Imagine din partea frontală a BMW Seria 3 Sedan (G20) rulând pe timp de zi sub o clădire din sticlă.
Consum mixt de combustibil6,3−7,2 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDieselPlug-in-Hybrid

THE 3.

BMW SERIA 3 SEDAN.

Consum mixt de combustibil6,3−7,2 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzinăDieselPlug-in-Hybrid
The 3.BMW SERIA 3 SEDAN.

  Deşi abia a sosit pe şosele, BMW Seria 3 Sedan lasă deja totul în urmă, inclusiv convenţii şi aşteptări. Încă o dată, legenda scoate în evidenţă modul de a se reinventa. La urma urmei, împreună cu designul revoluţionar, acesta reprezintă începutul unei noi ere. Pentru propulsarea sedanului sport suprem sunt motoarele şi mai puternice şi mai eficiente. Şi o forţă nouă - prin simpla comandă vocală "Hey BMW“, BMW Seria 3 îţi recunoaşte vocea şi ţine cont de fiecare cuvânt al tău.

  Citeşte în continuare

  DESIGNUL BMW SERIA 3 SEDAN.

  BMW Seria 3 a fost întotdeauna un lider. Prin noua abordare de design, acest sedan sportiv leagă succesul istoric cu viitorul. Un aspect care satisface dorinţa de plăcere pură de a conduce prin fiecare detaliu.

  Citeşte în continuare

  CONFORTUL ÎN BMW SERIA 3 SEDAN.

  Atinge un nou nivel.

  Dacă vorbim despre confort, BMW Seria 3 oferă dimensiuni generoase, bine proporţionate. Acces în automobil via smartphone, protecţie fonică sau sistemul inteligent through-loading – fiecare detaliu îţi va face viaţa mai uşoară şi îţi vă spori confortul când conduci.
  BMW Seria 3 Sedan (G20), BMW Laserlight. Imagine în prim plan cu partea laterală a farurilor stânga faţă BMW Laserlight.

  Faruri BMW Laserlight.

  Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile adaptive BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 530 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia „BMW Laser” din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
  Imagine de sus a BMW Seria 3 Sedan (G20) cu imaginea plafonului de sticlă închis.

  Plafon din sticlă.

  Trapa electrică are funcţie de glisare şi de ridicare şi plafon interior cu funcţie electrică de glisare şi sistem de protecţie împotriva prinderii accidentale, precum şi funcţie de deschidere şi de închidere comode. Acestea permit aerului să circule în interior şi să creeze atmosferă plăcută. Deflectorul de vânt integrat protejează pasagerii de curenţii de aer şi reduce la minimum zgomotul produs de vânt.
  Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW Seria 3 Sedan (G20) staţionând, şoferul deschizând automat hayonul cu piciorul său.

  Sistem de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului.

  Sistemul de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului permite utilizatorilor să deschidă şi să închidă în mod electric hayonul, prin simpla apăsare a butonului situat în interiorul automobilului sau prin apăsarea butonului de pe cheia automobilului. Hayonul poate fi deschis şi în mod tradiţional, folosind mânerul exterior şi apoi poate fi închis prin apăsarea unui buton din interiorul hayonului.
  Imagine din partea frontală a panoului de bord al şoferului BMW Seria 3 Sedan (G20) cu spaţiul pentru picioare iluminat ambiental în albastru deschis.

  Iluminare ambientală.

  Iluminarea ambientală, care include lumini ambientale de contur în portierele faţă şi spate, creează atmosferă relaxantă în interiorul automobilului pe timp de noapte. Designul cu şase modele de lumină, care pot scădea în intensitate, include o funcţie dinamică aplicată în patru situaţii. „Covorul” luminos de întâmpinare iluminează zona din faţa portierelor, la intrarea şi la ieşirea din automobil.

  MODELE BMW SERIA 3 SEDAN PLUG-IN HYBRID.

  Descoperă modelele BMW Seria 3 Sedan 320e, 330e şi 330e xDrive cu propulsie hibridă inovatoare.

  Ce e mai bun din ambele lumi: cu modelele BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrid BMW 320e, BMW 330e şi BMW 330e xDrive, poţi avea parte de mobilitate susţinută şi de o dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie şi dinamica de condus.
  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrid

  Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW Seria 3 Sedan.

  În armonie perfectă: modelele Seria 3 Sedan plug-in hybrid BMW 320e, BMW 330e şi BMW 330e xDrive combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie creează o experienţă de condus care combină eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce – şi, în funcţie de modul de condus, rezultatul este fie zero emisii locale şi aproape silenţios, fie un cuplu spectaculos şi suficiente rezerve pentru călătorii mai lungi. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive de pe BMW 330e xDrive, unic pentru modelele plug-in hybrid din acest segment, este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime. Procesul de „recuperare”, prin intermediul căruia energia cinetică este transformată în energie electrică în timpul frânării şi este transferată în baterie, oferă o contribuţie suplimentară preţioasă la experienţa de condus eficientă.
  Mai multe despre modurile inteligente de condus
  Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrid

  Modurile de condus ale modelelor BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrid.

  Complet electric şi zero emisii pe drumul spre muncă sau foarte dinamic şi cu o autonomie suficientă pentru excursia din weekend – automobilele hibride BMW Seria 3 Sedan 320e, 330e şi 330e xDrive îţi oferă toate posibilităţile de care ai putea avea nevoie. Profită de modurile de condus inteligente care utilizează din plin, în orice situaţie, motorul cu combustie internă şi motorul electric – şi experimentează fascinaţia unei tehnologii orientate spre viitor şi a unei experienţe de condus unice.
  Explorează electromobilitatea BMW
  Imagine din partea laterală a unui BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrid

  Încărcarea modelelor BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrid.

  Indiferent că eşti acasă sau pe drum: BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău BMW Seria 3 Sedan cu propulsie hibridă. Pe lângă furnizarea ca dotare standard a cablului de încărcare (mod 2) pentru prize casnice, sistemul BMW Wallbox îţi oferă o metodă de încărcare extrem de comodă, sigură şi rapidă. Sistemul Smart Wallbox furnizat de partenerul nostru oferă mai multe servicii suplimentare pentru încărcare inteligentă. Serviciul de instalare asigură montarea simplă şi corectă a staţiilor Wallbox. Încărcătorul Flexible Fast Charger asigură o flexibilitate maximă în timpul încărcării la domiciliu. Acest lucru îţi permite să-ţi încarci automobilul BMW plug-in hybrid folosind orice priză casnică sau industrială, cu ajutorul a numeroase adaptoare diferite. Pe lângă cablul de încărcare standard (mod 2), programul de aprovizionare al automobilelor BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrid include şi cablul de încărcare (mod 3) pentru încărcare publică, precum şi cardul BMW Charging, care îţi oferă condiţii atractive pentru încărcarea la o staţie publică*. Durata de încărcare (0–100%) a automobilelor BMW Seria 3 Sedan BMW 320e, BMW 330e şi BMW 330e xDrive este de aproximativ 3,6 ore la o capacitate de încărcare de 3,7 kWh (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, staţii de încărcare publice) şi aproximativ 6 ore la o capacitate de încărcare de 2,3 kWh (priză casnică). *ofertă specifică pieţei
  Mai multe despre BMW Charging

  SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI CONECTIVITATE DISPONIBILE PE BMW SERIA 3 SEDAN.

  Inovaţia în pas cu tine.

  BMW Seria 3 oferă un număr mare de sisteme inteligente de asistenţă şi tehnologii inovatoare care aduc un plus de siguranţă şi confort fiecărei călătorii. Sistem de asistenţă privind ambuteiajele, asistent la parcare sau comandă prin gesturi – cu ajutorul BMW Live Cockpit Professional şi afişajului de instrumente de 12,3” complet digital vei avea toate informaţiile la îndemână.
  Imagine în prim plan cu partea din faţă a afişajului panoului de bord al BMW Seria 3 Sedan (G20) cu Asistentul la parcare Plus.

  Asistent la parcare Plus.

  Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, perspectivă 3D de la distanţă, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.
  Imagine în prim plan cu partea din faţă a afişajului panoului de bord al BMW Seria 3 Sedan (G20) cu BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane performante sub forma Control Display-ului de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi a afişajului de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
  Imagine în prim plan cu partea din faţă a afişajului panoului de bord al BMW Seria 3 Sedan (G20) cu Driving Assistant Professional.

  Driving Assistant Professional.

  Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul la schimbarea benzii de circulaţie, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
  Imagine în prim plan cu afişajul din habitaclu al BMW Seria 3 Sedan (G20) cu Asistent pentru mersul în marşarier.

  CEI MAI BUNI ASISTENŢI TE AJUTĂ DIN CULISE.

  BMW Seria 3 Sedan cu Asistent pentru mersul în marşarier.

  BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

  Imagine în prim plan cu partea din faţă a afişajului panoului de bord al BMW Seria 3 Sedan (G20) cu BMW Intelligent Personal Assistant.

  Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.

  Imagine din partea laterală a BMW Seria 3 Sedan (G20) rulând, pe timp de zi, în peisaj urban.

  PENTRU TOATE CURBELE PE CARE LE VEI DESENA.

  Dinamica de condus a BMW Seria 3 Sedan.

  DINAMICA DE CONDUS A BMW SERIA 3 SEDAN.

  Perfecţiune în acţiune.

  Ţinută de drum excelentă, manevrare sportivă şi agilitate la superlativ: BMW Seria 3 Sedan duce dinamica de condus la un alt nivel. Mulţumită unor motoare avansate şi mai puternice, componente perfect echilibrate ale suspensiei şi o distribuţie optimizată a greutăţii, acesta îşi devansează reputaţia sa ca supremul sedan sport.
  Imagine din partea laterală spate a BMW Seria 3 Sedan (G20), de jos.

  Diferenţial M Sport.

  Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
  Imagine în detaliu a roţii BMW Seria 3 Sedan (G20), cu frâne M Sport.

  Frâne M Sport.

  Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie „M” şi prezintă discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
  Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW Seria 3 Sedan (G20), rulând, cu suspensie M adaptivă.

  Suspensie M adaptivă.

  Suspensia M adaptivă, coborâtă cu 10 mm, se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Conducătorul auto poate regla caracteristicile de condus prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferă în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – şi beneficiază de manevrabilitate foarte agilă.
  Imagine de sus în detaliu a consolei centrale a BMW Seria 3 Sedan (G20), cu schimbătorul de viteze şi transmisia Steptronic Sport.

  Transmisie Steptronic Sport.

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.

  MODELELE BMW SERIA 3 SEDAN.

  Model Advantage.

  Modelul Advantage se ridică la nivelul tuturor aşteptărilor – şi oferă avantaje tangibile pentru clienţi. Acesta se distinge în interior prin numeroase caracteristici funcţionale, care sporesc confortul şi siguranţa.
  • Asistent Parcare, faţă şi spate
  • Pachet compartiment de depozitare
  • Oglindă retrovizoare interioară cu funcţie automată anti-orbire
  • Aer condiţionat automat cu control pe trei zone
  Imagine statică din partea laterală a BMW Seria 3 Sedan (G20), Model Advantage.

  Model Sport Line.

  Modelul Sport Line face automobilul să pară mai dinamic. Detaliile interioare şi exterioare negre lucioase scot în evidenţă aspectul sportiv al automobilului. Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă în combinaţie de material textil/piele Sensatec negre oferă confort maxim şi suport optim. Conţinutul modelului Advantage şi iluminarea ambientală completează oferta.
  • Jante din aliaj uşor V-spoke de 17", tip 776
  • Scaune sport pentru conducatorul auto şi pasagerul faţă
  • Scaune cu stofă/Sensatec în combinaţie de Negru şi cusături contrastante Gri
  • Volan sport îmbracat în piele
  • Ornamente interioare high-gloss (negru)
  • Modelul Sport Line include şi echipamentele modelului Advantage
  Imagine statică din partea laterală a BMW Seria 3 Sedan (G20), Model Sport Line.

  Model Luxury Line.

  Modelul Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elementele elegante de design create din crom lucios conferă exteriorului un aspect exclusivist. Impresia stilată este, de asemenea, prezentă şi în interior. Aici tapiţeria de piele şi ornamentele interioare de înaltă calitate caracterizează luxul.
  • Jante din aliaj uşor Double-spoke de 17", tip 771
  • Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în Sensatec perforat Negru
  • Volan sport îmbrăcat în piele sau volan M
  • Ornamente interioare din lemn de frasin maro lucios
  • Modelul Luxury Line include şi echipamentele modelului Advantage
  Imagine statică din partea laterală a BMW Seria 3 Sedan (G20), Model Luxury Line.

  Model M Sport.

  Modelul M Sport conferă automobilului o notă şi mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit al exteriorului şi al interiorului, modelul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport, frânele M Sport şi pachetul M Aerodinamic optimizează dinamica de condus.
  • Jante din aliaj usor Double-spoke M de 18", tip 790M, bicolore
  • Scaune sport pentru conducatorul auto si pasagerul fata cu tapiţerie Alcantara/Sensatec Negru/cusaturi Albastru/Negru
  • Volan M imbracat in piele
  • Ornamente M din aluminiu Tetragon
  • Modelul M Sport include şi echipamentele modelului Advantage
  Imagine statică din partea laterală a BMW Seria 3 Sedan (G20), Model M Sport.
  • Model Advantage.
  • Model Sport Line.
  • Model Luxury Line.
  • Model M Sport.

  ACCESORII ORIGINALE BMW ŞI ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU SERIA 3 SEDAN.

  Sentimentul de bine, de familiar.

  Accesoriile BMW M Performance îţi permit să oferi modelului tău BMW Seria 3 Sedan un caracter maxim de motorsport. Alege dintre dotările pentru exterior îmbunătăţite optic, precum şi jantele atractive forjate şi din aliaj uşor. Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW Seria 3 Sedan în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.
  BMW Seria 3 Sedan (G20), cutie pentru plafon

  Cutia portbagaj BMW.

  Cutia portbagaj BMW modernă în Negru, cu panouri laterale în Argintiu Titanium are un spaţiu de depozitare de 420 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are un sistem de închidere în 3 puncte pe fiecare parte, aceasta este extrem de uşor de utilizat şi blocat pentru a preveni furtul.
  Spre produs
  BMW Seria 3 Sedan (G20), BMW Advanced Car Eye 2.0

  BMW Advanced Car Eye 2.0.

  BMW Advanced Car Eye 2.0 este o cameră full-HD extrem de sensibilă care captează evenimentele din faţa şi din spatele maşinii, chiar şi când este parcată. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a dereglărilor, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/sau acte de vandalism.
  Spre produs
  BMW Seria 3 Sedan (G20), staţie universală de încărcare wireless

  Staţie universală de încărcare wireless.

  Încărcare wireless, oricând şi oriunde: Datorită staţiei de încărcare wireless BMW universale, smartphone-ul poate fi încărcat confortabil şi eficient fără un cablu în automobil. Telefonul este păstrat într-un mod stabil şi sigur. Deosebit de inteligent: sursa de alimentare integrată poate fi scoasă şi permite încărcarea wireless chiar şi în afara automobilului.
  Spre produs
  BMW Seria 3 Sedan (G20), grilă frontală M Performance, negru lucios

  Grilă frontală M Performance, negru lucios.

  Caracter puternic: Lamele şi învelişurile grilei frontale negru lucios emană putere şi dinamism. Pentru un aspect unic care lasă o impresie clară.
  Spre produs
  BMW Seria 3 Sedan (G20), spoiler spate M Performance, fibră de carbon

  Spoiler spate BMW M Performance, fibră de carbon.

  Şi mai impresionant: Spoilerul M Performance din fibră de carbon subliniază aspectul dinamic de calitate premium al automobilului. Fibra de carbon este un material inovator care scade greutatea automobilului şi în acelaşi timp îl face foarte rezistent. Spoilerul spate optimizează aerodinamica şi permite caracteristici de condus şi mai sportive.
  Spre produs
  BMW Seria 3 Sedan (G20), volan M Performance

  Volan M Performance.

  Detalii captivante: Datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie şi o prindere excelente – pentru o experienţă de condus mai sportiv. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv. În plus: Volan M Performance din fibră de carbon/piele Alcantara şi padele de schimbare a treptelor de viteză M Performance din fibră de carbon.
  Spre produs

  DATELE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 3 SEDAN.

  BMW 330i Sedan.

  Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

  190 (258) / 5.000 - 6.500

  Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

  -

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

  6.4 - 7.3

  Emisii medii de CO2, în g/km:

  147 - 167

  BMW Seria 3 Sedan (G20), date tehnice

  SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW SERIA 3 SEDAN.

  Lasă-ţi grijile acasă.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani dacă eşti client de leasing. Conţinutul pachetului de service:
  • Serviciu de verificare a automobilului
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână
  Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
  Asistenţă rutieră BMW

  Asistenţă rutieră BMW.

  Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
  Angajat BMW oferă asistenţă unui client

  DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

  Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Seria 3 Sedan, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

  CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

  BMW 330i Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,4 – 7,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 147 – 166

   

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele proaspăt omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

  Citeşte în continuare

  Consum de combustibil şi emisii de CO2.

  • BMW 330i Sedan:
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6.4-7.3
   Emisii medii de CO2, în g/km: 147-167

   Informaţiile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie au fost stabilite în concordanţă cu procedura de măsurare prevăzută în Regulamentul (CE) nr. 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

   Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.