PERFORMANŢA SE REGĂSEŞTE ÎN DETALII.

Noul BMW X4 M40i.

BMW MPerformance
PERFORMANŢA SE REGĂSEŞTE ÎN DETALII.Noul BMW X4 M40i.

Micile detalii sunt cele care fac întotdeauna diferenţa atunci când vorbim de performanţă: BMW X4 M40i demonstrează acest lucru prin performanţa şi agilitatea sa, care te ajută să depăşeşti cu uşurinţă chiar şi cele mai dificile situaţii de condus. Caracterul său încrezător este oferit de motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri şi putere/ cuplu de 260 kW (354 CP)/ 500 Nm, de construcţia uşoară inovatoare şi de suspensia M adaptivă.

 

BMW X4 M40i(3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,0 – 9,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 205 – 206

Citeşte în continuare

PREGĂTIT DE COMPETIŢIE.

Motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

PREGĂTIT DE COMPETIŢIE.

Motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Acum este mult mai dificil ca rivalii tăi să ţină pasul cu tine: acest rezultat este obţinut de motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie care rulează cu 260 kW (354 CP) datorită turbocompresorului TwinScroll, a sistemului de control complet variabil al supapei Valvetronic şi a sistemului High Precision Injection cu presiune înaltă. Acestea asigură cuplu maxim de 500 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde – şi mai presus de toate, faptul că vei fi întotdeauna în fruntea competiţiei.

Read more

PERFECŢIONIST CÂND VINE VORBA DE PERFORMANŢĂ.

Dinamica de condus a BMW X4 M40i.

PERFECŢIONIST CÂND VINE VORBA DE PERFORMANŢĂ.

Dinamica de condus a BMW X4 M40i.

Întotdeauna trebuie să fii pregătit pentru noi provocări: de aceea BMW X4 M40i este mereu în top. Suspensia M Sport precisă şi direcţia sport variabilă asigură manevrare optimă. Frânele M Sport incluse în echiparea standard, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive şi diferenţialul M Sport îmbunătăţesc proprietăţile dinamice laterale şi longitudinale ale automobilului. Astfel, BMW X4 M40i a fost creat pentru a stabili noi standarde de performanţă.

Read more
 • Suspensie M adaptivă

  Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Conducătorul auto poate regla caracteristicile de condus prin intermediul butonului „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferă în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – şi beneficiază de manevrabilitate foarte agilă.

 • Direcţie sport variabilă

  Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse unghiuri de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi scade efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

 • BMW xDrive cu diferenţial M Sport

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie puterea în mod variabil între cele două punţi, pentru tracţiune maximă, dinamică de condus excelentă şi siguranţă crescută în orice situaţie de condus. Distribuţia puterii este controlată electronic, pentru agilitate mai bună şi pentru a contrabalansa, de exemplu, subvirarea sau supravirarea în viraje. Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus, atunci când adopţi un stil de condus mai dinamic sau pe suprafeţe cu denivelări.

ÎN FORMĂ MAXIMĂ.

Elementele de design specifice M Performance scot în evidenţă exclusivitatea BMW X4 M40i, încă din prima clipă. Prizele de aer mari, grila radiatorului şi capacele oglinzilor în Gri Cerium subliniază atitudinea sportivă a automobilului. Jantele din aliaj uşor de 21” oferă aspect robust şi ţevile de eşapament negre cromate lasă o impresie puternică. Emblemele „M” de pe părţile laterale faţă, împreună cu inscripţionarea denumirii modelului din partea spate, tot în Gri Cerium, completează perfect aspectul sportiv al automobilului.

RELAXEAZĂ-TE ŞI DESCHIDE CALEA.

Pachetul M Sport, disponibil în echiparea standard, conferă BMW X4 M40i un caracter dinamic ce se continuă şi în interior. De la volanul M îmbrăcat în piele şi instrumentele specifice M Performance până la ornamentele interioare şi suportul M pentru picioare – toate acestea creează atmosfera sportivă perfectă, până în cel mai mic detaliu.

Citeşte în continuare

Inovator în toate aspectele sale.

Volanul M îmbrăcat în piele cu model cu trei spiţe are butoane multifuncţionale, emblema „M” şi airbag integrat pentru conducătorul auto. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Citeşte în continuare

Funcţionalitate şi design impresionant.

Scaunele sport cu reglare individuală pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă au numeroase opţiuni manuale de reglare, inclusiv pentru lăţimea spătarului, poziţia înainte şi înapoi şi unghiul scaunului şi al spătarului. Datorită protecţiilor mai înalte ale şezutului şi ale spătarului, precum şi a contururilor precise ale protecţiilor laterale, scaunele asigură ergonomie şi sprijin lateral optim pentru corp.
Citeşte în continuare

Caracteristici sportive.

Consola centrală are o emblemă „M” colorată în locul inscripţiei cu denumirea seriei din partea frontală. Aceasta scoate în evidenţă ambientul sportiv din interior şi accentuează dinamica de condus a automobilului.
Citeşte în continuare

COMUNITATEA CARE APRECIAZĂ PERFORMANŢA.

Automobilele M Performance.

COMUNITATEA CARE APRECIAZĂ PERFORMANŢA.

Automobilele M Performance.

IMAGINI ŞI VIDEOCLIPURI.

Consum de combustibil şi emisii CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.