DINAMICA FAMILIEI DE AUTOMOBILE BMW SERIA 4.

DINAMICA FAMILIEI DE AUTOMOBILE BMW SERIA 4.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mai puţin combustibil, mai multă plăcere de a conduce: oferite de BMW Efficient Dynamics. Acesta oferă o gamă vastă de tehnologii care influenţează sistemul de propulsie, managementul energiei şi conceptul de automobil. Rezultatul este consum de combustibil şi emisii de CO2 mai mici, iar în acelaşi timp mai multă dinamică şi plăcere de a conduce. Este o funcţie disponibilă în echiparea standard a oricărui model BMW – şi desigur, în BMW Seria 4 Coupé.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC) şi depinde de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Modelele ilustrate aici au diverse echipamente opţionale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.