BMW X5 M50d pe o stradă din oraş noaptea

LIDERUL CLASEI SALE.

Noul BMW X5 M50d.

BMW MPerformance
LIDERUL CLASEI SALE.Noul BMW X5 M50d.

Noul BMW X5 este cu adevărat special: inginerii au construit un model BMW X ce redefineşte performanţa, dinamica şi agilitatea. Acesta este propulsat de un motor M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie, care este mult mai eficient. Reprezintă o forţă aplicată pe şosea chiar de către suspensia M adapativă „Professional”. Este un automobil M Performance veritabil, pentru cei care doresc mai mult.

BMW X5 M50d(3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8 – 7,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 179 – 190

Citeşte în continuare
Motorul M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie al BMW X5 M50d

PUTERE ŞI PERFORMANŢĂ.

Motorul M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie.

PUTERE ŞI PERFORMANŢĂ.

Motorul M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie.

Un caracter puternic ce se dezvoltă în mod continuu: la fel ca cel al noului motor M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie şi cu două turbocompresoare de joasă presiune şi două de înaltă presiune. Rezultatul este mai multă putere, un răspuns foarte agil şi un cuplu de 760 Nm care se simte chiar şi la turaţii mici ale motorului. Unitatea de propulsie performantă are putere de 294 kW (400 CP) şi accelerează BMW X5 M50d de la 0 la 100 km/h în doar 5,2 secunde.

Read more
Noul BMW X5 M50d demonstrează ceea ce poate oferi un Sports Activity Vehicle cu ADN M şi sistem xDrive: agilitate, dinamică şi tracţiune optimă.
Jörn Sieke, Management de produs în cadrul M Automobiles şi BMW Individual
Interiorul BMW X5 M50d cu habitaclu, panou de instrumente şi consolă centrală
Imagine detaliată cu panoul de instrumente al BMW X5 M50d
Pragurile portierelor cu inscripţie „BMW Individual” ale BMW X5 M50d

EŞTI ÎN FRUNTE INDIFERENT DE LOCUL OCUPAT ÎN AUTOMOBIL.

Interiorul BMW X5 M50d reprezintă esenţa caracterului sportiv şi a exclusivităţii. Inscripţia specifică M de pe pragurile portierelor şi de pe panoul de instrumente îţi creşte pulsul în aşteptarea experienţei de care te vei bucura. Habitaclul este în mod ideal adaptat pentru conducătorul auto, iar volanul M îmbrăcat în piele se potriveşte perfect în mâinile acestuia. Materialele de înaltă calitate, precum scaunele din piele fină opţională Merino de la BMW Individual în Tartufo, panoul de instrumente BMW Individual opţional îmbrăcat în piele şi ornamentele interioare din Aluminiu Tetragon creează o ambianţă sportivă.

BMW X5 M50d staţionează pe şosea pe timp de noapte, cu oraşul pe fundal

STĂPÂN PE SITUAŢIE.

Suspensia BMW X5 M50d.

STĂPÂN PE SITUAŢIE.

Suspensia BMW X5 M50d.

Atunci când călătoreşti într-un BMW X5 M50d, observi imediat reglajele perfecte ale acestuia. Manevrare echilibrată, agilitate specifică şi precizie maximă – inginerii au optimizat proprietăţile suspensiei şi răspunsului direcţiei pentru a obţine acest rezultat. Modurile „Sport” şi „Sport +” permit o configurare mai rigidă şi mai sportivă a suspensiei M Adaptive „Professional”, disponibilă opţional. Cu direcţia integrală adaptivă şi cu sistemul xDrive, rezultatul obţinut este o dinamică de condus inegalabilă în această clasă de automobile.

Read more
Trei automobile BMW M Performance care staţionează pe asfaltul umed

PLĂCERE MAXIMĂ DE A CONDUCE.

Automobilele M Performance.

BMW MPerformance

PLĂCERE MAXIMĂ DE A CONDUCE.

Automobilele M Performance.

Imagine cu partea spate a BMW X5 M50d, G05, într-un mediu urban pe timp de noapte

IMAGINI ŞI VIDEOCLIPURI

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Romania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.