Electromobilitate BMW, încărcare BMW

ÎNCĂRCAREA BMW: RAPIDĂ, SIMPLĂ ȘI FLEXIBILĂ.

ÎNCĂRCAREA BMW: RAPIDĂ, SIMPLĂ ȘI FLEXIBILĂ.

Încărcare simplă cu serviciile de încărcare BMW.

Indiferent unde te afli sau ce planifici cu automobilul tău electric BMW, soluțiile de încărcare de la BMW Charging și numeroasele lor oferte personalizate te asigură că toate opțiunile pentru încărcare la domiciliu, în spații publice sau la serviciu sunt întotdeauna disponibile pentru tine. Descoperă electromobilitatea atât de simplă, flexibilă, individualizată și transparentă pe cât îți dorești.

Partenerul tău BMW îți va oferi cu plăcere consultanță.

Citeşte în continuare

LUMEA BMW CHARGING.

Electromobilitate BMW, punct de încărcare model electric, încărcare la domiciliu

Încărcare la domiciliu.

BMW Charging face procesul de încărcare la domiciliu simplu și convenabil pentru tine. O gamă largă de produse și servicii sunt disponibile în acest scop, permițându-ți să îți reîncarci automobilul tău BMW electric și plug-in hybrid acasă cu până la 22 kW.
Descoperă toate produsele
Electromobilitate BMW, punct de încărcare model electric, încărcare la serviciu

Încărcarea la locul de muncă.

Dacă mergi la serviciu cu modelul tău BMW electric și plug-in hybrid, serviciile pentru încărcare de la BMW îți oferă și acolo opțiuni de încărcare. Poți folosi rețeaua națională de puncte de încărcare publice de la diferiți furnizori, aflată în continuă creștere, sau stațiile de încărcare ale angajatorului tău.
Descoperă toate produsele

ÎNCĂRCARE ACASĂ.

BMW Charging face procesul de încărcare la domiciliu simplu și convenabil pentru tine. O gamă largă de produse și servicii sunt disponibile în acest scop, permițându-ți să îți reîncarci automobilul tău BMW electric și plug-in hybrid acasă cu până la 22 kW. Oferta noastră include, de asemenea, un serviciu de instalare și un tarif special de energie verde pentru încărcarea la domiciliu. Partenerul tău BMW te va sfătui cu plăcere – și cu privire la soluțiile de pachete personalizate.

Electromobilitate BMW, încărcarea la domiciliu

BMW Wallbox.

BMW Wallbox instalat permanent încarcă un automobil BMW rapid, fiabil și convenabil cu până la 22 kW. Pe lângă dimensiunile compacte care economisesc spațiu din designul BMW, BMW Wallbox oferă de asemenea, o gestionare convenabilă a cablurilor. Afișajul permite verificarea status-ului curent al BMW Wallbox în orice moment.
Electromobilitate BMW, încărcare model electric, Smart Wallbox

Smart Wallbox (partener).

În plus față de capacitatea de încărcare de 22 kW, Smart Wallbox de la partenerul nostru* oferă servicii suplimentare pentru încărcare inteligentă, datorită conectivității extinse. Acesta poate fi integrat într-un sistem existent de gestionare a energiei de la domiciliu și poate fi controlat în mod comod online. Sunt posibile și înregistrarea separată și facturarea procesului de încărcare. *Model de imagine
Electromobilitate BMW, încărcare model electric, încărcător flexibil și rapid

Încărcător flexibil și rapid.

Fie că ești acasă sau în mișcare – datorită carcasei impermeabile și a cablului de cinci metri, încărcătorul flexibil și rapid este versatil și potrivit pentru folosire pe drum. Cu capacitate de încărcare de până la 11 kW, acesta este potrivit atât pentru rețeaua de curent electric de la domiciliu, dar și pentru curent cu trei faze. În plus, pachetul conține și adaptoarele potrivite pentru diferite tipuri de prize. Pentru a-l folosi la capacitatea sa maximă, este necesară o priză industrială performantă. Serviciul nostru de instalare este disponibil pentru a-ți oferi asistență, dacă dorești.
Electromobilitate BMW, încărcare model electric, cablu de încărcare standard

Cablu de încărcare standard.

Cablul de încărcare standard cu o capacitate de 2,3 kW este adesea integrat în echiparea standard a modelului tău BMW electric.* Are cinci metri lungime și în general funcționează cu o priză obișnuită. Este interzisă folosirea unui prelungitor sau a conectorilor cu prize multiple. O rată de încărcare de 1,3 kW la 6 A este setată ca implicită. Astfel, poți să dezactivezi complet această limită a curentului electric din meniul cu setările automobilului sau să setezi curentul de încărcare CA la amperajul precis și în funcție de instalația ta electrică. *ofertă specifică pieței
Electromobilitate BMW, încărcare model electric, serviciu de instalare

Serviciu de instalare.

Poți foarte simplu să rezervi serviciul de instalare odată cu achiziționarea panoului BMW Wallbox. Acest lucru îți garantează că panoul este instalat și pus în funcțiune în mod sigur și profesionist. De altfel, serviciul poate fi rezervat și pentru priza noastră industrială eficientă dacă dorești să utilizezi la domiciliu încărcătorul rapid flexibil cu adaptorul corespunzător.
Electromobilitate BMW, încărcare model electric, energie verde

Energie verde.

Prețurile speciale pentru energie verde îți permit să-ți încarci modelul BMW electric și plug-in hybrid exclusiv cu energie de la surse regenerabile și, astfel, minimizezi și mai mult amprenta de carbon. Această opțiune poate fi folosită pentru încărcarea automobilului tău BMW sau pentru acoperirea întregii cereri de energie electrică de la domiciliul tău.
Electromobilitate BMW, punct de încărcare model electric, oferte pachet pentru încărcare la domiciliu

Oferte pachet pentru încărcare la domiciliu.

Pachetele individualizate îmbină exact acele produse și servicii BMW pentru încărcare, care se potrivesc perfect la situația particulară de la domiciliul tău. De exemplu, poți alege un pachet care conține un panou BMW Wallbox, serviciul de instalare potrivit și prețul special pentru energie verde, perfect pentru încărcare la domiciliu. Partenerul tău BMW va fi încântat să te sfătuiască și să transfere toate informațiile necesare către partenerii noștri, care se vor ocupa de următorii pași, precum livrare, instalare și punere în funcțiune.
Electromobilitate BMW, suport de încărcare BMW Wallbox Gen 2

Suport de încărcare BMW Wallbox Gen 2.

Suport de încărcare BMW, încărcător flexibil rapid

Suport de încărcare BMW, încărcător flexibil rapid.

Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea funcției Connected Drive poate varia în funcție de piață. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați partenerul Dvs BMW.

Citeşte în continuare

Not available in Romania.

Not available in Romania. Not available in Romania. Not available in Romania. Not available in Romania.

Electromobilitate BMW, încărcarea în spații publice
Electromobilitatea BMW, încărcarea automobilului electric, încărcarea în spații publice, cardul BMW Charging

Small Teaser Headline

Not available in Romania.
Electromobilitate BMW, încărcare model electric, cablu de încărcare (mod 3) pentru încărcare în spații publice

Cablu de încărcare (mod 3) pentru încărcare în spații publice.

Cablul de încărcare (mod 3) îți permite să încarci bateria automobilului în mod convenabil la stațiile publice de încărcare. Poate fi folosit pentru încărcarea trifazată cu o capacitate de încărcare de până la 11 kW. Are cinci metri lungime și culoarea gri bazalt, o geantă practică de depozitare este inclusă. În plus față de cardul BMW Charging, este inclus și cablul de încărcare (mod 3) pentru încărcarea în spații publice a automobilului tău BMW.
Electromobilitate BMW, încărcare model electric, IONITY

IONITY.

Not available in Romania. Not available in Romania. Not available in Romania. Not available in Romania. Not available in Romania. Not available in Romania.
Descoper-o
Electromobilitate BMW, tarife pentru încărcarea în spații publice

Opțiuni tarifare.

Not available in Romania. Not available in Romania. Not available in Romania.
Electromobilitate BMW, încărcare model electric, încărcare conectată

Încărcare conectată.

Cu serviciile pentru încărcare conectată, te poți folosi în mod eficient de autonomia modelului tău BMW electric și plug-in hybrid. Not available in Romania.
Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/electromobility2020-new/jcr:content/par-4col/wideteaser_323826705 failed

ÎNCĂRCARE LA SERVICIU.

Electromobilitatea BMW, încărcarea la serviciu
Electromobilitatea BMW, opțiuni de încărcare pentru încărcarea la serviciu

Soluții de încărcare pentru locul tău de muncă.

Dacă mergi la serviciu cu modelul tău BMW electric și plug-in hybrid, serviciile pentru încărcare de la BMW îți oferă și acolo opțiuni de încărcare. Poți folosi rețeaua națională de puncte de încărcare publice de la diferiți furnizori, aflată în continuă creștere, sau stațiile de încărcare ale angajatorului tău. Cea mai bună soluție este să te folosești de informația detaliată despre disponibilitatea infrastructurii publice de încărcare disponibilă la www.bmw-charging.com și prin intermediul aplicației BMW Charging, al sistemului de navigație sau prin aplicația My BMW*. Pur și simplu contactează consultantul clientului tău corporate și beneficiezi de gama noastră de servicii conectate pentru încărcare.
Electromobilitate BMW, încărcare model electric, cablu de încărcare (mod 3) pentru încărcare în spații publice

Cablu de încărcare (mod 3) pentru încărcare în spații publice.

Cablul de încărcare (mod 3) pentru încărcarea în spațiile publice care, în plus față de cardul BMW Charging este echipament standard pe multe piețe, îți permite să încarci bateria automobilului în mod convenabil la stațiile publice de încărcare. Poate fi folosit pentru încărcarea trifazată cu o capacitate de încărcare de până la 22 kW – capacitatea exactă de încărcare depinde de automobil și de stația de încărcare. Cablul are cinci metri lungime și este în Gri Basalt.
Electromobilitate BMW, încărcare model electric, soluții de încărcare pentru angajatori

Soluții de încărcare pentru angajatori.

Încărcarea la serviciu oferă o oportunitate comodă și predictibilă de a-ți încărca automobilul și de a folosi timpul disponibil într-un mod mai eficient. Astfel, orice obstacole sunt îndepărtate din rutina ta zilnică eficientă.

PERFECT CONECTAT.

Electromobilitate BMW, aplicația „My BMW”

Aplicația My BMW*.

Aplicația My BMW* te conectează virtual cu automobilul tău BMW oricând și oriunde dorești și, mulțumită designului său modern, utilizării intuitive și funcțiilor inteligente, îți oferă o experiență de mobilitate complet nouă. Atunci când o utilizezi, nu numai că vezi în mod constant starea automobilului tău, cum ar fi nivelul de încărcare sau autonomia disponibilă, dar poți, de asemenea, să interacționezi cu automobilul tău și să îl programezi de pe smartphone. De exemplu, îți poți planifica călătoria în avans și confortabil de pe smartphone-ul tău și apoi doar trimiți destinația către sistemul de navigație din automobilul tău. În același timp, aplicația My BMW* îți va arăta întotdeauna cea mai apropiată stație publică de încărcare, împreună cu disponibilitatea sa. În timpul operațiunii de încărcare, ești la curent cu nivelul de încărcare actual în orice moment și poți precondiționa interiorul automobilului tău ca pregătire ideală pentru călătorie – sau poți seta un cronometru corespunzător pentru a face acest lucru. Vei găsi, de asemenea, detalii despre operațiunile anterioare de încărcare. Cu acestea și multe alte funcții și servicii, aplicația My BMW* îți asigură o mobilitate fără griji și chiar mai multă plăcere de a conduce electric – indiferent de locul unde te afli.

Electromobilitate BMW, încărcare conectată BMW

Încărcare conectată.

Spune adio anxietății legate de autonomie: cu BMW Connected Charging utilizezi autonomia automobilului tău electric BMW în mod eficient. Ți-ai planificat deja călătoria pe smartphone prin intermediul aplicației My BMW* și ai trimis-o automobilului tău, după care sistemul de navigație calculează automat ruta optimă și o afișează pentru tine. Dacă destinația se află în afara autonomiei electrice disponibile a automobilului tău, pe care o poți vizualiza oricând prin distanța de autonomie, o oprire pentru încărcare va fi adăugată automat la ruta ta. Aceasta înseamnă că ai întotdeauna la îndemână toate informațiile relevante: tipul de priză necesar, curenții de încărcare disponibili, orele de deschidere și costurile încărcării pentru stația de încărcare, precum și punctele de interes din imediata apropiere, cum ar fi o cafenea sau un restaurant. Când călătorești, poți apela oricând BMW Intelligent Personal Assistant controlat prin voce pentru răspunsuri și sugestii utile. De exemplu, încearcă să întrebi: „Hey, BMW. How can I increase my range?”

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: CELE MAI IMPORTANTE ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DESPRE ÎNCĂRCARE.

 • Ce este „Încărcarea BMW”?
  Electromobilitate BMW, încărcare BMW la domiciliu, întrebări frecvente

  Încărcarea BMW reprezintă soluția noastră completă și lipsită de griji pentru încărcarea modelului tău BMW. Produsele și serviciile pentru încărcare de la BMW îți oferă numeroase oferte personalizate pentru încărcare la domiciliu și la stațiile publice de încărcare. Cablul de încărcare (mod 3) pentru încărcare în spații publice este deja inclus în echiparea standard. Cel mai târziu în 24 de ore de la activare, îți oferă acces nelimitat la rețeaua publică vastă de încărcare din interiorul orașelor, de la locurile de parcare și de-a lungul arterelor principale de circulație – incluzând stații de încărcare cu putere mare pentru o încărcare ultra-rapidă. În plus, primești un voucher de încărcare pe care, în funcție de model și de piață, îl poți răscumpăra prin schimbarea acestuia cu produse sau servicii, precum soluții de încărcare la domiciliu. Obține informații detaliate cu privire la disponibilitatea infrastructurii publice de încărcare – cel mai bun mod este să vizitezi www.bmw-charging.com sau pur și simplu să afișezi stațiile publice de încărcare prin intermediul sistemului de navigație sau al aplicației „My BMW”*. Fie că este vorba de hardware de încărcare, de soluții digitale sau alte servicii – gama noastră este în continuă creștere. Aceasta include și un serviciu de instalare pentru BMW Wallbox și un preț special la energia verde, pentru încărcare la domiciliu.

 • Cum îmi pot încărca modelul BMW electric și plug-in hybrid la domiciliu?
 • De ce trebuie să ţin cont înainte de a alege o soluţie de încărcare pentru acasă?
 • Unde îmi pot încărca modelul BMW electric și plug-in hybrid în timp ce călătoresc?
 • Cum pot verifica statusul de încărcare al modelului meu BMW electric și plug-in hybrid?
 • Cum pot găsi o opțiune potrivită de încărcare atunci când mă aflu pe drum?
 • Care sunt nivelurile optime de încărcare a bateriei pentru automobilul meu BMW electric?
 • Ce ar trebui să am în vedere atunci când îmi încarc modelul BMW plug-in hybrid?
 • Ce ar trebui să am în vedere atunci când îmi încarc automobilul de la o priză?
 • Cine îmi va instala la domiciliu panoul BMW Wallbox sau o priză industrială pentru încărcătorul BMW flexibil și rapid?
 • Care este diferența dintre încărcarea cu curent alternativ (CA), cea cu curent continuu (CC) și încărcarea la stații cu putere mare (HPC)?
 • Care sunt nivelurile optime de încărcare a bateriei pentru automobilul meu BMW electric?
 • Pot călători pe distanțe mai lungi cu modelul meu BMW electric?
Electromobilitate BMW, modele BMW electrice

Mi-ar plăcea să descopăr modelele BMW electrice.

Electromobilitate BMW, modele BMW plug-in hybrid

Mi-ar plăcea să descopăr modelele BMW plug-in hybrid.

Electromobilitate BMW, autonomie BMW

Mi-ar plăcea să descopăr mai multe despre autonomie.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ȘI EMISII DE CO₂.

* Noua aplicație My BMW este compatibilă cu toate modelele BMW începând cu 2014 și ulterior. Este necesară opțiunea ConnectedDrive și un smartphone adecvat. Disponibilitatea și funcțiile aplicației My BMW variază în funcție de țară.

BMW iX(1):
Consum mixt de putere, în kWh/100 km: sub 21
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW iX3:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0
Consum electric mixt în kWh/100 km: 17,5 – 17,8

Modelele BMW Seria 3 Sedan Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,5 – 2,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 35 – 45
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,9 – 15,9

Modelele BMW Seria 3 Touring Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,7 – 2,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 38 – 49
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 14,5 – 15,8

Modelele BMW Seria 5 Sedan Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,6 – 2,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 36 – 50
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,8 – 15,6

Modelele BMW Seria 5 Sedan Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,8 – 2,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 42 – 54
Consum electric mixt în kWh/100 km: 15,4 – 16,7

BMW X5 xDrive45e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,7 – 2,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 38 – 46
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 21,3 – 23,5

BMW X3 xDrive30e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,1 – 2,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 48 – 54
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 16,4 – 17,1

BMW Seria 2 Active Tourer 225xe:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 42
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,5

Modelele BMW Seria 7 Sedan Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,1 – 2,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 48 – 57
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 15,1 – 16,2

BMW X1 xDrive25e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 43
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,8

BMW X2 xDrive25e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9 – 2,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 43 – 47
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,7 – 14,2

Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 și consumul de energie sunt determinate în concordanță cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configurație de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcție de echipamentele opționale și de dimensiunile jantelor și anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informații suplimentare despre consumul de combustibil și despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obținute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil și emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obținute gratuit de la partenerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile ușoare”) și sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce privește taxele auto sau alte obligații referitoare la emisiile de CO2 (cel puțin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite față de valorile indicate aici.

 

Citeşte în continuare

CONSUM DE COMBUSTIBIL ȘI EMISII DE CO₂.

 • * Noua aplicație My BMW este compatibilă cu toate modelele BMW începând cu 2014 și ulterior. Este necesară opțiunea ConnectedDrive și un smartphone adecvat. Disponibilitatea și funcțiile aplicației My BMW variază în funcție de țară.

  BMW iX(1):
  Consum mixt de putere, în kWh/100 km: sub 21
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0

  BMW iX3:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum electric mixt în kWh/100 km: 17,5 – 17,8

  Modelele BMW Seria 3 Sedan Plug-in Hybrid:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,5 – 2,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 35 – 45
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,9 – 15,9

  Modelele BMW Seria 3 Touring Plug-in Hybrid:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,7 – 2,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 38 – 49
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 14,5 – 15,8

  Modelele BMW Seria 5 Sedan Plug-in Hybrid:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,6 – 2,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 36 – 50
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,8 – 15,6

  Modelele BMW Seria 5 Sedan Plug-in Hybrid:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,8 – 2,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 42 – 54
  Consum electric mixt în kWh/100 km: 15,4 – 16,7

  BMW X5 xDrive45e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,7 – 2,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 38 – 46
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 21,3 – 23,5

  BMW X3 xDrive30e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,1 – 2,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 48 – 54
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 16,4 – 17,1

  BMW Seria 2 Active Tourer 225xe:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 42
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,5

  Modelele BMW Seria 7 Sedan Plug-in Hybrid:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,1 – 2,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 48 – 57
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 15,1 – 16,2

  BMW X1 xDrive25e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 43
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,8

  BMW X2 xDrive25e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9 – 2,1
  Emisii medii de CO2, în g/km: 43 – 47
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,7 – 14,2

  Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 și consumul de energie sunt determinate în concordanță cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configurație de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcție de echipamentele opționale și de dimensiunile jantelor și anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informații suplimentare despre consumul de combustibil și despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obținute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil și emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obținute gratuit de la partenerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile ușoare”) și sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce privește taxele auto sau alte obligații referitoare la emisiile de CO2 (cel puțin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite față de valorile indicate aici.