Imagine cu BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric

THE CONCEPT i4

THE CONCEPT i4: TOATE DETALIILE IMPORTANTE ALE PRIMULUI BMW GRAN COUPÉ INTEGRAL ELECTRIC

Eşti pregătit pentru noua dimensiune electrizantă a plăcerii de a conduce? BMW Concept i4 este primul BMW Gran Coupé integral electric – un exemplu fascinant al modului în care s-au pus bazele conceptului de propulsie electrică în cadrul BMW. Echipat cu cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive, BMW Concept i4 atinge performanţe de neimaginat. Atât conducătorul auto, cât şi pasagerii se pot aştepta la o experienţă de condus extrem de sportivă care nu poate fi exprimată doar în cifre. Furnizarea puterii de nestăpânit într-o linişte aproape deplină trebuie trăită la intensitate maximă. Cu o autonomie impresionantă de până la 600 km, noul model BMW integral electric iese în evidenţă cu inovaţiile sale şi stabileşte noi standarde atât în utilizarea zilnică, cât şi în capacităţile sale pe distanţe lungi.
Descoperă designul sportiv şi elegant, accentuat de elemente moderne, al noului BMW Concept i4 şi bucură-te de avanpremiera deosebită a noului BMW i4 – primul model de serie integral electric din segmentul mediu premium al BMW, destinat producţiei începând cu anul 2021.
 

Citeşte în continuare
THE CONCEPT i4THE CONCEPT i4: TOATE DETALIILE IMPORTANTE ALE PRIMULUI BMW GRAN COUPÉ INTEGRAL ELECTRIC

DETALIILE IMPORTANTE ALE BMW CONCEPT i4.

Descoperă designul, dinamica de condus, autonomia şi tehnologiile inovatoare.

Imagine de la exterior cu BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric

EXTERIORUL BMW CONCEPT i4.

Electrizant din orice punct de vedere.

Designul BMW Concept i4 este marcat de îmbinarea perfectă dintre elementele estetice deosebite, funcţiile de electromobilitate, dinamica de condus şi sustenabilitatea pe care o oferă. În acelaşi timp, aspectul elegant şi modern al exteriorului său propune un contrast vizibil puternic în comparaţie cu experienţa dinamică de condus. Proporţiile specifice unui model Gran Coupé sunt perfect echilibrate şi contribuie la aspectul autentic şi plin de încredere, iar ampatamentul lung, plafonul în design „fastback” şi consolele scurte creează un profil atletic şi elegant. Astfel, BMW Concept i4 oferă o scurtă privire asupra viitorului electrizant, dar şi asupra producţiei de serie a modelelor i4 şi a modelelor următoare care aparţin gamei BMW Gran Coupé.

Imagine din interiorul BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric

DESIGNUL INTERIOR AL BMW CONCEPT i4.

Inovaţia întâlneşte minimalismul.

Interiorul spaţios al BMW Concept i4 este extrem de luminat şi radiază prin eleganţa sa modernă. Secţiunea din faţă plasează conducătorul auto în centrul atenţiei prin noul display curbat. În jurul habitaclului, interiorul afişează un design bine stratificat. Decizia conştientă de a simplifica modul în care sunt aranjate elementele de control creează o ambianţă atât modernă, cât şi de lux. Ornamentele interioare cu accente în bronz-auriu şi elemente cromate, precum şi panoul de control şi butoanele îmbrăcate în cristal, scot în evidenţă la propriu caracterul de înaltă clasă al acestui automobil. Rezultatul este unul pe măsură, interiorul bine structurat creând un efect modern, luminos şi aerisit, care exprimă cel mai bine calmul şi autoritatea automobilelor electrice.

Dinamica de condus a BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric

DINAMICA DE CONDUS ŞI AUTONOMIA BMW CONCEPT i4.

Atlet dinamic de cursă lungă.

Echipat cu tehnologie BMW eDrive aflată la cea de-a cincea generaţie, BMW Concept i4 atinge performanţe remarcabile. Motorul electric creat special pentru BMW i4 generează putere maximă de până la 390 kW (530 CP), obţinând astfel nivelul de putere al unui motor V8 disponibil în prezent pe modelele BMW cu motor cu ardere internă. Acest automobil este foarte dinamic, accelerând de la 0 la 100 km/h în doar 4,0 secunde şi având o viteză maximă de 200 km/h. Pe lângă genele sale sportive, BMW Concept i4 poate parcurge şi distanţe foarte lungi: conceptul de propulsie eficient permite o autonomie de până la 600 km.

Display-ul digital curbat al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric

SISTEMUL DE OPERARE INOVATOR AL BMW CONCEPT i4.

Conducătorul auto din nou în centrul atenţiei.

În premieră, BMW Concept i4 prezintă Display-ul digital curbat care îmbină informaţiile prezentate în trecut de display-ul de informaţii şi Control Display, într-un singur ecran orientat spre conducătorul auto. Display-ul curbat este optimizat din punct de vedere ergonomic şi va fi inclus în viitoarele modele de serie ale BMW i4 şi BMW iNEXT. Acesta nu este doar orientat spre conducătorul auto, ci include funcţia touch pentru mai multă utilitate şi confort şi oferă un aspect avangardist habitaclului. Conţinutul de pe display-ul curbat este complet digital şi face parte din noua generaţie a sistemului de operare BMW care va fi disponibil pe modelele de serie din anul 2021.

Designul BMW Concept i4 inspiră prin proporţiile fantastice, caracterul expresiv şi atenţia deosebită la detalii.
Domagoj Dukec, Directorul departamentului BMW Design

DESIGNUL BMW CONCEPT i4.

Estetica electrizantă a unei noi generaţii.

Noul BMW Concept i4 marchează startul unei noi ere electrice pentru modelele BMW Gran Coupé. Suprafeţele clare, linia plafonului în design „fastback” şi forma lină a automobilului îi oferă un aspect atletic şi elegant care este accentuat şi de culoarea exterioară Frozen Light Copper. Contururile acestui model contribuie în mod precis la potenţialul dinamic de care este capabil noul sistem de propulsie electric. De asemenea, elementele de design albastre indică originile BMW i ale acestui Gran Coupé avangardist. Habitaclul BMW Concept i4 are un design minimalist şi este complet orientat spre conducătorul auto datorită display-ului curbat. În acelaşi timp, designul luminos al interiorului împreună cu trapa panoramică exprimă în mod eficient calmul şi autoritatea unui automobil integral electric.
Designul exterior 1 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul exterior 2 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul exterior 3 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul exterior 4 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul interior 1 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul interior 2 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul interior 3 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul interior 4 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul exterior 1 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul exterior 2 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul exterior 3 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul exterior 4 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul interior 1 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul interior 2 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul interior 3 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Designul interior 4 al BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Imagine 1 cu BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Imagine 2 cu BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Imagine 3 cu BMW Concept i4, 2020, G26
Imagine 4 cu BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Imagine 5 cu BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric

DETALIILE IMPORTANTE DE DESIGN ALE BMW CONCEPT i4.

Grila dublă închisă şi cele două elemente laterale cu tehnologie LED oferă părţii frontale a noului BMW Concept i4 un aspect impresionant. Indiferent de perspectivă, elementele de design albastre îşi fac simţită prezenţa la exterior, indicând apartenenţa modelului Gran Coupé cu patru portiere la familia BMW i. Partea spate a BMW Concept i4 are garda la sol extrem de joasă, iar stopurile subţiri în formă de „L” continuă tema creată, oferind atitudine şi autoritate, dar şi mai mult calm şi un caracter modern. Numeroasele elemente aerodinamice precum difuzorul din spate şi jantele speciale optimizează atât coeficientul de frecare, cât şi dinamica de condus. În interior, display-ul curbat orientat spre conducătorul auto, precum şi comutatorul pentru schimbarea treptelor de viteză, oferă o senzaţie confortabilă şi avangardistă, care plasează conducătorul auto mereu în centrul atenţiei. Controller-ul iDrive şi butoanele din portiere pentru scaunul cu memorie au finisaje de cristal, iar, pentru a completa designul modern din interior, scaunele sunt îmbrăcate într-o combinaţie de stofă/ piele realizată din materiale special selectate care definesc sustenabilitatea.

Imagine 1 cu BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Imagine 2 cu BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Imagine 3 cu BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric
Imagine 4 cu BMW Concept i4, 2020, G26, noul BMW Gran Coupé integral electric

PROCESUL DESIGNULUI BMW CONCEPT i4.

 

„BMW IconicSounds Electric”

„BMW ICONIC SOUNDS ELECTRIC”.

Sunetul produs de BMW Concept i4.

BMW Concept i4 este caracterizat atât de designul său specific, cât şi sunetul pe care îl produce – creat special pentru acest model. „BMW IconicSounds Electric” reprezintă numele mărcii sub care designerul de sunet de la BMW, Renzo Vitale, a creat acest minunat peisaj muzical în colaborare cu renumitul compozitor Hans Zimmer. „BMW IconicSounds Electric” doreşte să aducă mai multă emoţie autentică automobilelor electrice BMW şi să le deosebească prin sunete specifice, uşor de recunoscut. Efectul sonor atribuit modelului BMW Concept i4 reuşeşte să exprime perfect aceste lucruri, combinând viitorul cu tradiţia BMW. Acesta oferă conducătorului auto senzaţia că puterea de expresie nu are limite. Sunetul este diversificat, surprinzător şi oferă linişte şi transparenţă. Aici poţi asculta sunetele electrice unice disponibile pentru BMW Concept i4, de la efectele sonore special create pentru condus în modul „Core” până la efectele mai intense şi mai agresive ale modului „Sport”. De asemenea, este inclus şi sunetul produs la deschiderea portierei şi la pornirea motorului, atunci când automobilul pleacă la drum.

Citeşte în continuare
Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/i4-2020/jcr:content/par-2col1/mediumcontentteaser_ failed