CREAT PENTRU A INOVA.

Sistemele de asistare ale conducătorului auto în BMW Seria 1.

BMW Seria 1 este echipat cu numeroase inovaţii tehnologice, care îţi oferă conectivitate atunci când eşti pe drum şi te ajută să ajungi relaxat la destinaţie. Te bucuri de mobilitate contemporană care stabileşte standarde noi: de la sisteme de navigaţie şi funcţii de divertisment de ultimă generaţie până la utilizarea aplicaţiilor de pe smartphone.

Citeşte în continuare
CREAT PENTRU A INOVA.Sistemele de asistare ale conducătorului auto în BMW Seria 1.

  „BODYGUARD”.

  BMW Seria 1 oferă numeroase sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto care îţi fac viaţa mai uşoară. Pachetul „Driving Assistant” cu sistem de Avertizare de coliziune frontală şi sistem de Avertizare de pietoni cu activare frână de urgenţă te avertizează din timp de prezenţa altor automobile sau pietoni. Sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie te avertizează în cazul unei schimbări neintenţionate de bandă, iar sistemul de asistenţă „Attentiveness Assistant” recomandă luarea unei pauze atunci când conducătorul auto prezintă semne de neatenţie sau de oboseală. Pilotul automat şi sistemul „Speed Limit Info” îţi permit să deţii mereu controlul asupra vitezei automobilului. Asistentul la parcare te asistă în timpul manevrei de parcare, atunci când ajungi la destinaţie.

  • Pilot automat
  • „Speed Limit Info”
  • Asistent la parcare

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW M140i, cu 3 uşi (3):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km:7,4
   Emisii medii de CO2, în g/km: 168 – 169

   BMW 125i, cu 3 uşi (3):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,0 – 6,3
   Emisii medii de CO2, în g/km: 136 – 144

   Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

   Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.