BMW X5 călătorind prin oraş noaptea

LIDERUL CLASEI SALE DE AUTOMOBILE.

Noul BMW X5.

LIDERUL CLASEI SALE DE AUTOMOBILE.Noul BMW X5.

Noul BMW X5 atrage atenţia celor care îl privesc – este impunător, puternic şi elegant. Grila dublă a radiatorului, creată dintr-o singură bucată, anticipează ce se va întâmpla atunci când porneşti motorul. Iar designul X al farurilor nu lasă nicio îndoială asupra celui care va fi în frunte.

Echipat cu tehnologii noi pentru mai multă siguranţă şi oferind dinamică de condus pe orice suprafaţă, noul BMW X5 ştie în ce direcţie se îndreaptă şi cum să ajungă acolo primul.

 

BMW X5 xDrive40i(3)(4):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,5 – 8,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 193 – 200

Citeşte în continuare

CALITĂŢI DE LIDER LA PUTEREA A CINCEA

 • 01 Lumini X caracteristice cu laser şi elemente albastre
 • 02 Dinamică de condus maximă datorită pachetului xOffroad cu suspensie pneumatică pe ambele punţi
 • 03 Design caracteristic X şi putere impresionantă
 • 04 Conexiuni perfecte datorită tehnologiei inovatoare de conectivitate şi a sistemelor de asistare a conducătorului auto
 • 05 Gestionare inteligentă a portbagajului ⁽⁴⁾, pentru confort maxim
Perspectivă laterală a BMW X5, ambele secţiuni ale hayonului sunt deschise
Portbagajul BMW X5

GESTIONARE PERFECTĂ.

Portbagajul BMW X5 oferă mai mult confort: pentru încărcarea şi descărcarea comodă a bagajelor, secţiunea inferioară şi cea superioară a hayonului creat din două părţi pot fi deschise şi închise integral electric. Cu sistemul de acces „Comfort”, este nevoie doar de o mişcare scurtă a piciorului sub bara de protecţie din spate. Pachetul pentru portbagaj(4) îţi garantează ordine şi siguranţă. Atunci când hayonul este deschis, husa electrică pentru portbagaj se retrage şi dispare sub inserţia podelei prin simpla atingere a unui buton, iar şinele glisante şi antiderapante oferă bagajelor suportul necesar în timpul mişcării.

Noul BMW X5 are ADN-ul familiei BMW X. Aflat la cea de-a patra generaţie, acest model reprezintă cea mai puternică declaraţie de până acum în ceea ce priveşte prezenţa şi modernitatea. Acesta defineşte un nou design X într-un mod robust, clar şi precis. Noul interior oferă un plus de lux şi un concept de operare intuitiv.
Adrian van Hooydonk, Preşedinte al BMW Group Design
Habitaclul şi conceptul de operare al BMW X5

CENTRUL DE CONTROL.

Conceptul de operare inovator al BMW X5.

CENTRUL DE CONTROL.

Conceptul de operare inovator al BMW X5.

Conceptul de operare inovator al sistemului de operare BMW 7.0 permite operarea simplă a funcţiilor automobilului prin gesturi, vorbire, ecran tactil şi Controller iDrive – într-un mod foarte intuitiv. În acest scop, funcţionalitatea Controller-ului a fost actualizată. De exemplu, toate serviciile digitale, cum ar fi aplicaţiile, pot fi de acum selectate direct.

Read more

MEREU CU DOI PAŞI ÎNAINTE.

Serviciile digitale şi sistemele de asistare a conducătorului auto disponibile pe BMW X5.

Perfect conectat şi mereu în frunte: BMW X5 are cea mai recentă generaţie de tehnologii de conectivitate BMW. Serviciile digitale inteligente şi sistemele de asistare a conducătorului auto creează o conexiune perfectă cu lumea exterioară şi îţi oferă confort şi siguranţă maximă datorită funcţionării intuitive.

Citeşte în continuare
Cheie digitală a BMW X5

Confort şi siguranţă la cel mai înalt nivel.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau critice, cu Asistentul la direcţie şi la menţinerea traseului, Asistentul la schimbarea benzii de circulaţie, sistemul de avertizare de pericole, Asistentul la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale şi alte funcţii de siguranţă.

Citeşte în continuare
Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW X5

UN MODEL PENTRU ECHILIBRUL DIN VIAŢA PROFESIONALĂ.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

UN MODEL PENTRU ECHILIBRUL DIN VIAŢA PROFESIONALĂ.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

BMW X5 xDrive40i(4) iese în evidenţă faţă de toate automobilele din gama sa: motorul BMW TwinPower Turbo, împreună cu forţa de propulsie a sistemului de tracţiune integrală xDrive, oferă putere şi plăcere de a conduce la cel mai înalt nivel. Motorul pe benzină cu 6 cilindri are o putere maximă de 250 kW (340 CP), iar combustibilul este injectat în cilindri la o presiune de până la 350 de bari, pentru o combustie mult mai eficientă. Astfel, BMW X5 transformă cu încredere această presiune în performanţă de top.

Read more

PUTERE ELECTRICĂ.

BMW X5 xDrive45e iPerformance.

Cei care îşi doresc să-şi asume rolul de lideri într-un mod sustenabil și responsabil trebuie să conducă folosind tehnologii inovatoare. Datorită tehnologiei eDrive BMW EfficientDynamics, modelul BMW X5 xDrive45e iPerformance este un deschizător de drumuri. Acesta se remarcă prin mai multă putere, o accelerație mai bună, o autonomie mai mare, un consum de combustibil seminificativ mai mic și o reducere suplimentară a emisiilor de noxe. Cu toate acestea, nu există limite privind emoţiile generate de călătoria cu BMW X5 hibrid „plug-in”.

Citeşte în continuare

Forţe motrice.

Conceptul inovator al modelului BMW X5 xDrive45e iPerformance cuprinde noul motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri și motorul eDrive foarte eficient. Cu o putere de 290 kW (394 CP) și un cuplu de 600 Nm, consumul combinat de combustibil este de 2.1 l/ 100 km. Hibridul „plug-in” BMW X5 accelerează de la 0 la 100 km în 5,6 secunde. O performanță impresionantă care promite dinamism pur datorită tehnologiilor BMW EfficientDynamics şi un consum mai mic. Valoarea emisiilor de CO2 a fost de asemenea redusă semnificativ la 49 g/ km.

Citeşte în continuare

Eficienţă inteligentă.

Cu o autonomie pur electrică de 80 km, hibridul „plug-in” BMW X5 se lansează către noi orizonturi. Succesul în această misiune se datorează conceptului BMW iPerformance în care gestionarea inteligentă a energiei joacă un rol esenţial. Acesta coordonează interacțiunea dintre toate componentele pentru condus și optimizează eficiența propulsiei hibride printr-o strategie de operare anticipată. În timpul acestui proces, acesta utilizează, de exemplu, date de navigație pentru a calcula secțiunile din traseu care sunt cele mai potrivite pentru utilizarea motorului electric sau pentru încărcarea bateriei de înaltă tensiune. BMW X5 xDrive45e iPerformance prezintă, de asemenea, diferite moduri de condus care sunt capabile să exercite o influență majoră asupra valorilor reale ale consumului. Bateria de înaltă tensiune este ușor de încărcat prin intermediul unei prize obişnuite, cu BMW i Wallbox sau când eşti pe drum, la stațiile publice de încărcare.

Citeşte în continuare

Inovaţie continuă.

Pentru a te asigura că eşti în permanență la curent cu valorile actuale ale consumului de combustibil și ale eficienţei modelului BMW X5 xDrive45e iPerformance, poţi folosi aplicația BMW Connected prin smartphone (iOS sau Android) pentru a apela funcții hibride specifice, cum ar fi nivelul de încărcare al bateriei, autonomia rămasă și locația celei mai apropiate stații de încărcare. Operația de încărcare poate fi controlată prin funcțiile de la distanță și eficiența măsurată pentru fiecare călătorie iar, datorită sfaturilor utile, optimizată pentru o autonomie mai mare. Pentru a asigura un climat perfect în timp ce eşti la volan, temperatura din automobil poate fi presetată prin intermediul controlerului iDrive sau al aplicației BMW Connected (nu este încă disponibilă în România).

Citeşte în continuare
Imagine cu BMW X5 M50d rulând prin oraş noaptea

NOUL BMW X5 M50d.

Habitaclul şi conceptul de operare al BMW X5

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Dacă doreşti să afli mai multe despre noul BMW X5, înregistrează-te acum.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Dacă doreşti să afli mai multe despre noul BMW X5, înregistrează-te acum.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Romania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  (4) Disponibil începând cu trimestrul 4/ 2018.