PUTERE MAXIMĂ.

BMW M140i: 250 kW, 340 CP.

Sportivitate dinamică în clasa compactă: BMW M140i sau, cu alte cuvinte, plăcere intensă de a conduce. Descoperă senzaţia uimitoare pe care acest automobil ţi-o oferă atunci când te urci la volan şi apeşi pedala de acceleraţie. Numeroase componente specifice M Performance îşi demonstrează capabilităţile, în special pe drumuri de ţară, şi sunt special calibrate – de la reglaje ale motorului şi suspensiei până la design – pentru a oferi momente pline de adrenalină la volan, care îţi vor da fiori de plăcere.

BMW M140i, cu 3 uşi (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 168 – 169

 

Citeşte în continuare
PUTERE MAXIMĂ.BMW M140i: 250 kW, 340 CP.

  DE ŞASE ORI MAI PUTERNIC.

  Motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

  Incredibil de eficient, uimitor de puternic: motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie iese în evidenţă datorită puterii superioare pe care o oferă, a rulării foarte line şi a sunetului sportiv care te captivează. Cu sistem Vanos dublu, sistem Valvetronic, sistem High Precision Injection şi turbocompresor TwinScroll, acesta generează putere de 250 kW (340 CP) şi are consum mixt de combustibil de doar 7,8 litri per 100 km.

  Află mai mult

  DE ŞASE ORI MAI PUTERNIC.

  Motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

  „PACE MAKER.”

  Apartenenţa BMW M140i la portofoliul de modele M Performance este confirmată de dinamica de condus specifică. Acesta oferă şi mai multă plăcere de a conduce datorită componentelor performante. Direcţia sport variabilă şi suspensia M Sport coborâtă asigură manevrabilitate precisă – şi transferă puterea de la motor direct pe carosabil. În plus, frânele M Sport au fost create pentru a oferi performanţă maximă la frânare, în timp ce transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură schimbări rapide ale treptelor de viteză datorită funcţiilor speciale în acest sens – astfel, pulsul tău va creşte de încântare.

  • Direcţie sport variabilă
  • Suspensie M Sport
  • xDrive
  • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte

  PREGĂTIT PENTRU CIRCUITUL DE CURSE.

  Designul părţii frontale a BMW M140i te impresionează datorită prizelor de aer mai mari cu elemente de design în Gri Ferric, incluse în echiparea standard a pachetului M aerodinamic. Capacele aerodinamice ale oglinzilor exterioare sunt tot în Gri Ferric. Aspectul elegant al automobilului este completat de jantele M din aliaj uşor de 18”, tip 719 M în Negru Jet şi de ţevile de eşapament de pe ambele părţi cu finisaje în negru cromat. În interior, vei fi uimit de scaunele M sport, de volanul M îmbrăcat în piele disponibil în echiparea standard, precum şi de suportul M pentru picioare şi de ornamentele interioare M. Detalii exclusive, de exemplu pragurile pentru portiere M Performance şi instrumentele specifice M Performance, conferă automobilului un plus de sportivitate.

  „FAMILY POWER.”

  Automobilele M Performance te impresionează datorită puterii uimitoare pe care o oferă. Acestea asigură dinamică de condus remarcabilă, fără a face compromis în ceea ce priveşte confortul. În ciuda aspectului sportiv, modelele au design elegant, caracteristic BMW. Automobilele M Performance: plăcere intensă de a conduce.

  Află mai mult

  „FAMILY POWER.”

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW M140i, cu 3 uşi (3):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4
   Emisii medii de CO2, în g/km: 168 – 169

   BMW M550i xDrive Sedan (1):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,9 – 9,1
   Emisii medii de CO2, în g/km: 204 – 209

   BMW M760Li xDrive Sedan (1):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,8
   Emisii medii de CO2, în g/km: 294

   BMW X4 M40i (3):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,9
   Emisii medii de CO2, în g/km: 202 – 203

   BMW X6 M50d (3):
   Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 7,9
   Emisii medii de CO2, în g/km: 205 – 209

   Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

   Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

   Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.