Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X3 G01 2021 în Gri Sophisto, în faţa unui hangar
Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

THE X3

Motor și Tip de combustibilBenzinăDiesel

BMW X3 xDrive30e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,0-2,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 44 – 59

BMW X3 xDrive30i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6 – 8,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 173 – 194

BMW X3 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,7-9,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 199 – 217

Citeşte în continuare

EXTERIORUL BMW X3.

Imagine cu exteriorul unui BMW X3 G01 2021

DESIGNUL FRONTAL AL BMW X3 CU NOUA GRILĂ FRONTALĂ BMW.

Imagine în prim plan cu designul frontal al BMW X3 G01 2021 în Gri Sophisto
Accentul extrem pe lăţime şi elementele tipice X oferă părţii frontale a modelului BMW X3 un aspect distinctiv. Grila frontală BMW cu muchii ascuţite şi bara-spoiler reproiectată cu guri de admisie verticale în interpretarea triunghiulară evidenţiază puterea sa excepţională. Farurile cu LED coborâte cu aproximativ 10 mm completează imaginea de ansamblu a modelului BMW X3, conferindu-i o expresie modernă şi concentrată.

DESIGNUL PĂRŢII DIN SPATE A BMW X3 CU STOPURI CU LED.

Imagine în prim plan cu designul părţii din spate a BMW X3 G01 2021 în Gri Sophisto

Partea din spate reproiectată a modelului BMW X3 creează un efect care este în egală măsură sportiv şi modern. Stopurile cu LED într-o nouă prezentare tridimensională îi accentuează şi mai mult prezenţa. Ţevile de eşapament largi, încastrate, cu formă neregulată se încadrează pe liniile orizontale din secţiunea superioară şi subliniază designul unic. Împreună cu protecţia şasiului reproiectată, partea din spate a BMW X3 oferă un aspect curat şi puternic.

DETALIILE DE DESIGN ALE BMW X3 ÎN INTERIOR.

Detalii importante de design cu tapiţeria Sensatec Cognac ale BMW X3 G01 2021
BMW Live Cockpit Plus al BMW X3 G01 2021

„BMW Live Cockpit Plus”.

BMW Live Cockpit Plus cu funcţie de navigaţie include un panou de instrumente de 5,1” şi un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă.
Scaunele Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă ale BMW X3 G01 2021

Scaune Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele sport reglabile pentru șofer și pasagerul din față dispun de numeroase opțiuni de ajustare manuală, inclusiv poziția „înainte și înapoi”, precum și unghiul spătarului. Datorită dimensiunii mai mari a scaunului și a suporturilor din spătar, precum și a suporturilor laterale bine definite, acestea asigură o ergonomie excelentă și suport lateral consistent.
Elementele de control cu detalii galvanizate ale BMW X3 G01 2021

Elemente de control cu detalii galvanizate.

Opţional, detaliile galvanizate exclusive de pe butoanele de control ale geamurilor electrice, butoanele multifuncţionale de pe volan, de pe panoul de control al portierelor şi de pe comutatorul pentru închiderea portierelor creează o impresie de înaltă calitate.

DINAMICA DE CONDUS A BMW X3.

Pe lângă conceptul său inteligent de construcţie uşoară, BMW X3 are un control unic al aerisirii pentru grila frontală Active Air Stream – dacă cererea de aer de răcire este redusă, un orificiu de aer rămâne închis automat pentru a îmbunătăţi şi mai mult aerodinamica.
Citeşte în continuare
Imagine cu trei sferturi din partea frontală cu dinamica de condus a BMW X3 G01 2021 în Gri Sophisto

TRENUL DE RULARE ŞI COMPONENTELE ŞASIULUI PENTRU BMW X3.

Motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW X3 G01 2021

Motoarele TwinPower Turbo.

Ambele versiuni, benzină şi diesel, ale motorului TwinPower Turbo de 2.0 litri cu 4 cilindri oferă plăcerea maximă de a conduce. Acestea se remarcă datorită dezvoltării lor energice şi a răspunsului spontan, chiar şi la turaţii mici.
BMW xDrive al BMW X3 G01 2021

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru un plus de tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu.
Direcţia sport variabilă a BMW X3 G01 2021

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
Transmisia Steptronic Sport a BMW X3 G01 2021

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic.

CONFORT LA COMANDĂ VOCALĂ

Not available in Romania.

*BMW Digital Key este compatibil doar cu modelele smartphone selectate. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.

Citeşte în continuare

BMW X3 xDrive30e PLUG-IN HYBRID CU MODURI BMW eDRIVE.

Cu BMW X3 xDrive30e ai parte de mobilitate sustenabilă şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie, dinamica de condus, BMW Charging şi despre serviciile digitale utile de la BMW ConnectedDrive.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X3 xDrive30e G01 2021 plug-in hybrid în Gri Sophisto, staţionând
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X3 xDrive30e G01 2021 plug-in hybrid în Gri Sophisto

Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e plug-in hybrid combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, unic pentru modelele plug-in hybrid din acest segment, este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime.
Explorează electromobilitatea BMW
Modurile de conducere ale BMW X3 xDrive30e G01 2021 plug-in hybrid

Modurile de conducere ale BMW X3 xDrive30e.

Fie HYBRID/HYBRID ECO PRO, ELECTRIC sau SPORT/XTRA BOOST: beneficiezi de moduri de conducere inteligente care asigură interacţiunea optimă a motorului cu combustie şi a motorului electric în orice situaţie.
Explorează electromobilitatea BMW
Încărcarea BMW X3 xDrive30e G01 2021 plug-in hybrid

Încărcarea BMW X3 xDrive30e.

Durata de încărcare (0–100%) a automobilului BMW X3 xDrive30e este de aproximativ 3,7 ore la o capacitate de încărcare de 3,7 kWh (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, staţii de încărcare publice) şi aproximativ 5,9 ore la o capacitate de încărcare de 2,3 kWh (priză casnică). Programul de aprovizionare al BMW X3 xDrive30e include cablul pentru încărcare la staţii publice.
Explorează electromobilitatea BMW
Serviciile digitale ale BMW X3 xDrive30e G01 2021 plug-in hybrid

Servicii digitale pentru BMW X3 xDrive30e.

Mai multe servicii digitale, precum serviciul de asistenţă BMW Concierge sau aplicaţia My BMW te ajută suplimentar pentru a-ţi face mobilitatea de zi cu zi mai uşoară.
Explorează electromobilitatea BMW

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW X3.

Cu BMW X3, plăcerea de a conduce este garantată. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru dorinţele tale speciale. Oferim o vastă selecţie de adiţii individuale şi opţionale care sunt potrivite perfect cu BMW X3 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă - orice ai avea în minte.
Jantele BMW din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 695, în Jetblack mat ale BMW X3 G01 2021

Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 695, în Jetblack mat, set complet de roţi pentru vară.

Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 20”, tip 695, în Jetblack mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope şi anvelope runflat.
BMW WaterBlade al BMW X3 G01 2021.

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade este un ştergător de parbriz bazat pe o tehnologie de ştergere inovatoare – pentru o performanţa de curăţare semnificativ mai eficientă.
Suportul de biciclete cu montare în spate Pro 2.0 al BMW X3 G01 2021.

Suport BMW de biciclete cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.
Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile pentru partea din faţă a BMW X3 G01 2021.

Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează zona din faţă pentru picioare împotriva murdăriei şi a umezelii. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil X3.
BMW Wallbox al BMW X3 G01 2021

BMW Wallbox.

Cu BMW Wallbox, automobilul BMW se încarcă rapid, fiabil şi convenabil cu până la 22 kW.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW X3.

BMW X3 se remarcă prin designul său concis: Cu accesoriile BMW M Performance de înaltă calitate, poţi sublinia caracterul sportiv al acestui SAV distinctiv.
Grila frontală M Performance din fibră de carbon a BMW X3 G01 2021

Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este confecţionată din fibră de carbon de calitate premium. Pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual.
Spoilerul pentru plafon M Performance negru lucios al BMW X3 G01 2021

Spoilerul pentru plafon M Performance negru lucios.

Design în mişcare. Spoilerul pentru plafon BMW M Performance este confecţionat din PUR negru lucios, un accent elegant sportiv pentru partea din spate a automobilului.
Jante M Performance forjate Y-spoke de 21”, tip 701 M, Bicolore ale BMW X3 G01 2021

Jante M Performance forjate Y-spoke de 21”, tip 701 M, Bicolore (Jet Black mat, lucioase).

Jante M Performance forjate Y-spoke de 21”, tip 701 M, Jet Black mat, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope şi anvelope runflat.
Volanul M Performance al BMW X3 G01 2021

Volan M Performance.

Cu forma sa uimitoare şi zona de prindere distinctivă în Alcantara, volanul BMW M Performance oferă o atmosferă motorsport inconfundabilă în habitaclu.
Covoraşele M Performance ale BMW X3 G01 2021

Covoraşe M Performance.

Aspect premium, aderenţă remarcabilă: Covoraşele M Performance adaugă un aspect individual sportiv spaţiului pentru picioare şi un aspect mai dinamic întregului automobil.
Învelitoarea de antenă din fibre de aramidă M Performance a BMW X3 G01 2021

Învelitoarea de antenă din fibre de aramidă M Performance.

Atât un detaliu vizual, cât şi funcţional în acelaşi timp pe plafonul automobilului: învelitoarea de antenă din fibre de aramidă M Performance.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min

184 (135)/ 5.000–6.500

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

6,1–6,4

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

2,0–2,6

Emisii medii de CO2, în g/km:

44–59

Date tehnice BMW X3
Including of /content/bmw/marketRO/bmw_ro/ro_RO/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/tyre-energy-lables/jcr:content/par-4col/wideteaser_67 failed

APLICAŢIA BMW BROCHURE: TOATE MODELELE BMW ŞI DETALIILE ACESTORA.

Aplicaţia Brochure pentru BMW X3 G01 2021

Descoperă toate modelele BMW şi detaliile importante ale acestora cu aplicaţia BMW Brochure.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW X3.

BMW Service angajat ajutând clientul

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte specifice pentru BMW X3, te rugăm să contactezi un partener BMW din zona ta. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW X3.

BMW Service angajat BMW strânge mâna clientului

#whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

Conţinutul pachetului de service:

 • Service ulei de motor
 • Serviciu de verificare a automobilului conform ghidului BMW
 • Service filtru aer
 • Service filtru de combustibil (pentru motoarele diesel)
 • Service microfiltru
 • Service bujii (pentru motoarele pe benzină)
 • Service lichid de frână

Consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale BMW X3.

BMW X3 xDrive30e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,0-2,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 44 – 59

BMW X3 xDrive30i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6 – 8,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 173 – 194

BMW X3 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,7-9,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 199 – 217

Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate de la 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp

Citeşte în continuare

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW X3.

 • Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea funcției Connected Drive poate varia în funcție de piață. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați partenerul Dvs BMW.

  BMW X3 xDrive30e:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,0-2,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 44 – 59

  BMW X3 xDrive30i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6 – 8,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 173 – 194

  BMW X3 M40i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,7-9,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 199 – 217

  Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate de la 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp