PREGĂTIT PENTRU ORICE.

Noul BMW X4.

PREGĂTIT PENTRU ORICE.Noul BMW X4.

Indiferent ce provocări apar pe drumul tău, BMW X4 le acceptă cu nerăbdare. Designul său progresist şi conturile în stil coupé îi dezvăluie dorinţa de a fi în centrul acţiunii. Iar datorită dinamicii de condus de primă clasă, a construcţiei uşoare şi inovatoare cu centrul de greutate coborât, precum şi a nivelului înalt de performanţă, te bucuri de plăcere maximă de a conduce până la destinaţiile tale.

BMW X4 M40i(3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,0 – 9,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 205 – 206

 

Preţurile pentru noul BMW X4 vor fi disponibile în curând.

Citeşte în continuare

5 ASPECTE PRINCIPALE

 • 01 Exterior atletic şi formă coupé
 • 02 Performanţă: 354CP şi cuplu de 500 Nm
 • 03 Interior sportiv şi elegant, cu panou de bord îmbrăcat în Sensatec
 • 04 Are unul dintre cele mai inteligente sisteme de asistare a conducătorului auto din cadrul pachetului Driving Assistant Plus
 • 05 Este mereu punctual şi conectat în mod optim, datorită serviciilor inovatoare
„Noul BMW X4 îmbină aspectul robust al unui model X cu puterea unui automobil sport.”
Adrian van Hooydonk, Director departament de design BMW Group.
„Designul exterior continuă caracterul distinctiv al primei generaţii: are suprafeţe cu stil clar şi modern.”
Marc Michael Markefka, Director departament de design pentru clasa medie de automobile în cadrul BMW Automobiles

Partenerul perfect, cu talente multiple.

Pachetul Driving Assistant Plus îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau complexe. Acestea se referă pe de o parte la ambuteiaje, trafic aglomerat sau călătorii lungi prin oraş, pe drumuri de ţară sau pe autostrăzi, iar pe de altă parte la traversarea intersecţiilor şi la schimbările periculoase de bandă.
Citeşte în continuare

Mai multă claritate şi mai multă atenţie la drum.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.
Citeşte în continuare

Multifuncţionalitate pe un ecran de 12,3”.

Afişajul de instrumente multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran cu diagonala de 12,3” permite vizualizarea informaţiilor legate de experienţa de condus într-un mod inedit. Panoul de instrumente poate afişa trei moduri de condus diferite şi paleta de culori specifică acestora – fiecare mod de condus are propria schemă de culori şi propriul stil grafic: „ECO PRO”, „COMFORT” şi „SPORT”.
Citeşte în continuare

SENZAŢII PALPITANTE LA VOLAN.

BMW MPerformance

SENZAŢII PALPITANTE LA VOLAN.

X MODURI DE A-ŢI ATINGE SCOPUL.

Accesorii BMW originale.

De ce să alegi o singură opţiune când le poţi avea pe toate? Portofoliul de accesorii BMW originale îţi oferă mijloacele disponibile pentru a face faţă tuturor provocărilor, iar în acelaşi timp beneficiezi de plăcere maximă de a conduce.

Citeşte în continuare

O declaraţie sportivă.

Capacele oglinzilor exterioare din fibră de carbon, create manual cu cea mai mare atenţie la detalii, subliniază AND-ul de înaltă tehnologie al automobilului, iar designul dinamic asigură un aspect premium şi adaugă o notă atletică personalizată.
Citeşte în continuare

Potrivite pentru orice situaţie.

Covoraşele din velur pentru spaţiul pentru picioare din faţă şi din spate se potrivesc perfect în automobil şi protejează împotriva umezelii şi a murdăriei. Acestea se asortează cu nuanţa mochetei şi o protejează, sunt uşor de curăţat şi creează aspect luxos.
Citeşte în continuare

Este mereu alert.

BMW Advanced Car Eye 2.0 este un o cameră video full-HD foarte sensibilă, care captează evenimentele din jurul automobilului, chiar şi pe timp de noapte. În cazul mişcărilor neobişnuite din afara automobilului, camera video înregistrează automat situaţia cu scopul de a documenta posibilele accidente sau tentative de furt.
Citeşte în continuare

Design bicolor.

Jantele BMW M Performance de înaltă calitate din aliaj uşor de 21” Y-spoke, tip 701, sunt negre bicolore mate, lucioase pe partea vizibilă, cu greutate optimizată şi au logo „BMW M”. Setul complet de jante pentru vară cu anvelope mixte runflat: dimensiune faţă 8,5 J x 21, 245/40 R21 100Y XL RSC şi spate 9,5 J x 21, 275/35 R21 103Y XL RSC.
Citeşte în continuare

Sportivitate în negru mat.

Jantele premium din aliaj uşor de 20” Y-spoke, tip 695, negre mate au spiţe dispuse în două straturi. Setul complet de jante TPMS pentru vară cu anvelope mixte runflat: dimensiune faţă 8 J x 20, 245/45 R20 103W XL RSC şi spate 9,5 J x 20, 275/40 R20 106W XL RSC.
Citeşte în continuare

Design şi funcţionalitate.

Portbagajul de plafon negru, modern, cu panouri laterale în Argintiu Titanium are capacitate de 420 de litri şi este compatibil cu toate sistemele BMW pentru portbagaj de plafon. Acesta poate fi încărcat în mod comod şi este protejat împotriva furtului, datorită faptului că poate fi deschis din ambele părţi şi datorită sistemului de încuiere central triplu de pe fiecare parte.
Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.